2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Olsun ne kadar yatacağına odaklanma canım yeter ki iyi olsun. Testlerin sonucu çıkınca bilgi verirler sabırlı ol, moralini bozma yeter ki iyi olsunlar minikler
Orda ne tür birşey yapıyorlarsa burda bazılarına anne yanında serum veriyorlar. Keşke yanımda dursa gözümün önünde

Kızlar merhaba biz bugün 10 günlük olduk .. kızımla beraber dolu dolu 10 gün hayla acemilik var tabi bazen uykusuzluktan ölücekmişim gibi hissetsemde bu yaşadığım duyguyu paha biçilemez yanlız kızlar benim tek sıkıntım şuan başta sütüm azdı derken şimdi fışkırıyor bu seferde bebek alınca çekemiyor yutağında kalıyormuş gibi oluyor . Eşimle dün video izledik pompa daha çok süt olmasına sebep olduğu için sağolsun eliyle biberona boşlatık o zaman azalınca çekiyor sizler de de böle olan var mı ? Birde hayla göbüşümüz düşmedi aslında baya kurumuş bugün yarın düşse banyo yaparsa daha da rahatlar diye düşünüyorum.

Kızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
Canım şükürler olsun gözün aydın başta olabiliyor inşallah toparlar kısa sürede gelir yanına bebeğin Sen nasılsın ağrın sızın var mı? Nasıl geçti doğum? Zor oluyor mu spinal?

Kızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
Canım gözün aydın olsun allah yar ve yardımcın olsun inşallah üzülme inşallah kötü hiçbişey olmaz . Bu mübarek gün suyu hürmetine

canim seni çok iyi anliyorum. insallah bir şekilde halledersiniz. anne temasi önemli diye herkes söylerken bazı hastane politikalari insani sinir ediyor.
Sağol canm inşallah..
Canım bir bilgim yok ama bir an önce kavuşursunuz inşallah. Çok zordur tahmin bile edemem Allah yardımcınız olsun.
Amin canm Allah razı olsun. Rabbim kimseye bu durumu yaşatmasın..

sağol canımm size de çok geçmiş olsun, inşallah bebeğin çabucak toparlar.
sizinki eve geldikten sonra mı solunum yolu sıkıntısı çekti ?
bizim doktorlar telefon da sokmuyor bebeklerin yanına, Bebeğim devlette yatıyor tıp hastanesinde ..

Canım çok zordur eminim inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğin kucaklaşırsınız
amin canım çok sağol

Canım nereye başvurmak gerekiyor bilmiyorum ama Allah kavuştursun en kısa sürede insallah
amin canım başvurabileceğim bir yer yok malesef doktor şahsi kararım değil toplu karar bu dedi..
çok sağolun,devlette tıp fakültesinde.
Doktorla konuştum tekrardan.
salgından dolayı ortak kararla hiçbir bebeğin annesini almıyoruz dedi. Bebeğm çok kötü durumda mı o yüzden mi göremiyorm dedim. Hayır iyiye gidiyor hatta ağır hastaların olduğu yerden aldık normal yenidoğan bakımda dedi. Yakın zamanda taburcu olacağında anneyi çağrıyoruz zatn dedi. Bekliyorum arayacakları günü sabırla..
amin canım çok şükür iyiye gidiyor
Evet aynen söylediğin gibi salgından dolayı kimseyi almıyorlar. Bu yönden iyi ama işte ben günlerdir göremiyorum o yüzden endişeliyim biraz.. babası zatn doğduğundan beri hiç görmedi.. hayırlısı artk inşallah iyi olacak..

amin canm inşallah Allah razı olsun

Bu arada kızlar birsürü göğüs ucu kremi aldım ama hepsini çöpe attm hiçbiri işe yaramadı.
tek işe yaratan aktardan aldığım balmumu oldu. Balmumunu alın eritip göğsünüze koyun emzireceğiniz vakte kadr kalsın. Bebeğe de zararı yokmuş..

doktora gittik geldik.tahlil aldi.sonuc bekliyoruz.insAllah yogun bakimlik olmazsin dedi bana doktor.fototerapiiden yirtarsin inşaallah dedi.canimi cok sıktı.diger doktor gelme demisti.ama 5 . gun cok onemliymis.troid testi vs yapilmaliymis.troidi varsa bebegin ve senin haberin yoksa tedavi olmuyorsa hergün 10 puan duser zekasi dedi.1. ayda geldiginde cok gec olabilir dedi.koronadan korkuyorsun ama taramalari aksatirsan hic iyi sonuc olmayabilir dedi.bende diger doktor 5. gun cagirmadi ama dedim.ben cagiriyorum kardesim dedi.ama yenidoganin riski fazlaymis dedim.o da asil sen risk altındasın dedi.ben de bebeklerin bagisikligi dusuk oluyormus korkuyorum dedim.o da kim uydurmus onu burada insanlarin riski %10 ise bebeğin %0.5 dedi. koronadan korkmayin herkes korona olacak birgun dedi.ben de olalim ama ilac bulunana kadar olmayalim diye korunuyoruz dedim.o da ilac falan bulunmaz dedu.umudu kesin bulunsa bulunurdu dedi.olsa olsa ası bulunur o toparlar belki dedi.icimi karartti adam.sistim kızlar sistim

