Canım seni öyle iyi anlıyorum ki bende evin en küçüğüyüm nazı tribi hep bana ve en üzüldüğüm babam ben7 yaşımda iken vefat etmiş hep seni şöyle zor büyüttüm seni ne zorluklarla okuttum demesi. 74 yaşında ve sürekli hasta ilgi bekliyor şuan yanımda sabah kalkınca gece bebeğin çok sancısı vardı uyutmadı diyorum bende uyumadım bütün gece hep hastaydım diyor..napalim onları da böyle kabul edicez Rabbim eksikliklerini göstermesinKızlar annemle tartıştık, yine sinirden ağlattı beni. Konu hep aynı. Neden aramıyorsun? Arıyorum her gün hem de. Doğum yapana kadar her gün normal konuşuyorduk, doğumdan sonra kızımın uyanmasına göre görüntülü arıyorum. Sürekli fotoğraf, video atıyorum ama yetmiyor. İstiyorki günde 3 5 defa arıyım. Eskiden çalışıyordum, şimdi bebek var nasıl mümkün olsun bu? Az önce konuşurken öf dedim diye suratıma telefonu kapadı. Kızım uyanınca görüntülü aradım oturmuş ağlıyor bana senin gibi evlat olmaz olsun diye. Napmışım allah aşkına ben ya? Bize gelmek istedi geçen bir kaç gün kalayım diye bende dedim eşim 3 gün gitmeye başladı birde artık odasında diğer insanlarla çalışıyor 2 hafta kuluçka süresi geçsin öyle gelirsin. Tamamen onu düşündüğümden. Vay efendim ben onu istemiyormuşum, kayınvalidemleri istemediğimden eşimde onu istemiyormuş. Neler saydı bana. Kimse beni düşünmüyor. İlk bebeğim tek başıma büyütüyorum, ne hayallerim vardı hiç birini yapamadım. Psikolojik olarak ne durumdayım kimse bilmiyor ama herkes bana yükleniyor. Ağlama duvarı oldum resmen, herkes bana içini boşaltıp gidiyor. Kusura bakmayın buraya yazdım bu kadar ama içimi dökmem lazımdı bir yere.
Aynıyız. Ama ben kahve içmiyorum alakası yok benceKızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Bebeğin uykusunu kaçırıyor mu bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda? Benim bebek öğleleri kesinlikle uyumuyor naparsam yapayım ayakta sallamayı bile denedim en fazla 15 dk gözlerini kapatıyor o kadar. Ama akşam 9 gibi yatıyor gece 3 e 4 e kadar uyuyor hani uykuyla problemi olsa gece de uyumaz. Gerçekten anlayamıyorum küçücük bebek nasıl uyumaz büyük insan gibi bir tek geceleri uyur aklım almıyor. Acaba türk kahvesinden midir yarın içmicem bakalımwc ye zor gidiyorum sürekli kucakta sırtı yere gelince bile ağlıyor delirmeme ramak kaldı
Kızlar benim de bugün totom ancak yer gördü. O kadar sinirliyim ki ağladım sinirimden..
Sevgili okulum bana izinde olmama rağmen 1000liraya yakın ek ders parası yatırmış. Ben çalışırken bile 300 falan alıyordum, nerelerinden uydurdularsa.. Hesabımda fark edince okula dedim böyle bir para yatmış. Dilekçe yazdırttılar. O gün yazdım yolladım. Bugün de öğlene doğru aradılar, milli eğitime gitmem lazımmış bugün mutlaka.. Çocuğu uyuttum eşime bıraktım koşa koşa gittim, evrak verdiler mal müdürlüğüne götür dediler. Eve geldim, eşimin toplantısı vardı. Mal müdürlüğünü de bilmiyorum ki.. Geldiğim gibi çocuk uyandı. Altını al, emzir, uyutmaya çalış derken saat 3 oldu. Uyuttuğum gibi tekrar çıktım gittim. İşleri halledip koşa koşa geldim geri.. Eşimin de toplantısı vardı yine, arada uyanmış benim kız eşim toplantıdaykenNeyse uyutmuş öyle böyle.. Gelir gelmez ancak yemek yedim benimki uyanıyor şu an.. Anlayacağınız bugün dinlenme sıfır bende.. Uyanınca da uyutması zor bu saatte.. Off off..
