- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Orda ne tür birşey yapıyorlarsa burda bazılarına anne yanında serum veriyorlar. Keşke yanımda dursa gözümün önündeOlsun ne kadar yatacağına odaklanma canım yeter ki iyi olsun. Testlerin sonucu çıkınca bilgi verirler sabırlı ol, moralini bozma yeter ki iyi olsunlar minikler
Canım şükürler olsun gözün aydınKızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
Canım gözün aydın olsun allah yar ve yardımcın olsun inşallah üzülme inşallah kötü hiçbişey olmaz . Bu mübarek gün suyu hürmetineKızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
Sağol canm inşallah..canim seni çok iyi anliyorum. insallah bir şekilde halledersiniz. anne temasi önemli diye herkes söylerken bazı hastane politikalari insani sinir ediyor.
Amin canm Allah razı olsun. Rabbim kimseye bu durumu yaşatmasın..Canım bir bilgim yok ama bir an önce kavuşursunuz inşallah. Çok zordur tahmin bile edemem Allah yardımcınız olsun.
sağol canımm size de çok geçmiş olsun, inşallah bebeğin çabucak toparlar.Kuzum geçmiş olsun tez Zamanda kavuşun inşallah. Benim oğlum doğalı bugün 9. Gün. Pazartesinden beri hastanede. Bizimki de solunum yolu ile yani tüple besleniyor ben dür sağıp eşimle gönderiyorum azıcık çıkıyor ama şifa olur kuzuma diye dualarla gönderiyorum. Eşim telefonunu vermiş videosunu çekip vermişler. Yarın ben gidip görmeyi deneyeceğim ama şu virüsten sonra daha da sıkı tutuyorlar. İyikeşsinler de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım.
amin canım çok sağolCanım çok zordur eminiminşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğin kucaklaşırsınız
amin canım başvurabileceğim bir yer yok malesef doktor şahsi kararım değil toplu karar bu dedi..Canım nereye başvurmak gerekiyor bilmiyorum ama Allah kavuştursun en kısa sürede insallah
çok sağolun,devlette tıp fakültesinde.Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir bebeğine kavuşursun. Özelde mi devlet hastahanesinde mi bebeğiniz? Hasta hakları birimi var hastane içerisinde size gerekli bilgiyi vermiyorlarsa oradan şikayette bulunabilirsiniz. Siz bebeği görmek istiyorum diye talepte bulundunuz mu ne cevap verdiler?
amin canım çok şükür iyiye gidiyor@
Canım Maşşallah makinadan da çıkmış yavrun gözün aydın en kısa zamanda kavuşursun inşallah. Şu hastalık yüzünden almıyorlar canım kimseyi yenidoğanların yanına. Çok kişiden duydum bunu. Benim oğlan yatarken özel hastanede alıyorlardı sadece anneyi. Ama benim içime hiç sinmiyordu beni alıyor diğer bebeğin annesi de giriyor ister istemez emzirirken hemşire gelip yardım ediyor falan yaklaşmak zorunda kalıyor. Annede hastalık olsa ordan hemşireye ordan tğm bebeklere yayılacak vs aklımda ne senaryolar yazdım o dönem.
