2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bebek bezini daha çok koy canim. mekanyumu az az yaparsa çok bez gidiyor. artarsa eve getirirsin

Allah yardımcın olsun canım ; en kısa sürede atlat inşallah

Sıkıntı olmasında bazen bakamıyor insan gerçekten, bazen burda olduğum halde sadece okumakla yetiniyorum bende. Senin sezeryan mı olacaktı?
Aynen bende bazen sadece okuyorum senin gibi nedense
Canım geçmiş olsun hayırlı zaman bu ise gelsin sağlıkla miniğin dualarımız seninle
eveett
ama cok acım var.agri kesiciyi gec verdiler.dua edin ya.
Gözün aydın canım ilk gün ağrılar olur yarına çok daha iyi olacaksın inşallah
Ayy evet yazın valla ya ben cok merak ediyorum en azından doğurdum iyiyim gibi haber verin çatlatmayın bizi burda beee
Senin için en ideali neyse o olsun canım sezeryan normal farketmez
Kızlar maske diktim elde Çakmak üfleme testini de geçti.

Eki Görüntüle 2615307

Eki Görüntüle 2615306
Ahh ahh hamarat hatunun hali baska tabi banada lazım bundan da işte

kaç günlük oldu 5. gün için normal canim. 12 ve yukarısı mi 14 ve yukarısı mi ona yüksek diyorlar. benim minik bebisimin 16 idi hemen yatirdilar.
Bugün 7. Gunumuz referans aralığı 0-15 yazıyor doktor az sarılığı var dikkat edin demis. Benim kiz emmiyorji sağıp sagip vermeye calisiyorum. Pompa da kötü manüel

Normal kuzm sık sık emzir sınır 10 küsür ama kaç hatırlamıyorm
0-15 arası yazıyordu. Ahh keşke ensede rahatlasam..

Tamam tamam merak etme en kötü ben söylerim eşim yazar zaten ne konuşuyorsunuz orda çok merak ediyorum deyip duruyor

Tamam tamam merak etme en kötü ben söylerim eşim yazar zaten ne konuşuyorsunuz orda çok merak ediyorum deyip duruyor

İnşallah o telaşla şarj aletini unutmayız. Bende girip haber vermek isterim çünkü. En azından iyim yazıp ayrıntıları da eve geçince yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…