• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizden de bir anlık foto gelsinnn. Bir maşaallah alırız pamuğuma :nazar: :nazar: :nazar: :emir_bebek:Eki Görüntüle 2626290

Maşallah pamuk prenses... Bu tatlariniz ballariniz olmasa var yaa. Nasıl da baktiriyorsunuz kendinize minnoslar.
Biz de 40 ımızı uçurduk kızlar🧿🧿

Maşallah kuzumaaa. 😍😍😍Sağlıkla nice günlere. Bizim de pazar günü uçuyor kırk. 🐥🐥
Kızlar okuyamadım mesajlarinizi ama tek tek okucam . Sabah erkenden oldu dogum . Bebis iyi sukur. Ben biraz sıkıntı yaşadım ama atlattik cok sukur . O ara bebek emzirmesi gec kaldi . Su saat oldu hala beni emmiyor mama icmiyor uyanmiyor onla uğraşıp duruyoruz dua edin lutfen . Ne yapsam da emse bilemedim

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt minik kuzucugunu...

Hemşirelerden yardım istesen. Onlar iyi beceriyorlar.

En azından yalnız olmadığımızı bilmek iyi geliyor. Bugün böyle suratımı asık görünce eşim diyor "noldu çocuktan mı bıktın, ben yetemiyor muyum, lohusalıktan mı böylesin?" Canım sıkılıyor işte sebepli sebepsiz.. Dışarı da çıkamıyoruz bir hava alıp gelsek, mekan değiştirsek biraz.. Gece uyanmışım alarmla, yatakta oturuyorum öyle boş boş bakıyorum. Eşim bir şey sordu, en son kaçta mı emzirdin dedi, hangi memeden emzirdin mi dedi ne dedi hatırlamıyorum. Ağlamaya başladım bilmiyorum hatırlamıyorum hiçbir şey diye.. Geceleri çok zor.. 1 saat uyuyorum en fazla aralarda.. Daha başımı yastığa koyuyorum alarm çalıyor ne olduğunu anlamadan.. Eşim çok yardımcıydı Ramazana kadar ama şimdi oruç tutuyor adam, uyanmasın diye çok sessiz davranıyorum, uyanırsa kalkıp yardım eder çünkü..
Canm galiba hepimiz aynı durumdayız en azından esin yardımcı oluyor ne güzel. Benim eşim saha tam alamıyor kucağına korkuyor bi yerini acıtırım diyerek sağ kolu ile tutuyor yerinden alıp koyuyor şuan sadece. E bide ben mama hazırlamaya öyle mutfağa git gel yapıyorum ağlarsa bi kucağımda oğlan bi yandan mama yapıyorum. 1 Ay geçse bence rahat edeceğiz hepimiz aslında

her sefer kusuyor ya..endiselenmeliyim?
oğlum da boyleydi gerci ama acaba bu da oyle mi?

Ben de tam bir düzen oturtamadım. Yalnız sana tavsiyem altını emzirmeden önce aç. Emdikten sonra kusabiliyor. Benim şu anki rutinim şöyle.. Emme vakti gelince bezini açıyorum, bu sırada uyanıyor hem.. Sonra emziriyorum. Gaz çıkar, yatır. Emmeye başladığından itirbaren 2 saat tutup yine kaldırıyorum. Ama bugün saat başı kendi mızmızlanarak kalkıyor, ve emmek istiyor. Bu sefer de acaba memede süt var mı yok mu, yeteri kadar birikti mi diye düşünüyorum.
Benim rutin de aynısı seninkinin canım. Tek fark 2 saat dolsa da uyanmıyor. Altını açıyorum uyanıyor zorla. Meme veriyorum memede uykuya dalıyor emmiyor bu sefer. Gıdıklayıp dürtüp duruyorum mecbur. Ne kadar emdi anlamıyorum hiç. Sonra gaz sancısı geliyor. Uyuyana kadar besleme saati geliyor😪

Canım herkes aynı durumda. Bende bu sarılıktan hastanede yattıktan sonra çok üzülmüştüm. Sürekli aynı şeyler üstüne bir de hastalık olunca ben bakamıyor muyum acaba, yetmiyor muyum bebeğime diye duşta ağlamıştım. Hormonlar, bebek, değişem düzen, yorgunluk, uykusuzluk hepsi üst üste biniyor. Gece bebeğim hiç durmadı mesela ilk kez öfff dedim. Sonra kendimi sakinleştirmeye çalıştım,bunun geçici bir süreç olduğunu tekrar edip durdum kendime. Zor tabi ki ama geçecek. İlerde gülümseyerek anıcaz bu günleri 😊

Kuzum eve gelmenize çok sevindim, gözün aydın ❤ ben emzirmeden önce altını açıyorum doyurduktan sonra gazını çıkarıp yatırıyorum direk. Sende öyle yaparsan daha kısa sürede halletmiş olursun. 😊
Çok teşekkürler koalacım. Şükür geldik evimize🙏🏻 ben de öyle yapıyorum. Bizim paşa karnıbdoyduktan sonra zorlamaya başlıyor. Onun için kontrol etmem gerekiyor. Uyku gidiyor bu sefer.

canım belki sütün artmıştır.sen yine uğraş ama zorlayip kendini üzme 🤗
cis kaka takip et 😊
Kakası dolu dolu olmuyor genelde. Az bişey yapıyor sanki gaz çıkarırken bir parça çıkmış gibi. Nadiren dolu oluyor bez. Yarın kontrol var bakalım soracağım her şeyi doktora. İnşallah yolundadır gelişimi 🙏🏻

Aşarsınız inşallah canım en azından sarılık tehlikesi geçtiği için memeye ısrar edebilirsin. Ben netten alıyorum en geç 2 günde geliyor vitamin vs ne olursa
Haftaya kontrol deyince hemen almak istedim bende . Bundan sonrasında netten alırım artık işe yararsa .

