2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anladım canım çok geçmiş olsun duymuştum bakteriyi bolca soğan sarımsak tüket içerisinde bol miktarda enfeksiyonun etkisini azaltan maddeler olduğunu duymuştum. Bahsettiğim arkadaşımda uzun süre kurtulamadı en son çare her sabah ılık suyun içine bir iki damla elma sirkesi Damlatarak içti öyle kurulmuştu ama şuan gebesin bu dediklerimin bir sakıncası olur mu doktora danış mutlaka. Doğum sonra denersin inşallah faydasını görürsün

Ben demedim hatta bir daha dogurmuycam dedim direk Allah olmayana versin de
Zor mu geçti? Benim acil olduğu için sezeryan oldu çok şükür kolaydı sonrası. Ama oğlum büyüdükçe yok dedim kalsın ikinciyi almıyım yinede hamilelik ilk yenidoğan halleri çok keyifli oluyor

Aynı benim durumum. Rahimdeki şekil bozukluğu zamanla düzeldi benimde sonrasında geçmek bitmek bilmeyen enfeksiyonla uğraştım. Kullanmadığım antibiyotik kalmamıştı. Doğumdan sonraki testlerimin hiçbirinde enfeksiyon çıkmadı gebeliğe bağlı olabiliyormuş benim oğlum bir yaşında çok şükür hiç enfeksiyon gelişmedi bende buda sana umut olur belki diye yazayım dedim :)

Tikkabilla ben hem kendime hem eşime üzülüyordum. Aynen senin gibi her gün ağlayarak uyurdum . Eşim benim psikolojimi hiç düşünmedi , dalga bile geçti eski ev arkadaşın mı iyi yoksa ben mi daha iyiyim diye .Ev arkadaşı gibiymişiz de .Ailesine de hiç hakkımı helal etmiyorum.hep birlikte beni perişan ettiler.
Bir gün ağzımdan şöyle bir şey çıktı “şu anda benden dolayı bu iş olmuyor diyelim , yarın iki gün sonra senden kaynaklı farklı sorunlarımız olursa ben de mi sana kötü davranayım ” demiştim. (Bunu söylerken aklımdan eşimden dolayı çocuğumuz olmazsa diye geçmişti) Gerçekten de eşimden kaynaklı olmadı çocuğumuz. Bunda da kendime eziyet ettim öyle söyledim diye vicdan yaptım .
Kontrol bende olduğu sürece sıkıntım olmuyor şu an .Ama eşim hala yaklaşmayı biliyor diyemem . Ben zaten eşimden dolayı aşmakta daha da zorlandım sıkıntıyı . Kontrole odaklanınca ama insan o işten de pek bir şey anlamıyor .sırf olsun bitsin diye oluyor.Eşim açısından durum öyle değil tabi de . Şimdi de diyorum canıma tak etti , bizim bu libidolu kızları görünce yeter diyorum doğumdan sonra bu işin de bir çaresine bakacağım Ben de istemek istiyorum artık

Çok zor bir durum ya yaşamadığım için ne kadar tahmin etmeye çalışsamda anlayamıyorum tabi. Rabbim yardımcın olsun. Bu kadar ileri seviyedeyse zaten sezeryan olman senin için daha iyi bence, normal doğum tramva olurdu diye düşünüyorum. Bence doktoruna güven, hiç bir doktor erkenden bebeği keyfi olarak almak istemez. Bak benimki 37+larda bile almam dedi teklif ettiğimde mesela. Demek ki gerekli görüyor. Muaeye içinde bilemedim ne diyeceğimi... Ay şimdi bu cumartesi doğurursan aramızda 1 gün mü olacak aklıma gebeliğe hazırlık topiğimizdeki konuşmalar geldi. Vay be Tikkabillam nerden nereye he

