- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Ay inşallah amin aminSağol canım sizler de sağlıkla evlerinize getirin inşallah bebeklerinizibu kolestaz 30. Haftada başlamıştı canım bende. Nette de hep 30. haftada başlar demiş. Sonradan oluyor mu bilemiyorum hiç 36 dan sonrası riskli bu hastalıkta zaten olsa sende 34.haftadaki tahlilde çıkardı diye düşünüyorum. Sen yine cuma günü söyle doktora yoktur inşallah keyifli bir doğumun olur☺
Halim yok bacmİlişki falan deniyor musun canım?
Valla ne yaparsan yap vakti gelmedikçe gelmiyorlarKızlar 39+6 oldum ve artık endişelenmeye başladım doktorum doğum olmazsa salı günü gel dedi offf doğurmak için ne yapmalıyım yaa
Eve geldiğinize sevindim canm cok şükürBen olsam söylerdim canım dualarını isterdim ki hep söyledik eşimin ailesi uzakta olduğundan hep haber de verdik. Sezeryan zaten girip çıkması en fazla 45 dk sürüyor. Bu sürede de evden dua etsinler bol bol.
Yaa yengem 40+4 doğurmuş ama ben 40dan sonrasında çok tedirgin olurum ne yapacağım yaa bebeğimde zayıf normal doğum için o kadar bekledim sezeryan da olmak istemiyorumValla ne yaparsan yap vakti gelmedikçe gelmiyorlar
Galiba ilk karşıt görüş benden gelecek.
Ben söylerim canım doğuma giderken dua edin derim.
Diğer türlü zaten her şeyin dışındalar iyice dışında bırakmak gibi gelir bana.
Çünkü şartlar normal olsaydı zaten yanımda olacaklardı bekleyeceklerdi o da güzel bir heyecan sonuçta. Benim görüşümde bu yönde.
Bilmiyorum kızlar dediğinizde mantıklı ama şöylede düşünüyorum. Normal doğum olsaydı acil gitseydik yine onlara doğumdan sonra haber verecektik. Aklımıza gelmezdi bile o panikle. Aynı şey gibi geliyor bana. BilemedimBen olsam söylerdim canım dualarını isterdim ki hep söyledik eşimin ailesi uzakta olduğundan hep haber de verdik. Sezeryan zaten girip çıkması en fazla 45 dk sürüyor. Bu sürede de evden dua etsinler bol bol.
Aynen biz de doğuma girmek üzereyken haber verecektik zaten, bir farkı yok ki.. O zaman hazırlanıp yola çıkacaklardı, şimdi haber versek evde telaş yaparlar, ararlar vs.Bilmiyorum kızlar dediğinizde mantıklı ama şöylede düşünüyorum. Normal doğum olsaydı acil gitseydik yine onlara doğumdan sonra haber verecektik. Aklımıza gelmezdi bile o panikle. Aynı şey gibi geliyor bana. Bilemedim
Evet benim kayınvalide zaten belli, 3 dk arayla 2 kere arayınca açmadım diye ortalığı ayağa kaldırmıştıAynen biz de doğuma girmek üzereyken haber verecektik zaten, bir farkı yok ki.. O zaman hazırlanıp yola çıkacaklardı, şimdi haber versek evde telaş yaparlar, ararlar vs.
Böyle anları paylaşmıcazda neleri paylaşıcaz kiKızlar biz cuma günü sezeryan olacağımı ailelerden kimseye söylemedik ablam dışında. Çünkü söylesek gelemeyecekler ve panik yapacaklar, gereksiz gerilecekler diye düşündük. İçimde hiç rahat değil ama böyle bir şeyi sakladığım için. Tamamen onları düşündüğümüzden halbuki. Tarih verdi mi doktor diye sordular bizde cuma öğleden sonra kontrole gidicez dedik. Eşime dedim ben sabahtan girer çıkarım öğleden sonraya zaten toparlamış olurum, görüntülü arar söyleriz. Böyle de şok etkisi yaratır mı, ne tepki verirler bilemiyorum.Off bir doğum yapıcaz düşünmekten beynim yandı ya.
Oyleyse iyi yapmissin canim dualari zaten hep bizlerleEvet benim kayınvalide zaten belli, 3 dk arayla 2 kere arayınca açmadım diye ortalığı ayağa kaldırmıştıböylesi daha iyi olacak bence.
Evet hatırladım o olayıEvet benim kayınvalide zaten belli, 3 dk arayla 2 kere arayınca açmadım diye ortalığı ayağa kaldırmıştıböylesi daha iyi olacak bence.
