- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
İnşallah tosun gibi olsun istiyorumGözün aydın. sağlıkla büyüt annesi. çok da minis degil. hem öyle çabuk büyüyorlar ki 15 gün sonra şaşırırsın
Ayyy kuzular bugün tombik masallahSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Hayırlı olsun canim anali babalı büyüsün insallah kuzun müsait olunca yaz muhakkakKızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
Aaa supriz doğum ☺ müsait olunca detylari yazsana canim hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah analı babalı büyütsünKızlar sabah 10 da doğurdum şimdilik iyiyim Rabbim herkesi kurtarsın
Aslında ben de öyle düşünüyordum ama öyle olmuyormuş 40 hafta dolduran bebekler gelişimini tamamladığı için kilo almıyorlarmış benimde 36. Haftada 2300 dü 41. Hafta doğdu 3145 seninki de 3500 geçmez diye düşünüyorumOy masallah benim o kadar beklerse 4 kiloyu gecer umarim birkac gune dogururum 36.hafttada 2850 idi
Aman gcmesin 1.kizimi 3.500 dogurdum 10 cm aciklikta gelmedi kafasi buyuk diyeAslında ben de öyle düşünüyordum ama öyle olmuyormuş 40 hafta dolduran bebekler gelişimini tamamladığı için kilo almıyorlarmış benimde 36. Haftada 2300 dü 41. Hafta doğdu 3145 seninki de 3500 geçmez diye düşünüyorum
Sen kendine gel indirimi eksik kalsın kuzumAh kuzum ya indirim falan görmüyor gözümGeçecek inşallah yani umarim. Evde olmak o kadar yorucuymus ki meğer. Geçen sene bu zamanlar gönlümce geziyordum neyse dediğin gibi elbet bitecek bu günler de
Aynen öyle Allah sağlıklı sıhhatli çok rahat doğum nasip etsin az kaldı kuş gibi hafifliceksinAman gcmesin 1.kizimi 3.500 dogurdum 10 cm aciklikta gelmedi kafasi buyuk diye
çok az kalmış cecencigim senin de canim. yakında koklarsin minisini.
hamileligin son zamanlari geçmiyor da doğduktan sonra bir hızlı geçiyor ki zaman
Kızlar biz evimize geleli 2 gün oldu ve yeni bir hayat hatta yanında bir meleğin varlığını bilmek belki bu hayatta en büyük sans . Rabbim bu duyguyu yaşattı bana ve bunu dileyen isteyen herkese nasip etsin . Tabi spinal doğum yaptım dikişten dolayı agrı var tabi kanama oldu daha hayla devam ediyor azalmış olsada ama doktorum bunun devam ediceğini söledi . Hastanede işle sütümüz gelmişti ve kızım çok şükür tuttu o zamanda sonra sezeryan dan sonra zor olurmuş ama ben yine de vazgeçmedim vazgeçmeyeceğim . Eve geldikten sonra 2 gündürlü de devam ediyorum . Ama dün akşam çok zorlandım herkes bişey sölüye falan sıkıntıdan gögüsÜm şişti hatta çok zorlandım evde de pompa olmayacağında sıcak soğuk uygulaması yaptık annem gene sağolsun bende üzülünce eliyle bir bardağa sağıp biberonla verdim . Çok zor geçti gece canım yansa da yaptım ama bugün bebek kontrolü vardı çocuk doktoruna herşey çok iyi olduğunu söledi çok şükür göz muayne si de istedi çok şükür ondan da bişey çıkmadı . Süt konusuna gelince daha 3 günlük dedi ve eninde sonunda alışması gerektiğini ve hatta bizimde sabırlı bir şekilde sıkıntısız sonunda alışacagını söledi . Ben gene de pompa aldım webaby Manuel pompa aldık mastit olmamak için en azından sütümü boşaltmaya çalışıcam şuan rezene sıvı gıdalar komposto falan içiyorum . İnşallah kızımın sağlığı için hep böle devam eder . Sizinde önereceğiniz şeyler varsa paylaşırmısınız kızlar ?
Canım sezeryanda bebek kanala girmeden alalım diyor doktorlar. Benim birincide çatın dar sezeryan olacak diyince doktor 38+0 da alalım kanala girmesin sıkıntı oluyor çıkarırken demişti doktor. Belki o yüzde in erkdn almak istiyordur senin doktor da. Bir sor yine sen için rahat etsinValla biz de anlamadık, o an olayın şokuyla da aklımıza sormak gelmedi. Yarın muayene etmeden önce soracağım, 3-4 cm olmuş olsa bile kendi gelmeden almak için erken bence.. Doktor niye alalım dedi hala düşünüyorum. Muayene etmeden önce aslında haftaya değil sonraki hafta yaparız demişti, sonra muayene etti ve 1-2 cm açılma var cumartesi gel bakalım dedi. Mantığı ne olabilir? 36+2 yim yarın, çok mu erken cidden?
