2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bebeğim benim kiyamam Allahım dermansız dert vermesin kuzuna insallah en kısa sürede hızla düşer degeriniz☺ ki ben inanıyorum hemen düşecek se merak etme

Reactions: Kuf
Senin 3.doğum tabi bilgilisin bir de ilk doğum gibi uzun sürmüyor gayet iyi keske bende 5 saatte alsam elime ne güzel bu dediklerini bende uygulicam
Banada rahim yumuşamaya başlamış dedi açıklık yokmuş suan. O yumuşama ne bilmiyorum benimde göbeğim baya düştü senin haftan benden ileri suan tabi daha cok düşmüş hissedersin
Kız çok üşengecim ben ya nası doğurcam bakalım eve geldim duş yemek uyumuşum az önce uyandım çay içiyorum güya squat yapcam hep eşimden geçiniyorum hiçbişi yapmadım valla bu hareketsizlikle ohoo

Bende aldım depend ama olursa sezeryan olursa dikişlere denk geliyor mu

İnsan ne kadar hayalini kursada kucağına almadan anlamayacağı bir süreç bence. Ne güzel saatler kaldı canım bir al bir kokla bakalım nasıl hissedeceksin.

Canım nerelerdesin gözüm hep seni aradı. Doğum mecaranı da okudum şimdi. Maşallah açılmayı hissetmemek güzel ya. Kanal kısmı biraz zor olmuş ama o kadar da oluyor herkes yaşıyor. Maşallah sürecin güzel ilerlemiş bence darısı bizlerin başına.

Hep böylemi gidecek konusu da tecrübeli değilim ama gitmeyeceğine eminim.
Çünkü zaman geçtikçe bir düzene girecek her şey. Uykusu, beslenmesi. En önemlisi sende acemiliği atacaksın. Sonra daha fazla uyuyabilirsin her şeyi halledersin inşallah. Yemek, temizlik bir müddet beklesin olduğu kadar olsun. Hiç stres yapma dua ediyorum sizin için.

Evde sıkılmacalar baya artti kizlar ya yapacak seyler hep ayni çocukta bende bunaldik artik

Büyükler bunalıyor ama çocuklara da yazık ya. Onlara hem anlatmak zor hem can sıkıntılarını gidermek zor. Allah kolaylık versin canım.

Kızlar biz cumartesi giderken kayınvalidemi de götürmeye karar verdik. Zaten arabayı almak zorundayız onlardan mecbur , bizde araba yok. Şayet doğum olursa ameliyatlı olacağım ve eşimin hem benle hem bebekle ilgilenmesi zor olacak. Belki deneyimimiz olsa bir nebze idare ederdik. Ebeye sordum, o da sen odana çıktığında eşin de gelebilir ama gece tek bir kişi kalabilir dedi. Yoksa kesin eşimi alırdım tek kişiye izin olsaydı.. Şu an cumartesi doğum ihtimalini sadece kayınvalideme söyledik, kendi annemleri kesinleşmeden panik yaptırmak istemiyorum. Cumartesi kesinleşirse doğuma girmeden ararım belki.. Kimseye haber vermem diyordum ama işler ciddileşince fikirler de değişiyormuş. Bugün saatlerce hüngür hüngür ağladım o kadar dolmuşum ki.. Hem eve tıkılmış olmak, hem virüs endişesi, hem bugün yaşadıklarım.. O kadar dolmuşum ki fena patladım. Eşim başımda epey dil döktü, sonra rahatladım biraz.. Şimdi daha iyiyim şükür..

Ağlamak iyi gelmiştir canım. Bazen tek iyi gelen şey ağlayıp rahatlamak oluyor

Aynen çocuk dediğin park bahcede oynar bu yavrular evin icinde sıkılıp duruyor mecbur tv telefon la oyaliyoruz . Etkinlik oyun vs bir yere kadar ayy napacaz boyle bilemiyorum cok zorrrr o çinliler yok mu mahvettiler dünyayı

Allah yardimcin, yardimcimiz olsun canim.
Rahatlaman iyi olmus.. bazi seyler sen ne yaparsan yap yasanacaksa yasaniyor.. hayirlisi olsun insallah.. Allaha emanet olalim.. bebek zaten buyudu artik dogsa bile insallah sorun olmayacaktir.. icini ferah tut canim..

Kv cagirmakla iyi etmissin destek olur iyi bir insan zaten hem tecrübe. Dogum olursada haftalarimiz artik tehlike degil Dualarım seninle canim sende bebeginde saglikli olun yeter ki

Kızlar benim alttaki kemik çok acıyor ya, yürüyemiyorum. Bir de o üçgenimsi kısımda hareketlenme var, canımı acıtıyor hareket edince.. Doktor parmaklayınca mı oldu noldu bilmiyom.
O bendede var yattığım yerden kalkamiyorum dönemiyorum yatakta yürürken batıyor acıyor daha 4 hafta var

Oyy yerim masallah annesi masallah ağrın sizin geçsin hemen bol sütun olsun inşallah

Bazen insan böyle bir içini boşaltıp rahatlamak istiyor. Bugun senin için hepsi üst üste geldi insan bi yerde patlıyor haliyle. Bence kayınvalideni çağırmam iyi olmuş zararı olmaz ama mutlaka yararı olur sana iyi düşünmüşsün. Cumartesi doğum olursa da bebegine kavuşacaksın iyi tarafından bak zaten bebeğin yeterince büyüdü hiç birşey olmaz doğsa bile

İnsan neyle karşılacağını bilmediği için bi panik halinde oluyor inşallah sorunsuz geçer herşey hepimiz için
Aynen canım, amin inşallah
Yok canım niye gülsünler. Çok gereksiz bir şey olduğunu sanmıyorum. Neler var çantanda?
Valla normal herkes ne koyduysa onlar var. Neyse kalsın boşaltamıcam ya zaten.
Umarım bir an önce memeye döner kuzum o zaman.
Benim de cuma. Tembel kız o kadar uzattı ki takvim bile geçen hafta kalktı gitti. 41 haftada doğurcam inş suni sancıyla.
Ay hadi bakalım. 10 nisan doğumlu ne kadar çok bebiş olacak
Akşam bi yaramazlıklar yap hiç olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…