- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Kız ondan kaçış yok ki zaten, eninde sonunda uykusuzluk, gaz, meme derdimiz olacakDogursan mesgale cikacakagacsizkoalaa ama bu kezde sıkıldgim gunleri özlüyorum diye yazacagiz kesin uykusuzluk emdi emmedi geldi gelmedi gazdi sazdı cazdı oyy bizim başımız
Ayyy duygular şelaleİnsan ne kadar hayalini kursada kucağına almadan anlamayacağı bir süreç bence. Ne güzel saatler kaldı canım bir al bir kokla bakalım nasıl hissedeceksin.
Canım nerelerdesin gözüm hep seni aradı. Doğum mecaranı da okudum şimdi. Maşallah açılmayı hissetmemek güzel ya. Kanal kısmı biraz zor olmuş ama o kadar da oluyor herkes yaşıyor. Maşallah sürecin güzel ilerlemiş bence darısı bizlerin başına.
Hep böylemi gidecek konusu da tecrübeli değilim ama gitmeyeceğine eminim.
Çünkü zaman geçtikçe bir düzene girecek her şey. Uykusu, beslenmesi. En önemlisi sende acemiliği atacaksın. Sonra daha fazla uyuyabilirsin her şeyi halledersin inşallah. Yemek, temizlik bir müddet beklesin olduğu kadar olsun. Hiç stres yapma dua ediyorum sizin için.
Büyükler bunalıyor ama çocuklara da yazık ya. Onlara hem anlatmak zor hem can sıkıntılarını gidermek zor. Allah kolaylık versin canım.
Yok 3 4 gün sonrasinda acım azaldi baya ama yine de kolay değil ilk zamanlar hamilelik uzun bir süreç evet sonucu muhteşemZor mu geçti? Benim acil olduğu için sezeryan oldu çok şükür kolaydı sonrası. Ama oğlum büyüdükçe yok dedim kalsın ikinciyi almıyımyinede hamilelik ilk yenidoğan halleri çok keyifli oluyor
Kız ondan kaçış yok ki zaten, eninde sonunda uykusuzluk, gaz, meme derdimiz olacak
Ayyy duygular şelaleeşime diyorum ki 'kucağına alınca ağlar mısın?' 'Bilmiyorum.' diyor. Keşke dışarda onunda yanına birileri olabiliseydi. Onun içinde tek başına ikimizi beklemek çok zor olacak.
Ayyy masallah çok güzel şimdi de seni bekleriz artık bugünde doğurdu mu doğurmadı mi diyeKızlar selam m ben geldimkontrol iyi geçti bizimki 3280gr olmus boy gene uzun usgye göre 52.5cm suan çatı muayenemde beni zorlamadı doktorum kadın zaten ve cok nazik kasmadım kendimi hiç o nedenle acımadı. Zaten bir dakika bile sürmüyor. 3buıcuga kadar normal doğum yapabilirsin uygun dedi çok rahatladım. Çok aşırı geniş bi pelviks değil ama dar da değil dedi. Yalnız bebek 3800olsaydı seni o topa sokmayacaktım zorlamamak için dedi 3-3500 arası doğacakmış bu arada kanala inmiş elle muayene edince söyledi fakat açıklık yok yumuşama var dedi. Bundan sonra yarına da gelir 1 hafta sonraya da gelir hiç bir sıkıntı yokmuş ah çok heycanlıyım merdiven yürüyüş squat yapabilirsin dedi ben simdi 10.kata iner çıkarım
Büyüdükçe ballaniyorlar canim oglum 3 yasinda bir tatli oluyor ki bu donemleride evlat sevgisi cok tatli askkkkkYok 3 4 gün sonrasinda acım azaldi baya ama yine de kolay değil ilk zamanlar hamilelik uzun bir süreç evet sonucu muhteşembakalım şuan böyle derim 4 5 sene sonra nolur bilmem
Aynen belki de onlara daha zor.Aynen canım ya onlara da tek beklemek zor olacak. Hatta içeride olmaktan beklemek daha zor. Benim eşim aşırı duygusal o yüzden tepkisini az çok biliyorum .
Yok bugun daha barnaklandım yeter bu banaAynen canım, amin inşallah
Valla normal herkes ne koyduysa onlar var.Neyse kalsın boşaltamıcam ya zaten.