Emin ol orda çok iyi bakılıyordur bebeğin içini ferah tut naklini falan da düşünme biberondan beslenmeye başlamışsa yskında taburcu da olur inşallah
amin canm inşallah Allah razı olsun
Arkadaşlar daha önce burada bir arkadaş normal doğumdaki dikişlerin bakımı için birşeyler önermişti. Ne ile temizlenip bakım yapılıyordu. Hastaneden verdikleri solüsyon daha eve gelmeden bitti. Eczane de batikon verdi suyla karıştır yıka dedi. Başka birşey öneren olmuştu. Hatırlayamadım ne olduğunu,
Kızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
canim degeriniz kac cikti da yatırdilar?Aman canm çok dikkat et. Mama ver bak ben geç kaldım 1 buçuk saate bi emzir gün de 3 4 defa da mama ver ekstra. Ben netten bakmıştım sarılık için mavi yada beyaz ışıkta yatırılıyor evde yap belki faydası olur. Bizde sarılık yok ama beslenememis yogunbakımda eğer daha da durdursaydım sarılığa cevirirdi belki de. Mama takviyesi önemliymiş
oldukça karamsar bir adammış. sonuçta sen doktorunu dinledin. tiroid önemli onu biliyorum ama zaten topuk kanında da ona bakiliyor. benim bebeğimin yüksek çıkmıştı besinci gün. 10 gün sonra tekrar götürdük düşmüştü. sarılığa da baktirmak gerekiyor gözle anlasilmiyor çok.doktora gittik geldik.tahlil aldi.sonuc bekliyoruz.insAllah yogun bakimlik olmazsin dedi bana doktor.fototerapiiden yirtarsin inşaallah dedi.canimi cok sıktı.diger doktor gelme demisti.ama 5 . gun cok onemliymis.troid testi vs yapilmaliymis.troidi varsa bebegin ve senin haberin yoksa tedavi olmuyorsa hergün 10 puan duser zekasi dedi.1. ayda geldiginde cok gec olabilir dedi.koronadan korkuyorsun ama taramalari aksatirsan hic iyi sonuc olmayabilir dedi.bende diger doktor 5. gun cagirmadi ama dedim.ben cagiriyorum kardesim dedi.ama yenidoganin riski fazlaymis dedim.o da asil sen risk altındasın dedi.ben de bebeklerin bagisikligi dusuk oluyormus korkuyorum dedim.o da kim uydurmus onu burada insanlarin riski %10 ise bebeğin %0.5 dedi. koronadan korkmayin herkes korona olacak birgun dedi.ben de olalim ama ilac bulunana kadar olmayalim diye korunuyoruz dedim.o da ilac falan bulunmaz dedu.umudu kesin bulunsa bulunurdu dedi.olsa olsa ası bulunur o toparlar belki dedi.icimi karartti adam.sistim kızlar sistim
Öncelikle çok geçmiş olsun..doktora gittik geldik.tahlil aldi.sonuc bekliyoruz.insAllah yogun bakimlik olmazsin dedi bana doktor.fototerapiiden yirtarsin inşaallah dedi.canimi cok sıktı.diger doktor gelme demisti.ama 5 . gun cok onemliymis.troid testi vs yapilmaliymis.troidi varsa bebegin ve senin haberin yoksa tedavi olmuyorsa hergün 10 puan duser zekasi dedi.1. ayda geldiginde cok gec olabilir dedi.koronadan korkuyorsun ama taramalari aksatirsan hic iyi sonuc olmayabilir dedi.bende diger doktor 5. gun cagirmadi ama dedim.ben cagiriyorum kardesim dedi.ama yenidoganin riski fazlaymis dedim.o da asil sen risk altındasın dedi.ben de bebeklerin bagisikligi dusuk oluyormus korkuyorum dedim.o da kim uydurmus onu burada insanlarin riski %10 ise bebeğin %0.5 dedi. koronadan korkmayin herkes korona olacak birgun dedi.ben de olalim ama ilac bulunana kadar olmayalim diye korunuyoruz dedim.o da ilac falan bulunmaz dedu.umudu kesin bulunsa bulunurdu dedi.olsa olsa ası bulunur o toparlar belki dedi.icimi karartti adam.sistim kızlar sistim
gercekten pes diyorum bu adama.ben zaten topuk kanı verdim.beni niye o kadar korkuttu.beni o kadar korkuttu ki ya doktor bey daha fazla kotu sey soylemeyin dedikce konustu.ben artik galiba bayilicam deyince ya siz iyi degilsiniz ben size eslik edeyim kan verilecek yere kadar dedi bir de.oldukça karamsar bir adammış. sonuçta sen doktorunu dinledin. tiroid önemli onu biliyorum ama zaten topuk kanında da ona bakiliyor. benim bebeğimin yüksek çıkmıştı besinci gün. 10 gün sonra tekrar götürdük düşmüştü. sarılığa da baktirmak gerekiyor gözle anlasilmiyor çok.
