Agriyor napim bel kemigi agriyor masaj yaptiryoruz orasida kemik agriyor yaptiriyorum masaj iyi geliyorEvet cidden bunu uzun zamandır çeksem hayattan soğardımben belime çok masaj yaptırıyorum orama hiç denemedim
Tansiyon yükseldi dr. Hapa devam dedi. Uykusuzluk yorgunluk öksürük dikiş ağrıları da atttıroyor olabilir bol su içiyorum bebek hep memede kalmak istiyor.Canim doktora sorsan niye boyle sismis acaba
Sen bu hafta artık olabilirsin bende ilk defa oldum 38de ama bence senin anlattıklarına göre bebegin kanala inmiş olabilir çünkü benimle aynı seyleri yaşıyosunay çok beklemeden doğursak iyi olurdu
Neden seni hiç alttan muayene etmediler ki ya. Kaç hafta oldu canm sana
Canım ayakların neden o kadar şişti ki benim de hafiften şişti ama senin çok şişmiş ultrason ölçümleri yanıltıyor yaa benim 38 haftayken 3000 gr demişti 40 haftada doğum yaptım bebeğim 2800 oldu takma kafana önemli olan sağlıklı olmasıBen yaklaşık 1 aydır kullanıyordum hastane dekullandolö
36+5 te doğdu. 2900 idi bir hafta önce ama 2.450 doğdu. Sağlıkla gelsin bebeğin de onun güzelliği acıları unutturuyor. Bugün de ayakkarım şişti sonumuz hayrolsun
normal doğum dikişleri mi canım. öyleyse üzerine dik bir şekilde oturmamaya dikkat et. bacaklarını çok ayırır pozisyonda oturma. temizliğine bakımına dikkat et. kuru tut. dikkat edersen çabuk geçer insaallah. geçmiş olsun.Birde kızlar benim dikişlerim açıyor ne kadar sürede gider yaa bu acılar(alt tampon)
Ben pudra ve hametan sürdüm biraz 3 dikişim var ve çok acıyordu dediklerini hep oturuyorum yaa uzanınca daha çok acıyor ondan galibanormal doğum dikişleri mi canım. öyleyse üzerine dik bir şekilde oturmamaya dikkat et. bacaklarını çok ayırır pozisyonda oturma. temizliğine bakımına dikkat et. kuru tut. dikkat edersen çabuk geçer insaallah. geçmiş olsun.
iyi olmaniza sevindim cnm.insAllah en kısa sürede kavusursunuz minik savasci meleginleHayırlı geceler hanımlar ..
Güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim tek tek okudum ama tek tek cevap veremedim.
kızımı çarşamba gününden beri hiç görmedim ama iyi haberlerini aldık çok şükür
ciğerin zarındaki su tüp sayesinde temizlenmiş. Süt sağıp yolluyorum eşimle, daha yeni beslenmeye başladı fındığım çok şükür sütümle besleniyorHala makineye bağlı solunum alıp veriyor, yavaş yaval makineden de kurtulacak inşallah
babası doğduğundan beri hiç göremedi kızımı yani ona başka bebek gösterip bu senin kızın deseler inanır
Anne baba dahil bebeğin yanına kimse alınmıyor. Doktorlar da özel kıyafetler ile giriyor bebeklerin yanına.. hastane içine dahil kimse alınmıyor. Eşim doktorlarla görüşmeleri hastane dışında yapıyor. Bebeğime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Sezeryan dikişlerim ilk doğuma göre daha çok acıyor benmde , ayak şişmesi bende de var ama bugün daha bi iyi, şişler indi gibi.
Burası da günlüğüm gibi oldu içimi döküp gidiyorum :)
Herkes iyi miii ? Kimler doğurdu bakalm ? Çoğumuz kavuştu bebeğine sanırım❤
Canım ya hayırlısıyla sende bi doğursaydın ☺ git gel senin bebek baya nazli ciktiKızlar biraz önce acilden geldim aniden ve çok fazla sancım oldu düzenli çok sancım cıktı nst de alttan muayene de baktı açılma yok ama yumuşama var dedi yatış verdi ama virusten dolayı kendin bilirsin dedi. Imza verdim yatmayım diye. Bir de mantar oluşumu var doğumdan snra geçer ama geçmezse tedavisi var dedi neden olur sa o da. Evin yakin mi diye sordu aniden gelme durumum oldugunda uzak biraz ama araba var şükür. Dogum olabilir dedi belki 24 saat içinde belki de olmaz takip et kendini dedi ay bakalm hayırlısı
Geçmiş olsun canım neden oldu ki buBen yaklaşık 1 aydır kullanıyordum hastane dekullandolö
36+5 te doğdu. 2900 idi bir hafta önce ama 2.450 doğdu. Sağlıkla gelsin bebeğin de onun güzelliği acıları unutturuyor. Bugün de ayakkarım şişti sonumuz hayrolsun
Daha da iyi olacak annesi meleğin gör bak ohhh vuslatta nazlı cıktı sadeceHayırlı geceler hanımlar ..
Güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim tek tek okudum ama tek tek cevap veremedim.
ciğerin zarındaki su tüp sayesinde temizlenmiş. Süt sağıp yolluyorum eşimle, daha yeni beslenmeye başladı fındığım çok şükür sütümle besleniyorHala makineye bağlı solunum alıp veriyor, yavaş yaval makineden de kurtulacak inşallah
babası doğduğundan beri hiç göremedi kızımı yani ona başka bebek gösterip bu senin kızın deseler inanır
Anne baba dahil bebeğin yanına kimse alınmıyor. Doktorlar da özel kıyafetler ile giriyor bebeklerin yanına.. hastane içine dahil kimse alınmıyor. Eşim doktorlarla görüşmeleri hastane dışında yapıyor. Bebeğime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Sezeryan dikişlerim ilk doğuma göre daha çok acıyor benmde , ayak şişmesi bende de var ama bugün daha bi iyi, şişler indi gibi.
Herkes iyi miii ? Kimler doğurdu bakalm ? Çoğumuz kavuştu bebeğine sanırım
Geçmiş olsun canım tez zamanda kucağında olacak inş rabbim yardımcınız olsunHayırlı geceler hanımlar ..
Sağol canımmm aminnn darısı hala gelmemiş olanlaraaAy canım hayırlı olsun inşallahanalı babalı büyütsün Allah
36.yim cnm ama iki oglumda 2 hafta erken dogmustu o yzden nisana kayabilir dogumum.Haftan küçük galiba daha senin canm zamanın var senin heralde daha
Canım inşallah eenn kısa zamnada sağlıkla alırsın kucağına. İyi olsun da buna da şükürHayırlı geceler hanımlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?