Sag salim dogumun olur insallah canim rabbim bebisini de seni de korusunKızlar benim yarın doğumum olucak Allahın izniyle Dualarınızı bekliyorum
İnşallah bizimki de düşük çıkar canım çok teşekkür ederim. Demekki olabiliyo böyle oynamalar.Bende olduğu halde bizimki ikinci sonuç düşük çıkmıştı ama sonuç gelene kadar ben ağlamaktan heder olmuştum boşüna stres yapmışım sen yapma düşük çıkacak inş.endişelenme
Evet canım sorun varsa arıyolar. Perşembe vermiştik bugün aradılar. Yüksek çıkmş tsh. Araştrdım biraz çok korktum ya. İnşallah endişelerimiz boşa çıkarbenim oğlanın da topuk kaninda degil de (problem çıkınca arıyorlar degil mi 10 gün önce bakilmisti)damardan bakilmisti onda tsh yüksek çıktı. cuma tekrar kan vermeye gidecegiz.
sorun olmaz insallah canim ya. ilk hafta bu değerler biraz oynak oluyor. yüksek olursa da dışardan ilaçla hormon veriliyor diye biliyorum inşallah hiç ihtiyaç olmaz ikimiz için de.
Allah yardimcin olsun canim.. saglikla kavus insallah bebegine..Kızlar benim yarın doğumum olucak Allahın izniyle Dualarınızı bekliyorum
Seninde gözün aydın canım sütüm daha bugün öğlen geldi hep mama verdim durmadı uyumadı bugüne kadar şimdide tabi mamaya alıştı emmek istemiyor çok çabuk ayaklandım ben hep geziniyorum onun için ağrılarım geçmiyor baktım bugün su geçirmez bantın altında sol köşede kanama olmuş koltukta kucağımda 7/24 oturuyoruz başka türlü durmuyor uyurkende kucağımda ne yapacam bilmiyorum emmeye alışana kadar çok zorlanacaz belliki gece gündüz bana uyku yok Allah sağlık versin bebişlerimize ama çookkkk yorgunumCanim gozun aydin, benimde agir gecti sezeryan sonrasi bugun daha iyiyim sukur bebek emiyor simdi ama memeyi zorla kapiyor dun mama verdiler basta emmedi suan daha iyiyiz sukur ama ameliyat yerim cok aciyor dun oglenden sonra yurutmeye basladilar ilk cok zorlamdim simdi biraz daha iyiyim ama acim var.
bilmiyorum ki daha mi kisa sürerdi canim. benim 6 cm açıklıkla keseyi açtılar. sancim öncesinde yoktu. kesenin açılmasıyla sanci basladi. saat 10.30du. 14. 30 da oğlum dünyaya geldi. 4.30 saatte doğdu kuzum. ama ben hep yürüdüm squat yaptim, alaturka tuvalet pozisyonunda çömeldim sanci geldikçe. hatta çok yoruldum tam yatağa geçtim. onda da sanci çoğaldı yine yatamadim. yatakta deve kedi pozisyonda karşıladım sancilari.Ayy cokmuş yasanki kanala inince hemen doğacak gibi geliyo bana açılan varmıydı?
Ben kanala indiğini anlamıştım belim çok agrıdı bacagımın içine ağrılar giriyordu birde karnım biraz düştüdoğumda inince doğum biraz uzuyormus öylemi olmuştu sende canım?
Ay hadi sağ salim kucagına almak nasip olsun inşallah
Canım doktor bana sancın gelirse hemen doğurursun dediAyy cokmuş yasanki kanala inince hemen doğacak gibi geliyo bana açılan varmıydı?
hiç korkma kuzum yüksek çıksa bile bir ilacı var. onu düzenli kullanınca hiç bir sıkıntı olmuyormus. inşallah ona da gerek kalmayacak.Evet canım sorun varsa arıyolar. Perşembe vermiştik bugün aradılar. Yüksek çıkmş tsh. Araştrdım biraz çok korktum ya. İnşallah endişelerimiz boşa çıkar
çok hareketliydi. o sabah uyutmadi beni kuzum.Kızlar normal doğum yapanlar doğurduğunuz gün bebek hareketleri nasıldı oynuyorlar mi aktif şekilde
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuştursun bebeğinle inşallahKızlar benim yarın doğumum olucak Allahın izniyle Dualarınızı bekliyorum
Ayy hadi inş benim genelde aktif ama bilemedim yineçok hareketliydi. o sabah uyutmadi beni kuzum.