Evet gebelikte de zaten enfeksiyon riski daha yüksek, inşallah benim de geçer de kurtulurum :)
Sen hepten kötü zamanlar geçirmişsin eşin ve ailesinin tutumundan dolayı.. Ben yendikten sonra anneme ve kayınvalideme söyledim ikisi de ağladılar. Niye söylemediniz destek olurduk bu kadar gecikmeden tedavi olurdunuz dediler ama insan içinde yaşıyor işte..
Zevk ve istek konusunda benim sıkıntım yok şükür Ama aldığımız cinsel terapinin de yardımı çok oldu. Cinselliğin sadece birleşmeyle olmadığını çok güzel açıkladı doktorumuz.. Mesela erotik masaj öneririm öncesinde, yağlarla, müzikle birlikte.. Ay o kadar rahatlatıcı oluyor ki anlatamam. Mutlaka deneyin ileride..

Kız burda sona kalacam sona kalacam diyordum dert yanıyordum dua yerine mi geçti noldu Neredeyse hepinizi sollayacakmışım biraz daha yakınsam Ay yine de inşallah sonraki haftaya erteler, hayırlısı..

Kız koala agacsizkoalaa sabah akşam burdasın , derdine ne oldu anacım cuma doğuma gidiyoruz az yat uyu valla aklım burda kalıyor ama vurup kafayı yatıyorum son zamanlarımın keyfini çıkarayım uyuyayım diye . Sabah kalkınca hiç atlamadan okuyorum yazılanları Bugün de uyurum da yarına heyecandan ne olur bilemedim

Tikkabilla yaptık yaptık o masajları da canım tedavi sırasında . Ama eşim direkt o işe odaklı hep . Hala kendinde sıkıntı görmez Kaç kere teklif ettim tekrar doktora gidelim diye ama pek yanaşmıyor . Ama ben şu an muayenede filan hiç zorlanmıyorum . Tüp bebek konusu da işin içine girince baya aştım gibi Biraz para bayılırsak belki ben de zevk konusunu da aşarım eşimle bizimki devlette psikiyatriydi gittiğimiz

Kız burda sona kalacam sona kalacam diyordum dert yanıyordum dua yerine mi geçti noldu Neredeyse hepinizi sollayacakmışım biraz daha yakınsam Ay yine de inşallah sonraki haftaya erteler, hayırlısı..
Valla hepimizden hızlı çıktınız sen ve kızın inşallah canımcım, hayırlısı neyse o olsun.
Kız ben hiç uyuyamıyorum ya, siz nasıl uyuyonuz sabah akşam burdayım ama bir yandanda evin son işlerini yapıyorum. Ütü yapcam şimdi doğumdan sonrasına kalmasın birşey diye benim kocamda uyuyor şu an karşımdaki koltukta. Ben mi doğurcam o mu belli değil. Öyle bir dinlenme aşkı adamdaki

Son zamanlarda iyice uyumak güç toplamak lazım ama bende sağa sola donmekten hiç uykumu alamıyorum. Asıl karnimizdayken sıkıntı yok çıkınca yavrular asıl ozaman başlıyor maceralar ve hep duam inşallah gazsız bebek olur.yada gazını çıkarıp rahatlayan..benim iki oğlumda gazını cikardilar o yönden beni yormadılar hiç. Ama abimin kızı hiç susmazdı gaz ağrısından ,cok zor bir bebek ti. anneside hep öylemis genetikmi bilmiyorum ki.

Canim azalttım, hatta mama hiç vermek istemiyorum gaz yapıyor sanirim çocuğum mahvoldu gazdan ufacık birde Çok üzülüyorum
Canim yazılanları az çok okudum geçmiş olsun. Umarım sağlıkla alırsın kucağına ben direk sezeryan istediğim için çatı kontrolü flan yapılması tabi senin erken biraz ama korkma bir seferlik birşey çocuğunu dusun o an korkma.
Mama konusu ise sıkıntılı şu virüsten dolayı ortalık karışık insan korkuyor yoksa bebek bu hastada olabilr doktora götürürsün ama insan bu hastalik korkusundan birşey yapamıyor , Allah yardımcımız olsun

