2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ayy nası hatırlattın bana o günleri on sene geçti aradan ama o acıyı hatırlayınca içim bi tuhaf oldu ; sanki bıçakla kesiyolar gibi çok tuhaftı hele ki dediğin gibi tek başına yatakta doğrulamamamk kabus gibiydi ; ama herşeye rağmen iyi ki diyorum
yalnız bişey diyeceğim benim o dimdik taş gibi görüntü çok büyüdüğü için kayboldu ve sanki biraz sarktı gibi sende de aynı durum varmı

Neyse aynen dedigin gibi zaten bu isin dahası yok artik uykusuz her geceee

Evet salonda yatıyor beyfendi yarın teşrif edecek yatak odasına. Ben zaten gece uyuyamıyorum sürekli dönüp duruyorum, oflayıp pufluyorum o da uyanıyor. Ondan ayırmıştık yatakları
Bende sürekli dönüyorum of Ay diyip duruyorum ama bizimki bi daldımı daha uyanmıyor bi de ayrı yatamıyoz ya biz illa yan yana olcaz alışmışız

Ayy yarın benimde son gecem ama heyecandan uyuyamam kesin. Zombi gibi giricem sezeryana
Kanka ne yap ne et uyumaya bak çok pişman olursun vallahi benden söylemesi muhtemelen bana da heyecandan uyku gelmeyecek ama şartları zorlayacağım

Ayy yarın benimde son gecem ama heyecandan uyuyamam kesin. Zombi gibi giricem sezeryana
Uyu kuzum uyu dogduktan sonra 2 yıl boyunca uykusuz zombi gibi gezeceğiz oglum da mahvolmuştum uykusuz bir çocuktu bide sabahtan erken kalkip çalışıyorsun .. aralarda basim koyardım arkadaslar hep yine uykusuzsun derlerdi eve gelip ağlardım halsizlikten insallah bu kez izne ayrilirim rahatlarim

Anladım kızlar çok sağolun

Bende sürekli dönüyorum of Ay diyip duruyorum ama bizimki bi daldımı daha uyanmıyor bi de ayrı yatamıyoz ya biz illa yan yana olcaz alışmışız
Benimki hemen uyanıyor çok hafif uykusu. O uyuyamayınca vicdan yapıyorum bende. Hem ben daha rahatım koca yatak bana kalıyor sonuçta
Kanka ne yap ne et uyumaya bak çok pişman olursun vallahi benden söylemesi muhtemelen bana da heyecandan uyku gelmeyecek ama şartları zorlayacağım
Valla eşime dedim akşam 11 gibi beni bir güzel keseleyerek yıkarsın sıcak su mayıştırır belki uyurum sonra diye. Tek planım bu. Tutmazsa yandım zaten birde yarın erken kalkıyım diyorum uykun gelsin diye. Bakalım hayırlısı

Kız elimde olsa yarın tüm günü uyuyarak geçiririm zaten deli miyim inşallah ayrılırsın iki çocukla baş etmek daha zor olacak
Anladım kızlar çok sağolun
Rica ederim yavrusu

İyi fikir bende sabah 6 da kalkayım iyisimi.akşamda 10-11 gibi yatarım sabah dinç uyanırım.hayaller bu şekil,gerçekler nasıl olacak görücem bakalım

İyi fikir bende sabah 6 da kalkayım iyisimi.akşamda 10-11 gibi yatarım sabah dinç uyanırım.hayaller bu şekil,gerçekler nasıl olacak görücem bakalım
Gerçekler burda her saat başı; kızlar 4 saat kaldı, kızlar 3 saat kaldı, kızlar hastaneye geldik

Geçmiş olsun canım sevindim kurtulmuşsunuz çok şükür,rabbim birdaha yaşatmasın.çok doğuran oldu doĞurmayanda çok.ben cuma doğuracağım inşallah koala ile umudum da cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…