Kızlar o kadar canm sıkılıyor ki. Burda ne guzel herkes guzel haberlerle geldi ne güzel doğum yapanlar vs. Ama benim sorunum çok başka. Görümcemle küsüm hatırlayanlar vardr nedenini, ha konuşmak zorunda kaldıkça konuşuyordum telefonda binde bir o da her gün ve sürekli kaynanam kocam yine akşam konusuyodu ki konuları benim oğlumu kendi kızlarına alacaklar vs falan (2 aylık daha cinsiyet dahi belli değil tabi). O sırada bende öyle konusuyum diye kocam bana çevirdi telefonu görüntülü konuşuyorlardı bende o konu hakkında konuşmadım tabi sustum bisey demedi o an snra bana kızdı bende biliyosun konusmadigimi fln dedim işte. Akşam küs yattı benimle konusmadi. İşten erken geldi beni göremedi odaya geldi güldü niye yatiyosun diye çabuk unutur kavga etsek flan o huyunu severim, bende sancım da vardı halsizim dedim cıktı iyi uzan az diye. Kaynanamla da ne konuştuysa artık degisti hemen daha yanıma gelmedi 2 saattir. Sofraya gitmedim canm sıkıldı bu duruma kaynanam diyor ye oğlum kimseyi düşünme flan o da zaten öyle diyo. Yemedigimi bildiği halde kaynanam demedi hiç bisey yemedi diyerek kocam da beni çok sanıyo yedim sanıyo. Sinirlerim çok bozuk napicam hiç bilmiyorum artık inanın yoruldum. Kocam da demiyo ki hamile bi bakıyım can taşıyo diye nasıl dolduruyorsa artık. Ne düşüneceğimi bilemez oldum artık doğum yaklaştı bunu mu kaynanam kocamı dolduruyo bunu mu. Kafayı yedirecekler bana en sonunda.
Çok uzun yazdım kusuruma bakmayınçok doldu içim buraya anlatabiliyorum sizlere sadece. Annemlere demek istemiyorum canları sıkılıyor bide giremiyor ya artık gidemiyorum virusten dolayı.
Hiç konuşmuyor ne anlattıysa artık odanın yanından geçiyor da kafasını uzatıp dahi bakmıyor. Çok bunaldim artık halsizim de zaten öyle uzanıyorum. Devam ederse de asla yüzüne dahi bakmam o pişman olur onu da biliyorum şimdilik dolduruşlarla yaşasın ama çok pişman ediceğim onu ben değil sonunda kendi kaybedecek çünkü bu durumları kaldıracak inan artık hâl kalmadı bendeCanım neden aç aç bekliyorsun ki. Ben olsam şimdi gider yemeğimi koyar karşılarında da yerdim. Eşin yemedin mi diye sorarsa da açıkça söyle. Madem konuşmuyorsun seni zorlamaya hakkı yokki. Kayınvalidenin dediklerine bir müddet kulaklarını tıka önceliği hep kendine ve bebeğine ver yıpratma kendini inşallah bu günlerde geçer.
Koalacım gözün aydın minik kuş çok tatlı anneli babalı büyüsün. Dikiş yerleri acıyor. O da geçer sağlıkla büyüsünlerAmin canım sağolasın
Yani riskli bi durum mu bu bahsettiğiniz tam bilemiyorum ama açıklık çokta etken değil sezeryan kararı için sancınız yok bebek kanalda falan değilse neden alınmalı ki hemen? Sonra emme refleksi tam olmuyor akciğerleri için bi sıkıntı oluyor küvözde kalıyor. Ne kadar gününe yakın alınsa daha iyi bence. Yine güzel bi istişare edin doktorunuzla. Ne diyor bakalım. Bence almaz bekler sanırım en az bi hafta dahaValla biz de anlamadık, o an olayın şokuyla da aklımıza sormak gelmedi. Yarın muayene etmeden önce soracağım, 3-4 cm olmuş olsa bile kendi gelmeden almak için erken bence.. Doktor niye alalım dedi hala düşünüyorum. Muayene etmeden önce aslında haftaya değil sonraki hafta yaparız demişti, sonra muayene etti ve 1-2 cm açılma var cumartesi gel bakalım dedi. Mantığı ne olabilir? 36+2 yim yarın, çok mu erken cidden?
Canımmm çok şükür sağlıkla anneli babalı ablalık büyüsün inşallahSelam canlar bende doğum yaptım çok şükür ameliyathaneye girince korkudan öldüm öldüm dirildim çok şükür korktuğum gibi olmadı.bebeğim Allah’a şükür emdi.şuan hala ayaklarım uyuşuk.yavaş yavaş geçmeye başlıyor ama dayanılmayacak bi ağrım yok şuan.sonrası nasıl olur bilmiyorum.oğluşum 3645 kilo 54 cm doğdu.buda bizden teyzoşlarına,bi maşallahınızı alırız
Eki Görüntüle 2617444
Şükür kuzum gözün aydın sağlıkla anneli babalı büyüsün inşallahKızlar yazacam daha sonradan bebeğim iyi 2800 doğdu 40+3 de
Çok kanamam var iyi olacam inş yazarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?