Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyordum hastane dekullandolöKızlar lansinoh göğüs ucu kremi doğum çantasında olmalı mı sizce? Emzirme den önce kullanmak lazım mı?
36+5 te doğdu. 2900 idi bir hafta önce ama 2.450 doğdu. Sağlıkla gelsin bebeğin de onun güzelliği acıları unutturuyor. Bugün de ayakkarım şişti sonumuz hayrolsunCanım senin kaç artı kaçta doğmuştu? Ve ultrason kilosuyla doğum kilosu tuttu mu? Benim sezaryen olacak bazı sebeplerden, normali istiyordum ama nasip değilmiş.
Aynen, gelip gidip bakıyorum ses seda yok.Ne kadar sessiz artık buraları
Canım hayırlısıyla doğurursun inşallah..Kızlar biraz önce acilden geldim aniden ve çok fazla sancım oldu düzenli çok sancım cıktı nst de alttan muayene de baktı açılma yok ama yumuşama var dedi yatış verdi ama virusten dolayı kendin bilirsin dedi. Imza verdim yatmayım diye. Bir de mantar oluşumu var doğumdan snra geçer ama geçmezse tedavisi var dedi neden olur sa o da. Evin yakin mi diye sordu aniden gelme durumum oldugunda uzak biraz ama araba var şükür. Dogum olabilir dedi belki 24 saat içinde belki de olmaz takip et kendini dedi ay bakalm hayırlısı
Oyy epey şişmiş canım, neden ki? Benim de pazartesi 36+4 oluyor. En son 2707 gramdı kilosu..Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyordum hastane dekullandolö
36+5 te doğdu. 2900 idi bir hafta önce ama 2.450 doğdu. Sağlıkla gelsin bebeğin de onun güzelliği acıları unutturuyor. Bugün de ayakkarım şişti sonumuz hayrolsun
Amin canm insallah.bu yumuşama olayından snra doğum hemen baslar mi canm bilginiz var mı.?Aynen, gelip gidip bakıyorum ses seda yok.
Canım hayırlısıyla doğurursun inşallah..
Benim hiç bilgim yokAmin canm insallah.bu yumuşama olayından snra doğum hemen baslar mi canm bilginiz var mı.?
Cogu kisi dogum yapti canim bebisleriyle ugrasiyorlardir ❤
Bebekler yoruyor demek bizi
Biz de hayırlısıyla doğursakAynen, gelip gidip bakıyorum ses seda yok.
Canım hayırlısıyla doğurursun inşallah..
Bende beklemedeyim ama hanimefendi hazir degil sanirimBiz de hayırlısıyla doğursak
Bi de mantar oluşumu çıktı bazılarında olur dediler demek ki sıkıntı olacak birşey değil. Bakalim artik açılma ne zaman olacaksaBenim hiç bilgim yok
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallahBende beklemedeyim ama hanimefendi hazir degil sanirim
Bende merak ediyorum banada doktor silinme başlamış bebek kanala inmiş demişti bugun belim çok ağrıyor hatta bacak arama aea ara keskin bucak gibi ağrılar saplanıyor. Bana bugunde gelebilir bi hafta sonrada gelebilir demişti çünkü açılma yoktu en son çarşamba günü gitmiştim. Günlerimiz de aynı seninleAmin canm insallah.bu yumuşama olayından snra doğum hemen baslar mi canm bilginiz var mı.?
Ablamın var bundan bebek doğdugun da kullandı içerde yanında yatırıyordu kullanışlı baya işine yaradıKızlar şu anakucakları var ya onlar ne zaman kullanılmaya başlanır sizce ya? Bebeği ilk zamanlar gündüz uykusunda nereye yatıracaksınız? Almayı düşünüyorum da salonda falan yatırabilmek için.
