- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Sen bugünü de saymıyorsun herhaldeCumayı saymazsak 3
Evet kanka bugünü bitti saySen bugünü de saymıyorsun herhaldeben gerginim ya sende de var mı gerginlik
Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah kolay Bi doğum olur.Hastanedeym kuzm olan sancım gitti resmensık değil şuan yaklaşık 10 dk bir geliyo ama şiddetli geliyo
Hastanedeyken yatak başı kalkabildiği için çok sorun olmuyor emzirmek ama evde biraz zorlanabilirsin. Emzirme yastığı işe yarıyor öyle durumlarda.Daha önce seZeryan olmuş arkadaşlar bebişlerinizi nasıl emzirdiniz acaba doğrulabiliyor muyuz emzirirken.yatarak emzirmeyi beceremem çünküof her yeni çocuk yeni acemilik,kızımı nasıl büyüttüm hatırlamıyorum unutmuşum resmen
Bende 5 yaşındayken bademcik ameliyatı oldum o kadarEvet kanka bugünü bitti say
Ya bende çok gerginim,açıkçası ameliyathaneden,sonrasından herşeyden çok korkuyorum.hayatımda hiç öyle bi ameliyatım olmadı benimde.sadece makat ameliyatı geçirdim ama onu sayma.çok stresliyim heyecandan çok korku var içimde.doktor istediğin saatte gel dedi sabah erkenden gideyim bitsin gitsin bari.canım sıkkın.
Bende sonrasından çok korkuyorum,nasıl emziricez bilmiyorum.karına masaj doğum yapacağım hastanede de yapıyorlarmış.birde kum torbası koyuyorlarmış.ikisini de anestezinin etkisi geçmeden yaparlar inşallah.yoksa hastaneyi inletirim herhalde.birde canımız acısa da sık sık yürüyelim kanka,doktor ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin dediBende 5 yaşındayken bademcik ameliyatı oldum o kadarameliyathane ortamı beni de çok geriyor, gerçi eminim doğumhanede gererdi sonrası daha çok korkutuyor gözümü, ayaklanma, emzirme vs. Bir de karnına mı ne bastırıyorlarmış herkes o çok acıyor diyor. Ondan da tırsıyorum biraz. Ay ödlek oldum çıktım
Evet herkes ne kadar çok yürürsen o kadar kolay olur iyileşme diyorlar. Bir de kimse kalmayacak ya yanımızda toparlamak lazım bir an önce. Sondayda epiduralden sonra taktırıcam ben, hissetmeden iyi olur. Sende öyle yaptır. Birdr damar yolunu el üstünden açtır daha çok acıyor kola göre ama emzirirken daha rahat olur diye düşünüyorum.Bende sonrasından çok korkuyorum,nasıl emziricez bilmiyorum.karına masaj doğum yapacağım hastanede de yapıyorlarmış.birde kum torbası koyuyorlarmış.ikisini de anestezinin etkisi geçmeden yaparlar inşallah.yoksa hastaneyi inletirim herhalde.birde canımız acısa da sık sık yürüyelim kanka,doktor ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin dedi
Tamamdır kankaEvet herkes ne kadar çok yürürsen o kadar kolay olur iyileşme diyorlar. Bir de kimse kalmayacak ya yanımızda toparlamak lazım bir an önce. Sondayda epiduralden sonra taktırıcam ben, hissetmeden iyi olur. Sende öyle yaptır. Birdr damar yolunu el üstünden açtır daha çok acıyor kola göre ama emzirirken daha rahat olur diye düşünüyorum.
Aslında benim döngüm 32 günde bir o yüzden kırkı aşıyor. Doktor muayenesinde göre karar verirsiniz stres yapmayın bir anda da başlayabilir belli olmaz.Bende yarın doktora gitçem bakim ne diyecek 40 olacak benimde yarın sancımla nişanım da yok o yüzden stres oluyorum
İnş canım benim de 28 günde bir normalde am albenilin vakti var demek kiAslında benim döngüm 32 günde bir o yüzden kırkı aşıyor. Doktor muayenesinde göre karar verirsiniz stres yapmayın bir anda da başlayabilir belli olmaz.
Sağol canımQKızlar hepinize merhaba rabbim hepinizi kolay kurtarsin insallah aminşuan hastanede dogum yapacak kardeslerime bi soruk olcakta , hastanede yanina kimleri aliyorlar esiniz anneniz kayinvalideniz yanlarinkzdami yoksa tek basinamisiniz
Eşim gelecek canım. Eşim beceriklidir benim yardımcı olur. Annem zaten 65 yaş üstü, sokağa çıkma yasağı var. Bir de bir sürü hastalığı var hastane ortamına sokamam onu.Tamamdır kankabenim annem gelecek yanımda mecbur çünkü tek başına yapamam,eşimde beceremez.doktor yanında biri mutlaka olması lazım tek başına yapamazsın sezeryan sonrası dedi.eşin mi bwkliycek yoksa arkadaşın falan mı? Sondayı bende anesteziden sonra taktırıcam.çıkarırken de anestezinin etkisi geçince çıkarılıyormuş galiba.
Kanka benim tansiyonlarım düşüyor ordan bi tuzlu ayran ver iyi değilim
Canım benim hayırlısı neyse, ne zamansa o zaman sağlıkla kavuşun inşallah.Merhaba kızlar.
Bugün doktorum çağırmıştı kontrolde nst düzenli sancı çıktı yine . Yatışım yapıldı serum takıldı. Serumdan snra tekrar nst çekilcek. Sancılar geçmemişse ameliyata alınacağım. Tekim şuanlık bi sorun yok. Eşimle çocuğum evde. Dua bekliyorum sizden
eveettNoldu kız doğurdun mu
Ay çok şüküreveett
ama cok acım var.agri kesiciyi gec verdiler.dua edin ya.
Sorma kanka ben ayvayı yemişim panik atak ta var bende yandım yanıEşim gelecek canım. Eşim beceriklidir benim yardımcı olur. Annem zaten 65 yaş üstü, sokağa çıkma yasağı var. Bir de bir sürü hastalığı var hastane ortamına sokamam onu.
Kız dur daha sen şimdiden böyleysen cuma sabahını düşünemiyorumdoktoruna söyle biraz sakinleştirici versin sana indirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?