2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bacak arasi dedigin kukunun ordaki pelvis kemigi ağrısı mi canim . Bende epeydir var o onun acisindan penguen gibi yürüyorum

Ay tam ben yazacaktım Lepistesb yazmış, penguen gibi bacaklarım açık yürüyorum o acıdan dolayı..
Bacak arasi dedigin kukunun ordaki pelvis kemigi ağrısı mi canim . Bende epeydir var o onun acisindan penguen gibi yürüyorum

Bende ağrı yoktu genel olarak bu farklı baya yoruyo insanı hatta agrı gelince baya canım yanıyor inşallah çok çekmeyiz
Evet pelvis agrısı hatta pelvisinde altı sanki tam artık çıkış noktası gibi diyeyim orada baskı hissediyorum iyice bucak saplanır gibi oluyor. Bende agrı gelince penguen gibi yürüyorum yalnız değilmişim
Ay tam ben yazacaktım Lepistesb yazmış, penguen gibi bacaklarım açık yürüyorum o acıdan dolayı..
Yalnız değilsin bende aynıyım

Bende bikaç gün önce yumuşama oldu bikaç gün sürdü az ve hafif hareket etti sonra hareketleri yine çoğaldı nerdeyse hiç durmuyo dönüyo içimi oyuyo resmen canım çok yanıyo sık sık sertleşiyo karnım. Bacak arasında ağrı 1 aydır vardı oturup kalkarken acıyo bugünde oraya kramp girmeye başladı

Ayy kalan tüm hamişler penguen oldu desenize :)) aynen ben de öyle yürüyorum valla
Allah hepimizi tez zamanda kolaylıkla kavuştursun bebelere inşallaaaahhhh

Ayy kalan tüm hamişler penguen oldu desenize :)) aynen ben de öyle yürüyorum valla
Allah hepimizi tez zamanda kolaylıkla kavuştursun bebelere inşallaaaahhhh❤❤❤
Evet canım hele haftası ileri olanlar daha beter bel ağrımdan aman bulamıyorum dik duramıyorum kocakarı gibi dolaşıyorum evde Ay oy yaparak
Hmm o zaman bunu da almalı ya Al al bitmedi yahu
Ben babynest aldım suanlık onu kullanıcam ya insan heves de ediyor almak istiyor

Aynen canm belki aynı gün doğururuz seninle

Bende kararsızım bunlar çok hoşuma gidiyor kullanışlı olur gibi geliyor. İlk etaptan başlar iyice hareketlenene kadar kullanır bence.

Ben hiç alttan muayene olmadım o yüzden yumuşama var mı yok mu haberim de yok. 2 gündür vajinamda kaşıntı ağrı gibi hisler var.
Cherrygum sen demiştin ya bir sıcaklık gibi öyle oldu ilk defa. Ne zaman doğrucaz acaba.

Allah hepimizi tez zamanda kolaylıkla kavuştursun bebelere inşallaaaahhhh❤❤❤
Esimgil dalga geçiyor artık aman sen gidene kadar yarim saat olur flan diyorlar artk bide babannesi acayip kilolu o sanki 3 uz hamile gibi onunla kıyas flan yapıyorlar artık

Sen bu hafta artık olabilirsin bende ilk defa oldum 38de ama bence senin anlattıklarına göre bebegin kanala inmiş olabilir çünkü benimle aynı seyleri yaşıyosun ay çok beklemeden doğursak iyi olurdu

Neden seni hiç alttan muayene etmediler ki ya. Kaç hafta oldu canm sana

Cok beter bir agri ama ya bazen de epey artıyor. Ama ben aylardir cekiyorum . Ama son zamanlar esime masaj yaptiriyorum oraya baska türlü dokundurmazsin masaj icin anca cagiriyorsun diyor

Cok beter bir agri ama ya bazen de epey artıyor. Ama ben aylardir cekiyorum . Ama son zamanlar esime masaj yaptiriyorum oraya baska türlü dokundurmazsin masaj icin anca cagiriyorsun diyor
Evet cidden bunu uzun zamandır çeksem hayattan soğardım ben belime çok masaj yaptırıyorum orama hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…