2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sen bu hafta artık olabilirsin bende ilk defa oldum 38de ama bence senin anlattıklarına göre bebegin kanala inmiş olabilir çünkü benimle aynı seyleri yaşıyosun ay çok beklemeden doğursak iyi olurdu

İnşallah ya hayırlısı bakalım kim önce doğuracak kalanlar arasında.

Neden seni hiç alttan muayene etmediler ki ya. Kaç hafta oldu canm sana

2 hafta önce gitmiştim kontrole. Bilmiyorum ki neden bakmıyor o zaman erkendi belki. Şimdi pzt gideceğim tekrar. Merakta ediyorum o muayenin nasıl olduğunu.

Canım ayakların neden o kadar şişti ki benim de hafiften şişti ama senin çok şişmiş ultrason ölçümleri yanıltıyor yaa benim 38 haftayken 3000 gr demişti 40 haftada doğum yaptım bebeğim 2800 oldu takma kafana önemli olan sağlıklı olması

Kızlar sütünüz doğumdan ne kadar sonra geldi yaa benim çok az saydam renkli alıyor gibi o da yeterli bilmiyorum bugün aptamil aldık bir kere mama verdim ama daha çok süt vermek istiyorum ne yapayım gelmesi için

Birde kızlar benim dikişlerim açıyor ne kadar sürede gider yaa bu acılar(alt tampon)

Birde kızlar benim dikişlerim açıyor ne kadar sürede gider yaa bu acılar(alt tampon)
normal doğum dikişleri mi canım. öyleyse üzerine dik bir şekilde oturmamaya dikkat et. bacaklarını çok ayırır pozisyonda oturma. temizliğine bakımına dikkat et. kuru tut. dikkat edersen çabuk geçer insaallah. geçmiş olsun.

Ben pudra ve hametan sürdüm biraz 3 dikişim var ve çok acıyordu dediklerini hep oturuyorum yaa uzanınca daha çok acıyor ondan galiba

Hayırlı geceler hanımlar ..
Güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim tek tek okudum ama tek tek cevap veremedim.
kızımı çarşamba gününden beri hiç görmedim ama iyi haberlerini aldık çok şükür
ciğerin zarındaki su tüp sayesinde temizlenmiş. Süt sağıp yolluyorum eşimle, daha yeni beslenmeye başladı fındığım çok şükür sütümle besleniyor Hala makineye bağlı solunum alıp veriyor, yavaş yaval makineden de kurtulacak inşallah
babası doğduğundan beri hiç göremedi kızımı yani ona başka bebek gösterip bu senin kızın deseler inanır
Anne baba dahil bebeğin yanına kimse alınmıyor. Doktorlar da özel kıyafetler ile giriyor bebeklerin yanına.. hastane içine dahil kimse alınmıyor. Eşim doktorlarla görüşmeleri hastane dışında yapıyor. Bebeğime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Sezeryan dikişlerim ilk doğuma göre daha çok acıyor benmde , ayak şişmesi bende de var ama bugün daha bi iyi, şişler indi gibi.

Burası da günlüğüm gibi oldu içimi döküp gidiyorum :)
Herkes iyi miii ? Kimler doğurdu bakalm ? Çoğumuz kavuştu bebeğine sanırım

iyi olmaniza sevindim cnm.insAllah en kısa sürede kavusursunuz minik savasci meleginle

Canım ya hayırlısıyla sende bi doğursaydın ☺ git gel senin bebek baya nazli cikti

Geçmiş olsun canım neden oldu ki bu

Daha da iyi olacak annesi meleğin gör bak ohhh vuslatta nazlı cıktı sadece

Geçmiş olsun canım tez zamanda kucağında olacak inş rabbim yardımcınız olsun

Ya kızlar 6 saat uyumuşum çocuğumunda sesi çıkmamış bu kadar saat aç kaldı sarılığı artar mı yorgunluktan bayılmışım bende sanırım bide aşırı terlemişim acaba sezeryan yaram mı enfeksiyon kaptı bu kadar terliyormusunuz sizde normal mi?

Canım inşallah eenn kısa zamnada sağlıkla alırsın kucağına. İyi olsun da buna da şükürdualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…