çok geçmiş olsun. çıksa çıksa sarilik çıkar. o da hepimzde çıktı nerdeyse. sıkma canını. insallah o bile çıkmadan dönersiniz.
aynen oyle..giriş yaparken hemen islem yapmadi sekreterler ve kimse yokken bekletti beni en sonunda kizdim ya lutfen biri islem yapabilir mi bu yenidogan dedim.islem yaparken islem alamiyoruz diyo bi de.ama iki kisiniz biriniz alabilirsiniz dedim.burada can bekliyor can sizin islemden onemlidir dedim.haninefendi bizimki de can deyince sizinki cansa benimkide canan aliyormusunuz doktora gidiyorum.yoksa direk dedim.hemen aldilar.Öncelikle çok geçmiş olsun..
Doktorlar da bu ara baya stresli bu şeklde konuşarak bizi de bastırıyorlar. Streslerini bizle atıyorlar resmen. Onları da anlıyorum ama bizi nedn kimse anlamıyor.
korkuyoruz bu çok normal . Lohusayız endişelerimiz daha fazla. böyle kaba olmak zorundalar mı sanki. Konuşmayı kendm yaşamış gibi okudum aşırı üzüldüm.
her doktor farklı söylüyor hangisine inanacağız. Hepsi çok bilmişlik yapıyor. Allahım evlatlarımızı korusun. Sen içini ferah tut. İnşallah bebeğin iyi olacak
5.gün dediği ne biz gittik doktor sadece 2. Topuk kanı aldı o kadar bize hiç bir bilgi vermedidoktora gittik geldik.tahlil aldi.sonuc bekliyoruz.insAllah yogun bakimlik olmazsin dedi bana doktor.fototerapiiden yirtarsin inşaallah dedi.canimi cok sıktı.diger doktor gelme demisti.ama 5 . gun cok onemliymis.troid testi vs yapilmaliymis.troidi varsa bebegin ve senin haberin yoksa tedavi olmuyorsa hergün 10 puan duser zekasi dedi.1. ayda geldiginde cok gec olabilir dedi.koronadan korkuyorsun ama taramalari aksatirsan hic iyi sonuc olmayabilir dedi.bende diger doktor 5. gun cagirmadi ama dedim.ben cagiriyorum kardesim dedi.ama yenidoganin riski fazlaymis dedim.o da asil sen risk altındasın dedi.ben de bebeklerin bagisikligi dusuk oluyormus korkuyorum dedim.o da kim uydurmus onu burada insanlarin riski %10 ise bebeğin %0.5 dedi. koronadan korkmayin herkes korona olacak birgun dedi.ben de olalim ama ilac bulunana kadar olmayalim diye korunuyoruz dedim.o da ilac falan bulunmaz dedu.umudu kesin bulunsa bulunurdu dedi.olsa olsa ası bulunur o toparlar belki dedi.icimi karartti adam.sistim kızlar sistim
dua edin kızlar bisi olmasin.sonuc hafif ciksin❣
Ne sanslisin canim ben 40 haftalik olmama ragmen nts de sanci ciktigi halde hic aciklik cikmadi hayirlisi olsun rabbim bir avazda kurtarsin saglikli sihhatli olun
Dogru diyosun canim zamani gecince insan korkuyor iste herkeain derdi kendine fazla geliyor son onda dogum kanalina giren bebeklerde var canim belli olmuyorBeterin beteri var. NST’de hiç sancım çıkmıyor. Bebek daha doğum kanalına bile girmemiş
Dogru diyosun canim zamani gecince insan korkuyor iste herkeain derdi kendine fazla geliyor son onda dogum kanalina giren bebeklerde var canim belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?