2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar yaklaşık bir saat önce bebeğim aslında sakin uyanmıştı, karnı açtı ama bezi dolmuştu emzirmeden alayım dedim. Altını alırken ayy birden başladı ağlamaya meme istiyor ama bir yerine bir şey olmuş sanırsın. O öyle ağlayınca benim de elim ayağıma dolaştı hızlı yapmaya çalışıyorum bir taraftan da. Ne yapacağımı bilemedim o an. Neyse sonra emzirdim sakinledi ama ben çok bocaladım birden. Size de oluyor mu böyle?
Karnı açken banyo ve alt değiştirme yapmıyorum ben canım yoksa çok yüksekten ağlıyor. Biraz doyurup gazını alıp sonra alt-üst değiştirme vs yapıyorum.

kızlar yaklaşık bir saat önce bebeğim aslında sakin uyanmıştı, karnı açtı ama bezi dolmuştu emzirmeden alayım dedim. Altını alırken ayy birden başladı ağlamaya meme istiyor ama bir yerine bir şey olmuş sanırsın. O öyle ağlayınca benim de elim ayağıma dolaştı hızlı yapmaya çalışıyorum bir taraftan da. Ne yapacağımı bilemedim o an. Neyse sonra emzirdim sakinledi ama ben çok bocaladım birden. Size de oluyor mu böyle?
Bana da oluyor o, bezi bile düzgün bağlayamıyorum aceleden.. Özellikle bu ara giydirirken sanki etinden et kopmuş gibi ağlıyor.

En azından yalnız olmadığımızı bilmek iyi geliyor. Bugün böyle suratımı asık görünce eşim diyor "noldu çocuktan mı bıktın, ben yetemiyor muyum, lohusalıktan mı böylesin?" Canım sıkılıyor işte sebepli sebepsiz.. Dışarı da çıkamıyoruz bir hava alıp gelsek, mekan değiştirsek biraz.. Gece uyanmışım alarmla, yatakta oturuyorum öyle boş boş bakıyorum. Eşim bir şey sordu, en son kaçta mı emzirdin dedi, hangi memeden emzirdin mi dedi ne dedi hatırlamıyorum. Ağlamaya başladım bilmiyorum hatırlamıyorum hiçbir şey diye.. Geceleri çok zor.. 1 saat uyuyorum en fazla aralarda.. Daha başımı yastığa koyuyorum alarm çalıyor ne olduğunu anlamadan.. Eşim çok yardımcıydı Ramazana kadar ama şimdi oruç tutuyor adam, uyanmasın diye çok sessiz davranıyorum, uyanırsa kalkıp yardım eder çünkü..
Biraz büyünce kaldırıp besleme işi bitince daha kolaylaşacak canım. Biz artık uyandırmıyoruz kendisi uyanıyor acıktığında. Zamanla düzene girecek hissettiklerin çok normal. İlk bebek ve yalnız büyütmek zor gerçekten. Başında bşr büyüğün olunca insan daha sakin olabiliyor ama ne yazıkki çoğu kişi yalnız atlatmaya çalışıyor şu dönemi.

Aynısı bendede var.bir göğsümün ucu yoktu kitle gübi oldu yara oldu ememedi.neyse birini çok güzel emiyor.sezeryandan çıkışta emdi saglık sorunu olsa emmez.sonra yara olan göpsümü sagıyodum kasıkla verdik yarısı dökülüyor biberınla verdik.silikon baslıkla almaya basladı anladımki o alıştı şimdi öbürğnüde almıyor silikon baslıksız.kolay geliyor biberon zorla beni itti bir ara agladım ama onun inadını yendim ilk emiyor hoş yetmiyor olsun çoğalır zamanla
Ne güzel inşallah bende yenerim inadını . Aç bırakıyorum bu sefer de basıyor çığlığı . Mememe gelince kafasını geriye doğru atıyor direkt . Çok üzülüyorum beni reddetmesine . Bugun doktora gittik çok şükür bir sıkıntısı yok . Mama ile kilo da almış . Sarılık da geçmiş şükür . Bir de göğsümü alsa . Doktor süt artırıcı mamsel still tea ve solgar tablet yazdı . Bir de bebek için de biberonu değiştirdik şimdilik . Medela nın Calma diye bir biberonunu aldık . Bakalım yeni deneyeceğim . Meme reddini aşmak için bu hafta bunu deneyip haftaya kontrole gideceğiz tekrar

Çok teşekkür ederim canım 🌷 evet iki memeden sonra 30 ml içiyor. Ama hep uykuya dalıyor. Hemşireler ben emzirdikten sonra 50cc veriyoruz demişlerdi. Ondan dedim ben uyandıramıyor muyum aç mı bırakıyorum acaba diye😑
canım belki sütün artmıştır.sen yine uğraş ama zorlayip kendini üzme 🤗
cis kaka takip et 😊

Biraz büyünce kaldırıp besleme işi bitince daha kolaylaşacak canım. Biz artık uyandırmıyoruz kendisi uyanıyor acıktığında. Zamanla düzene girecek hissettiklerin çok normal. İlk bebek ve yalnız büyütmek zor gerçekten. Başında bşr büyüğün olunca insan daha sakin olabiliyor ama ne yazıkki çoğu kişi yalnız atlatmaya çalışıyor şu dönemi.
şu an ne kadarlık canım bebeğin? 19 günlük gündüz pek değil de geceleri genelde ben uyandırıyorum. Ne zaman kendi uyandı bebeğin?

