- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Yüzünü gör bak nasıl sahipleniyorsunagacsizkoalaa ben herhalde bir bebeğim olacağı konusunu idrak edemedim gibi , kucağıma alınca bu benim mi derim ondan bu rahat uyumalarım yarın da uyuyamazsam sezaryen den korktuğumdan uyuyamam . Psikolojim bozulmazsa iyi bebeği sahiplenirim hemen inşallah
Oh şükürKızlar selam m ben geldimkontrol iyi geçti bizimki 3280gr olmus boy gene uzun usgye göre 52.5cm suan çatı muayenemde beni zorlamadı doktorum kadın zaten ve cok nazik kasmadım kendimi hiç o nedenle acımadı. Zaten bir dakika bile sürmüyor. 3buıcuga kadar normal doğum yapabilirsin uygun dedi çok rahatladım. Çok aşırı geniş bi pelviks değil ama dar da değil dedi. Yalnız bebek 3800olsaydı seni o topa sokmayacaktım zorlamamak için dedi 3-3500 arası doğacakmış bu arada kanala inmiş elle muayene edince söyledi fakat açıklık yok yumuşama var dedi. Bundan sonra yarına da gelir 1 hafta sonraya da gelir hiç bir sıkıntı yokmuş ah çok heycanlıyım merdiven yürüyüş squat yapabilirsin dedi ben simdi 10.kata iner çıkarım
eggplantlover amin canım sağolasın .
@nzh99 canım gözün Aydın
S Sonsuzsukurler ben de bezde sleepy , ıslak mendilde prima aqua püre aldım ama ben de bebek pamuğu ile temizlemek istiyorum başarabilirsem .kendim için de e bebekten lohusa pedi aldım büyük boy ancak burda arkadaşlar yetmeyeceğini söyleyince depend de koydum . Mama konusunda da ben de kararsızım .
Cherrygum haberler güzel , bundan sonrasında sağlıklı kolay doğumlar diliyorum
Canım mama konusunu ben de senin gibi merak ediyorum doğrusu. Islak mendil sleepy aldım. Yorumları çok iyi diye. Bebek bezi de prima premium care aldım. Ama keşke onu da sleepy alsaydım diyorum. Eşim istedi prima. Ben sleepy istiyordum. Hastaneye giderken yanıma ped de koyacağım ama mutlaka depend de alacağım. Buradaki arkadaşlar da çok tavsiye etti çok rahat oluyormuş.
Bak seni geçerim zorlarsam ya da ayarlim kendimi cumaya pırtlatayımYüzünü gör bak nasıl sahipleniyorsun
Oh şükürbundan sonrası bebişe kalmış artık bakalım ne zaman teşrif edecek
Evet canım depend hasta bezi şeklindeEvet canim ben de sleepy dusundum, esimle bi karar veremedik kac saattir alamadi yani..
Bi de su mamayi bulsak..SMA mi Bebelac Gold mu Similac ni Aptamil mi...
oglumda kullanmistim cogunu ama tabi simdi yine de karar veremiyor insan.. assagi yukari hepsi aynidir sanirim bu mamalarin degil mi.. denetimleri de sıkıdir diye dusunuyorum..
Ben ilk sezeryanda kilot bez gibi bir sey kullanmistim, hasta bezi olarak geciyor.. depend de boyle bir sey mi...
Hafif bi sızlama bende de vaar suan muayeneden oldugunu düşünüyorum. Senin canın cok yandığı için bir de cok kastın ve zorlama oldu ondan acıyor olabilir büyük ihtimalle. Yine bir takip et doktora gidersin diyeceğim de bugun daha doktor görmek istermisin bilmiyorumKızlar benim alttaki kemik çok acıyor ya, yürüyemiyorum. Bir de o üçgenimsi kısımda hareketlenme var, canımı acıtıyor hareket edince.. Doktor parmaklayınca mı oldu noldu bilmiyom.
Ondandır canım kendini de çok kastın ya normaldir.Kızlar benim alttaki kemik çok acıyor ya, yürüyemiyorum. Bir de o üçgenimsi kısımda hareketlenme var, canımı acıtıyor hareket edince.. Doktor parmaklayınca mı oldu noldu bilmiyom.
Doktor tuşe yapınca benim de sancım oldu ve kahve kanama pıhtı geldi, doktorum muayene ederken olabileceğini söylemiştiKızlar benim alttaki kemik çok acıyor ya, yürüyemiyorum. Bir de o üçgenimsi kısımda hareketlenme var, canımı acıtıyor hareket edince.. Doktor parmaklayınca mı oldu noldu bilmiyom.
Hafif bi sızlama bende de vaar suan muayeneden oldugunu düşünüyorum. Senin canın cok yandığı için bir de cok kastın ve zorlama oldu ondan acıyor olabilir büyük ihtimalle. Yine bir takip et doktora gidersin diyeceğim de bugun daha doktor görmek istermisin bilmiyorum
Ondandır canım kendini de çok kastın ya normaldir.
Ben de acı ve ağrının muayeneden olsuğunu düşünüyorum ama bebiş aşağıya doğru bastırıyor kığır kıpır bir şeyler oluyor aşağıda.. Normalde sağa sola doğru sertleşirdi karnım, şimdi aşağı doğru oluyor aynı şey.. İnşallah geçer.Doktor tuşe yapınca benim de sancım oldu ve kahve kanama pıhtı geldi, doktorum muayene ederken olabileceğini söylemişti
Kişiden kisiye degisir canim benim kizimda 2 ay onceden kanala inmisti simdi 1 aydan beri kanalda hala gelen giden yok memnun hanimefendiKızlar bebek kanala indikten ne kadar süre sonra doğar acaba ortalama? Özellikle normal doğum yapanlar yeşillendirsin beni kanala inince ne kadar sürede doğum yaptınız
Insallah gecer canim..Ben de acı ve ağrının muayeneden olsuğunu düşünüyorum ama bebiş aşağıya doğru bastırıyor kığır kıpır bir şeyler oluyor aşağıda.. Normalde sağa sola doğru sertleşirdi karnım, şimdi aşağı doğru oluyor aynı şey.. İnşallah geçer.
O kadar cok mu kalıyo kanalda Ay deme yaKişiden kisiye degisir canim benim kizimda 2 ay onceden kanala inmisti simdi 1 aydan beri kanalda hala gelen giden yok memnun hanimefendi
Benim de 2 haftadır kanaldaO kadar cok mu kalıyo kanalda Ay deme ya
Benim ki doğumda indi canım. Yukaridaydi son ana kadar paşam. İlk doğumlar da bir hafta önce inebiliyormus ama benim ilk kızım da doğumda inmişti.Kızlar bebek kanala indikten ne kadar süre sonra doğar acaba ortalama? Özellikle normal doğum yapanlar yeşillendirsin beni kanala inince ne kadar sürede doğum yaptınız
Ayy cokmuş yaBenim de 2 haftadır kanalda
Ben kanala indiğini anlamıştım belim çok agrıdı bacagımın içine ağrılar giriyordu birde karnım biraz düştüBenim ki doğumda indi canım. Yukaridaydi son ana kadar paşam. İlk doğumlar da bir hafta önce inebiliyormus ama benim ilk kızım da doğumda inmişti.
Ay hadi sağ salim kucagına almak nasip olsun inşallahKızlar benim yarın doğumum olucak Allahın izniyle Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?