Umarım bir an önce memeye döner kuzum o zaman.
Ay hadi bakalım. 10 nisan doğumlu ne kadar çok bebiş olacak
Akşam bi yaramazlıklar yap hiç olmazsa
Ayy inşallah jadem yaa bi an önce doğursam bendeAyyy masallah çok güzel şimdi de seni bekleriz artık bugünde doğurdu mu doğurmadı mi diye
Kuzum kimse yok mu yanında eşinden başka inan hepimiz öyleyiz sarılık belası hepimizde var inan bebek bıktı bizden uyandirip beslemeye calisiyoruz asla uyanmiyor topuklarını issiriyor eşim artık düşün ben inanılmaz uyku düşkunuyum gün de 3 4 saat anca uykum oluyor oda güne yayilip. Inan hepimiz zorlaniyorz ama bebegine bakip kokusunu cektin mi içine ohhh dünyalar senin gibi bu duyguya değer benceKızlaar ben geldim çok kısıtlı vaktim var okuyamayacağım sayfaları.
Sütüm var çok şülür ama kızım emmiyor binde bir tutuyor tutarsa. Sağıp veriyorum biberonla aradada deneme yapıyorum emecek mi diye. İşk günler mama vermek zorunda kaldım. Sarılık başkangıcı var sık beslenmesi lazım o yüzden mecbur veriyorum biberonla anne sütünü.
Vee hiç uyuyamıyorum iki günde bir geceleri 2-3 saat eşim bakıyor anca öyle. Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi süt sağ yedir gaz al altını değiştir derken. Bir saat dolup tekrar acıkıyor . Annelik güzel ama uykusuzluk çok zor. Hiçbirşeye elim ermiyor ya bir tek ben mi böyleyim. Yemek temizlik kişisel bakım hepsi askıda. Zamanla düzeliyor mu bu ? Beni bi aydınlatın yada şöyle diyeyim rahatlatın. Tüm hayatum böyle geçmeyecek dimi?
Koalacım senin anestezi nasıl olacak belli mi? Ben hiç bilmiyorum hangisi iyidir, sen araştırmışsındır muhtemelen.. Genel çok istemiyorum açıkçası, 4 defa genel anestezi aldım şimdiye dek, birinde uyanırken çok rahattım ama diğerlerinde çok da iyi uyanmadım, kusmam da çok oluyor genel anestezide..Aynen canım, amin inşallah
Valla normal herkes ne koyduysa onlar var.Neyse kalsın boşaltamıcam ya zaten.
Umarım bir an önce memeye döner kuzum o zaman.
Ay hadi bakalım. 10 nisan doğumlu ne kadar çok bebiş olacak
Akşam bi yaramazlıklar yap hiç olmazsa
Canım bana 12den sonra birşey yiyip içme 6 gibi hastanede ol 8de alıcam seni dedi. Epidural olacak benim. Anestezi doktoruda uygun görürse tabi. Benim bildiğim bebek doğuyor, çocuk doktoru ameliyathanede değerlendiriyor. Bazıları orda, bazıları bebek odasında giydiriyor. Sonra babanın kucağına bir veriliyor ama anne odaya gelmeden bebeğide odaya getirmiyorlar.agacsizkoalaa CocoChanelmademoiselle Bercestte Saat verildi mi size cuma için ? Bana sabahtan gel bir nst ile bakalım da dediler. Nst de tok musun diyorlar tokluk istiyorlar . Tok giderim nasılsa kendileri öyle dedi , beklesinler artık ne yapayım . Gerçi hemen olsa bitse daha iyi ama oyyy eşimi düşündüm şimdi siz deyince . Çocuğun çıkması 10 dk da oluyormuş , giydirip hemen veriyorlardır herhalde eşlere sizlerde belli mi anestezi şekli ?
