- 18 Aralık 2015
- 206
- 405
- 103
Evet 1 haftadır kullanıyorum. Faydasını görüyorum. Hipnoz olmuş gibi hemen Uykuya dalıyorBende de var ama fayda görecekmiyim bilemedim. Başladınız mi siz kullanmaya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 1 haftadır kullanıyorum. Faydasını görüyorum. Hipnoz olmuş gibi hemen Uykuya dalıyorBende de var ama fayda görecekmiyim bilemedim. Başladınız mi siz kullanmaya
Gazlı bezi işaret parmağına dola, kaynamış soğumuş suya batır. Damaktan dile doğru ağzını sil. Suya karbonat da ekle dedi hemşire ama ne kadar bilmiyorum az birşeydir herhaldeKızlar bebeğimin dilinde beyazlıklar var. Pamukçuk oluyormuş. Bundan nasıl kurtulabilirim. Tecrübeli anneler yardımcı olabilirler mi?![]()
Kremler iyi gelmişti yazmışsın ya ben de dikişe sürdün sandım.Krem vermedi canım antibiyotik vermişti
İlk haftalarda da işe yaradı mıCanımm budizzz dye uyku arkadaşı var. Ben kullanıuorum istersen bir araştır.
Kuzum o değişiyor benimkinde bazen 5 dk bazen 20 dk bazen daha uzun duruyor acligina göre fark ediyor benimkindeGünaydın kızlar nasılsınızbiz fındık kurduyla yapışığız geceden beri 5-10 dk emip bi saate uyanıyo
siz kaç dkka emziriyosun
Aynen canım hangi dilden anliyorsa o dilden konuşmak lazım.Kaynatılmış soğumuş su veriyorum canm ama migdesi niye bulaniyor kusuyor anlamiyprum vermeye devam mi etsem mi ki.
Dünden beri yüzümü astım zaten öyle de devam edicem kocam diyo niye öyle yapıyorum hayirdir flan. Bende yüzünüze güldüm de noldu böyle bundan snra yeter dedim. Aramız biraz limoniydi dönüp arkasını yatiyodu hep baktım yanaşıyo sarıldı yattı seslenmedim. Demek ki istedikleri buymuş
Evet ben kullandim canım.Merhaba, normal doğumda dikişi olan arkadaşlara sormak istiyorum, size doktorunuz antibiyotik verdi mi?
Ben de içini görüyorum çömelip bakınca. Normal mi acaba bilen var mı?Merhaba arkadaşlar
Normal dogum yapanlara bisey sormak istiyorum. 1 ay oldu dogum yapali. Çömelip bâktigimda orda et parçası duruyor rahim mi oluyor. Ilk doğumumda boyle bisey olmamıştı. Normal mi acaba. Sizlerde nasıl durum.Doktora da gidemiyorum virus korkusundan
Madecassol günde 1 kezHangi kremi kullandın? Bende de oturunca ağrı var hatta ayakta daha çok oluyor.
Gözün aydın canim siz iyi olun elbet gelirsin buraya ben doğumdan sonra iyice düştüm buraya sormak istediklerimiz falan oluyor haliyleKızlar selamlar. Gelemedim bir türlü buraya. Şükürler olsun eve getirdik bebişiilk günümüz zor geçti. Hiç uyumadık. Doydu mu doymadı mı anlamıyorum. İki memeden emiyor uyuyakaliyor. Sağdığım sütten 30ml anca veriyorum ekstra. İçmiyor. Ne zormuş
![]()
Kaç günlük bebeğin canm.? Ve sarılık tekrarlar mi yenmiş olsaEvet cnm biberonla veriyorum ama artık sarılığı atlattık sadece emzirerek ilerlemeye başlayacğm , malum büyüdükçe biberon ve meme ayrımını yapıp rahatlığı seçebilir bu riske girmek istemiyorum
Kafama göre artk inan galiba lohusaliktan mıdır nedir bi anlık patliyorum resmen ağzımdan cikiyo istemsiz rahatlıyorum da fena da olmuyo amaAynen canım hangi dilden anliyorsa o dilden konuşmak lazım.
Evet ben kullandim canım.
Ben de içini görüyorum çömelip bakınca. Normal mi acaba bilen var mı?
Oyy masallah annesi yaBakın burda 1 ayı devirmiş, bugün hepatit aşısını olmuş ama çok azzz ağlamış bir bıdık varanasını sormayın ama o salya sümük
hemşire kızdı valla bana güçlü dur dedi nası alışcam öbür ay 3 aşı varmış ühühühü
![]()
Benimki de acmiyordu ağzını ne kadar üzülmüştüm. Şimdi de memeyle kavga ediyor gececek üzme kendiniKızlar okuyamadım mesajlarinizi ama tek tek okucam . Sabah erkenden oldu dogum . Bebis iyi sukur. Ben biraz sıkıntı yaşadım ama atlattik cok sukur . O ara bebek emzirmesi gec kaldi . Su saat oldu hala beni emmiyor mama icmiyor uyanmiyor onla uğraşıp duruyoruz dua edin lutfen . Ne yapsam da emse bilemedim
Canım hepimiz aynı durumdayız inan annem burdayken rahattı yemek ev islerini o yapıyordu bebeğe de yardımı oluyordu baya ama o gittikten sonra çok zor kahvaltıyı bile zor yaptim bugün arada çamaşır astım falan kimseyi göremiyorum bunaldim evdeKızlar bugün içime nedense bir umutsuzluk çöktü. Ağladım eşimden gizli.. Sanırım yoruldum. Uyandır, alt al, emzir, uyut. O sırada ay çamaşır atayım, dur şu işi de halledeyim derken hop 1 saate aynı rutin başlıyor. Fiziksel değil de ruhsal olarak bunaldım. Bu hep böyle gitmeyecek değil mi? Tek yaptığım şey emzirmek sanki günlerdir.. Doydu mu doymadı mı derdi.. Offf offf..
Ay kuzum benim bi olduysa devamı gelir hiç merak etme bunaltır bile seni yakında bıraksın da iş yapayım dersin insallahAy ne güzel ya bide ben öyle olsam ah ne var inan ilk defa tuttu göğsümü cekmeye başlayınca ağrıdı baya ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Tabi doyurucu değil di emmesi ama yetti bna inşallah yakında emer tamamen
Ayyy masallah bu kıza bakislara ya
Maşallah annem de geçen 40 tane taş bulun diyordu sizde de var demek o adet ben kendo başıma nasıl yıkayacaksam 40indaBiz de 40 ımızı uçurduk kızlar![]()
Yok canim benimkinde de oluyo onlardanKızlar bana yardımcı olun nolur. Kızım dün gece ve az önce kaka yaptı. Kakası daha öncekilere göre biraz daha sulu ve cıvık hep pütürlü yapardı şimdi pütürleri de azalmış. Ve tam sümüksü değil ama bir miktar böyle yapışkan uzayan bişeyler farkettim. Sizce ishal mi üşüttümü ben mi pimpirikleniyorum.