2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyy kuzular bugün tombik masallah olurum bal gibi hep bunlar annesi iyi olmanıza sevindim canim hayirla sağlıkla büyütün insallah

Oy masallah benim o kadar beklerse 4 kiloyu gecer umarim birkac gune dogururum 36.hafttada 2850 idi
Aslında ben de öyle düşünüyordum ama öyle olmuyormuş 40 hafta dolduran bebekler gelişimini tamamladığı için kilo almıyorlarmış benimde 36. Haftada 2300 dü 41. Hafta doğdu 3145 seninki de 3500 geçmez diye düşünüyorum

Aman gcmesin 1.kizimi 3.500 dogurdum 10 cm aciklikta gelmedi kafasi buyuk diye

Ah kuzum ya indirim falan görmüyor gözüm Geçecek inşallah yani umarim. Evde olmak o kadar yorucuymus ki meğer. Geçen sene bu zamanlar gönlümce geziyordum neyse dediğin gibi elbet bitecek bu günler de
Sen kendine gel indirimi eksik kalsın kuzum geçen sene bende geziodum ama şöyle düşün sen doğum yaptin gezemiosun kimse dışarı cikamioki zaten çıkmayalım da zaten boşver virusu falan eksik kalsin bak hava mis gibi benimde için gitti sahile.ineyim diye ama balkondan öyle denize bakabildim sadece . Geçecek tabi hepimiz çok iyi olucaz

çok az kalmış cecencigim senin de canim. yakında koklarsin minisini.

hamileligin son zamanlari geçmiyor da doğduktan sonra bir hızlı geçiyor ki zaman

Oy Oyy o zamanları düşünemiyorum bile. Zorlu bir maraton bekliyor bizi.

Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.
Miniği yerime kokla olur mu.
Dikkat et gögüslerine mastit olma aman.
Pompayı iyi yapmışsın almakla fırsat buldukça sağım yaparsın daha iyi olur.

Kızlar o kadar canm sıkılıyor ki. Burda ne guzel herkes guzel haberlerle geldi ne güzel doğum yapanlar vs. Ama benim sorunum çok başka. Görümcemle küsüm hatırlayanlar vardr nedenini, ha konuşmak zorunda kaldıkça konuşuyordum telefonda binde bir o da her gün ve sürekli kaynanam kocam yine akşam konusuyodu ki konuları benim oğlumu kendi kızlarına alacaklar vs falan (2 aylık daha cinsiyet dahi belli değil tabi). O sırada bende öyle konusuyum diye kocam bana çevirdi telefonu görüntülü konuşuyorlardı bende o konu hakkında konuşmadım tabi sustum bisey demedi o an snra bana kızdı bende biliyosun konusmadigimi fln dedim işte. Akşam küs yattı benimle konusmadi. İşten erken geldi beni göremedi odaya geldi güldü niye yatiyosun diye çabuk unutur kavga etsek flan o huyunu severim, bende sancım da vardı halsizim dedim cıktı iyi uzan az diye. Kaynanamla da ne konuştuysa artık degisti hemen daha yanıma gelmedi 2 saattir. Sofraya gitmedim canm sıkıldı bu duruma kaynanam diyor ye oğlum kimseyi düşünme flan o da zaten öyle diyo. Yemedigimi bildiği halde kaynanam demedi hiç bisey yemedi diyerek kocam da beni çok sanıyo yedim sanıyo. Sinirlerim çok bozuk napicam hiç bilmiyorum artık inanın yoruldum. Kocam da demiyo ki hamile bi bakıyım can taşıyo diye nasıl dolduruyorsa artık. Ne düşüneceğimi bilemez oldum artık doğum yaklaştı bunu mu kaynanam kocamı dolduruyo bunu mu. Kafayı yedirecekler bana en sonunda.

Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın çok doldu içim buraya anlatabiliyorum sizlere sadece. Annemlere demek istemiyorum canları sıkılıyor bide giremiyor ya artık gidemiyorum virusten dolayı.

Canım sezeryanda bebek kanala girmeden alalım diyor doktorlar. Benim birincide çatın dar sezeryan olacak diyince doktor 38+0 da alalım kanala girmesin sıkıntı oluyor çıkarırken demişti doktor. Belki o yüzde in erkdn almak istiyordur senin doktor da. Bir sor yine sen için rahat etsin

357SACO
hayirli ugurlu olsun
agacsizkoalaa ailemden biri dogurmus gibi urpermemin sebebi nedir?
Allah bagislasin gülüm
CocoChanelmademoiselle kuzu erken gelecek oy minnacik dogacak oy nasil olacak derken pasayi aldin kucagina masAllah masAllah boyuna posuna
SedaUmut geçmiş olsun kuzum.insAllah cabucak gecer gider iyilesir ayaklanirsin
Umudum insallah saglikla kucagina almışsındır.haberini goremedim ama.

Canım neden aç aç bekliyorsun ki. Ben olsam şimdi gider yemeğimi koyar karşılarında da yerdim. Eşin yemedin mi diye sorarsa da açıkça söyle. Madem konuşmuyorsun seni zorlamaya hakkı yokki. Kayınvalidenin dediklerine bir müddet kulaklarını tıka önceliği hep kendine ve bebeğine ver yıpratma kendini inşallah bu günlerde geçer.

Hiç konuşmuyor ne anlattıysa artık odanın yanından geçiyor da kafasını uzatıp dahi bakmıyor. Çok bunaldim artık halsizim de zaten öyle uzanıyorum. Devam ederse de asla yüzüne dahi bakmam o pişman olur onu da biliyorum şimdilik dolduruşlarla yaşasın ama çok pişman ediceğim onu ben değil sonunda kendi kaybedecek çünkü bu durumları kaldıracak inan artık hâl kalmadı bende

Yani riskli bi durum mu bu bahsettiğiniz tam bilemiyorum ama açıklık çokta etken değil sezeryan kararı için sancınız yok bebek kanalda falan değilse neden alınmalı ki hemen? Sonra emme refleksi tam olmuyor akciğerleri için bi sıkıntı oluyor küvözde kalıyor. Ne kadar gününe yakın alınsa daha iyi bence. Yine güzel bi istişare edin doktorunuzla. Ne diyor bakalım. Bence almaz bekler sanırım en az bi hafta daha

Canımmm çok şükür sağlıkla anneli babalı ablalık büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…