- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
Gece yatakta kafam yastığın yanına kaymış öyle kalmıştım boynum yamuk.. Anne anne diyorum ama göğsündeki acıdan sesini yükseltemiyorsun da.. Salya sümük saatlerce ağlamıştım iki büklüm kafayla2 cm bile hareket edemiyordum tek başıma ilk 4 gün boyunca.. Şimdi komik geliyor ama zordu. Umarım hepimiz için doğumlarımız kolay olur. Zaten seninki çok kolay olacak bak gör içime hep öyle doğuyor benim..
Neyse aynen dedigin gibi zaten bu isin dahası yok artik uykusuz her geceeeBu biraz bünye ve ya şans meselesi sanırım emin değilim. Bel ağrısı yaşayanda var hiç yaşamayanda. Sor bakalım ne diyecek.
Kız ben yatıyorum ama sonra 11e kadar. O garibim 8de açıyor bilgisayarı çalışmaya başlıyor.Son rahat gecesi zaten sonrasında bol ağlamalı geceler
Ayy yarın benimde son gecem ama heyecandan uyuyamam kesin. Zombi gibi giricem sezeryanaNeyse aynen dedigin gibi zaten bu isin dahası yok artik uykusuz her geceee
Bende sürekli dönüyorum of Ay diyip duruyorum ama bizimki bi daldımı daha uyanmıyorEvet salonda yatıyor beyfendiyarın teşrif edecek yatak odasına. Ben zaten gece uyuyamıyorum sürekli dönüp duruyorum, oflayıp pufluyorum o da uyanıyor. Ondan ayırmıştık yatakları
Kanka ne yap ne et uyumaya bak çok pişman olursun vallahi benden söylemesiAyy yarın benimde son gecem ama heyecandan uyuyamam kesin. Zombi gibi giricem sezeryana
Uyu kuzum uyu dogduktan sonra 2 yıl boyunca uykusuz zombi gibi gezeceğizAyy yarın benimde son gecem ama heyecandan uyuyamam kesin. Zombi gibi giricem sezeryana
Kuzum spinal sezeryanda dogum oncesi igne yapiyor doğumdan bir sure sonra etkisi geciyor .
Epidural sezeryan da katater takili kaliyormus belde dogumdan sonra agri hissetdikçe ordan agri kesici veriyormus .
Bide epidural vajinal normal dogum var . Açıklık belli bir cm ulasinca epidural takiliyor sancıyı hissetmiyorsun . Normal dogumunu yapiyorsun .
Anladım kızlar çok sağolunTabi ki canım. Sezeryan dediğin zaten karından kesi ile çıkması bebeğin. Epiduralde anlattığım gibi bu katater kalıyor, spinalde katater yok. İğneyle ilacı verip çıkarıyorlar.
Yok canım okuduğum kadarıyla anestezi süreleri aynı, uyuşma geçince ağrı hissettiğinde epidural takılıysa basıyorsun düğmeye ilaç geliyor. Spinal olmuşsam hemşireyi çağırıyorsun ağrı kesiciyi damardan takıyor.
Benimki hemen uyanıyor çok hafif uykusu. O uyuyamayınca vicdan yapıyorum bende. Hem ben daha rahatım koca yatak bana kalıyor sonuçtaBende sürekli dönüyorum of Ay diyip duruyorum ama bizimki bi daldımı daha uyanmıyorbi de ayrı yatamıyoz ya biz illa yan yana olcaz alışmışız
Valla eşime dedim akşam 11 gibi beni bir güzel keseleyerek yıkarsın sıcak su mayıştırır belki uyurum sonra diye. Tek planım bu. Tutmazsa yandım zatenKanka ne yap ne et uyumaya bak çok pişman olursun vallahi benden söylemesimuhtemelen bana da heyecandan uyku gelmeyecek ama şartları zorlayacağım
Kız elimde olsa yarın tüm günü uyuyarak geçiririm zaten deli miyimUyu kuzum uyu dogduktan sonra 2 yıl boyunca uykusuz zombi gibi gezeceğizoglum da mahvolmuştum uykusuz bir çocuktu bide sabahtan erken kalkip çalışıyorsun .. aralarda basim koyardım arkadaslar hep yine uykusuzsun derlerdi eve gelip ağlardım halsizlikten insallah bu kez izne ayrilirim rahatlarim
Rica ederim yavrusuAnladım kızlar çok sağolun
İyi fikir bende sabah 6 da kalkayım iyisimi.akşamda 10-11 gibi yatarım sabah dinç uyanırım.hayaller bu şekil,gerçekler nasıl olacak görücem bakalımBenimki hemen uyanıyor çok hafif uykusu. O uyuyamayınca vicdan yapıyorum bende. Hem ben daha rahatım koca yatak bana kalıyor sonuçta
Valla eşime dedim akşam 11 gibi beni bir güzel keseleyerek yıkarsın sıcak su mayıştırır belki uyurum sonra diye. Tek planım bu. Tutmazsa yandım zatenbirde yarın erken kalkıyım diyorum uykun gelsin diye. Bakalım hayırlısı
Gerçekler burda her saat başı; kızlar 4 saat kaldı, kızlar 3 saat kaldı, kızlar hastaneye geldikİyi fikir bende sabah 6 da kalkayım iyisimi.akşamda 10-11 gibi yatarım sabah dinç uyanırım.hayaller bu şekil,gerçekler nasıl olacak görücem bakalım
Ay evet kanka ya ofGerçekler burda her saat başı; kızlar 4 saat kaldı, kızlar 3 saat kaldı, kızlar hastaneye geldik
Aynen gülom ben yatayım benim uykumu almam şart,cadım var benim bitane sabah erkenden güne başlıyoruz anca ayılırımHadi bugünden uykunuzu alinagacsizkoalaa CocoChanelmademoiselle ikinizide iyi uykular yatin bakayım
Yerim ben o cadiyiAynen gülom ben yatayım benim uykumu almam şart,cadım var benim bitane sabah erkenden güne başlıyoruz anca ayılırımiyi uykular muck
Geçmiş olsun canım sevindim kurtulmuşsunuz çok şükür,rabbim birdaha yaşatmasın.çok doğuran oldu doĞurmayanda çok.ben cuma doğuracağım inşallah koala ile umudum da cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?