Bacak arasi dedigin kukunun ordaki pelvis kemigi ağrısı mi canim . Bende epeydir var o onun acisindan penguen gibi yürüyorumBende merak ediyorum banada doktor silinme başlamış bebek kanala inmiş demişti bugun belim çok ağrıyor hatta bacak arama aea ara keskin bucak gibi ağrılar saplanıyor. Bana bugunde gelebilir bi hafta sonrada gelebilir demişti çünkü açılma yoktu en son çarşamba günü gitmiştim. Günlerimiz de aynı seninle
Yumusama dogumun yaklastigini gosterir cnm cati muayenesinde acikliga ve yumusamaya bakar dr.Amin canm insallah.bu yumuşama olayından snra doğum hemen baslar mi canm bilginiz var mı.?
Ay tam ben yazacaktım Lepistesb yazmış, penguen gibi bacaklarım açık yürüyorum o acıdan dolayı..Aynısı ya otururken sanki sıkışıyor orada öyle hissediyorum ayaktaykende bazen cıkacak diye korkuyorum ağrı gelincebu kanala girmenin de seviyeleri varmıs ben bilmiyordum araştırıncca öğrendim suan ne seviyede acaba bilsek doğum yakın mı değil mi fikir oluşurdu kafamda. Bir daha gidince sorucam doktora
Bacak arasi dedigin kukunun ordaki pelvis kemigi ağrısı mi canim . Bende epeydir var o onun acisindan penguen gibi yürüyorum
Bende ağrı yoktu genel olarak bu farklı baya yoruyo insanı hatta agrı gelince baya canım yanıyor inşallah çok çekmeyizAynı durum bende de var kızlar bugün tam39+0 oldum ; geçen hafta çatı muayenemde yumuşama başlamış dedi o bahsettiğiniz ağrı neredeyse bir aydır var ama son günlerde iyice arttı. Artık 40. Haftadan gün alıyorum önümüzdeki hafta kendiliğinden sancılarım başlasın çok istiyorum inşallah 41 e kalmaz
Evet pelvis agrısı hatta pelvisinde altı sanki tam artık çıkış noktası gibi diyeyim orada baskı hissediyorum iyice bucak saplanır gibi oluyor. Bende agrı gelince penguen gibi yürüyorum yalnız değilmişimBacak arasi dedigin kukunun ordaki pelvis kemigi ağrısı mi canim . Bende epeydir var o onun acisindan penguen gibi yürüyorum
Yalnız değilsin bende aynıyımAy tam ben yazacaktım Lepistesb yazmış, penguen gibi bacaklarım açık yürüyorum o acıdan dolayı..
Bende ağrı yoktu genel olarak bu farklı baya yoruyo insanı hatta agrı gelince baya canım yanıyor inşallah çok çekmeyiz
Evet pelvis agrısı hatta pelvisinde altı sanki tam artık çıkış noktası gibi diyeyim orada baskı hissediyorum iyice bucak saplanır gibi oluyor. Bende agrı gelince penguen gibi yürüyorum yalnız değilmişim
Yalnız değilsin bende aynıyım
Hmm o zaman bunu da almalı yaAblamın var bundan bebek doğdugun da kullandı içerde yanında yatırıyordu kullanışlı baya işine yaradı
Evet canım hele haftası ileri olanlar daha beter bel ağrımdan aman bulamıyorum dik duramıyorumAyy kalan tüm hamişler penguen oldu desenize :)) aynen ben de öyle yürüyorum valla
Allah hepimizi tez zamanda kolaylıkla kavuştursun bebelere inşallaaaahhhh❤❤❤
Ben babynest aldım suanlık onu kullanıcamHmm o zaman bunu da almalı yaAl al bitmedi yahu
Aynen canm belki aynı gün doğururuz seninleCanım silinme demek halk arasında yumuşama denilen şey. Aynıyız yani yumuşama başlamış bebekte kanala inmiş senin gibi alttan muayenede söyledi bana doktor eliyle anladı kanala indiğini. Ama bu süre bi günde sürebilir bi haftada dedi. Banada suyun sancım nişanın olursa gel hemen bekleme dedi onun dışında çarşamba günü yine randevum var. İnşallah bu hafta içi doğururum bende 38+3üm.
Evet aynı benimde bebekte sanki orada gibi yani üçgen yer varya orada sanki baskıları ağrıları orada hep
Kızlar şu anakucakları var ya onlar ne zaman kullanılmaya başlanır sizce ya? Bebeği ilk zamanlar gündüz uykusunda nereye yatıracaksınız? Almayı düşünüyorum da salonda falan yatırabilmek için.
Bahsettiğim şunlar,
Eki Görüntüle 2618196
Oy hadi inşallah canm hayırlısını versin Rabbim doğum yapacaklara kolaylık versinYumusama dogumun yaklastigini gosterir cnm cati muayenesinde acikliga ve yumusamaya bakar dr.
Aminn cnm rabbim kolay dogum versin insallahOy hadi inşallah canm hayırlısını versin Rabbim doğum yapacaklara kolaylık versin
Esimgil dalga geçiyor artık aman sen gidene kadar yarim saat olur flan diyorlar artk bide babannesi acayip kilolu o sanki 3 uz hamile gibi onunla kıyas flan yapıyorlar artıkAyy kalan tüm hamişler penguen oldu desenize :)) aynen ben de öyle yürüyorum valla
Allah hepimizi tez zamanda kolaylıkla kavuştursun bebelere inşallaaaahhhh❤❤❤
Sen bu hafta artık olabilirsin bende ilk defa oldum 38de ama bence senin anlattıklarına göre bebegin kanala inmiş olabilir çünkü benimle aynı seyleri yaşıyosunBen hiç alttan muayene olmadım o yüzden yumuşama var mı yok mu haberim de yok. 2 gündür vajinamda kaşıntı ağrı gibi hisler var.
Cherrygum sen demiştin ya bir sıcaklık gibi öyle oldu ilk defa. Ne zaman doğrucaz acaba.
Neden seni hiç alttan muayene etmediler ki ya. Kaç hafta oldu canm sanaBen hiç alttan muayene olmadım o yüzden yumuşama var mı yok mu haberim de yok. 2 gündür vajinamda kaşıntı ağrı gibi hisler var.
Cherrygum sen demiştin ya bir sıcaklık gibi öyle oldu ilk defa. Ne zaman doğrucaz acaba.
Ben onu oglumda almamistim ama baya ihtiyac duymustum. Bu kez aldim dogdugunda hep kullanırım diye düşünüyorumHmm o zaman bunu da almalı yaAl al bitmedi yahu
Cok beter bir agri ama ya bazen de epey artıyor. Ama ben aylardir cekiyorum . Ama son zamanlar esime masaj yaptiriyorum orayaBende ağrı yoktu genel olarak bu farklı baya yoruyo insanı hatta agrı gelince baya canım yanıyor inşallah çok çekmeyiz
Evet pelvis agrısı hatta pelvisinde altı sanki tam artık çıkış noktası gibi diyeyim orada baskı hissediyorum iyice bucak saplanır gibi oluyor. Bende agrı gelince penguen gibi yürüyorum yalnız değilmişim
Yalnız değilsin bende aynıyım
Haftan küçük galiba daha senin canm zamanın var senin heralde dahaAminn cnm rabbim kolay dogum versin insallah
Evet cidden bunu uzun zamandır çeksem hayattan soğardımCok beter bir agri ama ya bazen de epey artıyor. Ama ben aylardir cekiyorum . Ama son zamanlar esime masaj yaptiriyorum orayabaska türlü dokundurmazsin masaj icin anca cagiriyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?