- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsüneveett
ama cok acım var.agri kesiciyi gec verdiler.dua edin ya.
Kız seni gebertirim, öyle haber etmemezlik yok. Kaç kere merakta bıraktın zaten bizi. Bir doğurdum iyiyim de yeter.Sorma kanka ben ayvayı yemişim panik atak ta var bende yandım yanıdoğumdan sonra 1-2 gün girip yazamazsam olayın şokunu atlatamamışım demektedir merak etmeyin
Dualarımız seninle canım Ne güzel birkaç saat içinde yavrun sağlıkla kucağında olsun inş.Merhaba kızlar.
Bugün doktorum çağırmıştı kontrolde nst düzenli sancı çıktı yine . Yatışım yapıldı serum takıldı. Serumdan snra tekrar nst çekilcek. Sancılar geçmemişse ameliyata alınacağım. Tekim şuanlık bi sorun yok. Eşimle çocuğum evde. Dua bekliyorum sizden
Hadi gözün aydın zor olan kısım geçmiş sağlık durumlarınız iyidir inş.eveett
Kendimi toparlayabilirsem söz veriyorum yazıcam kanka ayıpsınKız seni gebertirim, öyle haber etmemezlik yok. Kaç kere merakta bıraktın zaten bizi. Bir doğurdum iyiyim de yeter.Bende kendimi toparladığım ilk fırsatta yazıcam. Ben merak ediyorum çünkü doğuran arkadaşları, onlar da bizi merak ederler diye düşünüyorum.
Toparlarsın kız ilk kez bizde yapmıyorlar ya bu ameliyatıKendimi toparlayabilirsem söz veriyorum yazıcam kanka ayıpsınbirde bebemin yumoş fotosunu atarım ohh mis bitti gitti
İnşallah kanka inşallahToparlarsın kız ilk kez bizde yapmıyorlar ya bu ameliyatıayy evet bende atıcam fotoğrafını minnoşumun
Merhaba kızlar.
Bugün doktorum çağırmıştı kontrolde nst düzenli sancı çıktı yine . Yatışım yapıldı serum takıldı. Serumdan snra tekrar nst çekilcek. Sancılar geçmemişse ameliyata alınacağım. Tekim şuanlık bi sorun yok. Eşimle çocuğum evde. Dua bekliyorum sizden
eveett
Kız seni gebertirim, öyle haber etmemezlik yok. Kaç kere merakta bıraktın zaten bizi. Bir doğurdum iyiyim de yeter.Bende kendimi toparladığım ilk fırsatta yazıcam. Ben merak ediyorum çünkü doğuran arkadaşları, onlar da bizi merak ederler diye düşünüyorum.
Büyük ihtimalle sezaryen olacağım canım kendi isteğimle. Doktor da uygun görürse tabi. Bakalım net değil daha hayırlısı.Hiç sorma
Merak ettirdin kıznasıl doğum günü verecek sende mi sezeryan olacaksın
Hiç belli olmaz orası canım. Senin bebiş acele eder belkiKız senin bizden az vaktin kalmış, önceden doğuruverirsin senYa ben napam, buralar hep bana kalacak bu gidişle Ama şöyle de bir güzelliği var, şimdiden bilgi sahibi oluyorum bebek bakımı hakkında
Aaa ne çok ortak yönümüz varAaa dün benim de babamın doğum günüydüAllah uzun ömür versin babana canım
Her şey yolunda giderse sezeryan düşünüyorum canım. Belli değil bakalım. Beklemeye de korkuyorum bir yandan. Uygun bir zamanda gelsin istiyorumSıkıntı olmasında bazen bakamıyor insan gerçekten, bazen burda olduğum halde sadece okumakla yetiniyorum bende. Senin sezeryan mı olacaktı?
Hiç canım ne kaldıİnşallah kanka inşallahŞunun şurasında Cuma’ya ne kaldı
İnşallah canımAllah yardımcın olsun canım dualarımız seninle hayırlı bir şekilde gelsin inşallah
Canım gözün aydın. Ağrılardan bir an önce geçer inşallah Allah sabır versin.
Tabii ki merak ederiz ilk fırsatta yazarsınız inşallah
Ay evet çok ortak yönümüz var.Büyük ihtimalle sezaryen olacağım canım kendi isteğimle. Doktor da uygun görürse tabi. Bakalım net değil daha hayırlısı.
Hiç belli olmaz orası canım. Senin bebiş acele eder belki
Aaa ne çok ortak yönümüz varAmin canım hepimizin babasına ve sevdiklerine inşallah
Her şey yolunda giderse sezeryan düşünüyorum canım. Belli değil bakalım. Beklemeye de korkuyorum bir yandan. Uygun bir zamanda gelsin istiyorum
Canım bende ekstra emzik ve göğüs ucu krem ıslak mendilKızlar hastane çantasına
2 takım kıyafet bebişe
Emzirme yastığı
Müslin örtü,1 tane penye battaniye,1 tane kalın
10 tane bebek bezi
Kendime 2 pijama ve depend külot
Terlik
Enjektör (sütüm inmezse mama vereyim diye)
Tek kullanımlık alt açma bezi 4 tane.
bunları koydum aklıma başka bişey gelmiyo eksiğim var mı yardım edin nolur.1 gün kalıyormuşuz
Ay evet ıslak mendili unuttum sağol kuzum,onu da koyuyorum şimdi.emzik kullanmıycam,göğüs içinde kızımdan kalan lansinoh krem vardı onu koyayımCanım bende ekstra emzik ve göğüs ucu krem ıslak mendil
Ben bunları koydum canımKızlar hastane çantasına
2 takım kıyafet bebişe
Emzirme yastığı
10 tane bebek bezi
Terlik
bunları koydum aklıma başka bişey gelmiyo eksiğim var mı yardım edin nolur.1 gün kalıyormuşuz
Rulo peçete de koy canım.Kızlar hastane çantasına
2 takım kıyafet bebişe
Emzirme yastığı
10 tane bebek bezi
Terlik
Ben bunları koydum canım
Sağolun canlarım.peçetede koyuyorum,listeye bakınca aklıma geldi kalın bi ceket ve çorap alayım kendime.bebiş için de extra 2 tane çorap ve ağız mendili koyayım.ayy ne çok şey unutmuşum sağolun varolunRulo peçete de koy canım.
Canım benim hayırlısı neyse, ne zamansa o zaman sağlıkla kavuşun inşallah.Tek değilsin hem bak biz varız, haber ver sürekli destek oluruz elimizden geldiğince burdan.
Dualarımız seninle canım Ne güzel birkaç saat içinde yavrun sağlıkla kucağında olsun inş.
Hadi gözün aydın zor olan kısım geçmiş sağlık durumlarınız iyidir inş.
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle hayırlı bir şekilde gelsin inşallah
Canım gözün aydın. Ağrılardan bir an önce geçer inşallah Allah sabır versin.
Tabii ki merak ederiz ilk fırsatta yazarsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?