2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yüzünü gör bak nasıl sahipleniyorsun
Oh şükür bundan sonrası bebişe kalmış artık bakalım ne zaman teşrif edecek

Sagol tesekkur ederim.. depend dedikleri hasta bezi gibi dimi bebeklerin kilot beziyle ayni.. mamayi da sma diyorlar, bebelac gold diyorlar karar vermek zor.

Evet canim ben de sleepy dusundum, esimle bi karar veremedik kac saattir alamadi yani..
Bi de su mamayi bulsak..SMA mi Bebelac Gold mu Similac ni Aptamil mi...
oglumda kullanmistim cogunu ama tabi simdi yine de karar veremiyor insan.. assagi yukari hepsi aynidir sanirim bu mamalarin degil mi.. denetimleri de sıkıdir diye dusunuyorum..

Ben ilk sezeryanda kilot bez gibi bir sey kullanmistim, hasta bezi olarak geciyor.. depend de boyle bir sey mi...

Kızlar benim alttaki kemik çok acıyor ya, yürüyemiyorum. Bir de o üçgenimsi kısımda hareketlenme var, canımı acıtıyor hareket edince.. Doktor parmaklayınca mı oldu noldu bilmiyom.

Evet canım depend hasta bezi şeklinde

Kızlar benim alttaki kemik çok acıyor ya, yürüyemiyorum. Bir de o üçgenimsi kısımda hareketlenme var, canımı acıtıyor hareket edince.. Doktor parmaklayınca mı oldu noldu bilmiyom.
Hafif bi sızlama bende de vaar suan muayeneden oldugunu düşünüyorum. Senin canın cok yandığı için bir de cok kastın ve zorlama oldu ondan acıyor olabilir büyük ihtimalle. Yine bir takip et doktora gidersin diyeceğim de bugun daha doktor görmek istermisin bilmiyorum

Doktor tuşe yapınca benim de sancım oldu ve kahve kanama pıhtı geldi, doktorum muayene ederken olabileceğini söylemişti

Ondandır canım kendini de çok kastın ya normaldir.
Doktor tuşe yapınca benim de sancım oldu ve kahve kanama pıhtı geldi, doktorum muayene ederken olabileceğini söylemişti
Ben de acı ve ağrının muayeneden olsuğunu düşünüyorum ama bebiş aşağıya doğru bastırıyor kığır kıpır bir şeyler oluyor aşağıda.. Normalde sağa sola doğru sertleşirdi karnım, şimdi aşağı doğru oluyor aynı şey.. İnşallah geçer.

Kızlar bebek kanala indikten ne kadar süre sonra doğar acaba ortalama? Özellikle normal doğum yapanlar yeşillendirsin beni kanala inince ne kadar sürede doğum yaptınız
Kişiden kisiye degisir canim benim kizimda 2 ay onceden kanala inmisti simdi 1 aydan beri kanalda hala gelen giden yok memnun hanimefendi

Insallah gecer canim..
Muayene ve kendini sıkmanla ilgili olabilir..
Ama benim de o vajina bolgem aylardir agriyor, kemik gibi yerler var ya iki yanda doktor kas diyor, kas agrisiymis normalmis... bi de kafasi orda bastiriyor ya...
Sizliyor mesela suan..
Bazen yumruklanmis gibi agriyor, adim atamiyorum... elimle kukuyu bastirip anca oyle yuruyorum o da penguen gibi...
Normal olabilir canim buyuk ihtimalle..
Sen yine de uzan, takip et bence, stresli de gecti bugunun...

Kızlar bebek kanala indikten ne kadar süre sonra doğar acaba ortalama? Özellikle normal doğum yapanlar yeşillendirsin beni kanala inince ne kadar sürede doğum yaptınız
Benim ki doğumda indi canım. Yukaridaydi son ana kadar paşam. İlk doğumlar da bir hafta önce inebiliyormus ama benim ilk kızım da doğumda inmişti.

Benim de 2 haftadır kanalda
Ayy cokmuş ya sanki kanala inince hemen doğacak gibi geliyo bana açılan varmıydı?
Benim ki doğumda indi canım. Yukaridaydi son ana kadar paşam. İlk doğumlar da bir hafta önce inebiliyormus ama benim ilk kızım da doğumda inmişti.
Ben kanala indiğini anlamıştım belim çok agrıdı bacagımın içine ağrılar giriyordu birde karnım biraz düştü doğumda inince doğum biraz uzuyormus öylemi olmuştu sende canım?
Kızlar benim yarın doğumum olucak Allahın izniyle Dualarınızı bekliyorum
Ay hadi sağ salim kucagına almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…