Tamamen okulun hatası olan bir şey yüzünden beni bütün gün koşturdular minicik bebeğim varken, gram helal etmiyorum hakkımı hiçbirine..
Ah anam ki ah anam. Yürek sızım. O gitti sanki dünya bomboş kaldı. Senin anneciğinden iki yıl sonraki Temmuz’da da benim anam gitti Nur içinde yatsınlar. Annen de genç gitmiş, ömrü sana kızlarına olsun.
Kızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Bebeğin uykusunu kaçırıyor mu bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda? Benim bebek öğleleri kesinlikle uyumuyor naparsam yapayım ayakta sallamayı bile denedim en fazla 15 dk gözlerini kapatıyor o kadar. Ama akşam 9 gibi yatıyor gece 3 e 4 e kadar uyuyor hani uykuyla problemi olsa gece de uyumaz. Gerçekten anlayamıyorum küçücük bebek nasıl uyumaz büyük insan gibi bir tek geceleri uyur aklım almıyor. Acaba türk kahvesinden midir yarın içmicem bakalımwc ye zor gidiyorum sürekli kucakta sırtı yere gelince bile ağlıyor delirmeme ramak kaldı
Hep böyle değildi ama uzun süredir böyle canım. Emerken uyukluyor hepsi o, aklım almıyor vallaÇok üzüldüm ya boş yere bu kadar yorulur mu bir insan...
Allah rahmet eylesin annelerinize inşallah çok duygulandım okuyunca Allah evlatlarımıza güzel ömürler versin.
Hep mi öyleydi canım yoksa belli bir süredir mi?
bizde çektik şükür temizBugün hastahaneye gittim kızlar kalça kontrolüne temiz cıktı çok şükür..gitmişken sunneti de sordum çocuk cerrahına hem virüs var napacaksın da acelen ne senin de flan dedi 4 5 yıl snra yaptır derdin ne dedi. Bende zor olur buyuyunce smdi hareket etmiyo öyle o yüzden dedim aynı olir bisey olmaz dio aynı olması imkansız o zamn hem cani açıldığını daha iyi bilecek mikrop kapma olasılığı artacak yerinde durmayacak birde eve getiririz diye düşündüm bakalm artık ne olur
Şuan bende aynı durumdayım dikişin Üstü sağ taraf taş gibi sert ve şiş doktora gittim net bişey söylemedi antibiyotik verdi bende çok tedirginim bilmiyorum nolcakSezeryan olan arkadaşlarım sizde de oldu mu sezeryan dikiş yerinin üstünde şişlik ? Dikiş yerimin üstü kocaman şişti boylu boyunca . Şu an sanki karnımı da şişiyor gibi hissediyorum . Yaklaşık bir haftadır akıntım vardı şu an lavaboda da kanama gördüm . Dua edin lütfen benim için , nedir bu başıma gelenler bilmiyorum ki
Merhaba, ben de işe dönmeye hazırlanıyorum ve bebeğime süt sağmak zorunda kalacağım maalesef. Aslıda izin süremi uzatıp emzirmek istiyordum ancak mümkün olmayacak maalesef. Elektrikli göğüs popmpası aldım, ve evde denedim ancak çok ağrı ve acı hissettim. ... manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum. Ancak diğer bir sorun da sağdığım sütün ısıtılması olacak. ... instagram hesabında ... biberon ısıtıcı hakkında çok olumlu yorumlar okudum. En iyi ürün bu gibi gözüküyor. Eğer sizde biberon ısıtıcı arıyorsanız bu ürünü inceleyebilirsiniz bence. Bu ürünü kullanan var mı, sizce gerekli bir ürün mü? Annemin evde süt sıcaklığını ayarlarken sorun yaşamasını istemiyorum. Başka ürün tavsiyeleriniz var mı? cevaplarınız için çok teşekkürler Nisan 2020 anneleri...Kızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Bebeğin uykusunu kaçırıyor mu bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda? Benim bebek öğleleri kesinlikle uyumuyor naparsam yapayım ayakta sallamayı bile denedim en fazla 15 dk gözlerini kapatıyor o kadar. Ama akşam 9 gibi yatıyor gece 3 e 4 e kadar uyuyor hani uykuyla problemi olsa gece de uyumaz. Gerçekten anlayamıyorum küçücük bebek nasıl uyumaz büyük insan gibi bir tek geceleri uyur aklım almıyor. Acaba türk kahvesinden midir yarın içmicem bakalımwc ye zor gidiyorum sürekli kucakta sırtı yere gelince bile ağlıyor delirmeme ramak kaldı
