2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sanki memeyi hic almamis cocuk gibi ve bu ani beklemiş gibi artik agzina alip birakma olacak sekilde dahi memeye dokunmuyor .
güzel anne kendini daha hirpalama..önemli olan bebisin doymus olmasi.kendini yeyip bitirne.sukredelim en azindan biberon tutabiliyor.canim inan cesit cesit saglik problemi yasayan minicik canlar var.Allah korusun solunum destegi alanlar var
o yuzden ya nasip deyip onumuze bakalim.sen yine denemekten vazgecme ama bebegi de ac birakmamaya calis canim.doysunda guclensin.benim bebek mama icemiyor.burda bazen arkadaslarin dertlenmlerini okuyorum.mama vermek istemiyorlar.ama mama da bir nimet.ben mama veremiyorum.dokunuyor.ama bak haftada sadece 100 gr almis arada sirada mama verebilsem gurbuz olurdu o zaman.alerjikk mama demesin kimse.tadi berbat bebekler almiyor onu..herkesi derdi baska.neyse insAllah sutum artar da yeter yavruma...gerci uzuldukce nasil artacaksa..uzmeyelim kendimizi

Ben de denedim yazdım mı hatırlanıyorum

Çok haklısın çaresi olan dertlere ben de hiç üzülmüyorum.. sana da allah yardımcı olsun bir an önce 4-5 aylık olsa da ek gıdalara geçsen

nette de dokunmayin yaziyor karar veremedim sindi

Çok haklısın çaresi olan dertlere ben de hiç üzülmüyorum.. sana da allah yardımcı olsun bir an önce 4-5 aylık olsa da ek gıdalara geçsen
o zaman bize sıkıntı canim.diger bebeler gibi bir gecis olmiyor.uzun uzun denemeli bol bol bakmali..yipratici cok.her sebze meyve 3 er gun once anne yiyor 3 gun bebe yiyor her yeni deneme bir haftayi buluyir.o yuzdengecis uzun suruyor...haa artisi noluyor benim bebeler mama cocugu olmadigi icin kucuuckken baklagille vs tanisiyor
yani kuru pilav yiyor annem gorunce sok olmuştu oglumu nabsin cocuk ac mi kalsin gerci eski istahi yok bugunlerde beni o da cok uzuyor
bugunlerdeki tek iyi gelen kelime.gececek

Ben 1 ay aşısına gittiğimde 2 yda 3 doz vs demediler hiç. 4 5 gün banyo yapılmıyor dedi verem tutması için sadece. Eczane diyen de olmadı gidince anlayacağım galiba
Verem aşısı değil canım rota virüs aşısından bahsettim. Devlet karşılamıyor eczaneden kendin alıp yaptırıyorsun fiyatı 300 civarıymış.

Çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata falan gerek kalmaz kendiliğinden geçer.ama okunmayı nasıl durdurucaz ki

Bebek memesindeki sertliğe hiç dokunulmaz canım dokunursan şişer enfeksiyona kadar gider Allah korusun. Annenin hormonlarının bebeğe geçmesiyle olur o sertlik zamanla kendiliğinden geçer.

Çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata falan gerek kalmaz kendiliğinden geçer.ama okunmayı nasıl durdurucaz ki
Valla durduramıyorum hem gaz çıkarıyor hem ıkınıyor kaka yapacağını da ıkınırken kusmasından anlıyorum hemen hemen %60-70 inde ıkınırken kusuyor ardından altyan sesler geliyor

Onu düşünemedim canım ya.. benimki de ilk kızım 4 ay olmadan diş şıkarmıştı çok rahat olmuştu herseyi hemen yedi 6 aylıkken ıspanak bile yiyordu.. bi de ben çok özel yemek yapmadım o zaman yoğun çalışıyordum meyve sularını suluyordum ama püreleri milupadan alıyordum çorbaları bizimkine baharat koynadan ayırıyordum normal yemekleri de ezerek veriyordum erken diş Çıkarma büyük nimet.. inşallah sorunsuz geçirirsiniz

