Yazmazmıyım hemen yazarımAmin canım cok sagolyok yok eminim oyledir genelde hep oyle oluyor çünkü. Iyi haberi alinca yaz bizede ama sonuc cikana kadar benim gibi kendini stres etme
Canım eğer bebek asağı inmişse ve sancı varsa sezeryan önermesi normal. Aslında doktoruna güvenmelisin zaten bu vajinusmus seni yoordu normal doğum tekrar bi travma bile yaratabilir inşallah bi 10 gün kadar daha bekler bebegin ama suan kilosu falan gayet iyi gelsede bi sıkıntı olmaz.sen içini ferah tut bir dahaki kontrole hazırlan aslında 1 dakika bile sürmüyor ama seni anlamam zor tabiki yaşamadığım için umarım bu süreci en rahat şekilde atlatırsınKızlar hiç bilmiyorum doktor neden böyle yaptı ama şu an şu virüs durumunda başka doktora da gitmek istemiyorum. Bu konularda bilgim de yok ki karşı çıkayım doktora ne diyebilirimİlk ultrasonla karnımdan bakınca haftaya kontrole gel, diğer hafta da doğumu yaparız demişti. Sonra nstye gönderdi, oradayken açıklık kontrolü yaptı işte.. Bebek aşağı inmiş, baskı hissediyordum alt kısımda zaten, birden sancı gibi bir şey oluyordu ama enfeksiyon diyordum ben.. Eşime de çıkarken demiş ki şu ara ayakta kalmasın zorlanmasın kendini.. Off off napacam ben ya?
Oyy minik kuş maşallah gözünüz aydın evinize gelmişsinizKızlar evimize geldik şükür oğluşum ellerinizden öper. Ben de hepinize duacı olurum. Ameliyat yeri ağrıyor onun dışında sıkıntı yok. Babamız bize yemek yapıyor Allah razı olsun. Ben de bebeğimizle ilgileniyorum
Anladım canım hayırlısı sağlıkla gelsinler maşallah seninkilerde bekletmişler bayaİlk doğumumda 40 da ikincide 40+1 de sezeryana girdim. Şu an 40+2 benim de hiçbir belirtim yok 41 dolunca muayenem var ona göre karar vericez.
Bende olduğu halde bizimki ikinci sonuç düşük çıkmıştı ama sonuç gelene kadar ben ağlamaktan heder olmuştum boşüna stres yapmışım sen yapma düşük çıkacak inş.endişelenmeYok canım benm yoktu. Topuk kanında çıkmş ama oğlumda yüksek dedi aradı hemşire sabah. Bidaha getrn tekrarlcaz dedi. Bem de nettrn baktım içim karardı. Günüm nasıl geçti anlamadım sıkıntıdan. @Lepistesb de aynısını yazmış kızlar beni nasıl rahatlattınız bi bilsenz. İnşallah oğlumunki de düşük çıkar da rahatlarız
benim oğlanın da topuk kaninda degil de (problem çıkınca arıyorlar degil mi 10 gün önce bakilmistiMerhaba kızlardoğum yapanlar olmuştr illa ki malesef iki bebekle artık aktif takip edemiyorum. Doğum yapanların gözü aydın inşallah sağljkla büyütn kuzularınızı. Doğumu yaklaşanlara da hemencecik ağrısız sızısız doğumlarınız olur inşallah
Benm biraz canm sıkkın bugün. Sağlık ocağından aradılar. Oğlumun tsh değeri yüksek çıkmş. Tiroid hormonu seviyesymş. Tekrar topuk kanı alacaklar bidaha bakılacak. Çok korkuhkrm hiç iyi şeyler okumdım bu konu hakkında. Dualarınıza buara beni de ekleyin olur mu
Senin ne kadarlık canımSon zamanlarda iyice uyumak güç toplamak lazım ama bende sağa sola donmekten hiç uykumu alamıyorum. Asıl karnimizdayken sıkıntı yok çıkınca yavrular asıl ozaman başlıyor maceralar ve hep duam inşallah gazsız bebek olur.yada gazını çıkarıp rahatlayan..benim iki oğlumda gazını cikardilar o yönden beni yormadılar hiç. Ama abimin kızı hiç susmazdı gaz ağrısından ,cok zor bir bebek ti. anneside hep öylemis genetikmi bilmiyorum ki.
