2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende olduğu halde bizimki ikinci sonuç düşük çıkmıştı ama sonuç gelene kadar ben ağlamaktan heder olmuştum boşüna stres yapmışım sen yapma düşük çıkacak inş.endişelenme
İnşallah bizimki de düşük çıkar canım çok teşekkür ederim. Demekki olabiliyo böyle oynamalar.

Evet canım sorun varsa arıyolar. Perşembe vermiştik bugün aradılar. Yüksek çıkmş tsh. Araştrdım biraz çok korktum ya. İnşallah endişelerimiz boşa çıkar

Seninde gözün aydın canım sütüm daha bugün öğlen geldi hep mama verdim durmadı uyumadı bugüne kadar şimdide tabi mamaya alıştı emmek istemiyor çok çabuk ayaklandım ben hep geziniyorum onun için ağrılarım geçmiyor baktım bugün su geçirmez bantın altında sol köşede kanama olmuş koltukta kucağımda 7/24 oturuyoruz başka türlü durmuyor uyurkende kucağımda ne yapacam bilmiyorum emmeye alışana kadar çok zorlanacaz belliki gece gündüz bana uyku yok Allah sağlık versin bebişlerimize ama çookkkk yorgunum

bilmiyorum ki daha mi kisa sürerdi canim. benim 6 cm açıklıkla keseyi açtılar. sancim öncesinde yoktu. kesenin açılmasıyla sanci basladi. saat 10.30du. 14. 30 da oğlum dünyaya geldi. 4.30 saatte doğdu kuzum. ama ben hep yürüdüm squat yaptim, alaturka tuvalet pozisyonunda çömeldim sanci geldikçe. hatta çok yoruldum tam yatağa geçtim. onda da sanci çoğaldı yine yatamadim. yatakta deve kedi pozisyonda karşıladım sancilari.

Ayy cokmuş ya sanki kanala inince hemen doğacak gibi geliyo bana açılan varmıydı?
Canım doktor bana sancın gelirse hemen doğurursun dedi
benim nts de sancım çıkmıyor ağrım da yok
Açılma var mi bilmiyorum bakmadı doktor 2 hafta önce çatı muayenesi yapınca bakmıştı açılma ile ilgili bir şey demedi
Ama bende bacak aramda hissediyorum (tlc de ağır yaşamlarda izledin mi bilmiyorum yağ bezleri baldırlara değiyor yaa bende yürüyünce öyle hissediyorum karnımı bacaklarıma değiyor gibi düz yürüyemiyorum )

Kızlar normal doğum yapanlar doğurduğunuz gün bebek hareketleri nasıldı oynuyorlar mi aktif şekilde

Evet canım sorun varsa arıyolar. Perşembe vermiştik bugün aradılar. Yüksek çıkmş tsh. Araştrdım biraz çok korktum ya. İnşallah endişelerimiz boşa çıkar
hiç korkma kuzum yüksek çıksa bile bir ilacı var. onu düzenli kullanınca hiç bir sıkıntı olmuyormus. inşallah ona da gerek kalmayacak.

büyük kızımın da topuk kanında yüksek çıkmıştı damardan aldiklarinda iyi çıkmıştı. bunda da tam tersi damardan alinanda yüksek çıktı. topuk kani iyi. beni hastaneye gitmek strese sokuyor. ama mecbur gideceğim. çünkü bu ihmal edilebilir bir durum degil. erken teşhis önemli. ama gor bak kuzularda hiç birşey çıkmayacak

Ben de öyle ümit ediyorm canım inşallah bütün kuzular sıkıntısız sağlıklı bişekilde büyürleryarın sağlık ocaiına gtcez biz de tekrar topuk kanı vercez bir haftaya da sonuçlanırmş. İnşallah bşy çıkmaz da içimiz rahatlar

Bak seni geçerim zorlarsam ya da ayarlim kendimi cumaya pırtlatayım kız şaka maka son 2 gün senin
Kız ayarlada cuma pırtlatalım beraber bugünü sayma artık şafak 1
Kızlar benim yarın doğumum olucak Allahın izniyle Dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağ salim alırsın kucağına canım. Allah yardımcın olsun
Canım bununla ilgili emzirme danışmanın söylediği birşey vardı. Eğer bebek mamaya alışmışsa ve memeye dönülmek isteniyorsa önce mama verilip biraz sonra memeye alınmalı bebek diye. Mesela 30 cc veriyorsan 10 cc 15 cc verip sonra memeye tutturmak gerekiyormuş. Acıkan bebekler sabırsız olduğu için önce mamayla biraz besleyip sonra meme denemek gerektiğini savunuyorlar.

Ay canım çok az kaldı yaa şaka maka

Ay canım çok az kaldı yaa şaka maka
Ayyyyy evettt heyecan dorukta valla. heyecan, bilinmezlik, burukluk her şey aynı anda mevcut. Yarın gece karnımdaki son gecesi olacak. Cuma günü hayatımıza çıkmamak üzere giren bir insan dahil olacak. Çok garip hissettiriyor.
Ben o kadar muhabbet oluyom baya kacirmisim givi bu ne ay
Evet dün geceden bu muhabbetler kaçırdın sen

Çok heyecanlı gerçekten her şeyin hazır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…