Rabbim dogumunu kolaylastirsin canim bir avazda insallahKızlar ben doğuruyorum yatışım yapıldı 4 cm açıklık dua edin ne olursunuz
Maşallah kuzuyaKızlar alıntı yapamıyorum çok şey yazmışsınız tşkr ederim her birinize
Hemen hikayemi anlatayım 40+3 bugğn sabah geldim nts ufak kasılmalar vardı 2 cm açıklık hemen doğumhaneye katına çıktık suni sancı başlattılar sacılar gelip gitmeye başladı 4 cm açıklık sonra muayene odasına orada ebe suyumu patlattı bebek kakasını yapmış Dedi tabi ben de kalp atımı tavan nasıl kakası sezeryana alın o zaman dedim ebe rahat ol açılma 7 cm ama her şey yolunda kalp atışlar vs 1 saat nts sancı derken doğumhaneye ve doktor geldi ıkın ıkın ve 4-5. Ikınmada geldi miniğim 2800 gr 49 cm sapsarı bir şey boncuk gözlü bir güzel ki sormayın bu arada kızlar doğum evet ağrılı sancılı bir şey ama o süreç bir şekilde katlanıyor insan
Daha sonra plesantam biraz geç düştü ee dikişlerim de olacak bebeğim sağlıklı naza çektim kendimi ne olur anestezi verin öyle dikin beni dedim çok şükür anestezi verdi doktorum odamda uyandım biraz fazla kanamam vardı başta çok korktuk şimdi de kanamam var ama ilk baştaki gibi değil durdu biraz inş sıkıntı olmaz doktor sabah bir kez daha kontrol edecek
Yani diyeceğim şu kızlar her doğum ayrı özel kimsenin doğumuyla karşılaştırmayın çok korkum ve endişem vardı ama çok şükür şıan her şey yolunda gönlünüzü ferah tutun Allah yardım ediyor
Bu mucizevi bir şey o kadar kolay değil sadece sonuca odaklanın ve güçlü olduğunuza inanın
Rabbim hepimizin yanında olsun doğum yapacaklara Allah kolaylık biz yapmış olanların bebeklerimizi bağışlasın sağlıkla büyütelim
Kızlar alıntı yapamıyorum çok şey yazmışsınız tşkr ederim her birinize
Hemen hikayemi anlatayım 40+3 bugğn sabah geldim nts ufak kasılmalar vardı 2 cm açıklık hemen doğumhaneye katına çıktık suni sancı başlattılar sacılar gelip gitmeye başladı 4 cm açıklık sonra muayene odasına orada ebe suyumu patlattı bebek kakasını yapmış Dedi tabi ben de kalp atımı tavan nasıl kakası sezeryana alın o zaman dedim ebe rahat ol açılma 7 cm ama her şey yolunda kalp atışlar vs 1 saat nts sancı derken doğumhaneye ve doktor geldi ıkın ıkın ve 4-5. Ikınmada geldi miniğim 2800 gr 49 cm sapsarı bir şey boncuk gözlü bir güzel ki sormayın bu arada kızlar doğum evet ağrılı sancılı bir şey ama o süreç bir şekilde katlanıyor insan
Daha sonra plesantam biraz geç düştü ee dikişlerim de olacak bebeğim sağlıklı naza çektim kendimi ne olur anestezi verin öyle dikin beni dedim çok şükür anestezi verdi doktorum odamda uyandım biraz fazla kanamam vardı başta çok korktuk şimdi de kanamam var ama ilk baştaki gibi değil durdu biraz inş sıkıntı olmaz doktor sabah bir kez daha kontrol edecek
Yani diyeceğim şu kızlar her doğum ayrı özel kimsenin doğumuyla karşılaştırmayın çok korkum ve endişem vardı ama çok şükür şıan her şey yolunda gönlünüzü ferah tutun Allah yardım ediyor
Bu mucizevi bir şey o kadar kolay değil sadece sonuca odaklanın ve güçlü olduğunuza inanın
Rabbim hepimizin yanında olsun doğum yapacaklara Allah kolaylık biz yapmış olanların bebeklerimizi bağışlasın sağlıkla büyütelim
Allah anali babali buyutsun canimKızlar alıntı yapamıyorum çok şey yazmışsınız tşkr ederim her birinize
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah kuzuyu, gözünüz aydın canım :)Kızlar alıntı yapamıyorum çok şey yazmışsınız tşkr ederim her birinize
Eşim mesaj attı doktora, pazartesi sabahı gelin demiş doktor.. Eşim de pazartesi iş yoğunluğum fazla dedi ama doğum başlarsa diye çağırıyorum demiş doktor.. Ya ben doğum başlasa bilmeyecem mi? Neyse 2 gün kazandık.Bu durumda gidemiyorsun canım doktora.
Kızlar alıntı yapamıyorum çok şey yazmışsınız tşkr ederim her birinize
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah kuzuyu, gözünüz aydın canım :)
Eşim mesaj attı doktora, pazartesi sabahı gelin demiş doktor.. Eşim de pazartesi iş yoğunluğum fazla dedi ama doğum başlarsa diye çağırıyorum demiş doktor.. Ya ben doğum başlasa bilmeyecem mi? Neyse 2 gün kazandık.
