Hiç konuşmuyor ne anlattıysa artık odanın yanından geçiyor da kafasını uzatıp dahi bakmıyor. Çok bunaldim artık halsizim de zaten öyle uzanıyorum. Devam ederse de asla yüzüne dahi bakmam o pişman olur onu da biliyorum şimdilik dolduruşlarla yaşasın ama çok pişman ediceğim onu ben değil sonunda kendi kaybedecek çünkü bu durumları kaldıracak inan artık hâl kalmadı bende
Hep aynı şey canm farkına varıyor ama kırdığı ile kalıyor beni yoran şey de bu oluo zaten. Insan der hamile can taşıyor bisey demeyim diye ama orayı düşünemiyor ki. O uzattıkça ben de uzatacağım bazen ben konuşuyordum ama inan bu haldeyken ben kapatmayacağım bu konuyu. Kaynanamda çekecek biliyorum kimse yaptığıyla kalmaz bi de ben bu haldeyken ah alıyor bendenİnşallah geç olmadan farkına varır davranışlarının. Şu dönemde seni böyle üzmeye hakkı yok.
Saçlarım iğrenç oldu evet şu an hamileyken olmayan karnım var ama sancım ağrım da çok korse giyebilir miyim bilemedim.Kızlar bir şey sorcam ya sezeryan olanlar saçlarınız sizinde keçe gibi oldu mu ya? Bir de korse kullanmaya basliycam ama tavsiyeniz var mı bana
Amin canim, benimkide iki defa Acillik oldu sabahi sabah yaptik kilo kaybi yasadi sut alerjisi oldu moralim cok bozuk agrilarim var bebegimede uzuldum lohusalik depresyonunsmi giriuorum bilmiyorum hersey ustume geliyor yuregim daraliyor cok zormus Allah yardimcimiz olsunSeninde gözün aydın canım sütüm daha bugün öğlen geldi hep mama verdim durmadı uyumadı bugüne kadar şimdide tabi mamaya alıştı emmek istemiyor çok çabuk ayaklandım ben hep geziniyorum onun için ağrılarım geçmiyor baktım bugün su geçirmez bantın altında sol köşede kanama olmuş koltukta kucağımda 7/24 oturuyoruz başka türlü durmuyor uyurkende kucağımda ne yapacam bilmiyorum emmeye alışana kadar çok zorlanacaz belliki gece gündüz bana uyku yok Allah sağlık versin bebişlerimize ama çookkkk yorgunum ☹
Amin canim valla agzin bal yesinAynen öyle Allah sağlıklı sıhhatli çok rahat doğum nasip etsin az kaldı kuş gibi hafifliceksin
Hep aynı şey canm farkına varıyor ama kırdığı ile kalıyor beni yoran şey de bu oluo zaten. Insan der hamile can taşıyor bisey demeyim diye ama orayı düşünemiyor ki. O uzattıkça ben de uzatacağım bazen ben konuşuyordum ama inan bu haldeyken ben kapatmayacağım bu konuyu. Kaynanamda çekecek biliyorum kimse yaptığıyla kalmaz bi de ben bu haldeyken ah alıyor benden
Kızlar ben doğuruyorum yatışım yapıldı 4 cm açıklık dua edin ne olursunuz
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kavuştursun bebeğinleKızlar ben doğuruyorum yatışım yapıldı 4 cm açıklık dua edin ne olursunuz
Canım stres yaptıysan ondandır belki ağrı. Güzel bir duş al uzan rahatla. Hayırlısı neyse o olsun kasma kendiniBurada hareketler azaldı iyiceSanırım doğumdan sonraki ilk 3 ayı falan atlatınca yine hareketlenir. Herkes bebekli yaşama alışmış olur. Öyle umuyorum Yarınki doğum ihtimalim şu saate kadar beni heyecanlandırmamıştı ama şimdi karnım ağrımaya başladı off.. Direneceğim doğurmamak için
Kız yok bebekle ilgili bir ağrı değil, heyecandan olan karın ağrısıCanım stres yaptıysan ondandır belki ağrı. Güzel bir duş al uzan rahatla. Hayırlısı neyse o olsun kasma kendini
Allah yardımcın olsun canim. kolaylıkla olur insallah doğumun.Kızlar ben doğuruyorum yatışım yapıldı 4 cm açıklık dua edin ne olursunuz
Bu durumda gidemiyorsun canım doktora.E 31 ilde herkesin sokağa çıkması yasaklanmış 2 gün, ben gidemiyom mu yani doktora?? Ay çok üzüldümmm
Ayy canım benim gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar alıntı yapamıyorum çok şey yazmışsınız tşkr ederim her birinize
Hemen hikayemi anlatayım 40+3 bugğn sabah geldim nts ufak kasılmalar vardı 2 cm açıklık hemen doğumhaneye katına çıktık suni sancı başlattılar sacılar gelip gitmeye başladı 4 cm açıklık sonra muayene odasına orada ebe suyumu patlattı bebek kakasını yapmış Dedi tabi ben de kalp atımı tavan nasıl kakası sezeryana alın o zaman dedim ebe rahat ol açılma 7 cm ama her şey yolunda kalp atışlar vs 1 saat nts sancı derken doğumhaneye ve doktor geldi ıkın ıkın ve 4-5. Ikınmada geldi miniğim 2800 gr 49 cm sapsarı bir şey boncuk gözlü bir güzel ki sormayın bu arada kızlar doğum evet ağrılı sancılı bir şey ama o süreç bir şekilde katlanıyor insan
Daha sonra plesantam biraz geç düştü ee dikişlerim de olacak bebeğim sağlıklı naza çektim kendimi ne olur anestezi verin öyle dikin beni dedim çok şükür anestezi verdi doktorum odamda uyandım biraz fazla kanamam vardı başta çok korktuk şimdi de kanamam var ama ilk baştaki gibi değil durdu biraz inş sıkıntı olmaz doktor sabah bir kez daha kontrol edecek
Yani diyeceğim şu kızlar her doğum ayrı özel kimsenin doğumuyla karşılaştırmayın çok korkum ve endişem vardı ama çok şükür şıan her şey yolunda gönlünüzü ferah tutun Allah yardım ediyor
Bu mucizevi bir şey o kadar kolay değil sadece sonuca odaklanın ve güçlü olduğunuza inanın
Rabbim hepimizin yanında olsun doğum yapacaklara Allah kolaylık biz yapmış olanların bebeklerimizi bağışlasın sağlıkla büyütelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?