• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bebeğimin dilinde beyazlıklar var. Pamukçuk oluyormuş. Bundan nasıl kurtulabilirim. Tecrübeli anneler yardımcı olabilirler mi? 🙄
Gazlı bezi işaret parmağına dola, kaynamış soğumuş suya batır. Damaktan dile doğru ağzını sil. Suya karbonat da ekle dedi hemşire ama ne kadar bilmiyorum az birşeydir herhalde

Kaynatılmış soğumuş su veriyorum canm ama migdesi niye bulaniyor kusuyor anlamiyprum vermeye devam mi etsem mi ki.
Dünden beri yüzümü astım zaten öyle de devam edicem kocam diyo niye öyle yapıyorum hayirdir flan. Bende yüzünüze güldüm de noldu böyle bundan snra yeter dedim. Aramız biraz limoniydi dönüp arkasını yatiyodu hep baktım yanaşıyo sarıldı yattı seslenmedim. Demek ki istedikleri buymuş
Aynen canım hangi dilden anliyorsa o dilden konuşmak lazım.
Merhaba, normal doğumda dikişi olan arkadaşlara sormak istiyorum, size doktorunuz antibiyotik verdi mi?
Evet ben kullandim canım.
Merhaba arkadaşlar
Normal dogum yapanlara bisey sormak istiyorum. 1 ay oldu dogum yapali. Çömelip bâktigimda orda et parçası duruyor rahim mi oluyor. Ilk doğumumda boyle bisey olmamıştı. Normal mi acaba. Sizlerde nasıl durum.Doktora da gidemiyorum virus korkusundan
Ben de içini görüyorum çömelip bakınca. Normal mi acaba bilen var mı?

[/QUOTE]
Burda bi kaç kişiden okuyunca ben de baktım bugün benimki de öyle yaa ne zamana toparlanır ki 40 dolunca toparlanır mı

Kızlar selamlar. Gelemedim bir türlü buraya. Şükürler olsun eve getirdik bebişi🥰🌸🌿 ilk günümüz zor geçti. Hiç uyumadık. Doydu mu doymadı mı anlamıyorum. İki memeden emiyor uyuyakaliyor. Sağdığım sütten 30ml anca veriyorum ekstra. İçmiyor. Ne zormuş 😔
Gözün aydın canim siz iyi olun elbet gelirsin buraya ben doğumdan sonra iyice düştüm buraya sormak istediklerimiz falan oluyor haliyle😍 merak ediyor insan bi de

Aynen canım hangi dilden anliyorsa o dilden konuşmak lazım.

Evet ben kullandim canım.

Kafama göre artk inan galiba lohusaliktan mıdır nedir bi anlık patliyorum resmen ağzımdan cikiyo istemsiz rahatlıyorum da fena da olmuyo ama😂😂😂

• Beğen
Reactions: Kuf
Bakın burda 1 ayı devirmiş, bugün hepatit aşısını olmuş ama çok azzz ağlamış bir bıdık var🥰 anasını sormayın ama o salya sümük 🥺😄 hemşire kızdı valla bana güçlü dur dedi nası alışcam öbür ay 3 aşı varmış ühühühü 😭
Oyy masallah annesi ya😍 normal bende topuk kaninda bile aglamistim annelik çok baskaymis

Kızlar 14 15 günlük bebek kaç cc içer normali nedir en fazla 90na kdar iciyo bazen de azar azar içip uyuyo o zman pek anlamıyorum

Kızlar okuyamadım mesajlarinizi ama tek tek okucam . Sabah erkenden oldu dogum . Bebis iyi sukur. Ben biraz sıkıntı yaşadım ama atlattik cok sukur . O ara bebek emzirmesi gec kaldi . Su saat oldu hala beni emmiyor mama icmiyor uyanmiyor onla uğraşıp duruyoruz dua edin lutfen . Ne yapsam da emse bilemedim
Benimki de acmiyordu ağzını ne kadar üzülmüştüm. Şimdi de memeyle kavga ediyor gececek üzme kendini 🙋🏻‍♀️ hemsireye söyle onlar masaj vs yapıp uyandiriyor canım.

