2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki bende evin en küçüğüyüm nazı tribi hep bana ve en üzüldüğüm babam ben7 yaşımda iken vefat etmiş hep seni şöyle zor büyüttüm seni ne zorluklarla okuttum demesi. 74 yaşında ve sürekli hasta ilgi bekliyor şuan yanımda sabah kalkınca gece bebeğin çok sancısı vardı uyutmadı diyorum bende uyumadım bütün gece hep hastaydım diyor..napalim onları da böyle kabul edicez Rabbim eksikliklerini göstermesin

Kızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Bebeğin uykusunu kaçırıyor mu bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda? Benim bebek öğleleri kesinlikle uyumuyor naparsam yapayım ayakta sallamayı bile denedim en fazla 15 dk gözlerini kapatıyor o kadar. Ama akşam 9 gibi yatıyor gece 3 e 4 e kadar uyuyor hani uykuyla problemi olsa gece de uyumaz. Gerçekten anlayamıyorum küçücük bebek nasıl uyumaz büyük insan gibi bir tek geceleri uyur aklım almıyor. Acaba türk kahvesinden midir yarın içmicem bakalım wc ye zor gidiyorum sürekli kucakta sırtı yere gelince bile ağlıyor delirmeme ramak kaldı

Aynıyız. Ama ben kahve içmiyorum alakası yok bence

Kızlar bebeğine anason veren var mı?

Çok üzüldüm ya boş yere bu kadar yorulur mu bir insan...

Allah rahmet eylesin annelerinize inşallah çok duygulandım okuyunca Allah evlatlarımıza güzel ömürler versin.

Hep mi öyleydi canım yoksa belli bir süredir mi?

Hep böyle değildi ama uzun süredir böyle canım. Emerken uyukluyor hepsi o, aklım almıyor valla

bizde çektik şükür temiz
Bence de neden acele ediyorsunuz ki benim kız ama erkek olaydı yapmazdım bebekken zaten doğum virüs yüzünden çok sade Yalnız geçti bence sünneti düğünlü fotoğraf çekimi kıyafetli yapmak daha güzel hatıra kalır ileride

Şuan bende aynı durumdayım dikişin Üstü sağ taraf taş gibi sert ve şiş doktora gittim net bişey söylemedi antibiyotik verdi bende çok tedirginim bilmiyorum nolcak

Bebeği sünnet olan arkadaş kimdi hatırlayamadım
2. Geceniz nasıl geçti dün oldu ilacın etkisiyle gayet iyi uyudu bugün 7 den sonra huzursuz oldu pipi de yarım bardak var bez deymesin diye onu da istemiyor rahatça kucağıma alamıyorum bende bir çay kaşığı calpol verdim

Merhaba, ben de işe dönmeye hazırlanıyorum ve bebeğime süt sağmak zorunda kalacağım maalesef. Aslıda izin süremi uzatıp emzirmek istiyordum ancak mümkün olmayacak maalesef. Elektrikli göğüs popmpası aldım, ve evde denedim ancak çok ağrı ve acı hissettim. ... manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum. Ancak diğer bir sorun da sağdığım sütün ısıtılması olacak. ... instagram hesabında ... biberon ısıtıcı hakkında çok olumlu yorumlar okudum. En iyi ürün bu gibi gözüküyor. Eğer sizde biberon ısıtıcı arıyorsanız bu ürünü inceleyebilirsiniz bence. Bu ürünü kullanan var mı, sizce gerekli bir ürün mü? Annemin evde süt sıcaklığını ayarlarken sorun yaşamasını istemiyorum. Başka ürün tavsiyeleriniz var mı? cevaplarınız için çok teşekkürler Nisan 2020 anneleri...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun aynısını yaşadım off cok yorucu böyle yapmazdı normalde hergün böyle olursa yandık vallahi

Bendim Fena geçmedi canım bardak koymadık biz ağrısı yok gibiydi. Bi ara huysuzlandı ben de calpol verdim. Bir de fitili ve kremi var kullanıyorum. Bugün inanılmaz huysuzdu kucakta ya da emerken bile söylendi. Ağrısı mı oldu anlamadım oysa bugün 4. Gün. Yine de calpol verdim bir çay kaşığı

Kesinlikle yandık bi çare bulmalı..
Elim kolum koptu bugun ya indir kaldır salla. Ayy napcaz ya niye böyle yapıyorlar herşeyi tamam altı temiz karnı tok ama uykuya geçişte bi sıkıntı yaşıyorlar. Tam böyle dalıyo 10dkka sonra ıhh ıhhhh yapıp duruyor bakıyorum gözler açılmış

Çok zor gerçekten. Ağızları var dilleri yok, dertlerini anlayamıyoruz. Çabucak buyusunler inşallah sağ salim

Aynen ben de napcamı şaşırdım doymuyor mu acaba dedim buzluktan süt çıkardım içti hah dedim tamam şimdi uyur yok yine gözler faltaşı Çözebilene aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…