• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de içini görüyorum çömelip bakınca. Normal mi acaba bilen var mı?

Burda bi kaç kişiden okuyunca ben de baktım bugün benimki de öyle yaa ne zamana toparlanır ki 40 dolunca toparlanır mı
Hiç bilmiyorum ki. Normalde kırk kere gitmiştim doktora ama korkuyorum şu korona belasından.
Kafama göre artk inan galiba lohusaliktan mıdır nedir bi anlık patliyorum resmen ağzımdan cikiyo istemsiz rahatlıyorum da fena da olmuyo ama😂😂😂
En iyisini yapiyosun valla. Ben de az kaldı eşime patlicam görmediği yüzümü görecek de sabır işte.

Kızlar annem bizdeydi daha sonra valilik izniyle memlekete hep beraber annemlere geldik bebeği annem bakıyor çoğunlukla 17 günlük sayılı altını temizledim annem yıkıyor altını değiştiriyor nöbetleşe bakıyoruz gece de ben boğazında kalır endişesi taşıyordum hep eşimde ben söyledim diye o da boğazı da kalır diye korkuyor odada emzirmeye falan çalışırken bebek sağ mememi pek ememiyor baya ağladı falan bende telaşlandım elim ayağım dolandı neyse sonra sakinleşti azcık oynadım bebekle kusuverdi yine yan tuttum hemen ama gözlerini açıldı kuzumun hemen ters çevirip sırtına vurdum kendine geldi ama eşimde hemen anneme falan seslendi herkes panik oldu baya sonra eşim salondan çıkmıyor bebeği tutamıyorsun diyor beceremiyorsun diyor bir şeyi kızdı odada çay içiyoruz 2 kere çağırdık gelmedi yarın gitçem valilikten izin alacam gitçem buradan diyor bende sen bilirsin dedim ama canım sıkıldı yaa zor bir hamilelik geçirdim bana çok yardımcı oldu aylarca yemeği o yaptı sofrayı o kurup temizledi evi sildi süpürdü ailesine resti çekti arkamda durdu (ailesi suçlu onlar yüzünden boşanmayı bile düşündüm 8 aylık hamileyken ) evet çok yanımda oldu ama böyle davranışlarına kuruluyorum yaptıkalarını sürekli dile getirmesi sinirimi bozuyor ayrıca annemlerdeyim yansıtmak da istemiyorum bana akıl verin ne yapayım ben . Ben mi çok beceriksizim gerçekten öyle mi sanırım evlilik annelik bana göre değil hiç bir şeyi yapamadım KPSS den de bir türlü atanamadım çok rembel ve beceriksiz hissediyorum kendimi 🙁🙁🙁🙁sadece bebeğimi çok seviyorum
Canım bakımını sen yap diğer işleri annen eşin yapsın. En doğrusu bu bence. Benim de aklım çıkıyordu. Annem gelemedi bi arkadaşım bi de eşim ve yanımda. Altını temizlerken çok korkuyordum alıştım. Giydirirken hala biraz tedirginlik var ama ona da alışıyorum. Yıkamak en zoru geliyor şu an ama onu da yapıyorum mecburen. Yapmazsan korkunu yenemezsin. Eşinle de al karşına konuş. Aklını başına alsın böyle yaparak seni depresyona bile sokar.

Kızlar okuyamadım mesajlarinizi ama tek tek okucam . Sabah erkenden oldu dogum . Bebis iyi sukur. Ben biraz sıkıntı yaşadım ama atlattik cok sukur . O ara bebek emzirmesi gec kaldi . Su saat oldu hala beni emmiyor mama icmiyor uyanmiyor onla uğraşıp duruyoruz dua edin lutfen . Ne yapsam da emse bilemedim
Gözün aydın olsun canım merak etme sen kendini toparla beslenmeyi halledersiniz insallah annesi nasilsin iyi misin ağrın acın ne durumda

Yaaa nasıl bakıyorsunuz ben dokunmaya bile korkuyorum bakmadan yıkayıp temizliyorum
Burda bi kaç kişiden okuyunca ben de baktım bugün benimki de öyle yaa ne zamana toparlanır ki 40 dolunca toparlanır mı
[/QUOTE]
a

Kızlar bebeğimin dilinde beyazlıklar var. Pamukçuk oluyormuş. Bundan nasıl kurtulabilirim. Tecrübeli anneler yardımcı olabilirler mi? 🙄
Canım karbonatlı ılık suya temiz bir bez batır ağzının içini sil hemen etki ediyor zaten