Kız ben diyorum ki evde bile sosyal izolasyon uyguluyor. Sen diyorsun son geceyi değerlendirYok bugun daha barnaklandım yeter bu banasen kendini düşün son geceyi değerlendir daha aman bulamassın
Ayy inşallah jadem yaa bi an önce doğursam bende
Kuzum benim doktorum epidural dedi direk. Ben spinal sordum, epidural daha komforlu ağrın oldukça basarsın düğmeye dedi. Ayağa kalkışın falan daha sancısız olur dedi. Genel bende istemiyorum, uyanması zor oluyormuş daha çok acı hissediyormuşsun. Epidural yapanlar çok rahat etmiş araştırdım doktorla konuştuktan sonra. Epiduralden sonra baş ağrısı olmaması için bol su ve kahve diyor herkes. Bende öyle yapıcam.Koalacım senin anestezi nasıl olacak belli mi? Ben hiç bilmiyorum hangisi iyidir, sen araştırmışsındır muhtemelen.. Genel çok istemiyorum açıkçası, 4 defa genel anestezi aldım şimdiye dek, birinde uyanırken çok rahattım ama diğerlerinde çok da iyi uyanmadım, kusmam da çok oluyor genel anestezide..
Kız zaten bir kucağına veriyorlar o kadar. Baba giydirmiyorki bebeği tutsun kolu bacağını koparsın.agacsizkoalaa inşallah benimle birlikte götürürler odaya da . Eşim bana hiç güven vermiyor ama yanımda başka götürecek kimse yok , kimseyi riske atamam . Eşim kolunu bacağını koparırım ben tutamam diyor yahuuu
Beni anlatmışsın. Bugünkü alttan muayenede anladım ki normal doğum bende travma yaratır, ki bugün bile travmatikti benim için, hala başım çatlıyor. Hemoroid ve aritmi de eklenince tabloya sezaryen kafama yattı iyice.. Şu an 2 şeyi takıyorum, ilki hafta olarak biraz erken, ikincisi de Cumartesi tekrar alttan muayene olacak olmam. Hatta muayene olayı beni daha çok düşündürüyor.Kızlar selam benim de son zamanlar göbegim daha bi yumuşadı göğüs altim daja bi rahatladı sanki aşağı indi bel ağrımda çok sık oluyo pelviks ağrısı zaten var özellikle yatıp kalkarken bacaklarımı ortadan ikiye ayırıyolarmış gibi canım yanıyo. Açılma olmus olabilir mi? Bidaha ki kontrol 9 gün sonra çatı muayenesi yaparız demişti ben dogum seklinden emin degilim dedim.
Gel gelelim ben de vajimismus hastasıydım vajinal ultrasonda geriliyorum parmak egzersizinden kalan bi travma var normal doğumdan korkuyorum tuşe olayı,sancısı,yırtığı,dikişi ,idrar kaçırması hemoroid riski vs... ha sezeryan sonrası da zor muhakkak ama cok kararsızım kendime güvenmiyorum normal icin çatı muayenesini düşününce bile midem bulanıyor.Daha sağlıklı ama bilmiyorum uykularım kaçıyor artık. Bide kimse yardıma gelemeyecek sezeryan olursa sadece eşim yetişebilir mı bilmiyorum
Kusura bakmayın uzun oldu ama çok endişeliyim çok kararsizim...
Epiduralde belde bişi oluyor dimi? O takılıyken nasıl yatıp kalkıyorsun acaba?Kuzum benim doktorum epidural dedi direk. Ben spinal sordum, epidural daha komforlu ağrın oldukça basarsın düğmeye dedi. Ayağa kalkışın falan daha sancısız olur dedi. Genel bende istemiyorum, uyanması zor oluyormuş daha çok acı hissediyormuşsun. Epidural yapanlar çok rahat etmiş araştırdım doktorla konuştuktan sonra. Epiduralden sonra baş ağrısı olmaması için bol su ve kahve diyor herkes. Bende öyle yapıcam.
Canım iğne kalmıyor belde sert birşey yok. Sadece bu kalıyor. Bunuda yatay şeklinde bantlıyorlar sırtına rahatsız etmiyormuş.Epiduralde belde bişi oluyor dimi? O takılıyken nasıl yatıp kalkıyorsun acaba?
Bel alti anestezi degil bu ayri birsey yani epidural mi oyle sezeryan oluyormuymus ki yaCanım iğne kalmıyor belde sert birşey yok. Sadece bu kalıyor. Bunuda yatay şeklinde bantlıyorlar sırtına rahatsız etmiyormuş.
Eki Görüntüle 2616579
Anlamadım canım ne demek istediğini?Bel alti anestezi degil bu ayri birsey yani epidural mi oyle sezeryan oluyormuymus ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?