2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sorma kanka ben ayvayı yemişim panik atak ta var bende yandım yanı doğumdan sonra 1-2 gün girip yazamazsam olayın şokunu atlatamamışım demektedir merak etmeyin
Kız seni gebertirim, öyle haber etmemezlik yok. Kaç kere merakta bıraktın zaten bizi. Bir doğurdum iyiyim de yeter. Bende kendimi toparladığım ilk fırsatta yazıcam. Ben merak ediyorum çünkü doğuran arkadaşları, onlar da bizi merak ederler diye düşünüyorum.

Dualarımız seninle canım Ne güzel birkaç saat içinde yavrun sağlıkla kucağında olsun inş.
eveett
ama cok acım var.agri kesiciyi gec verdiler.dua edin ya.
Hadi gözün aydın zor olan kısım geçmiş sağlık durumlarınız iyidir inş.

Kendimi toparlayabilirsem söz veriyorum yazıcam kanka ayıpsın birde bebemin yumoş fotosunu atarım ohh mis bitti gitti

Kendimi toparlayabilirsem söz veriyorum yazıcam kanka ayıpsın birde bebemin yumoş fotosunu atarım ohh mis bitti gitti
Toparlarsın kız ilk kez bizde yapmıyorlar ya bu ameliyatı ayy evet bende atıcam fotoğrafını minnoşumun

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle hayırlı bir şekilde gelsin inşallah

eveett
ama cok acım var.agri kesiciyi gec verdiler.dua edin ya.

Canım gözün aydın. Ağrılardan bir an önce geçer inşallah Allah sabır versin.

Tabii ki merak ederiz ilk fırsatta yazarsınız inşallah

Hiç sorma

Merak ettirdin kız nasıl doğum günü verecek sende mi sezeryan olacaksın
Büyük ihtimalle sezaryen olacağım canım kendi isteğimle. Doktor da uygun görürse tabi. Bakalım net değil daha hayırlısı.
Kız senin bizden az vaktin kalmış, önceden doğuruverirsin sen Ya ben napam, buralar hep bana kalacak bu gidişle Ama şöyle de bir güzelliği var, şimdiden bilgi sahibi oluyorum bebek bakımı hakkında
Hiç belli olmaz orası canım. Senin bebiş acele eder belki
Aaa dün benim de babamın doğum günüydü Allah uzun ömür versin babana canım
Aaa ne çok ortak yönümüz var Amin canım hepimizin babasına ve sevdiklerine inşallah
Sıkıntı olmasında bazen bakamıyor insan gerçekten, bazen burda olduğum halde sadece okumakla yetiniyorum bende. Senin sezeryan mı olacaktı?
Her şey yolunda giderse sezeryan düşünüyorum canım. Belli değil bakalım. Beklemeye de korkuyorum bir yandan. Uygun bir zamanda gelsin istiyorum

İnşallah kanka inşallah Şunun şurasında Cuma’ya ne kaldı
Hiç canım ne kaldı
İnşallah canım
Ay evet çok ortak yönümüz var. Amin canım

Kızlar hastane çantasına
2 takım kıyafet bebişe
Emzirme yastığı
Müslin örtü,1 tane penye battaniye,1 tane kalın
10 tane bebek bezi
Kendime 2 pijama ve depend külot
Terlik
Enjektör (sütüm inmezse mama vereyim diye)
Tek kullanımlık alt açma bezi 4 tane.

bunları koydum aklıma başka bişey gelmiyo eksiğim var mı yardım edin nolur.1 gün kalıyormuşuz

Canım bende ekstra emzik ve göğüs ucu krem ıslak mendil

Ben bunları koydum canım

Eklentiler

• Screenshot_20200406_145601_com.socialnmobile.dictapps.notepad.color.note.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 56
Rulo peçete de koy canım.

Canım benim hayırlısı neyse, ne zamansa o zaman sağlıkla kavuşun inşallah. Tek değilsin hem bak biz varız, haber ver sürekli destek oluruz elimizden geldiğince burdan.
Dualarımız seninle canım Ne güzel birkaç saat içinde yavrun sağlıkla kucağında olsun inş.

Hadi gözün aydın zor olan kısım geçmiş sağlık durumlarınız iyidir inş.
xiexie Kalppare
Kızlar dualarımız sizinle

sağolun kızlar. Sancım çıktı yine. 6da tekrar çekilcek yine sacı çıkarsa Ameliyata alcaklar.
Çıkmazsa eve gönderme ihtimali de var .
Aklım oğlumda kaldı evde habersizce beni bekliyor babasıyla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…