Canım bakımını sen yap diğer işleri annen eşin yapsın. En doğrusu bu bence. Benim de aklım çıkıyordu. Annem gelemedi bi arkadaşım bi de eşim ve yanımda. Altını temizlerken çok korkuyordum alıştım. Giydirirken hala biraz tedirginlik var ama ona da alışıyorum. Yıkamak en zoru geliyor şu an ama onu da yapıyorum mecburen. Yapmazsan korkunu yenemezsin. Eşinle de al karşına konuş. Aklını başına alsın böyle yaparak seni depresyona bile sokar.
Yaa benim zaten psikolojim yerinde değil çok zor şeyler yaşadım eşimin ailesi yüzünden hamileLiğimi zehir ettiler bir süre zaten sağlık sorunlarım da çok oldu annemlere toparlamak için geldim annem yardımcı olsun ben KPSS çalışayım atanayım diye evet korkumu yenmem için biraz daha kendim yapmalıyım zaten bebeğin başından ayrılmıyorum annemi izliyorum hep bilmiyorum yaa aşırı canım sıkıldı

Kızlar ya canımı çok sıkan bşy var. Benm kıxım doğduğundan beri arasıra titrer. Şu hani halk arasında denr ya şeytan mı geçti ne irkildim faln diye besmele çekilir öyle irkilince. O tarz bi irkilme ürperme oluyo vücudnda. Küçükken 6-7 aylık falndı MR çekildi. Burda çocuk nöroloğu olmadığı için norml nörolkg baktı sorun yok gibi dedi. Ben de bkç doktra gösterdm sorun görnmüyo dediler. Doktrun biri teşhisi bile koydu bebklerde olurmş ve 2 yaşından sonra kaybolrmş. Biz de rahatladk tabi. Gerçkten de son aylarda nerdeyse hiç yoktu. Bikaç haftadr özellikle de bu son hafta birden ortaya çıktı ve fazlaca oluyr.aklım hep bu mevzuda. Kabusum oldu😔inşalah önemsz bşydr geçer gider🤲

Aynen canım hangi dilden anliyorsa o dilden konuşmak lazım.

Evet ben kullandim canım.

Icni derken orda et parçası mı var benimki sankii rahim aşağıda gibi kapalı .nasıl anlatsam bilemedim ama orda boşluk yok

[/QUOTE]
Sizinki de mi öyle. Ysni et parçası mı görünüyor çömelince. Benimki kapalı gibi acayip anlayamadım

Kızlar mesajları okuyamadım affınıza sığınırım dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.
Ben doğurdum.
Akşam 7.30 gibi.
Eve gitmiştim 4 saat evde çektim geldiğimde tam açılma vardı hemen doğum başladı.
Doğum kolay sonrası biraz zordu. Eşi 1 saat gelmedi. Birde dikişim biraz fazla oldu ama normal doğumla aldım kucağıma.
Kilosu 3.300gr boyu 50cm.
Emiyor şimdilik. Bizden haberler böyle 🥰

Canım çok teşekkür ederim. Sonunda kavuştuk. Şimdi dediğin gibi endişeli günlerimiz ve uykusuz günlerimiz başladı. İnşallah bir an önce düzene girer her şey😑
İnşallah canım bu tempoya alışırız umarım🙏
canım çiş kaka yapıyorsa doyuyordur merak etme. benim bebeğim 19 günlük hala bazen kısa emip yarım saatte bir yine emmek istiyor, bazen de 30-40 dakika memede kalıyor. anlamak zor bunları. Kısa emmesi de uzun emmesi de gayet normal şu an. Kısa emerse sık aralıkla emzir yeter.
Sürekli çişi kakası var bazen alıyorum bezini 5dkka sonra yine kaka yapıyo şaka gibi😂 ya bazen cok uzun emiyor 1 saate yakın ama diyorum doymuyormu ne anlamadım. Bugun doktora gittik 6günlük doğduğunda 2870di bugun 3200 ölçüldü gerçi kıyafeti vardı ama doktor baya iyi oldugunu söyledi böyle besle dedi. Sürekli de emmek istiyo ama boşa mı emiyo napıyo 🥴
Kızlar doğduğunda aşı yaptılar mı sizin bebeklere?
Evet canım hepatit yapmıslar baktım bende simdi.
Kızlar mesajları okuyamadım affınıza sığınırım dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.
Ben doğurdum.
Akşam 7.30 gibi.
Eve gitmiştim 4 saat evde çektim geldiğimde tam açılma vardı hemen doğum başladı.
Doğum kolay sonrası biraz zordu. Eşi 1 saat gelmedi. Birde dikişim biraz fazla oldu ama normal doğumla aldım kucağıma.
Canım cok geçmiş olsun ilk gece biraz zor gecer yorgun olursun ama sabaha çok daha iyi olacaksın gözün aydın canım ❣️
Lepistesb Lepistesb canım gözün aydın iyi olmanıza sevindim artık aramızda doğurmayan kalmadı sanırım🥰

Ben doğurdum.
Akşam 7.30 gibi.
gözün aydın canim. sağlıkla büyüt bebegini. grubumuzun son bebesi miydi şimdi kuzucuk. 💕💗💕💗

Back
X