2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar hepinize merhaba rabbim hepinizi kolay kurtarsin insallah amin şuan hastanede dogum yapacak kardeslerime bi soruk olcakta , hastanede yanina kimleri aliyorlar esiniz anneniz kayinvalideniz yanlarinkzdami yoksa tek basinamisiniz

Sen bugünü de saymıyorsun herhalde ben gerginim ya sende de var mı gerginlik
Evet kanka bugünü bitti say

Ya bende çok gerginim,açıkçası ameliyathaneden,sonrasından herşeyden çok korkuyorum.hayatımda hiç öyle bi ameliyatım olmadı benimde.sadece makat ameliyatı geçirdim ama onu sayma.çok stresliyim heyecandan çok korku var içimde.doktor istediğin saatte gel dedi sabah erkenden gideyim bitsin gitsin bari.canım sıkkın.

Hastanedeym kuzm olan sancım gitti resmen sık değil şuan yaklaşık 10 dk bir geliyo ama şiddetli geliyo
Rabbim yardımcın olsun canım. İnşallah kolay Bi doğum olur.
Hastanedeyken yatak başı kalkabildiği için çok sorun olmuyor emzirmek ama evde biraz zorlanabilirsin. Emzirme yastığı işe yarıyor öyle durumlarda.
Kızlar benşm doğum da yarın sabah inşallah. Kızımla doğum günümüz aynı gün olacak inşallah

biberiye Teşekkür ederim,kızımı normal doğurduğum halde becerememiştim doğru düzgün emzirmeyi.inşallah bunda da çuvallamam

Bende 5 yaşındayken bademcik ameliyatı oldum o kadar ameliyathane ortamı beni de çok geriyor, gerçi eminim doğumhanede gererdi sonrası daha çok korkutuyor gözümü, ayaklanma, emzirme vs. Bir de karnına mı ne bastırıyorlarmış herkes o çok acıyor diyor. Ondan da tırsıyorum biraz. Ay ödlek oldum çıktım

Bende sonrasından çok korkuyorum,nasıl emziricez bilmiyorum.karına masaj doğum yapacağım hastanede de yapıyorlarmış.birde kum torbası koyuyorlarmış.ikisini de anestezinin etkisi geçmeden yaparlar inşallah.yoksa hastaneyi inletirim herhalde.birde canımız acısa da sık sık yürüyelim kanka,doktor ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin dedi

Evet herkes ne kadar çok yürürsen o kadar kolay olur iyileşme diyorlar. Bir de kimse kalmayacak ya yanımızda toparlamak lazım bir an önce. Sondayda epiduralden sonra taktırıcam ben, hissetmeden iyi olur. Sende öyle yaptır. Birdr damar yolunu el üstünden açtır daha çok acıyor kola göre ama emzirirken daha rahat olur diye düşünüyorum.

Tamamdır kanka benim annem gelecek yanımda mecbur çünkü tek başına yapamam,eşimde beceremez.doktor yanında biri mutlaka olması lazım tek başına yapamazsın sezeryan sonrası dedi.eşin mi bwkliycek yoksa arkadaşın falan mı? Sondayı bende anesteziden sonra taktırıcam.çıkarırken de anestezinin etkisi geçince çıkarılıyormuş galiba.

Kanka benim tansiyonlarım düşüyor ordan bi tuzlu ayran ver iyi değilim

Bende yarın doktora gitçem bakim ne diyecek 40 olacak benimde yarın sancımla nişanım da yok o yüzden stres oluyorum
Aslında benim döngüm 32 günde bir o yüzden kırkı aşıyor. Doktor muayenesinde göre karar verirsiniz stres yapmayın bir anda da başlayabilir belli olmaz.

QKızlar hepinize merhaba rabbim hepinizi kolay kurtarsin insallah amin şuan hastanede dogum yapacak kardeslerime bi soruk olcakta , hastanede yanina kimleri aliyorlar esiniz anneniz kayinvalideniz yanlarinkzdami yoksa tek basinamisiniz
Sağol canım benim eşim kalacak yanımda. Tek refakatçi izni var zaten.

Merhaba kızlar.
Bugün doktorum çağırmıştı kontrolde nst düzenli sancı çıktı yine . Yatışım yapıldı serum takıldı. Serumdan snra tekrar nst çekilcek. Sancılar geçmemişse ameliyata alınacağım. Tekim şuanlık bi sorun yok. Eşimle çocuğum evde. Dua bekliyorum sizden

Eşim gelecek canım. Eşim beceriklidir benim yardımcı olur. Annem zaten 65 yaş üstü, sokağa çıkma yasağı var. Bir de bir sürü hastalığı var hastane ortamına sokamam onu.
Kız dur daha sen şimdiden böyleysen cuma sabahını düşünemiyorum doktoruna söyle biraz sakinleştirici versin sana indirirken

Canım benim hayırlısı neyse, ne zamansa o zaman sağlıkla kavuşun inşallah. Tek değilsin hem bak biz varız, haber ver sürekli destek oluruz elimizden geldiğince burdan.

eveett
ama cok acım var.agri kesiciyi gec verdiler.dua edin ya.
Ay çok şükür sende kavuştun bebeğine
. İnşallah hemencecik geçer ağrın. İkinizde iyi misiniz? Ay doğum haberleri alınca çok mutlu oluyorum ya

Sorma kanka ben ayvayı yemişim panik atak ta var bende yandım yanı doğumdan sonra 1-2 gün girip yazamazsam olayın şokunu atlatamamışım demektedir merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…