şu an ne kadarlık canım bebeğin? 19 günlük gündüz pek değil de geceleri genelde ben uyandırıyorum. Ne zaman kendi uyandı bebeğin?
Benimki 41 günlük canım.Erken doğdu, sarılık, düşük kilolu olması vs derken son 5 gündür falan kendi haline bıraktık. Tam bizim uyandırdığımız saatte kendi uyanıyor artık. 3 saate bir uyandırıyorduk. Kendi de o saat aralığında kalkıyor.
Kızlarım zamanında, normal kiloyla doğmuştu. Hiç kendim kaldırmamıştım kendileri kalkıp ağlardı. Sarılık olmamışlardı. Her bebek farklı

Ne güzel inşallah bende yenerim inadını . Aç bırakıyorum bu sefer de basıyor çığlığı . Mememe gelince kafasını geriye doğru atıyor direkt . Çok üzülüyorum beni reddetmesine . Bugun doktora gittik çok şükür bir sıkıntısı yok . Mama ile kilo da almış . Sarılık da geçmiş şükür . Bir de göğsümü alsa . Doktor süt artırıcı mamsel still tea ve solgar tablet yazdı . Bir de bebek için de biberonu değiştirdik şimdilik . Medela nın Calma diye bir biberonunu aldık . Bakalım yeni deneyeceğim . Meme reddini aşmak için bu hafta bunu deneyip haftaya kontrole gideceğiz tekrar
Güzel haberler almanıza sevindim canım yokmuş şükür bir sıkıntısı miniğin🧿 hangi doktora gittiniz?

Yanlız büyütmek gerçekten çok zormuş. Diğerlerinde kv hayattaydı beraber bakıyorduk. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. onsuz çok zormuş bebe büyütmek..:KK61:

Son düzenleme:
Annem eşim olmasa napardım bilemiyorum. Kayınvalidem de yanımda. Annem bide ona bakıyor. Hakkını ödeyemem gerçekten. Mutfak tamamen annemde kaç gündür. Kayınvalide de alıştı hazıra annem sesleniyor yemek hazır olunca. Hafta sonu git diyorum artık evine. Bakayım nasıl olacak. Zorlanırsam gelir yine. Annelik her dönemde zor gerçekten

Güzel haberler almanıza sevindim canım yokmuş şükür bir sıkıntısı miniğin🧿 hangi doktora gittiniz?
Acıbadem e gittim canım tüp bebeği de orda yaptırmıştım doktorumu da göreyim istedim ama göremedim . Güzel ilgilendi bakalım bu biberonla inşallah meme reddini aşarız . Haftaya tekrar kontrole gideceğiz . Biberonu da vitaminleri de bulmak için ne çok eczane dolaştık bugun . Üstelik açık satmışlar mamsel still tea yi , yarısı kullanılmış resmen . Şu mübarek günde yaptıklarına bak 😁

Kızlar okuyamadım mesajlarinizi ama tek tek okucam . Sabah erkenden oldu dogum . Bebis iyi sukur. Ben biraz sıkıntı yaşadım ama atlattik cok sukur . O ara bebek emzirmesi gec kaldi . Su saat oldu hala beni emmiyor mama icmiyor uyanmiyor onla uğraşıp duruyoruz dua edin lutfen . Ne yapsam da emse bilemedim

Kızlar okuyamadım mesajlarinizi ama tek tek okucam . Sabah erkenden oldu dogum . Bebis iyi sukur. Ben biraz sıkıntı yaşadım ama atlattik cok sukur . O ara bebek emzirmesi gec kaldi . Su saat oldu hala beni emmiyor mama icmiyor uyanmiyor onla uğraşıp duruyoruz dua edin lutfen . Ne yapsam da emse bilemedim
Hadi gözünüz aydın geçmiş olsun canım. Bebeğin için hemşireler yardım etmiyor mu beslenmesine? Kan şekeri düşmüştür mamayı şırıngayla yanağının içine yavaş yavaş sıkın o yutar. Uyanamazsa şekerli su hazırlayıp verin kan şekeri yükselirse memeyi tutar hemen

Acıbadem e gittim canım tüp bebeği de orda yaptırmıştım doktorumu da göreyim istedim ama göremedim . Güzel ilgilendi bakalım bu biberonla inşallah meme reddini aşarız . Haftaya tekrar kontrole gideceğiz . Biberonu da vitaminleri de bulmak için ne çok eczane dolaştık bugun . Üstelik açık satmışlar mamsel still tea yi , yarısı kullanılmış resmen . Şu mübarek günde yaptıklarına bak 😁
Aşarsınız inşallah canım en azından sarılık tehlikesi geçtiği için memeye ısrar edebilirsin. Ben netten alıyorum en geç 2 günde geliyor vitamin vs ne olursa

Biz de aşı olduk bugün yıktı ortalığı ama hemşire çok ağlamadı dedi daha çok ağlayanlar var demek ki insanın içi gidiyor ya onlar ağlayınca
Bizimki az ağladı bi tek iğne batırılınca bi mıklama duyduk o kadar ama sonra bi yerde altını açtım kıyamet koptu 😂 anlayamıyorum bu bebekleri ben

iyi olmaniza sevindim canım.ben de ilk dogduugnda uyandirma problemi yasadim.hemsirelerden yardim iste.napip edip uyandiriyorlar.gecmis olsun.hayirli olsun ❣❣

Hayırlı olsun canım evet şırıngayla az az sıkın mamayı ağzına.

Back
X