dua edin kızlar bisi olmasin.sonuc hafif ciksin

zafiran suyu mu öyle bir şeydi. ben kullanmadim onu hiç üç doğumda da. günde iki kez bol batikonla temizlik. yine günde iki kez kurutma makinesiyle kuruttum. üzerine oturmadim bayağı iyileşene kadar yan oturdum. bacaklarımı çok ayıracak hareketler de yapmadim. iyi oldu çok şükür benim dikişler 15 gün de düştü hepsi. bayağı da çoktumaalesef.

gözün aydin canim. insallah çabucak gelir bebeğin.

canim degeriniz kac cikti da yatırdilar?

oldukça karamsar bir adammış. sonuçta sen doktorunu dinledin. tiroid önemli onu biliyorum ama zaten topuk kanında da ona bakiliyor. benim bebeğimin yüksek çıkmıştı besinci gün. 10 gün sonra tekrar götürdük düşmüştü. sarılığa da baktirmak gerekiyor gözle anlasilmiyor çok.

çok geçmiş olsun. çıksa çıksa sarilik çıkar. o da hepimzde çıktı nerdeyse. sıkma canını. insallah o bile çıkmadan dönersiniz.

Öncelikle çok geçmiş olsun..
Doktorlar da bu ara baya stresli bu şeklde konuşarak bizi de bastırıyorlar. Streslerini bizle atıyorlar resmen. Onları da anlıyorum ama bizi nedn kimse anlamıyor.
korkuyoruz bu çok normal . Lohusayız endişelerimiz daha fazla. böyle kaba olmak zorundalar mı sanki. Konuşmayı kendm yaşamış gibi okudum aşırı üzüldüm.
her doktor farklı söylüyor hangisine inanacağız. Hepsi çok bilmişlik yapıyor. Allahım evlatlarımızı korusun. Sen içini ferah tut. İnşallah bebeğin iyi olacak

gercekten pes diyorum bu adama.ben zaten topuk kanı verdim.beni niye o kadar korkuttu.beni o kadar korkuttu ki ya doktor bey daha fazla kotu sey soylemeyin dedikce konustu.ben artik galiba bayilicam deyince ya siz iyi degilsiniz ben size eslik edeyim kan verilecek yere kadar dedi bir de.

aynen oyle..giriş yaparken hemen islem yapmadi sekreterler ve kimse yokken bekletti beni en sonunda kizdim ya lutfen biri islem yapabilir mi bu yenidogan dedim.islem yaparken islem alamiyoruz diyo bi de.ama iki kisiniz biriniz alabilirsiniz dedim.burada can bekliyor can sizin islemden onemlidir dedim.haninefendi bizimki de can deyince sizinki cansa benimkide canan aliyormusunuz doktora gidiyorum.yoksa direk dedim.hemen aldilar.

hhaklısin korkuyoruz.okudum dun gece senin yasadiklarini ama inan ne diyecegimi bilemedim.gruba ilk dahil olduugmdan beri az cok tanistik.uzuntunuz uzuntu oluyor icime.Allah tez zamanda kavustursun insAllah yavruna ❣

agacsizkoalaa canim bu sarılık beslenmeyle atiliyor evet ama bir bebek sarilik olacaksa ne kadar beslersen besle oluyor onu anladim. beş alti günde bir kutu mamayi verdim, üstüne emzirdim ki sütüm de vardi anlıyorum üçüncü çocuk. hem de saatte bir besledim. emme refleksi çok iyiydi. cisli bez sayisi çoktu. günlük 10dan fazla bez aliyordum dolu dolu dolu. yine oldu. şükür ki öyle beslemisim yoksa daha çok kalirdi belki de hastanede..

biraz da bünyeden kaynakli bence. büyük kizimda anlammasim iki gün aç kalmış neredeyse. ne sarılık oldu ne birsey. iki küçük uğraştırdı bizi mama ve memeye ragmen.

insallah düşer kuzunun sarılığı da öğlene çıkarsınız. sonra da yavaş yavaş atiyorlar zaten. tekrardan geçmiş olsun

5.gün dediği ne biz gittik doktor sadece 2. Topuk kanı aldı o kadar bize hiç bir bilgi vermedi

Dogru diyosun canim zamani gecince insan korkuyor iste herkeain derdi kendine fazla geliyor son onda dogum kanalina giren bebeklerde var canim belli olmuyor

Hepimiz sağlıkla kavuşalım da inşallah Son haftalar insan daha bir sabırsız, telaşlı oluyormuş Her şey yolunda giderse 41 dolana kadar bekleyeceğiz, senin doktorun ne diyor? Bizimkinin en fazla 10 günü var. Bir güzellik yapıp haftaya gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…