2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim nasil devam ediyor musunuz metsil e memnun musun hala

Bence genel huysuzluklari mutfakta calpol verdim salona geldim yatırdım uyudu daha ilaç kana karışmadan bazen yaptıkları şaşırtıyor beni
Bence de 4. Gun de artık geçmiş olması lazım
Kontrole gittiniz mi c. Tesi kontrol var

Kaç günlük bebeğin canm.? Nerde yaptırdınız sünneti.? Devlete gittim de 1 yaş altını biz yapmıyoruz dedi bi de virüs var acelen ne vs deyip durdu
63 günlükken sünnet ettirdik büyük oğlum 40 günlüktu virüsten geç kaldık aslında
İzmir de özel bi sünnet kliniğinde yaptırdık
Sünnet işi biraz da aileye bağlı esimin hic güzel anıları yok onun için bekletmem hicbirseyden haberleri olmadan olsun bitsin istedi ben de rahatladiklarini büyüyüp serpildiklerini düşünüyorum
Akılları erince de düğün gibi eğlence olur mevlit olur artik o gün nasıl istersek kıyafette giyilir fotoğrafta çekilir rahat rahat

Aynen öyle katılıyorum size benim oğlumda ufak doğdu ben de tereddüt yaşadım ama doktor sakınca görmedi sünnetten once tarttilar ilac vermek için 5 kilo geldi

Ben verdim ama bir faydasını görmedim.
Ya ben bir ay kadar önce kendim içiyordum beni acayip sersemletiyordu ama direkt bebeğe vermedim hiç.
Ya gündüz hiç uyumuyor çok yoruldum. Sütüm azalıyor gündüz emiyor doymuyor az uyusa diye eşim ver diyor bir aydır direniyorum bilemedim

Ah canım aynısı valla. Ne zormuş evin küçüğü olmak. Tüm nazı, derdi bize geçiyor. Canları sağolsun ne diyim.

Yok kız benimki de saçlı masallah ama toka olayını bilmiyorum
Ne yapacağuk yaz geliyor
Kız ben bant taktım benim minnak elini kafasına götürüp bandı çekiştirmeye başladı. Şok oldum. Daha erken değil mi bu hareket için. Anam bunlar folik asit bebeleri herşeyleri erken. Üst model

Bana da öyle geliyor atak haftası mıdır canıma okudu dün sünnetten değil gibi bize kontrol 20 gün sonra dedi sizi daha erken çağırmış sanki

Selam kızlar ben bir kolik anası olarak 1 haftadır giremiyordum foruma bebe çok zorladı bu hafta bizi. Bir türlü uyutamadık. Özellikle akşam olmaya başladı mı bi yeri kesiliyor gibi bir ağlama ki sormayın. Ayakta sallama, meme, emzik gezdirme hiçbirşey kar etmedi. 9 gibi babasının kucağında sızıyordu. Dün yine ağmaya başlayacaktı banyo yaptırdım kundakladım uyuyacak derken yine aynı tondan ağlamaya başladı. Aklıma geldi saç kurutma makinesini çalıştırdım ve şıppp mucize. Benim emziği alıp beşiğinde uyuyan bebeğim geri döndü. Eşim yatırdı 5 dk içinde gözler gitti. Uylu arkadaşı var ondan da açtık 1 saate ayarladık uyumuş kalmışız ikimiz de. Önceden de açıyordum uyku arkadaşından ama demek yeterli gelmiyormuş o ses. Saç kurutma makinesi daha güçlü sesli olunca sustu sanırım. Gün içinde çok gaz çıkartıyor zaten sürekli pırt pırt.
3 ayda biter yavaştan diyor nette ama benimki 6 hafta erken doğdu ya inşallah normal doğum tarihine göre değildir.şuan 3 ayın dolmasına 2 haftası kaldı inşallah biraz rahatlar gazı geçince

Günaydın, sabah ağlama kriziyle uyandık. Gün çok eğlenceli geçecek.

Günaydın canım. Her gün yeni bir mecera resmen.

Bizim de öyle ya her akşam aynı saat ağlamaya başlıyor. Ne yapsan faydasız. Plates topunda zıplama hareketi var onla sakinleri biraz, sonra ayağımda sallayıp uyutabildim. Ama çok zor o ağlarken susturamamak canının yanması. Senin az kalmış maşallah 3 ay dolsun bizede söylersin gerçekten geçiyor mu çok merak ediyorum.

özur dileyerek istemeyen bakmasın..bu nasil kaka..yasayan var mi? canim sıkkın cok ☹☹
yesil kaka olurdu ama icinde koyu nerdeyse siyah damarlanmalar var..mukus azalmisti gene costu..patlican yapar ni?
Kabızlık sorunu var miydi canim yapamamışsa içinde beklemişse koyu parçalar olabilir bende ilk kez gördüm böyle ama aklıma ilk bu geldi

Yaaa tek saçlı bebek benim kızım mı bu grupta vay arkadaş keşke benimki de kel olaydı
Kız dediğin saçlı olur elleme benim oğlan azıcık saçlı doğdu döküldü hepsi dalga geçiyoruz bizde Göktürk demiyoruz artık keltürk diye konuşuyoruz kendisiyle

kızlar bizim aşı için nisan ayinda 2 defa çağıracağız dedi ebe.bir normal zamaninda standart asilarini olacakmis bir de ay sonunda verem bcg aşısı. ben hic böyle sey duymadim dedim.ebe de bizde sistem böyle dedi...nisan sonu nerdeyse 3 aylık olacak.bcg asisi 3 aydan sonra yapılamıyor diye biliyorum..

Kabızlık sorunu var miydi canim yapamamışsa içinde beklemişse koyu parçalar olabilir bende ilk kez gördüm böyle ama aklıma ilk bu geldi

siyah iplikler görülmesi mide de kanama anlamina da gelebiliyor
ama tek bulgu bu degildir emjnim.dunden beri gözlüyorum ates vs bakiyorum.kakasi normale yakinladi.yani bizim normal bile bol mukuslu da.en azindan sari oldu şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…