2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin canım cok sagol yok yok eminim oyledir genelde hep oyle oluyor çünkü. Iyi haberi alinca yaz bizede ama sonuc cikana kadar benim gibi kendini stres etme
Yazmazmıyım hemen yazarımbir hafta nasıl geçck onun derdndeyim ben de.Allahım yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın

Canım eğer bebek asağı inmişse ve sancı varsa sezeryan önermesi normal. Aslında doktoruna güvenmelisin zaten bu vajinusmus seni yoordu normal doğum tekrar bi travma bile yaratabilir inşallah bi 10 gün kadar daha bekler bebegin ama suan kilosu falan gayet iyi gelsede bi sıkıntı olmaz.sen içini ferah tut bir dahaki kontrole hazırlan aslında 1 dakika bile sürmüyor ama seni anlamam zor tabiki yaşamadığım için umarım bu süreci en rahat şekilde atlatırsın
Oyy minik kuş maşallah gözünüz aydın evinize gelmişsiniz

İlk doğumumda 40 da ikincide 40+1 de sezeryana girdim. Şu an 40+2 benim de hiçbir belirtim yok 41 dolunca muayenem var ona göre karar vericez.
Anladım canım hayırlısı sağlıkla gelsinler maşallah seninkilerde bekletmişler baya

Kızlar selam m ben geldim kontrol iyi geçti bizimki 3280gr olmus boy gene uzun usgye göre 52.5cm suan çatı muayenemde beni zorlamadı doktorum kadın zaten ve cok nazik kasmadım kendimi hiç o nedenle acımadı. Zaten bir dakika bile sürmüyor. 3buıcuga kadar normal doğum yapabilirsin uygun dedi çok rahatladım. Çok aşırı geniş bi pelviks değil ama dar da değil dedi. Yalnız bebek 3800olsaydı seni o topa sokmayacaktım zorlamamak için dedi 3-3500 arası doğacakmış bu arada kanala inmiş elle muayene edince söyledi fakat açıklık yok yumuşama var dedi. Bundan sonra yarına da gelir 1 hafta sonraya da gelir hiç bir sıkıntı yokmuş ah çok heycanlıyım merdiven yürüyüş squat yapabilirsin dedi ben simdi 10.kata iner çıkarım

Bende olduğu halde bizimki ikinci sonuç düşük çıkmıştı ama sonuç gelene kadar ben ağlamaktan heder olmuştum boşüna stres yapmışım sen yapma düşük çıkacak inş.endişelenme

benim oğlanın da topuk kaninda degil de (problem çıkınca arıyorlar degil mi 10 gün önce bakilmisti )damardan bakilmisti onda tsh yüksek çıktı. cuma tekrar kan vermeye gidecegiz.

sorun olmaz insallah canim ya. ilk hafta bu değerler biraz oynak oluyor. yüksek olursa da dışardan ilaçla hormon veriliyor diye biliyorum inşallah hiç ihtiyaç olmaz ikimiz için de.

Senin ne kadarlık canım

Dogum yapan arkadaslar tebrik ederim.
Allah saglikla, anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah...

Birkac arkadas kaldik.galiba sira bekleyen..

Bana 15 nisan dedi ama 11 nisa gel son nst bakalim dedi neden cagirdi ki o zaman gitmesem olmaz mi..

Mama hangi marka alayim karar veremiorum. Sizler hangisini aldiniz. Bez ve islak mendil de tabi...
Kendime normal orkid alsam yeter mi, depend mi lazim sizceee..

Cherrygum masallah ne guzel seyler duymyssun doktorundan..

Tikkabilla canim kotu hissediyorsun, haklisin da. Zaten sakli bir kutu bu bebek isi bir de boyle kararsiz kalinca endiselenmissin ama kendini uzme insallah.
Doktoruna guveniyorsan dinle istersen, ya da tekrar bi ara neden boyle erken davraniyoruz anlatmadiginiz bir sey mi var desen.. enfeksiyomdan, acikliktan, sancidan mi.boyle dusundu bilmiyoruz ki. Keyfi degildir herhalde. Ben diyorum.artik dogurayim musadeeetmiyor mesela doktorum erkene..

Aynen dogru diyosun. Simdi agrisiydi baskisiydi diyoruz dogunca nasil olacak asil el kadar bebek..ayyy korkuyorum, mecbur annemde kalicam biraz zaman... rahat edemesem de.. insallah, Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Sarilik oluyor bebisler sanirim tedirgin oldum. Mama alicam ama hangi marka karar veremedim bile..
Islak mendilini bile secmek ayri bi dusunce hehehe...

Insallah tum bebisler saglikli olsun yaa..

Allah yardımcın olsun canım vajinismus çok zordur eminim. Yakın bir arkadaşım da 1 buçuk seneye yakın çekti o beladan. İnşallah bir dahaki randevum kolay geçer
Ne kötü canım böyle bir şeyle dalga geçilmesi. Allah gönlüne göre versin bundan sonra inşallah

Çok şükür canım gözün aydın

Ne güzel canım güzel haberler almışsın için rahatlamıştır baya. Gözün aydın.
Bundan sonrası miniğe kaldı o zaman bugün yarın gelebilir. Heyecanlı bir süreç gerçekten.

Canım mama konusunu ben de senin gibi merak ediyorum doğrusu. Islak mendil sleepy aldım. Yorumları çok iyi diye. Bebek bezi de prima premium care aldım. Ama keşke onu da sleepy alsaydım diyorum. Eşim istedi prima. Ben sleepy istiyordum. Hastaneye giderken yanıma ped de koyacağım ama mutlaka depend de alacağım. Buradaki arkadaşlar da çok tavsiye etti çok rahat oluyormuş.

Ne güzel canım güzel haberler almışsın için rahatlamıştır baya. Gözün aydın.
Bundan sonrası miniğe kaldı o zaman bugün yarın gelebilir. Heyecanlı bir süreç gerçekten.
Evet gerçekten rahatladım sanki üstümden bi yük kalktı gibi şimdi bekleme zamanı geldi umarım çok bekletmez

Canım mama da SMA yı öneririm.depend külot mutlaka al sadece ped yeterli gelmez çünkü.çok rahat edersin.ıslak mendil olarakta ben uni baby almıştım kızımda,oğlumda da aldım şimdi.ama kendimi toparladıktam sonra ıslak mendili bırakıp temizleme pamuğu ile temizliycem.kızıma öyle yapıyorum şuan.e bebekten bir büyük paket temizleme pamuğu alıyorum suyla ıslatıp siliyorum.sende al bulundur evde bez olarakta prima premium care.

eggplantlover amin canım sağolasın .

nzh99 canım gözün Aydın

S Sonsuzsukurler ben de bezde sleepy , ıslak mendilde prima aqua püre aldım ama ben de bebek pamuğu ile temizlemek istiyorum başarabilirsem .kendim için de e bebekten lohusa pedi aldım büyük boy ancak burda arkadaşlar yetmeyeceğini söyleyince depend de koydum . Mama konusunda da ben de kararsızım .

Cherrygum haberler güzel , bundan sonrasında sağlıklı kolay doğumlar diliyorum

Kızlar bebek kanala indikten ne kadar süre sonra doğar acaba ortalama? Özellikle normal doğum yapanlar yeşillendirsin beni kanala inince ne kadar sürede doğum yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…