Ayrica Ilk defa sezeryan olacaklar içinde korkulacak hiç birşey yok ameliyat sonrasi ağrı oluyor 2. Güne azalmaya başlıyor ben az önce yerleri bile sildim düşünün. Hiç korkmayın kızlar Allahın izniyle herşey yoluna girer.

agacsizkoalaa ben herhalde bir bebeğim olacağı konusunu idrak edemedim gibi , kucağıma alınca bu benim mi derim ondan bu rahat uyumalarım yarın da uyuyamazsam sezaryen den korktuğumdan uyuyamam . Psikolojim bozulmazsa iyi bebeği sahiplenirim hemen inşallah

Merhaba kızlardoğum yapanlar olmuştr illa ki malesef iki bebekle artık aktif takip edemiyorum. Doğum yapanların gözü aydın inşallah sağljkla büyütn kuzularınızı. Doğumu yaklaşanlara da hemencecik ağrısız sızısız doğumlarınız olur inşallah
Benm biraz canm sıkkın bugün. Sağlık ocağından aradılar. Oğlumun tsh değeri yüksek çıkmş. Tiroid hormonu seviyesymş. Tekrar topuk kanı alacaklar bidaha bakılacak. Çok korkuhkrm hiç iyi şeyler okumdım bu konu hakkında. Dualarınıza buara beni de ekleyin olur mu

Endiselenme canim benimde oğlumun ilk topuk kaninda yüksek cıktı. Üzüldüm stres oldum tekrar topuk kani alininca guzel çıkmıştı. Doktora sordum yeni doganlarda hormonlar tam oturmadigi icin basta yüksek cikabiliyor hala annenin kani bebekte oldugu icin etkileyebiliyor demisti . Seninde bebeginin iyi çıkacaktır hic stres olma.

Benim baştan beri sıkıntılı bir hamilelik sürecim oldu birini atlattım diğeri çıktı daha ne olabilir derken tam da virüs zamanına denk geldi Rabbim beterinden korusun.son sıkıntım plesenta büyüklüğü ve tansiyon yüksekliğine bağlı zorunlu sezeryan.ilk doğumumda normali çok istememe rağmen acil sezeryan oldu oyüzden diyorum yeterki sağlıkla alalım kucağımıza...benim 28.hafta erken doğum riskim vardı sonra 32,sonra 36 olunca 37 yi görmek bile mucize oldu
Canım hiç sıkıntı yapma benimde ilk hamileliğinde troitim çıkmıştı ve ilaç kullanmıştım hamilelik boyunca doğumdan sonra kızımda da çıktı ne ağlamıştım benden geçti benim yüzümden diye ikinci kez tahlil yaptılar temiz çıktı umarım seni de öyle olur ferah tut içini.hamilelikte var mıydı troitin

Kızlar yarın 40 hafta bitiyor dr 41e kadar bekleriz dedi sadece nts ve ultrason baktı ne yapayım doğumun başlaması içinnn

Yaaa gerçekten mi? Nasıl içimi rahatlattın bi bilsen. Sabahtan beri okuyorum her sayfaya grdim nasıl üzgünm anlatamam. İçime su serptin herşey gönlüne göre olsuninşallah benmki de sennki gibi olur

Yok canım benm yoktu. Topuk kanında çıkmş ama oğlumda yüksek dedi aradı hemşire sabah. Bidaha getrn tekrarlcaz dedi. Bem de nettrn baktım içim karardı. Günüm nasıl geçti anlamadım sıkıntıdan. Lepistesb de aynısını yazmış kızlar beni nasıl rahatlattınız bi bilsenz. İnşallah oğlumunki de düşük çıkar da rahatlarız

Yaaa gerçekten mi? Nasıl içimi rahatlattın bi bilsen. Sabahtan beri okuyorum her sayfaya grdim nasıl üzgünm anlatamam. İçime su serptin herşey gönlüne göre olsuninşallah benmki de sennki gibi olur
Amin canım cok sagol yok yok eminim oyledir genelde hep oyle oluyor çünkü. Iyi haberi alinca yaz bizede ama sonuc cikana kadar benim gibi kendini stres etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…