Canım alerjik mamaya bebekler bi şekilde alışıyorlar.benim kızımda tadı ve kokusundan ötürü almadı mamayı.herşeyi denedim.en sonunda marketten koskanın keçiboynuzu pekmezini alıp 60 cc mamaya 1 tatlı kaşığı atmıştım.o zaman içmişti.2 sefer böyle verdikten sonra sade verdim onu da kabul etti.ve benim kızım 6 aydan 1 buçuk yaşına kadar aptamil pregomin içti.ama sütün varken niye tadı kötü mama veresin.aaynı yollardan bende geçtim kızım kilo almıyordu hiç.çoklu besin alerjisi vardı.ekmek bile yiyemiyordum.ben 3 ay boyunca sadece patatesle beslenerek kızıma kilo aldırabildim.çok zor.herşey dokunurdu benim kıza

oglum kilo aliyordu ilginc bir sekilde.ben de bunu anlayamiyorum.ama kiz alamiyor mama icin dr karar verecek bakalim.alerji tipine gelince inek sutu ve turevlerini kestim 1 hafta oldu.kan bitti amA mukus devam.ne zaman tam biter acaba.bu sefer acaba coklu alerji mi diyorum.peki kizin simdi durumu ndr

Peki emzirme arasında da uğraşıyor musun böyle.benimki emerken de gaz doluyor karnına kıvranıp duruyor.gazını çıkarıp tekrar memeye koysam bu sefer uyuyor emme işi bitiyor hep böyle oluyor.uyanmıyor da.napıcamı şaşırdım valla

oglumda alerji oldugunu cok gec anladim 5 aylikti.dr yonlendirmesi ile haata ettim.kolik diye agliyor sandik meger alerjiden sindirim sistemi mahfolmus yavrumun.ve tabi hasar fazla oldu.kizda hemen anladim.ee tecrube var..oglan o yüzden ek gidaya tam 8. ayda basladi.cok zordu..

Bütün annesiz ilk gündü eşim uyurken basında durdu ben de yemek yaptım çorba pilav havuç yaratır bir önceki gündemde patatesli patlıcanlı bir yemek vardı halloldu akşam da eşim yine uyurken yanındaydı irmik helvası yaptım tutarsa ancak.. banyo işini de hızlı halleşiyorum kuzum oyun halısına koyup oyalıyor anlamıyor daha ama oyalanıyor.. banyo lavabosunu klozeti sık temizliyorum onları annem varken de ben temizledim hızlı hızlı basında biri dururken ama ev süpürme vs hiç yapmadım annem yaptı carsamba geri gelecek ama ben onun içim de şarjlı süpürge aldım kablosuz hemen takma toplana derdi olmadan süpürdüm bugün mutfağı oturma odasını.. genel temizliği kozımda bir sene sonra yapabilmiştim o zamana kadar hızlı hızlı ara ara.. ilk eşim yardımcı değildi şimdi ki yapar ben bakarım o bakar ben yaparım haftasonlarında hafta içi ortalık bile berbat.. köşe koltuğun kenarında bez emzik ağız bezi alt açması ıslak mendili hepsi dizili.. ben kendi yastığını ve ince battaniyeyi de alıyorum bebek yastığı onun battaniyesi o oda savaş alanı gibi

Alerjen besinlerden ne kadar çok uzak durursan o kadar çabuk geçer canım.benim kızım 20 aylık.yeni geçti sayılır.buğday alerjisi bakliyatlar daha erken geçti ama yumurta ve süt alerjisi biraz geç geçti

Alerjen besinlerden ne kadar çok uzak durursan o kadar çabuk geçer canım.benim kızım 20 aylık.yeni geçti sayılır.buğday alerjisi bakliyatlar daha erken geçti ama yumurta ve süt alerjisi biraz geç geçti
oglan hala coook pismis sut tuketebiliyor.cok pisince alerjen ortadan kalkmiyor ama coook azaliyor..kazara hazir paket sut icerse mahvoluyoruz.atesi çıkıyor ishal oluyor.dr da alerji ates yapmaz diyor ama yapıyor iste..

Tecrübe işe yarıyor tabii ben de bunu anlamıyorum doktor nasıl tüm ihtimalleri değerlendirmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…