Kızlar annem bizdeydi daha sonra valilik izniyle memlekete hep beraber annemlere geldik bebeği annem bakıyor çoğunlukla 17 günlük sayılı altını temizledim annem yıkıyor altını değiştiriyor nöbetleşe bakıyoruz gece de ben boğazında kalır endişesi taşıyordum hep eşimde ben söyledim diye o da boğazı da kalır diye korkuyor odada emzirmeye falan çalışırken bebek sağ mememi pek ememiyor baya ağladı falan bende telaşlandım elim ayağım dolandı neyse sonra sakinleşti azcık oynadım bebekle kusuverdi yine yan tuttum hemen ama gözlerini açıldı kuzumun hemen ters çevirip sırtına vurdum kendine geldi ama eşimde hemen anneme falan seslendi herkes panik oldu baya sonra eşim salondan çıkmıyor bebeği tutamıyorsun diyor beceremiyorsun diyor bir şeyi kızdı odada çay içiyoruz 2 kere çağırdık gelmedi yarın gitçem valilikten izin alacam gitçem buradan diyor bende sen bilirsin dedim ama canım sıkıldı yaa zor bir hamilelik geçirdim bana çok yardımcı oldu aylarca yemeği o yaptı sofrayı o kurup temizledi evi sildi süpürdü ailesine resti çekti arkamda durdu (ailesi suçlu onlar yüzünden boşanmayı bile düşündüm 8 aylık hamileyken ) evet çok yanımda oldu ama böyle davranışlarına kuruluyorum yaptıkalarını sürekli dile getirmesi sinirimi bozuyor ayrıca annemlerdeyim yansıtmak da istemiyorum bana akıl verin ne yapayım ben . Ben mi çok beceriksizim gerçekten öyle mi sanırım evlilik annelik bana göre değil hiç bir şeyi yapamadım KPSS den de bir türlü atanamadım çok rembel ve beceriksiz hissediyorum kendimi 🙁🙁🙁🙁sadece bebeğimi çok seviyorum

Kızlar bugün içime nedense bir umutsuzluk çöktü. Ağladım eşimden gizli.. Sanırım yoruldum. Uyandır, alt al, emzir, uyut. O sırada ay çamaşır atayım, dur şu işi de halledeyim derken hop 1 saate aynı rutin başlıyor. Fiziksel değil de ruhsal olarak bunaldım. Bu hep böyle gitmeyecek değil mi? Tek yaptığım şey emzirmek sanki günlerdir.. Doydu mu doymadı mı derdi.. Offf offf..
Canım hepimiz aynı durumdayız inan annem burdayken rahattı yemek ev islerini o yapıyordu bebeğe de yardımı oluyordu baya ama o gittikten sonra çok zor kahvaltıyı bile zor yaptim bugün arada çamaşır astım falan kimseyi göremiyorum bunaldim evde

Ay ne güzel ya bide ben öyle olsam ah ne var inan ilk defa tuttu göğsümü cekmeye başlayınca ağrıdı baya ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Tabi doyurucu değil di emmesi ama yetti bna inşallah yakında emer tamamen
Ay kuzum benim bi olduysa devamı gelir hiç merak etme bunaltır bile seni yakında bıraksın da iş yapayım dersin insallah🙏

Kızlar bana yardımcı olun nolur. Kızım dün gece ve az önce kaka yaptı. Kakası daha öncekilere göre biraz daha sulu ve cıvık hep pütürlü yapardı şimdi pütürleri de azalmış. Ve tam sümüksü değil ama bir miktar böyle yapışkan uzayan bişeyler farkettim. Sizce ishal mi üşüttümü ben mi pimpirikleniyorum.
Yok canim benimkinde de oluyo onlardan

Back
X