Ben seni yemek istiyorummmm melegimmm masallah sanaKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
Eki Görüntüle 2617389
Aman keşke 1 hafta olaydı da 1 hafta kazansaydım keşke.. İstisna olsa da pazartesiden önce gitmem artık :)Canım istisnalar olacak diyor ama neyi kapsayacak birazdan söyleyecekler.
Ben de onu diyorum canım, doktor doğum başlarsa diye demiş ya.. Ne alaka dedim.Doğum.baslasa anlarsın cnm anlaşılmayacak gibi bisidegil.
Oyyy yumosummm sana da merhabaSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Daha gününde var tatlım.drlarda koronadan enteresanlastilarBen de onu diyorum canım, doktor doğum başlarsa diye demiş ya.. Ne alaka dedim.
Maşallah yaa yiceemmKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
Eki Görüntüle 2617389
Gözün aydın canım ne tatlı yaa maşallahSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
gözün aydin canim masallah kuzucugaKızlar alıntı yapamıyorum çok şey yazmışsınız tşkr ederim her birinize
Canım zaten annende olsa elinde kalıyor bebek oyuncak gibi içgüdülerine güven sen annesisin inan senden iyi kimse bilemez stres yapma kuzum halledeceksinİnşallah cecenim ya. Cidden bebek de bizim gibi olsun, hep eğlenelim isterdim. Dediğin gibi alıştıkça olacak belki de.
İnşallah canım, sağ ol desteğin için
Deli kızyanımızda arkadaşım var ama o da bizle aynı yaşta. Tecrubesiziz üçümüz de. Oyuncak bebek gibi kaldı elimizde minik bey. Hep diken üstündeyiz yanlış yaparız diye. Kız en kolayı dogummus meğer. Yanımda annem olsa hiç koymaz da annem yok
İnşallah canım. Dediğin gibi aslında şimdiden bile yüzüne bakinca mutlu oluyoruz ama birden çok fazla sorumluluk yüklendi üstümüze sanırım kaldırmakta zorlanıyoruz.
Çok uzun zamandır bendede oluyor bu yakında doğurcaz bence bi de benim bel ağrım vardı kanala inmiş beebek bben ona yormuştum. Belki seninde kanala iniyordurKızlar üst bacak içlerine aniden giren ağrının sebebi ne olabilir? Sanki daha önce yazıldı soruldu diye hatırlıyorum. Eşlik eden başka ağrı yok ama baya kuvvetli bir ağrj
Ayy Allahım maşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
Eki Görüntüle 2617389
Kız bu ne güzellik böyle yaa maşallah sanaSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Canım hikayeni de okudum sonunda sende kavuştun güzel yavruna çok da güzel maşallahKızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
Gözün aydın canım tebrik ederimKızlar sabah 10 da doğurdum şimdilik iyiyim Rabbim herkesi kurtarsın
Maşallah Allah nazarlardan saklasın geçmiş olsun hayırlı olsunKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Anca yazabildim. Kızımla ikimizde iyiyiz şükür. 3630 gram 48 cm doğdu minik kuş. Sürekli emmek istiyor.Allahtan ilk sütümde geldi. Emziriyorum her istediğinde. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Aynı babası epidural korkulacak birşey değil azıcık acıyor sadece. Sonrası bal kaymak. Doğumda hissedilen şeylerden ben hiç rahatsız olmadım acı duymuyorsunuz sonuçta. İlk saatler bebeği bir benimseyemedim, garip geldi açıkcası. Şimdi bakmadan duramıyorum. Sıvıyla başladım ara öğüne geçtiğimizde galeta falan verdiler çok şükür biraz karnım doydu. İlk yürüyüşü yaptım çok şükür,hiç zorlanmadım. Sadece dikiş yerlerim ağrıyor o da normal tabi. Fena ödem tuttum ama, her tarafım şiş şiş inşallah diğer doğum yapan arkadaşlarda iyidir. Bu da minik kuşum teyzeleri. Bir maşallahınızı alırız.
Eki Görüntüle 2617389
Hayırlı olsun geçmiş olsun bebeğin çok tatlı maşallahSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Canım zaten annende olsa elinde kalıyor bebek oyuncak gibi içgüdülerine güven sen annesisin inan senden iyi kimse bilemez stres yapma kuzum halledeceksin
Çok uzun zamandır bendede oluyor bu yakında doğurcaz bence bi de benim bel ağrım vardı kanala inmiş beebek bben ona yormuştum. Belki seninde kanala iniyordur
Ayy Allahım maşallahkız ben buna ekmek banar yerim Ay cok duygulandım yaaa çok güzel çokkkk❣❣❣❣ iyi olmana çok sevindim koalam geç yazdım kusura bakma öpüyorum ikinizde ❣❣❣❣
Kız bu ne güzellik böyle yaa maşallah sana ❣❣❣ bak korktuğun kadar zor geçmedi gördün mü yarına daha iyi hissedeceksin canım gözünüz aydın❣
Canım hikayeni de okudum sonunda sende kavuştun güzel yavruna çok da güzel maşallah❣ bolca dinlen 1-2güne daha iyi olacaksın inşallah ❣
Gözün aydın canım tebrik ederim ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?