Bahsettiğim şunlar,
Eki Görüntüle 2618196
Tam kaç haftalık oldun canm ben 38+3 oldum. Silinme neymiş o da yumuşama gibi birşey mi acaba. Benimde kanala indi baya bi açılma yok sadece eğer doğum olmazsa 40 da kesin görün doktora dedi. Aslında 39 haftalıkken dedi de hastahaneden korktuğum için gelmesem dedim 40 da o zman kesin görün diyorBende merak ediyorum banada doktor silinme başlamış bebek kanala inmiş demişti bugun belim çok ağrıyor hatta bacak arama aea ara keskin bucak gibi ağrılar saplanıyor. Bana bugunde gelebilir bi hafta sonrada gelebilir demişti çünkü açılma yoktu en son çarşamba günü gitmiştim. Günlerimiz de aynı seninle
Canım benim de bacak arasına bıçak gibi giriyor bazen ve genelde oramda bir baskı var acı gibi..Bende merak ediyorum banada doktor silinme başlamış bebek kanala inmiş demişti bugun belim çok ağrıyor hatta bacak arama aea ara keskin bucak gibi ağrılar saplanıyor. Bana bugunde gelebilir bi hafta sonrada gelebilir demişti çünkü açılma yoktu en son çarşamba günü gitmiştim. Günlerimiz de aynı seninle
Canım silinme demek halk arasında yumuşama denilen şey. Aynıyız yani yumuşama başlamış bebekte kanala inmiş senin gibi alttan muayenede söyledi bana doktor eliyle anladı kanala indiğini. Ama bu süre bi günde sürebilir bi haftada dedi. Banada suyun sancım nişanın olursa gel hemen bekleme dedi onun dışında çarşamba günü yine randevum var. İnşallah bu hafta içi doğururum bende 38+3üm.Tam kaç haftalık oldun canm ben 38+3 oldum. Silinme neymiş o da yumuşama gibi birşey mi acaba. Benimde kanala indi baya bi açılma yok sadece eğer doğum olmazsa 40 da kesin görün doktora dedi. Aslında 39 haftalıkken dedi de hastahaneden korktuğum için gelmesem dedim 40 da o zman kesin görün diyor
Evet aynı benimde bebekte sanki orada gibi yani üçgen yer varya orada sanki baskıları ağrıları orada hepCanım benim de bacak arasına bıçak gibi giriyor bazen ve genelde oramda bir baskı var acı gibi..
Ay aynı işte, o üçgende bişiler oluyor :) Benim de ultrasonda göremedi ama elle muayenede kanala inmiş dedi.Canım silinme demek halk arasında yumuşama denilen şey. Aynıyız yani yumuşama başlamış bebekte kanala inmiş senin gibi alttan muayenede söyledi bana doktor eliyle anladı kanala indiğini. Ama bu süre bi günde sürebilir bi haftada dedi. Banada suyun sancım nişanın olursa gel hemen bekleme dedi onun dışında çarşamba günü yine randevum var. İnşallah bu hafta içi doğururum bende 38+3üm.
Evet aynı benimde bebekte sanki orada gibi yani üçgen yer varya orada sanki baskıları ağrıları orada hep
Aynısı ya otururken sanki sıkışıyor orada öyle hissediyorum ayaktaykende bazen cıkacak diye korkuyorum ağrı gelinceAy aynı işte, o üçgende bişiler oluyor :) Benim de ultrasonda göremedi ama elle muayenede kanala inmiş dedi.
Canım silinme demek halk arasında yumuşama denilen şey. Aynıyız yani yumuşama başlamış bebekte kanala inmiş senin gibi alttan muayenede söyledi bana doktor eliyle anladı kanala indiğini. Ama bu süre bi günde sürebilir bi haftada dedi. Banada suyun sancım nişanın olursa gel hemen bekleme dedi onun dışında çarşamba günü yine randevum var. İnşallah bu hafta içi doğururum bende 38+3üm.
Evet aynı benimde bebekte sanki orada gibi yani üçgen yer varya orada sanki baskıları ağrıları orada hep
Canim doktora sorsan niye boyle sismis acabaBen yaklaşık 1 aydır kullanıyordum hastane dekullandolö
36+5 te doğdu. 2900 idi bir hafta önce ama 2.450 doğdu. Sağlıkla gelsin bebeğin de onun güzelliği acıları unutturuyor. Bugün de ayakkarım şişti sonumuz hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?