2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dogursan mesgale cikacak agacsizkoalaa ama bu kezde sıkıldgim gunleri özlüyorum diye yazacagiz kesin uykusuzluk emdi emmedi geldi gelmedi gazdi sazdı cazdı oyy bizim başımız
Kız ondan kaçış yok ki zaten, eninde sonunda uykusuzluk, gaz, meme derdimiz olacak
Ayyy duygular şelale eşime diyorum ki 'kucağına alınca ağlar mısın?' 'Bilmiyorum.' diyor. Keşke dışarda onunda yanına birileri olabiliseydi. Onun içinde tek başına ikimizi beklemek çok zor olacak.

Zor mu geçti? Benim acil olduğu için sezeryan oldu çok şükür kolaydı sonrası. Ama oğlum büyüdükçe yok dedim kalsın ikinciyi almıyım yinede hamilelik ilk yenidoğan halleri çok keyifli oluyor
Yok 3 4 gün sonrasinda acım azaldi baya ama yine de kolay değil ilk zamanlar hamilelik uzun bir süreç evet sonucu muhteşem bakalım şuan böyle derim 4 5 sene sonra nolur bilmem

Aynen canım ya onlara da tek beklemek zor olacak. Hatta içeride olmaktan beklemek daha zor. Benim eşim aşırı duygusal o yüzden tepkisini az çok biliyorum .

Ayyy masallah çok güzel şimdi de seni bekleriz artık bugünde doğurdu mu doğurmadı mi diye

Yok 3 4 gün sonrasinda acım azaldi baya ama yine de kolay değil ilk zamanlar hamilelik uzun bir süreç evet sonucu muhteşem bakalım şuan böyle derim 4 5 sene sonra nolur bilmem
Büyüdükçe ballaniyorlar canim oglum 3 yasinda bir tatli oluyor ki bu donemleride evlat sevgisi cok tatli askkkkk

Aynen canım ya onlara da tek beklemek zor olacak. Hatta içeride olmaktan beklemek daha zor. Benim eşim aşırı duygusal o yüzden tepkisini az çok biliyorum .
Aynen belki de onlara daha zor. Benimkini kestiremiyorum ya ağlasa da söylemeyebilir.

agacsizkoalaa CocoChanelmademoiselle Bercestte Saat verildi mi size cuma için ? Bana sabahtan gel bir nst ile bakalım da dediler. Nst de tok musun diyorlar tokluk istiyorlar . Tok giderim nasılsa kendileri öyle dedi , beklesinler artık ne yapayım . Gerçi hemen olsa bitse daha iyi ama oyyy eşimi düşündüm şimdi siz deyince . Çocuğun çıkması 10 dk da oluyormuş , giydirip hemen veriyorlardır herhalde eşlere sizlerde belli mi anestezi şekli ?

Yok bugun daha barnaklandım yeter bu bana sen kendini düşün son geceyi değerlendir daha aman bulamassın
Ayyy masallah çok güzel şimdi de seni bekleriz artık bugünde doğurdu mu doğurmadı mi diye
Ayy inşallah jadem yaa bi an önce doğursam bende

Kuzum kimse yok mu yanında eşinden başka inan hepimiz öyleyiz sarılık belası hepimizde var inan bebek bıktı bizden uyandirip beslemeye calisiyoruz asla uyanmiyor topuklarını issiriyor eşim artık düşün ben inanılmaz uyku düşkunuyum gün de 3 4 saat anca uykum oluyor oda güne yayilip. Inan hepimiz zorlaniyorz ama bebegine bakip kokusunu cektin mi içine ohhh dünyalar senin gibi bu duyguya değer bence

Koalacım senin anestezi nasıl olacak belli mi? Ben hiç bilmiyorum hangisi iyidir, sen araştırmışsındır muhtemelen.. Genel çok istemiyorum açıkçası, 4 defa genel anestezi aldım şimdiye dek, birinde uyanırken çok rahattım ama diğerlerinde çok da iyi uyanmadım, kusmam da çok oluyor genel anestezide..

Kızlar selam benim de son zamanlar göbegim daha bi yumuşadı göğüs altim daja bi rahatladı sanki aşağı indi bel ağrımda çok sık oluyo pelviks ağrısı zaten var özellikle yatıp kalkarken bacaklarımı ortadan ikiye ayırıyolarmış gibi canım yanıyo. Açılma olmus olabilir mi? Bidaha ki kontrol 9 gün sonra çatı muayenesi yaparız demişti ben dogum seklinden emin degilim dedim.
Gel gelelim ben de vajimismus hastasıydım vajinal ultrasonda geriliyorum parmak egzersizinden kalan bi travma var normal doğumdan korkuyorum tuşe olayı,sancısı,yırtığı,dikişi ,idrar kaçırması hemoroid riski vs... ha sezeryan sonrası da zor muhakkak ama cok kararsızım kendime güvenmiyorum normal icin çatı muayenesini düşününce bile midem bulanıyor.Daha sağlıklı ama bilmiyorum uykularım kaçıyor artık. Bide kimse yardıma gelemeyecek sezeryan olursa sadece eşim yetişebilir mı bilmiyorum
Kusura bakmayın uzun oldu ama çok endişeliyim çok kararsizim...

Canım bana 12den sonra birşey yiyip içme 6 gibi hastanede ol 8de alıcam seni dedi. Epidural olacak benim. Anestezi doktoruda uygun görürse tabi. Benim bildiğim bebek doğuyor, çocuk doktoru ameliyathanede değerlendiriyor. Bazıları orda, bazıları bebek odasında giydiriyor. Sonra babanın kucağına bir veriliyor ama anne odaya gelmeden bebeğide odaya getirmiyorlar.
Yok bugun daha barnaklandım yeter bu bana sen kendini düşün son geceyi değerlendir daha aman bulamassın

Ayy inşallah jadem yaa bi an önce doğursam bende
Kız ben diyorum ki evde bile sosyal izolasyon uyguluyor. Sen diyorsun son geceyi değerlendir

Kuzum benim doktorum epidural dedi direk. Ben spinal sordum, epidural daha komforlu ağrın oldukça basarsın düğmeye dedi. Ayağa kalkışın falan daha sancısız olur dedi. Genel bende istemiyorum, uyanması zor oluyormuş daha çok acı hissediyormuşsun. Epidural yapanlar çok rahat etmiş araştırdım doktorla konuştuktan sonra. Epiduralden sonra baş ağrısı olmaması için bol su ve kahve diyor herkes. Bende öyle yapıcam.

Kız zaten bir kucağına veriyorlar o kadar. Baba giydirmiyorki bebeği tutsun kolu bacağını koparsın. Sonrada pusetle geliyor anne yanına. Zaten hemşirede hemen memeye tutturuyor bebeği. Sonra bir alıp yerine koyması var.

Beni anlatmışsın. Bugünkü alttan muayenede anladım ki normal doğum bende travma yaratır, ki bugün bile travmatikti benim için, hala başım çatlıyor. Hemoroid ve aritmi de eklenince tabloya sezaryen kafama yattı iyice.. Şu an 2 şeyi takıyorum, ilki hafta olarak biraz erken, ikincisi de Cumartesi tekrar alttan muayene olacak olmam. Hatta muayene olayı beni daha çok düşündürüyor.
Bu arada ben de yatakta sağdan sola dönerken bile alt kısmım çok acıyor, hani bugün muayenede kastım da acıyor diyelim ama dün gece de çok acım vardı. Belki bebeğin yaptığı baskıdandır.

Epiduralde belde bişi oluyor dimi? O takılıyken nasıl yatıp kalkıyorsun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…