2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
eggplantlover aktif olanları göremeyince merak ediyorum
Hiç yazmadın bugün sakın doğurdum deme.
Dün bağırsaklarım bozuk falan diyordu İnşallah iyidir.
Kızlar iyiyim sıkıntı yok doğurmadım daha Dün pek giremedim siteye babamın doğum günü için annemlere gittim de telefona bakamadım. Bugün ve yarın eşim evde. Esnek çalışma sistemine geçtiler sonunda. Haftanın 3 günü evde olacak. Yarın da kontrol günüm. Bebişimi göreceğim Doktor gün verecek doğum için inşallah
He ya bize kalacak sayfa, karşılıklı göbek atarız artık
Kızzz ben de varım daha beni unutmayın

90'ların hızlı çocuklarından kim kaldı ayol
Hiç sorma
Merak ettirdin kız nasıl doğum günü verecek sende mi sezeryan olacaksın

Kız senin bizden az vaktin kalmış, önceden doğuruverirsin sen Ya ben napam, buralar hep bana kalacak bu gidişle Ama şöyle de bir güzelliği var, şimdiden bilgi sahibi oluyorum bebek bakımı hakkında

Aaa dün benim de babamın doğum günüydü Allah uzun ömür versin babana canım

Sıkıntı olmasında bazen bakamıyor insan gerçekten, bazen burda olduğum halde sadece okumakla yetiniyorum bende. Senin sezeryan mı olacaktı?

Kızlar bebeğinin sarilik değeri 9.51 çıkmış normal mi ya biz hastaneden geldik salak doktor çok rahat telefondan bilgi veremem dedi eşim gitti ama oda telefonu evde unutmuş

şükür canım iyiyiz. sen nasılsın? 10 iken vücudunda vardi. bacaklarinda yoktu sadece. 16yla yatış yaptıklarında hem vücudunda hem bacaklarında vardı. ve daha sariydi. şimdi yüzünde var hala. bu hafta içi tekrar doktora gideceğiz tsh yüksek çıkmıştı tekrar bakilacak. o zaman doktora sorarim ama normal sanirim.

benim küçük kızımda uzamış sarılık vardi iki aya kadar yüzü sari gezdi cocugum. buradaki doktor bilirubin değeri kendiliğinden düşmeye başlayınca değerin yavaş düşmesine takılmamıştı. değer kendiliğinden düşmeye başlayınca artık yükselmez demişti. 20 günden sonra değer düşmeye basladi. o zamana kadar ara ara hep ışık almıştı. özellikle basından sarılığın geçmesi çok uzun sürmüştü. eğer gittikçe yükselmiyorsa bir sıkıntı yoktur insallah.

Kızlar bebeğinin sarilik değeri 9.51 çıkmış normal mi ya biz hastaneden geldik salak doktor çok rahat telefondan bilgi veremem dedi eşim gitti ama oda telefonu evde unutmuş
kaç günlük oldu 5. gün için normal canim. 12 ve yukarısı mi 14 ve yukarısı mi ona yüksek diyorlar. benim minik bebisimin 16 idi hemen yatirdilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…