Aaa nede orjinal duruyor hamarat eller bravooKızlar maske diktim eldeÇakmak üfleme testini de geçti.
Eki Görüntüle 2615307
Eki Görüntüle 2615306
Çok dikiş deneyimim yok ama öyle böyle yaptım. Yarın da eşime yapacağım bir maske, bugünlük yeterAaa nede orjinal duruyor hamarat eller bravoo
bebek bezini daha çok koy canim. mekanyumu az az yaparsa çok bez gidiyor. artarsa eve getirirsinKızlar hastane çantasına
2 takım kıyafet bebişe
Emzirme yastığı
Müslin örtü,1 tane penye battaniye,1 tane kalın
10 tane bebek bezi
Kendime 2 pijama ve depend külot
Terlik
Enjektör (sütüm inmezse mama vereyim diye)
Tek kullanımlık alt açma bezi 4 tane.
bunları koydum aklıma başka bişey gelmiyo eksiğim var mı yardım edin nolur.1 gün kalıyormuşuz
Dikis inceligini ölçtü mu hic ölçse ona gore risk yoksa denenebilir aslinda sancinda varkenYok canm ssvd hiç düşünmüyor. Devlet hastanesi bi de
hakkında hayırlısı olsun canim. sağlıkla gelsin minik kuzucugun. tabi en uygun zamandaYok canm ssvd hiç düşünmüyor. Devlet hastanesi bi de
Çok güzel olmuş canım. çakmak üfleme testi ne beKızlar maske diktim eldeÇakmak üfleme testini de geçti.
Eki Görüntüle 2615307
Eki Görüntüle 2615306
Çakmağı yakıp ağzına yakın bir mesafede tutuyorsun, maske takılıyken üflediğinde alev sönmezse maske olmuş demektir. Benimkinde doğru düzgün hareket bile etmedi alevÇok güzel olmuş canım. çakmak üfleme testi ne be
Merhaba kızlar.
Bugün doktorum çağırmıştı kontrolde nst düzenli sancı çıktı yine . Yatışım yapıldı serum takıldı. Serumdan snra tekrar nst çekilcek. Sancılar geçmemişse ameliyata alınacağım. Tekim şuanlık bi sorun yok. Eşimle çocuğum evde. Dua bekliyorum sizden
Aaaa ilk kez duydum heÇakmağı yakıp ağzına yakın bir mesafede tutuyorsun, maske takılıyken üflediğinde alev sönmezse maske olmuş demektir. Benimkinde doğru düzgün hareket bile etmedi alev
Aynen bende bazen sadece okuyorum senin gibi nedenseSıkıntı olmasında bazen bakamıyor insan gerçekten, bazen burda olduğum halde sadece okumakla yetiniyorum bende. Senin sezeryan mı olacaktı?
Canım geçmiş olsun hayırlı zaman bu ise gelsin sağlıkla miniğin dualarımız seninleMerhaba kızlar.
Bugün doktorum çağırmıştı kontrolde nst düzenli sancı çıktı yine . Yatışım yapıldı serum takıldı. Serumdan snra tekrar nst çekilcek. Sancılar geçmemişse ameliyata alınacağım. Tekim şuanlık bi sorun yok. Eşimle çocuğum evde. Dua bekliyorum sizden
Gözün aydın canım ilk gün ağrılar olur yarına çok daha iyi olacaksın inşallaheveett
ama cok acım var.agri kesiciyi gec verdiler.dua edin ya.
Ayy evet yazın valla ya ben cok merak ediyorum en azından doğurdum iyiyim gibi haber verin çatlatmayın bizi burda beeeKız seni gebertirim, öyle haber etmemezlik yok. Kaç kere merakta bıraktın zaten bizi. Bir doğurdum iyiyim de yeter.Bende kendimi toparladığım ilk fırsatta yazıcam. Ben merak ediyorum çünkü doğuran arkadaşları, onlar da bizi merak ederler diye düşünüyorum.
Senin için en ideali neyse o olsun canım sezeryan normal farketmezBüyük ihtimalle sezaryen olacağım canım kendi isteğimle. Doktor da uygun görürse tabi. Bakalım net değil daha hayırlısı.
Hiç belli olmaz orası canım. Senin bebiş acele eder belki
Aaa ne çok ortak yönümüz varAmin canım hepimizin babasına ve sevdiklerine inşallah
Her şey yolunda giderse sezeryan düşünüyorum canım. Belli değil bakalım. Beklemeye de korkuyorum bir yandan. Uygun bir zamanda gelsin istiyorum
Ahh ahh hamarat hatunun hali baska tabiKızlar maske diktim eldeÇakmak üfleme testini de geçti.
Eki Görüntüle 2615307
Eki Görüntüle 2615306
Bugün 7. Gunumuz referans aralığı 0-15 yazıyor doktor az sarılığı var dikkat edin demis. Benim kiz emmiyorji sağıp sagip vermeye calisiyorum. Pompa da kötü manüelkaç günlük oldu 5. gün için normal canim. 12 ve yukarısı mi 14 ve yukarısı mi ona yüksek diyorlar. benim minik bebisimin 16 idi hemen yatirdilar.
0-15 arası yazıyordu. Ahh keşke ensede rahatlasam..Normal kuzm sık sık emzir sınır 10 küsür ama kaç hatırlamıyorm
Tamam tamam merak etmeAynen bende bazen sadece okuyorum senin gibi nedense
Canım geçmiş olsun hayırlı zaman bu ise gelsin sağlıkla miniğin dualarımız seninle
Gözün aydın canım ilk gün ağrılar olur yarına çok daha iyi olacaksın inşallah
Ayy evet yazın valla ya ben cok merak ediyorum en azından doğurdum iyiyim gibi haber verin çatlatmayın bizi burda beee
Senin için en ideali neyse o olsun canım sezeryan normal farketmez
Ahh ahh hamarat hatunun hali baska tabibanada lazım bundan da işte
Tamam tamam merak etmeen kötü ben söylerim eşim yazar zaten ne konuşuyorsunuz orda çok merak ediyorum deyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?