2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar lansinoh göğüs ucu kremi doğum çantasında olmalı mı sizce? Emzirme den önce kullanmak lazım mı?
Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyordum hastane dekullandolö
Canım senin kaç artı kaçta doğmuştu? Ve ultrason kilosuyla doğum kilosu tuttu mu? Benim sezaryen olacak bazı sebeplerden, normali istiyordum ama nasip değilmiş.
36+5 te doğdu. 2900 idi bir hafta önce ama 2.450 doğdu. Sağlıkla gelsin bebeğin de onun güzelliği acıları unutturuyor. Bugün de ayakkarım şişti sonumuz hayrolsun

Eklentiler

• B0E17506-30F5-4333-8B76-DE8BCB7AF0FF.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 101
Ne kadar sessiz artık buraları
Aynen, gelip gidip bakıyorum ses seda yok.
Canım hayırlısıyla doğurursun inşallah..

Oyy epey şişmiş canım, neden ki? Benim de pazartesi 36+4 oluyor. En son 2707 gramdı kilosu..

Kızlar şu anakucakları var ya onlar ne zaman kullanılmaya başlanır sizce ya? Bebeği ilk zamanlar gündüz uykusunda nereye yatıracaksınız? Almayı düşünüyorum da salonda falan yatırabilmek için.
Bahsettiğim şunlar,

Amin canm insallah.bu yumuşama olayından snra doğum hemen baslar mi canm bilginiz var mı.?
Bende merak ediyorum banada doktor silinme başlamış bebek kanala inmiş demişti bugun belim çok ağrıyor hatta bacak arama aea ara keskin bucak gibi ağrılar saplanıyor. Bana bugunde gelebilir bi hafta sonrada gelebilir demişti çünkü açılma yoktu en son çarşamba günü gitmiştim. Günlerimiz de aynı seninle

Ablamın var bundan bebek doğdugun da kullandı içerde yanında yatırıyordu kullanışlı baya işine yaradı

Tam kaç haftalık oldun canm ben 38+3 oldum. Silinme neymiş o da yumuşama gibi birşey mi acaba. Benimde kanala indi baya bi açılma yok sadece eğer doğum olmazsa 40 da kesin görün doktora dedi. Aslında 39 haftalıkken dedi de hastahaneden korktuğum için gelmesem dedim 40 da o zman kesin görün diyor

Canım benim de bacak arasına bıçak gibi giriyor bazen ve genelde oramda bir baskı var acı gibi..

Bende de baskı çok var sanki yürürken çıkıverecekmiş gibi ama çarşamba kontrolde daha dönmemişti bile.pazartesi son kontrol bakalım ne diyecek

Canım silinme demek halk arasında yumuşama denilen şey. Aynıyız yani yumuşama başlamış bebekte kanala inmiş senin gibi alttan muayenede söyledi bana doktor eliyle anladı kanala indiğini. Ama bu süre bi günde sürebilir bi haftada dedi. Banada suyun sancım nişanın olursa gel hemen bekleme dedi onun dışında çarşamba günü yine randevum var. İnşallah bu hafta içi doğururum bende 38+3üm.
Canım benim de bacak arasına bıçak gibi giriyor bazen ve genelde oramda bir baskı var acı gibi..
Evet aynı benimde bebekte sanki orada gibi yani üçgen yer varya orada sanki baskıları ağrıları orada hep

Ay aynı işte, o üçgende bişiler oluyor :) Benim de ultrasonda göremedi ama elle muayenede kanala inmiş dedi.

Ay aynı işte, o üçgende bişiler oluyor :) Benim de ultrasonda göremedi ama elle muayenede kanala inmiş dedi.
Aynısı ya otururken sanki sıkışıyor orada öyle hissediyorum ayaktaykende bazen cıkacak diye korkuyorum ağrı gelince bu kanala girmenin de seviyeleri varmıs ben bilmiyordum araştırıncca öğrendim suan ne seviyede acaba bilsek doğum yakın mı değil mi fikir oluşurdu kafamda. Bir daha gidince sorucam doktora

Aynı durum bende de var kızlar bugün tam39+0 oldum ; geçen hafta çatı muayenemde yumuşama başlamış dedi o bahsettiğiniz ağrı neredeyse bir aydır var ama son günlerde iyice arttı. Artık 40. Haftadan gün alıyorum önümüzdeki hafta kendiliğinden sancılarım başlasın çok istiyorum inşallah 41 e kalmaz

Canim doktora sorsan niye boyle sismis acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…