Canım işte belimi büken tek şey gelemiyor olmaları. Yoksa güle oynaya hep beraber giderdik doğuma günüde belli olduğu için. Şimdi iki tarafında bir sürü hastalığı var. Kayınvalidem zaten panik, annem herşeye ağlar. Söylesem şimdiden oturup ağlamaya başlar. O yüzden daha yıpratıcı olacağını düşünüyorum onlar için. Onlar ağlarsa bende iyice demoralize olurum ki zaten tek başıma doğum yapacak olmak yeterince gerip üzüyor beni. O yüzden böyle daha iyi hissedicem kendimi sanırım.Böyle anları paylaşmıcazda neleri paylaşıcaz kiBırak bu tatlı duyguları beraber seninlee yaşasınlar
Bence de canım, anne duası hep yanımızdalar zatenOyleyse iyi yapmissin canim dualari zaten hep bizlerle
Iyi niyetli bir insansa hic alinma kırılma canimEvet hatırladım o olayıYa nedense benim içimde doğumdan sonra haber verince kayınvalidem bir şekilde yine gelecek hastaneye gibi bir his var. Umarım gelmez. Kayısı hoşafı falan getiririm diyordu. Dışarıdan gelen bir şeyi almak istemiyorum odaya da.. Hadi bakalım..
Bir de kaçıncıya kapıya yemek getireyim diyor. Eşimle konuşurken duyuyorum ne yiyorsunuz yemek olarak, yemek yiyor musunuz, yemek yapıyor musunuz diyor devamlı.. Ben de geçen yazdım artık anne telefonda şöyle dedin duydum, aç kalmıyoruz merak etme dedim. Ben her gün kaç çeşit yemek yapıyorum dedim. Dün yine yazmış, dedim bizi aç duruyor yemek yapmıyor falan mı sanıyorsunuz ama gülücük falan koydum. Yok son ayın ya ağırlamışsındır diye dedim dedi. Evet iyi niyetli bir kayınvalidem var çok şükür hakkını ödeyemem ama böyle devamlı söylenince sanki ben eşimi aç bırakıyormuşum annesi kadar düşünmüyormuşum gibi oluyor. Ekmeğimizi bile evde yapıyoruz biz, 2 haftadır ekmek almadık dışarıdan.. Hormonlardan mı kafaya takıyorum bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor.
Kız aynısı benim kayınvalide.Evet hatırladım o olayıYa nedense benim içimde doğumdan sonra haber verince kayınvalidem bir şekilde yine gelecek hastaneye gibi bir his var. Umarım gelmez. Kayısı hoşafı falan getiririm diyordu. Dışarıdan gelen bir şeyi almak istemiyorum odaya da.. Hadi bakalım..
Bir de kaçıncıya kapıya yemek getireyim diyor. Eşimle konuşurken duyuyorum ne yiyorsunuz yemek olarak, yemek yiyor musunuz, yemek yapıyor musunuz diyor devamlı.. Ben de geçen yazdım artık anne telefonda şöyle dedin duydum, aç kalmıyoruz merak etme dedim. Ben her gün kaç çeşit yemek yapıyorum dedim. Dün yine yazmış, dedim bizi aç duruyor yemek yapmıyor falan mı sanıyorsunuz ama gülücük falan koydum. Yok son ayın ya ağırlamışsındır diye dedim dedi. Evet iyi niyetli bir kayınvalidem var çok şükür hakkını ödeyemem ama böyle devamlı söylenince sanki ben eşimi aç bırakıyormuşum annesi kadar düşünmüyormuşum gibi oluyor. Ekmeğimizi bile evde yapıyoruz biz, 2 haftadır ekmek almadık dışarıdan.. Hormonlardan mı kafaya takıyorum bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor.
Bizde eşimi askerden almaya gitmiştik. Görümcemle birlikte 5 kişiyİz, taksiye bindik. Bunlar geçti kuruldu hemen ben kaldım. Eşim dedi gel dizime otur. Kayınvalidem diyor ki gel benim dizime otur.Iyi niyetli bir insansa hic alinma kırılma canimbenim kv dese kesin kötü amaci vardir mesela herşeye laf sokar esimle bizi yanyana otururken görürdü bizim zamanımızda kari koca kaynana yanında oturmaz derdi düşün
Kv dizine oturup kocana dönüp ellerini tutaydinBizde eşimi askerden almaya gitmiştik. Görümcemle birlikte 5 kişiyİz, taksiye bindik. Bunlar geçti kuruldu hemen ben kaldım. Eşim dedi gel dizime otur. Kayınvalidem diyor ki gel benim dizime otur.
Töbe kız hayatta oturmam zaten ağrıyor deyip duruyor, birşey olsa benden bilirdi.Kv dizine oturup kocana dönüp ellerini tutaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?