Ben de öyle ümit ediyorm canım inşallah bütün kuzular sıkıntısız sağlıklı bişekilde büyürlerhiç korkma kuzum yüksek çıksa bile bir ilacı var. onu düzenli kullanınca hiç bir sıkıntı olmuyormus. inşallah ona da gerek kalmayacak.
büyük kızımın da topuk kanında yüksek çıkmıştı damardan aldiklarinda iyi çıkmıştı. bunda da tam tersi damardan alinanda yüksek çıktı. topuk kani iyi. beni hastaneye gitmek strese sokuyor. ama mecbur gideceğim. çünkü bu ihmal edilebilir bir durum degil. erken teşhis önemli. ama gor bak kuzularda hiç birşey çıkmayacak
Allah yardımcınız olsunKızlar benim yarın doğumum olucak Allahın izniyle Dualarınızı bekliyorum
Kız ayarlada cuma pırtlatalım beraberBak seni geçerim zorlarsam ya da ayarlim kendimi cumaya pırtlatayımkız şaka maka son 2 gün senin
İnşallah sağ salim alırsın kucağına canım. Allah yardımcın olsunKızlar benim yarın doğumum olucak Allahın izniyle Dualarınızı bekliyorum
Canım bununla ilgili emzirme danışmanın söylediği birşey vardı. Eğer bebek mamaya alışmışsa ve memeye dönülmek isteniyorsa önce mama verilip biraz sonra memeye alınmalı bebek diye. Mesela 30 cc veriyorsan 10 cc 15 cc verip sonra memeye tutturmak gerekiyormuş. Acıkan bebekler sabırsız olduğu için önce mamayla biraz besleyip sonra meme denemek gerektiğini savunuyorlar.Seninde gözün aydın canım sütüm daha bugün öğlen geldi hep mama verdim durmadı uyumadı bugüne kadar şimdide tabi mamaya alıştı emmek istemiyor çok çabuk ayaklandım ben hep geziniyorum onun için ağrılarım geçmiyor baktım bugün su geçirmez bantın altında sol köşede kanama olmuş koltukta kucağımda 7/24 oturuyoruz başka türlü durmuyor uyurkende kucağımda ne yapacam bilmiyorum emmeye alışana kadar çok zorlanacaz belliki gece gündüz bana uyku yok Allah sağlık versin bebişlerimize ama çookkkk yorgunum ☹
Ay canım çok az kaldı yaa şaka makaKız ayarlada cuma pırtlatalım beraberbugünü sayma artık şafak 1
İnşallah sağ salim alırsın kucağına canım. Allah yardımcın olsun
Canım bununla ilgili emzirme danışmanın söylediği birşey vardı. Eğer bebek mamaya alışmışsa ve memeye dönülmek isteniyorsa önce mama verilip biraz sonra memeye alınmalı bebek diye. Mesela 30 cc veriyorsan 10 cc 15 cc verip sonra memeye tutturmak gerekiyormuş. Acıkan bebekler sabırsız olduğu için önce mamayla biraz besleyip sonra meme denemek gerektiğini savunuyorlar.
Ben o kadar muhabbet oluyom baya kacirmisim givi bu ne ayOooo valla benim kayınvalide gibisin sende. O da 6 yaş küçük adam almışsizi gidiler işi biliyorsunuz
Ayyyyy evettt heyecan dorukta valla.Ay canım çok az kaldı yaa şaka maka
Evet dün geceden bu muhabbetler kaçırdın senBen o kadar muhabbet oluyom baya kacirmisim givi bu ne ay
Çok heyecanlı gerçektenAyyyyy evettt heyecan dorukta valla.heyecan, bilinmezlik, burukluk her şey aynı anda mevcut. Yarın gece karnımdaki son gecesi olacak. Cuma günü hayatımıza çıkmamak üzere giren bir insan dahil olacak. Çok garip hissettiriyor.
Evet dün geceden bu muhabbetler kaçırdın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?