Kız acımadı mi dikişlerin falanŞu hastane havasından uzaklasalim biraz. Bakın ben bugün korse taktımKendimi böyle görmeyi çok özlemişim ya Eki Görüntüle 2616116
Son zamanlarda iyice uyumak güç toplamak lazım ama bende sağa sola donmekten hiç uykumu alamıyorum. Asıl karnimizdayken sıkıntı yok çıkınca yavrular asıl ozaman başlıyor maceralar ve hep duam inşallah gazsız bebek olur.yada gazını çıkarıp rahatlayan..benim iki oğlumda gazını cikardilar o yönden beni yormadılar hiç. Ama abimin kızı hiç susmazdı gaz ağrısından ,cok zor bir bebek ti. anneside hep öylemis genetikmi bilmiyorum ki.
Allah yardımcın olsun canım vajinismus çok zordur eminim. Yakın bir arkadaşım da 1 buçuk seneye yakın çekti o beladan. İnşallah bir dahaki randevum kolay geçerEvet enfeksiyon kaynaklı olabilir.
Peki senin neden sezaryendi, zorunlu bir durumdan mı yoksa kendi isteğinle mi?
Psikolojik hazırlansam da o an ne yapsam olmuyor işte.. Kendimi gevşetiyorum daha doktor değdiği an kaskatı kesiliyorum. Alttan ultrasonda ben kendim aleti koyuyordum mesela sıkıntı olmuyordu ama şimdi tamamen kontrol benim dışımda..
Ne kötü canım böyle bir şeyle dalga geçilmesi. Allah gönlüne göre versin bundan sonra inşallahTikkabilla ben hem kendime hem eşime üzülüyordum. Aynen senin gibi her gün ağlayarak uyurdum . Eşim benim psikolojimi hiç düşünmedi , dalga bile geçti eski ev arkadaşın mı iyi yoksa ben mi daha iyiyim diye .Ev arkadaşı gibiymişiz de .Ailesine de hiç hakkımı helal etmiyorum.hep birlikte beni perişan ettiler.
Bir gün ağzımdan şöyle bir şey çıktı “şu anda benden dolayı bu iş olmuyor diyelim , yarın iki gün sonra senden kaynaklı farklı sorunlarımız olursa ben de mi sana kötü davranayım ” demiştim. (Bunu söylerken aklımdan eşimden dolayı çocuğumuz olmazsa diye geçmişti) Gerçekten de eşimden kaynaklı olmadı çocuğumuz. Bunda da kendime eziyet ettim öyle söyledim diye vicdan yaptım .
Kontrol bende olduğu sürece sıkıntım olmuyor şu an .Ama eşim hala yaklaşmayı biliyor diyemem . Ben zaten eşimden dolayı aşmakta daha da zorlandım sıkıntıyı . Kontrole odaklanınca ama insan o işten de pek bir şey anlamıyor .sırf olsun bitsin diye oluyor.Eşim açısından durum öyle değil tabi de . Şimdi de diyorum canıma tak etti , bizim bu libidolu kızları görünce yeter diyorum doğumdan sonra bu işin de bir çaresine bakacağımBen de istemek istiyorum artık
Çok şükür canım gözün aydınKızlar selam m ben geldimkontrol iyi geçti bizimki 3280gr olmus boy gene uzun usgye göre 52.5cm suan çatı muayenemde beni zorlamadı doktorum kadın zaten ve cok nazik kasmadım kendimi hiç o nedenle acımadı. Zaten bir dakika bile sürmüyor. 3buıcuga kadar normal doğum yapabilirsin uygun dedi çok rahatladım. Çok aşırı geniş bi pelviks değil ama dar da değil dedi. Yalnız bebek 3800olsaydı seni o topa sokmayacaktım zorlamamak için dedi 3-3500 arası doğacakmış bu arada kanala inmiş elle muayene edince söyledi fakat açıklık yok yumuşama var dedi. Bundan sonra yarına da gelir 1 hafta sonraya da gelir hiç bir sıkıntı yokmuş ah çok heycanlıyım merdiven yürüyüş squat yapabilirsin dedi ben simdi 10.kata iner çıkarım
Kızlar selam m ben geldimkontrol iyi geçti bizimki 3280gr olmus boy gene uzun usgye göre 52.5cm suan çatı muayenemde beni zorlamadı doktorum kadın zaten ve cok nazik kasmadım kendimi hiç o nedenle acımadı. Zaten bir dakika bile sürmüyor. 3buıcuga kadar normal doğum yapabilirsin uygun dedi çok rahatladım. Çok aşırı geniş bi pelviks değil ama dar da değil dedi. Yalnız bebek 3800olsaydı seni o topa sokmayacaktım zorlamamak için dedi 3-3500 arası doğacakmış bu arada kanala inmiş elle muayene edince söyledi fakat açıklık yok yumuşama var dedi. Bundan sonra yarına da gelir 1 hafta sonraya da gelir hiç bir sıkıntı yokmuş ah çok heycanlıyım merdiven yürüyüş squat yapabilirsin dedi ben simdi 10.kata iner çıkarım
Canım mama konusunu ben de senin gibi merak ediyorum doğrusu. Islak mendil sleepy aldım. Yorumları çok iyi diye. Bebek bezi de prima premium care aldım. Ama keşke onu da sleepy alsaydım diyorum. Eşim istedi prima. Ben sleepy istiyordum. Hastaneye giderken yanıma ped de koyacağım ama mutlaka depend de alacağım. Buradaki arkadaşlar da çok tavsiye etti çok rahat oluyormuş.Dogum yapan arkadaslar tebrik ederim.