Bugun aynısını yaşadım off cok yorucu böyle yapmazdı normalde hergün böyle olursa yandık vallahiKızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Bebeğin uykusunu kaçırıyor mu bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda? Benim bebek öğleleri kesinlikle uyumuyor naparsam yapayım ayakta sallamayı bile denedim en fazla 15 dk gözlerini kapatıyor o kadar. Ama akşam 9 gibi yatıyor gece 3 e 4 e kadar uyuyor hani uykuyla problemi olsa gece de uyumaz. Gerçekten anlayamıyorum küçücük bebek nasıl uyumaz büyük insan gibi bir tek geceleri uyur aklım almıyor. Acaba türk kahvesinden midir yarın içmicem bakalımwc ye zor gidiyorum sürekli kucakta sırtı yere gelince bile ağlıyor delirmeme ramak kaldı
Benim oğlan da keltoşYaaa tek saçlı bebek benim kızım mı bu grupta vay arkadaşkeşke benimki de kel olaydı
BendimBebeği sünnet olan arkadaş kimdi hatırlayamadım
2. Geceniz nasıl geçti dün oldu ilacın etkisiyle gayet iyi uyudu bugün 7 den sonra huzursuz oldu pipi de yarım bardak var bez deymesin diye onu da istemiyor rahatça kucağıma alamıyorum bende bir çay kaşığı calpol verdim
Kesinlikle yandık bi çare bulmalı..Bugun aynısını yaşadım off cok yorucu böyle yapmazdı normalde hergün böyle olursa yandık vallahi
Elim kolum koptu bugun ya indir kaldır salla. Ayy napcaz ya niye böyle yapıyorlar herşeyi tamam altı temiz karnı tok ama uykuya geçişte bi sıkıntı yaşıyorlar. Tam böyle dalıyo 10dkka sonra ıhh ıhhhh yapıp duruyor bakıyorum gözler açılmışKesinlikle yandık bi çare bulmalı..
Çok zor gerçekten. Ağızları var dilleri yok, dertlerini anlayamıyoruz. Çabucak buyusunler inşallah sağ salimAnladım cnaım birimde dediğin gibi bir tek dün oldu ama ara sıra fışkırtarak kusuyor son 10 gün bu kusma arttı inş reflü değildir internetten baktım idrar testimiz de temiz çıkmış aradım doktoru normal kusmadır diyor kilo kaybı yıksa sorun yok diyor bu hafta takip et emme sıkıntısı olur getir dedi haftaya aşıya götüreceğim inş kilo sıkıntımız olmaz
ahh bu bebekler büyüsünler biranönce çok zormuş bebek
Hep böyle değildi ama uzun süredir böyle canım. Emerken uyukluyor hepsi o, aklım almıyor valla
Aynen ben de napcamı şaşırdım doymuyor mu acaba dedim buzluktan süt çıkardım içti hah dedim tamam şimdi uyur yok yine gözler faltaşıElim kolum koptu bugun ya indir kaldır salla. Ayy napcaz ya niye böyle yapıyorlar herşeyi tamam altı temiz karnı tok ama uykuya geçişte bi sıkıntı yaşıyorlar. Tam böyle dalıyo 10dkka sonra ıhh ıhhhh yapıp duruyor bakıyorum gözler açılmış
Yok kız benimki de saçlı masallah ama toka olayını bilmiyorumYaaa tek saçlı bebek benim kızım mı bu grupta vay arkadaşkeşke benimki de kel olaydı
Bazen benimki de alttan sızıyor ya kayip falan oluyor yaniKullanıyorum ama yan yattıgımda sanırım pese denk gelmiyo aradan sızıp yakamı ıslıyor cok sinir bozucu bi durum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?