2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah kuzuyaanalı babalı büyüsün inşallah.

Allah anali babali buyutsun canim

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah kuzuyu, gözünüz aydın canım :)
Bu durumda gidemiyorsun canım doktora.
Eşim mesaj attı doktora, pazartesi sabahı gelin demiş doktor.. Eşim de pazartesi iş yoğunluğum fazla dedi ama doğum başlarsa diye çağırıyorum demiş doktor.. Ya ben doğum başlasa bilmeyecem mi? Neyse 2 gün kazandık.

Canım ne güzel anlatmışsın ya. İnan güç doldu içim şuan hatta mesajını saklayıp okurum ben sürekli çok sağ ol Allah razı olsun. Allah bebeğini bağışlasın güzel güzel büyüt. Çok geçmiş olsun tekrar.

Canım istisnalar olacak diyor ama neyi kapsayacak birazdan söyleyecekler.

Ben seni yemek istiyorummmm melegimmm masallah sana görmesek de birbirimizi bagimiz var gözün aydin arkadaşım guzel saglicakla buyut bebeğini gözün aydinnn

Doğum.baslasa anlarsın cnm anlaşılmayacak gibi bisidegil.

Oyyy yumosummm sana da merhaba
Gözün aydin canimm masallah size sonrasida guzel olur insallah öptüm kuzunla senii

Maşallah yaa yiceemmhep bebiş kkktu buralarsağlıkla büyüt meleğini canım gözün aydın

Gözün aydın canım ne tatlı yaa maşallahsağlıkla büyüsün miniğin

gözün aydin canim masallah kuzucuga kaka yapmasi kötü olmus ama neyseki iyisinix kavustunuz kanama olayi da atoniye gecmemis şükür ki o tehlikeli oluyor . Saglicakla büyüt bebegini

Canım zaten annende olsa elinde kalıyor bebek oyuncak gibi içgüdülerine güven sen annesisin inan senden iyi kimse bilemez stres yapma kuzum halledeceksin
Kızlar üst bacak içlerine aniden giren ağrının sebebi ne olabilir? Sanki daha önce yazıldı soruldu diye hatırlıyorum. Eşlik eden başka ağrı yok ama baya kuvvetli bir ağrj
Çok uzun zamandır bendede oluyor bu yakında doğurcaz bence bi de benim bel ağrım vardı kanala inmiş beebek bben ona yormuştum. Belki seninde kanala iniyordur
Ayy Allahım maşallah kız ben buna ekmek banar yerim Ay cok duygulandım yaaa çok güzel çokkkk iyi olmana çok sevindim koalam geç yazdım kusura bakma öpüyorum ikinizde
Kız bu ne güzellik böyle yaa maşallah sana bak korktuğun kadar zor geçmedi gördün mü yarına daha iyi hissedeceksin canım gözünüz aydın
Kızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
Canım hikayeni de okudum sonunda sende kavuştun güzel yavruna çok da güzel maşallah bolca dinlen 1-2güne daha iyi olacaksın inşallah
Kızlar sabah 10 da doğurdum şimdilik iyiyim Rabbim herkesi kurtarsın
Gözün aydın canım tebrik ederim

Maşallah Allah nazarlardan saklasın geçmiş olsun hayırlı olsun

Hayırlı olsun geçmiş olsun bebeğin çok tatlı maşallah

Ay inşallah öyledir canım daha fazla beklemek istemiyorum. Önümüzdeki hafta gelse keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…