2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de şu an bi ağrıyla kalktım,adet aprısı biraz yoğunlaşmış kasılma varsa dakika tutucam canım.
Benimki adet ağrısını geçti artık belimden geliyo 15 20 dkya bi geliyo
Sıklaşmasını beklyorm

2 gündür adet sancısı gibiydi bu gün şiddetlendi

Benimki adet ağrısını geçti artık belimden geliyo 15 20 dkya bi geliyo
Sıklaşmasını beklyorm

2 gündür adet sancısı gibiydi bu gün şiddetlendi
Allah kolaylık versin, benimki o kadar yoğun değil. Takvim bile atmış beni gebelikten, 40 doldu beklenen doğum tarihi bugündü :)hayırlısı bakalım.

K Kuf sarılık ilk hafta yoktu pek 5. Gün kontrolde doktor iyi sadece yüzde var dedi hatta bakmayq gerek duymadı. Sonra yükseldi 13 günlüktü yatış yapıldığında sarılık için. Sonra da idrar yolu enfeksiyonu olduğu çıktı meydana onun için tekrar yattı. Sen bol bol emzir olmaz inşallah

Fototerapi işe yaradı canım kğvözde ara ara hep verdiler zaten. Şuan sarılık yok vucudunda göz beyazları da sarı değil. Taburcu olurken 7 dedi değerine hemşire. Uzamış sarılığın geçmesi zaman alırmış 2 ay kadar sürermiş. Uyku hali yoksa, güzel emip kilo alıyorsa önemli değil sarılık olması. Bizimkinin dizlerine kadar inmişti.şimdi şimdi kendisi uyanmaya başladı keyfi olursa beni emiyor yoksa biberon istiyor.biraz toparlanmasını bekliyorum sonra vermiycem biberon inşallah 3 kg yu bir geçerse

Allah kolaylık versin, benimki o kadar yoğun değil. Takvim bile atmış beni gebelikten, 40 doldu beklenen doğum tarihi bugündü :)hayırlısı bakalım.
Benimde 3 günün kaldı
Nışanım geldi iyice benim sancım daha 10 dk bir yarına doğrurm gibi inşaAllah

Maşallah, çok sevindim . Geçer tabii ki hem de hemen 3 kiloyu

Kıyamam ya çok geçmiş olsun. Ben bugün sarı gördüm yüzünü biraz. Doktora da gitmek istemiyorum ama başka çare yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…