Canim nasil devam ediyor musunuz metsil e memnun musun halaKızlar bio yanında metsil kullanan varmı?
Yada başka gaz damlası kullananlar?
Ben metsili 6 saatte bir veriyorum çok rahatladık baya gaz çıkarıyor kızım. Doktor çok ağrısı olduğunda ver demişti ben sürekli veriyorım. Kullananlar düzenli olarak hergün mü kullanıyosunuz? Ağrısı olunca mı?
Bence genel huysuzluklari mutfakta calpol verdim salona geldim yatırdım uyuduBendimFena geçmedi canım bardak koymadık biz ağrısı yok gibiydi. Bi ara huysuzlandı ben de calpol verdim. Bir de fitili ve kremi var kullanıyorum. Bugün inanılmaz huysuzdu kucakta ya da emerken bile söylendi. Ağrısı mı oldu anlamadım oysa bugün 4. Gün. Yine de calpol verdim bir çay kaşığı
63 günlükken sünnet ettirdik büyük oğlum 40 günlüktu virüsten geç kaldık aslındaKaç günlük bebeğin canm.? Nerde yaptırdınız sünneti.? Devlete gittim de 1 yaş altını biz yapmıyoruz dedi bi de virüs var acelen ne vs deyip durdu
Aynen öyle katılıyorum size benim oğlumda ufak doğdu ben de tereddüt yaşadım ama doktor sakınca görmedi sünnetten once tarttilar ilac vermek için 5 kilo geldiBen de sünneti sordum doktorumuza . Küçük olmasaydı kırkından hemen sonra yaptıracaktık. Şimdi 20 gün sonra gittiğimizde konuşalım dedi doktorumuz. Biz büyümeden yaptırmak istiyoruz. Çocukta travma olmasın. Büyüyünce zor oluyor bebekken beziyle iyileşiyor. İnşallah sağlıkla atlatsınlar bu süreci de ..,
Size cevap yazmıştim da sonradan bebeğinizin kiz olduğunu okudum sildim siz o zaman hic kafanızı yormayınYani tabi orası da öyle ama ben 3-4 yaşı daha uygun buluyorum
Ya ben bir ay kadar önce kendim içiyordum beni acayip sersemletiyordu ama direkt bebeğe vermedim hiç.Ben verdim ama bir faydasını görmedim.
Ya gündüz hiç uyumuyor çok yoruldum. Sütüm azalıyor gündüz emiyor doymuyor az uyusa diye eşim ver diyor bir aydır direniyorum bilemedimSordum problem yok dedi ama kafama takildki iste..
Canim patlican mibbilmiyorum ama benim kizin kakada da var ara ara. Bizimde kaka yesil simdi mamayi deggistirdim yine aptamil conformile gecim bugun henuz kaka yapmadi bakayim nasil okacak.
Canim.duydum ama cesaret edemiyorum. Birde anason uyusturuyormus diye duydum
Bende 8 ay çok iyi anlıyorummIlk doğumda 9 ay adet olmamıştım düşünün şişkinliği
Ah canım aynısı valla. Ne zormuş evin küçüğü olmak. Tüm nazı, derdi bize geçiyor. Canları sağolsun ne diyim.Canım seni öyle iyi anlıyorum ki bende evin en küçüğüyüm nazı tribi hep bana ve en üzüldüğüm babam ben7 yaşımda iken vefat etmiş hep seni şöyle zor büyüttüm seni ne zorluklarla okuttum demesi. 74 yaşında ve sürekli hasta ilgi bekliyor şuan yanımda sabah kalkınca gece bebeğin çok sancısı vardı uyutmadı diyorum bende uyumadım bütün gece hep hastaydım diyor..napalim onları da böyle kabul edicez Rabbim eksikliklerini göstermesin
Yok kız benimki de saçlı masallah ama toka olayını bilmiyorum
Kız ben bant taktım benim minnak elini kafasına götürüp bandı çekiştirmeye başladı. Şok oldum. Daha erken değil mi bu hareket için. Anam bunlar folik asit bebeleri herşeyleri erken. Üst modelBenimki de saçlı canım hatta doğduğunda nerdeyse bağlanacak saçları vardı. Şu an önleri gözüne girmeye başladı arkaları da terletiyor. Ben de düşünüyordum geçen napsam diye bant alıp alnını falan açıcam alnı kıllı olacak çocuğun
Bana da öyle geliyor atak haftası mıdır canıma okudu dün sünnetten değil gibiBence genel huysuzluklari mutfakta calpol verdim salona geldim yatırdım uyududaha ilaç kana karışmadan bazen yaptıkları şaşırtıyor beni
Bence de 4. Gun de artık geçmiş olması lazım
Kontrole gittiniz mi c. Tesi kontrol var
Aynen öyle uyandık biz de, party hardGünaydın, sabah ağlama kriziyle uyandık. Gün çok eğlenceli geçecek.
Sana da kolay gelsin canımAynen öyle uyandık biz de, party hard
Günaydın, sabah ağlama kriziyle uyandık. Gün çok eğlenceli geçecek.
Selam kızlar ben bir kolik anası olarak 1 haftadır giremiyordum forumabebe çok zorladı bu hafta bizi. Bir türlü uyutamadık. Özellikle akşam olmaya başladı mı bi yeri kesiliyor gibi bir ağlama ki sormayın. Ayakta sallama, meme, emzik gezdirme hiçbirşey kar etmedi. 9 gibi babasının kucağında sızıyordu. Dün yine ağmaya başlayacaktı banyo yaptırdım kundakladım uyuyacak derken yine aynı tondan ağlamaya başladı. Aklıma geldi saç kurutma makinesini çalıştırdım ve şıppp mucize. Benim emziği alıp beşiğinde uyuyan bebeğim geri döndü. Eşim yatırdı 5 dk içinde gözler gitti. Uylu arkadaşı var ondan da açtık 1 saate ayarladık uyumuş kalmışız ikimiz de. Önceden de açıyordum uyku arkadaşından ama demek yeterli gelmiyormuş o ses. Saç kurutma makinesi daha güçlü sesli olunca sustu sanırım. Gün içinde çok gaz çıkartıyor zaten sürekli pırt pırt.
3 ayda biter yavaştan diyor nette ama benimki 6 hafta erken doğdu ya inşallah normal doğum tarihine göre değildir.şuan 3 ayın dolmasına 2 haftası kaldı inşallah biraz rahatlar gazı geçince
Kabızlık sorunu var miydi canim yapamamışsa içinde beklemişse koyu parçalar olabilir bende ilk kez gördüm böyle ama aklıma ilk bu geldiözur dileyerek istemeyen bakmasın..bu nasil kaka..yasayan var mi? canim sıkkın cok ☹☹
yesil kaka olurdu ama icinde koyu nerdeyse siyah damarlanmalar var..mukus azalmisti gene costu..patlican yapar ni?
Kız dediğin saçlı olur ellemeYaaa tek saçlı bebek benim kızım mı bu grupta vay arkadaşkeşke benimki de kel olaydı
Kabızlık sorunu var miydi canim yapamamışsa içinde beklemişse koyu parçalar olabilir bende ilk kez gördüm böyle ama aklıma ilk bu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?