Ay inşallah bugun doğurursun canım ya eğil kalk açılma var mı baktılar mıHastanedeym kuzm olan sancım gitti resmensık değil şuan yaklaşık 10 dk bir geliyo ama şiddetli geliyo
Hızına yetişemiyorum geneSayfada aşağı doğru ilerle
Hadi haberdar et bizi, merakta bırakma sakın. Şöyle güzel bir doğurdum mesajı bekliyoruz senden. O kadar bekledik senin bebişi hakettik teyzeleri olarakİnşaAllah kuzm hastanedeyö
90'ların hızlı çocuklarından kim kaldı ayolAy inşallah bugun doğurursun canım ya eğil kalk açılma var mı baktılar mı
Hızına yetişemiyorum gene
Açıklık var mı canım, beş gündür sancı çekiyoruz,herkesten çok açılmamız lazımİnşaAllah kuzm hastanedeyö
3 cm kuzm şimdi düşük dozda suni sancı taktılarAçıklık var mı canım, beş gündür sancı çekiyoruz,herkesten çok açılmamız lazımhayırlı haberlerini bekliyoruz
Kızlar iyiyim sıkıntı yok doğurmadım dahaDün bağırsaklarım bozuk falan diyorduİnşallah iyidir.
Kızzz ben de varım daha beni unutmayınHe ya bize kalacak sayfa, karşılıklı göbek atarız artık
Canım inşallah kısa sürede gelir bebiş3 cm kuzm şimdi düşük dozda suni sancı taktılarinşaAllah çok uzun sürmez
Hiç sorma90'ların hızlı çocuklarından kim kaldı ayol
Merak ettirdin kızKızlar iyiyim sıkıntı yok doğurmadım dahaDün pek giremedim siteye babamın doğum günü için annemlere gittim de telefona bakamadım. Bugün ve yarın eşim evde. Esnek çalışma sistemine geçtiler sonunda. Haftanın 3 günü evde olacak. Yarın da kontrol günüm. Bebişimi göreceğim Doktor gün verecek doğum için inşallah
Kızzz ben de varım daha beni unutmayın
Kız senin bizden az vaktin kalmış, önceden doğuruverirsin senKızlar iyiyim sıkıntı yok doğurmadım dahaDün pek giremedim siteye babamın doğum günü için annemlere gittim de telefona bakamadım. Bugün ve yarın eşim evde. Esnek çalışma sistemine geçtiler sonunda. Haftanın 3 günü evde olacak. Yarın da kontrol günüm. Bebişimi göreceğim Doktor gün verecek doğum için inşallah
Amiiinnn amiiin inşaAllah kuzmCanım inşallah kısa sürede gelir bebişAllah sancılara dayanma gücü versin inşallah
Aaa dün benim de babamın doğum günüydüKızlar iyiyim sıkıntı yok doğurmadım dahaDün pek giremedim siteye babamın doğum günü için annemlere gittim de telefona bakamadım. Bugün ve yarın eşim evde. Esnek çalışma sistemine geçtiler sonunda. Haftanın 3 günü evde olacak. Yarın da kontrol günüm. Bebişimi göreceğim Doktor gün verecek doğum için inşallah
Kızlar iyiyim sıkıntı yok doğurmadım dahaDün pek giremedim siteye babamın doğum günü için annemlere gittim de telefona bakamadım. Bugün ve yarın eşim evde. Esnek çalışma sistemine geçtiler sonunda. Haftanın 3 günü evde olacak. Yarın da kontrol günüm. Bebişimi göreceğim Doktor gün verecek doğum için inşallah
Amiiinnn amiiin inşaAllah kuzm
Allahm doğum bekleyen tüm kadınların yardımcısı olsun inşaAllah
şükür canım iyiyiz. sen nasılsın? 10 iken vücudunda vardi. bacaklarinda yoktu sadece. 16yla yatış yaptıklarında hem vücudunda hem bacaklarında vardı. ve daha sariydi. şimdi yüzünde var hala. bu hafta içi tekrar doktora gideceğiz tsh yüksek çıkmıştı tekrar bakilacak. o zaman doktora sorarim ama normal sanirim.Dilzar'cım nasılsın? Umarım herşey yolundadırGeriden nadiren okuyabiliyorum.
10 çıktı sarılık yazmışsın, 10 iken götürdüğünüzde vücuda inmiş miydi? Karna kadar vs. Ben de çok emziriyorum maşallah ama umarım sütümle alakalı değildir. 40'ını bekliyoruz bakalımHemen geçsin gitsin ya hu
kaç günlük oldu 5. gün için normal canim. 12 ve yukarısı mi 14 ve yukarısı mi ona yüksek diyorlar. benim minik bebisimin 16 idi hemen yatirdilar.Kızlar bebeğinin sarilik değeri 9.51 çıkmış normal mi yabiz hastaneden geldik salak doktor çok rahat telefondan bilgi veremem dedi eşim gitti ama oda telefonu evde unutmuş
Normal kuzm sık sık emzir sınır 10 küsür ama kaç hatırlamıyormKızlar bebeğinin sarilik değeri 9.51 çıkmış normal mi yabiz hastaneden geldik salak doktor çok rahat telefondan bilgi veremem dedi eşim gitti ama oda telefonu evde unutmuş
Bende yarın doktora gitçem bakim ne diyecek 40 olacak benimde yarın sancımla nişanım da yok o yüzden stres oluyorumBenim üçüncü, doktor 41 e kadar bekleyebiliriz herşey yolunda dedi. Kızlar da 40 tan sonra gelmişti bu erkek bu da 40 ı geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?