2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben normal kahvede iciyorum bazen türk kahvesi de içiyorum etkisi oldugunu sanmıyorum ben

Yaaa tek saçlı bebek benim kızım mı bu grupta vay arkadaş keşke benimki de kel olaydı
Benimki de saçlı canım hatta doğduğunda nerdeyse bağlanacak saçları vardı. Şu an önleri gözüne girmeye başladı arkaları da terletiyor. Ben de düşünüyordum geçen napsam diye bant alıp alnını falan açıcam alnı kıllı olacak çocuğun

Benim kız kaka yapmıyor diye dün erik suyu ictim bugün de ishal oldu sabah 7 den beri yeni uyudu oda devamlı olur mu bilemiyorum delircem benim kızın totosunun ortası yok ki

Ya tabiki canm ama yaş büyüdükçe de iyileşme süreci çok zor olur hareketli olduğu için yerinde durmaz acır kanar sürekli o yüzden erkenden olsun bitsin istiyorum. Birde aklı ermeden yaptırıp çocuğu etkilemek de istemiyorum aklı erdikçe bence çok zor gelir bilinçsiz anlamadan borde emeklemeden de önce hareketsiz olunca çabuk iyileşir. Kb kalsa 7 8 yaş diyor çok büyük olacak o zamana kadar yaptırmak bile istemez belki çocuk. Yine resim vs etraf süslemesi üst baş yaparım kendi imkanimca resim çekerim evde olursa tabi.

Afiyet olsun kuzuya ama Her emisme saati mesajınızı gördüğümde içim cız ediyor gözlerim doluyor benim cocuklar beni emmedi kendimi anne degilmisim gibi hissediyorum bana neden bağlanmıyorlar diye

Ah canım ya üzülme nolur sen üzüldükçe bence bebişe de yansıyor. Biraz toparlamaya çalış kendini zor biliyorum ama başka elden ne gelir. Belki ileride emecek ben çok forum dolaşıyorum 3. Ayda bile bebeği emmeye başlayan var. Emmese bile inan geçecek bu günler.

Kaç günlük bebeğin canm.? Nerde yaptırdınız sünneti.? Devlete gittim de 1 yaş altını biz yapmıyoruz dedi bi de virüs var acelen ne vs deyip durdu

Ben de sünneti sordum doktorumuza . Küçük olmasaydı kırkından hemen sonra yaptıracaktık. Şimdi 20 gün sonra gittiğimizde konuşalım dedi doktorumuz. Biz büyümeden yaptırmak istiyoruz. Çocukta travma olmasın. Büyüyünce zor oluyor bebekken beziyle iyileşiyor. İnşallah sağlıkla atlatsınlar bu süreci de ..,

Yani tabi orası da öyle ama ben 3-4 yaşı daha uygun buluyorum

Biz haftaya Perşembe gideceğiz. 66 günlük olacağız haftaya. Bir sor dr una ebene istersen
Sordum problem yok dedi ama kafama takildki iste..
özur dileyerek istemeyen bakmasın..bu nasil kaka..yasayan var mi? canim sıkkın cok ☹☹
yesil kaka olurdu ama icinde koyu nerdeyse siyah damarlanmalar var..mukus azalmisti gene costu..patlican yapar ni?
Canim patlican mibbilmiyorum ama benim kizin kakada da var ara ara. Bizimde kaka yesil simdi mamayi deggistirdim yine aptamil conformile gecim bugun henuz kaka yapmadi bakayim nasil okacak.
Kızlar bebeğine anason veren var mı?
Canim.duydum ama cesaret edemiyorum. Birde anason uyusturuyormus diye duydum

Şuan bende aynı durumdayım dikişin Üstü sağ taraf taş gibi sert ve şiş doktora gittim net bişey söylemedi antibiyotik verdi bende çok tedirginim bilmiyorum nolcak
Benim daha önce dikiş yerimden iltihap da akmıştı . Şişlik hala duruyor . Doktor ödem dedi bana da . Nasıl bir ödemse diğer sezeryanda alırız dedi

Ya aynısı bende de var. Bu gece tam uyutuyorum yatıyorum, hiç uyumamış gibi açıyor gözleri.. 3 saat uğraştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…