Ay inşallah canm bende sağıyorum öyle. Biberon ile mi veriyorsun peki canm sağdığın sütü.?
Evet cnm biberonla veriyorum ama artık sarılığı atlattık sadece emzirerek ilerlemeye başlayacğm , malum büyüdükçe biberon ve meme ayrımını yapıp rahatlığı seçebilir bu riske girmek istemiyorum

Evet cnm biberonla veriyorum ama artık sarılığı atlattık sadece emzirerek ilerlemeye başlayacğm , malum büyüdükçe biberon ve meme ayrımını yapıp rahatlığı seçebilir bu riske girmek istemiyorum
Bizimki 17 günlük hemen ne çabuk alıştı biberona bu minnoşlar . Şaşırıyorum sen daha küçücüksün ne alışması 😁 bugun medela biberon a geçtim . Akış yok onda çekiyor öyle geliyor . Umarım memeye geçişi sağlayabilirim .biz De atlatmışız çok şükür sarılığı . Daha tekrar etmez sanırım değil mi ?

Kızlar okuyamadım mesajlarinizi ama tek tek okucam . Sabah erkenden oldu dogum . Bebis iyi sukur. Ben biraz sıkıntı yaşadım ama atlattik cok sukur . O ara bebek emzirmesi gec kaldi . Su saat oldu hala beni emmiyor mama icmiyor uyanmiyor onla uğraşıp duruyoruz dua edin lutfen . Ne yapsam da emse bilemedim
Geçmiş olsun, gözünüz aydın canım.. Hayırdır nasıl bir sorun yaşadın, iyisin şimdi dimi? İlk gün bizimkini de uyandıramayıp her seferinde bebek hemşiresini çağırıyorduk. İmkanın varsa sen de öyle yap.
Benim rutin de aynısı seninkinin canım. Tek fark 2 saat dolsa da uyanmıyor. Altını açıyorum uyanıyor zorla. Meme veriyorum memede uykuya dalıyor emmiyor bu sefer. Gıdıklayıp dürtüp duruyorum mecbur. Ne kadar emdi anlamıyorum hiç. Sonra gaz sancısı geliyor. Uyuyana kadar besleme saati geliyor😪
Canım bizim 10.günümüz inan bir iki gündür kaldırabiliyoruz rahatça.. Dediğin gibi çoğu zaman memede gözü kapalı duruyor ve emmiyordu. Şimdi gözü kapalı da olsa az da olsa emiyor. Ben durduğu zaman kaldırıyorum, gaz çıkarmasa da sırtına pat pat vurup tekrar memeye tutuyorum, bir süre daha emiyor. Ne alsa kardır.

Kızlar bebeğimin dilinde beyazlıklar var. Pamukçuk oluyormuş. Bundan nasıl kurtulabilirim. Tecrübeli anneler yardımcı olabilirler mi? 🙄

Bizimki 17 günlük hemen ne çabuk alıştı biberona bu minnoşlar . Şaşırıyorum sen daha küçücüksün ne alışması 😁 bugun medela biberon a geçtim . Akış yok onda çekiyor öyle geliyor . Umarım memeye geçişi sağlayabilirim .biz De atlatmışız çok şükür sarılığı . Daha tekrar etmez sanırım değil mi ?
Tekrar edebiliyormuş sarılık canım, dikkat edin beslenmesine.. Ben de korkuyorum tekrarlar diye, sütü az emdiğini düşündüğüm yerde biberonla takviye anne sütü veya mama veriyorum. Mamaya çok yüklenmek istemiyorum ama, bugün bir defa verdim. Meme verince saat başı uyanıyor ama benimki, demek yetmiyor 🤷🏻‍♀️

Tekrar edebiliyormuş sarılık canım, dikkat edin beslenmesine.. Ben de korkuyorum tekrarlar diye, sütü az emdiğini düşündüğüm yerde biberonla takviye anne sütü veya mama veriyorum. Mamaya çok yüklenmek istemiyorum ama, bugün bir defa verdim. Meme verince saat başı uyanıyor ama benimki, demek yetmiyor 🤷🏻‍♀️
Yaa bende Nasıl rahatlamıştım en azından meme için zorlarım diye 😔

İnşallah cnm bizim 5. Gün tekrar yükseldi sonra çok şükür düştü; beslenmesi ve bol çiş kaka çok önemli dedi dr sıkı takip ettik başardık inş sizinde sağlıkla devam eder cnm🙏🏻🙏🏻❤️

Back
X