Allah saglikla, anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah...
Birkac arkadas kaldik.galiba sira bekleyen..
Bana 15 nisan dedi ama 11 nisa gel son nst bakalim dedi neden cagirdi ki o zaman gitmesem olmaz mi..
Mama hangi marka alayim karar veremiorum. Sizler hangisini aldiniz. Bez ve islak mendil de tabi...
Kendime normal orkid alsam yeter mi, depend mi lazim sizceee..
Cherrygum masallah ne guzel seyler duymyssun doktorundan..
Tikkabilla canim kotu hissediyorsun, haklisin da. Zaten sakli bir kutu bu bebek isi bir de boyle kararsiz kalinca endiselenmissin ama kendini uzme insallah.
Doktoruna guveniyorsan dinle istersen, ya da tekrar bi ara neden boyle erken davraniyoruz anlatmadiginiz bir sey mi var desen.. enfeksiyomdan, acikliktan, sancidan mi.boyle dusundu bilmiyoruz ki. Keyfi degildir herhalde. Ben diyorum.artik dogurayim musadeeetmiyor mesela doktorum erkene..
35 +3 haftalık benim cnm ama ogullarimda iki hafta erken doğdu normal doğum o yüzden sizleride takip ediyorum.belki nisan anneside olabilirim hayırlı zamanda gelsin.Senin ne kadarlık canım
Evet gerçekten rahatladım sanki üstümden bi yük kalktı gibiNe güzel canım güzel haberler almışsın için rahatlamıştır baya. Gözün aydın.
Bundan sonrası miniğe kaldı o zaman bugün yarın gelebilir. Heyecanlı bir süreç gerçekten.
Amin canım inş35 +3 haftalık benim cnm ama ogullarimda iki hafta erken doğdu normal doğum o yüzden sizleride takip ediyorum.belki nisan anneside olabilirim hayırlı zamanda gelsin.
Canım mama da SMA yı öneririm.depend külot mutlaka al sadece ped yeterli gelmez çünkü.çok rahat edersin.ıslak mendil olarakta ben uni baby almıştım kızımda,oğlumda da aldım şimdi.ama kendimi toparladıktam sonra ıslak mendili bırakıp temizleme pamuğu ile temizliycem.kızıma öyle yapıyorum şuan.e bebekten bir büyük paket temizleme pamuğu alıyorum suyla ıslatıp siliyorum.sende al bulundur evdeDogum yapan arkadaslar tebrik ederim.
Allah saglikla, anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah...
Birkac arkadas kaldik.galiba sira bekleyen..
Bana 15 nisan dedi ama 11 nisa gel son nst bakalim dedi neden cagirdi ki o zaman gitmesem olmaz mi..
Mama hangi marka alayim karar veremiorum. Sizler hangisini aldiniz. Bez ve islak mendil de tabi...
Kendime normal orkid alsam yeter mi, depend mi lazim sizceee..
Cherrygum masallah ne guzel seyler duymyssun doktorundan..
Tikkabilla canim kotu hissediyorsun, haklisin da. Zaten sakli bir kutu bu bebek isi bir de boyle kararsiz kalinca endiselenmissin ama kendini uzme insallah.
Doktoruna guveniyorsan dinle istersen, ya da tekrar bi ara neden boyle erken davraniyoruz anlatmadiginiz bir sey mi var desen.. enfeksiyomdan, acikliktan, sancidan mi.boyle dusundu bilmiyoruz ki. Keyfi degildir herhalde. Ben diyorum.artik dogurayim musadeeetmiyor mesela doktorum erkene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?