Ben normal kahvede iciyorum bazen türk kahvesi de içiyorum etkisi oldugunu sanmıyorum benKızlar türk kahvesi içiyor musunuz? Bebeğin uykusunu kaçırıyor mu bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu konuda? Benim bebek öğleleri kesinlikle uyumuyor naparsam yapayım ayakta sallamayı bile denedim en fazla 15 dk gözlerini kapatıyor o kadar. Ama akşam 9 gibi yatıyor gece 3 e 4 e kadar uyuyor hani uykuyla problemi olsa gece de uyumaz. Gerçekten anlayamıyorum küçücük bebek nasıl uyumaz büyük insan gibi bir tek geceleri uyur aklım almıyor. Acaba türk kahvesinden midir yarın içmicem bakalımwc ye zor gidiyorum sürekli kucakta sırtı yere gelince bile ağlıyor delirmeme ramak kaldı
Benimki de saçlı canım hatta doğduğunda nerdeyse bağlanacak saçları vardı. Şu an önleri gözüne girmeye başladı arkaları da terletiyor. Ben de düşünüyordum geçen napsam diye bant alıp alnını falan açıcam alnı kıllı olacak çocuğunYaaa tek saçlı bebek benim kızım mı bu grupta vay arkadaşkeşke benimki de kel olaydı
Ya tabiki canm ama yaş büyüdükçe de iyileşme süreci çok zor olur hareketli olduğu için yerinde durmaz acır kanar sürekli o yüzden erkenden olsun bitsin istiyorum. Birde aklı ermeden yaptırıp çocuğu etkilemek de istemiyorum aklı erdikçe bence çok zor gelir bilinçsiz anlamadan borde emeklemeden de önce hareketsiz olunca çabuk iyileşir. Kb kalsa 7 8 yaş diyor çok büyük olacak o zamana kadar yaptırmak bile istemez belki çocuk. Yine resim vs etraf süslemesi üst baş yaparım kendi imkanimca resim çekerim evde olursa tabi.bizde çektik şükür temiz
Bence de neden acele ediyorsunuz ki benim kız ama erkek olaydı yapmazdım bebekken zaten doğum virüs yüzünden çok sade Yalnız geçti bence sünneti düğünlü fotoğraf çekimi kıyafetli yapmak daha güzel hatıra kalır ileride
Afiyet olsun kuzuya ama Her emisme saati mesajınızı gördüğümde içim cız ediyor gözlerim doluyor benim cocuklar beni emmedi kendimi anne degilmisim gibi hissediyorum bana neden bağlanmıyorlar diyeEmişme saati
Afiyet olsun kuzuya ama Her emisme saati mesajınızı gördüğümde içim cız ediyor gözlerim doluyor benim cocuklar beni emmedi kendimi anne degilmisim gibi hissediyorum bana neden bağlanmıyorlar diye
Ben verdim ama bir faydasını görmedim.Kızlar bebeğine anason veren var mı?
Kaç günlük bebeğin canm.? Nerde yaptırdınız sünneti.? Devlete gittim de 1 yaş altını biz yapmıyoruz dedi bi de virüs var acelen ne vs deyip durduBebeği sünnet olan arkadaş kimdi hatırlayamadım
2. Geceniz nasıl geçti dün oldu ilacın etkisiyle gayet iyi uyudu bugün 7 den sonra huzursuz oldu pipi de yarım bardak var bez deymesin diye onu da istemiyor rahatça kucağıma alamıyorum bende bir çay kaşığı calpol verdim
Yani tabi orası da öyle ama ben 3-4 yaşı daha uygun buluyorumYa tabiki canm ama yaş büyüdükçe de iyileşme süreci çok zor olur hareketli olduğu için yerinde durmaz acır kanar sürekli o yüzden erkenden olsun bitsin istiyorum. Birde aklı ermeden yaptırıp çocuğu etkilemek de istemiyorum aklı erdikçe bence çok zor gelir bilinçsiz anlamadan borde emeklemeden de önce hareketsiz olunca çabuk iyileşir. Kb kalsa 7 8 yaş diyor çok büyük olacak o zamana kadar yaptırmak bile istemez belki çocuk. Yine resim vs etraf süslemesi üst baş yaparım kendi imkanimca resim çekerim evde olursa tabi.
3-4 yaşında yapmak yasak diye biliyorum. Ya bebekken ya da 7 yaşından sonra diye biliyorum.Yani tabi orası da öyle ama ben 3-4 yaşı daha uygun buluyorum
Olabilir canım bilgim yok zaten öyle Kendimce düşündüm benim bebeğim kız zaten3-4 yaşında yapmak yasak diye biliyorum. Ya bebekken ya da 7 yaşından sonra diye biliyorum.
Sordum problem yok dedi ama kafama takildki iste..Biz haftaya Perşembe gideceğiz. 66 günlük olacağız haftaya. Bir sor dr una ebene istersen
Canim patlican mibbilmiyorum ama benim kizin kakada da var ara ara. Bizimde kaka yesil simdi mamayi deggistirdim yine aptamil conformile gecim bugun henuz kaka yapmadi bakayim nasil okacak.özur dileyerek istemeyen bakmasın..bu nasil kaka..yasayan var mi? canim sıkkın cok ☹☹
yesil kaka olurdu ama icinde koyu nerdeyse siyah damarlanmalar var..mukus azalmisti gene costu..patlican yapar ni?
Canim.duydum ama cesaret edemiyorum. Birde anason uyusturuyormus diye duydumKızlar bebeğine anason veren var mı?
Benim daha önce dikiş yerimden iltihap da akmıştı . Şişlik hala duruyor . Doktor ödem dedi bana da . Nasıl bir ödemse diğer sezeryanda alırız dediŞuan bende aynı durumdayım dikişin Üstü sağ taraf taş gibi sert ve şiş doktora gittim net bişey söylemedi antibiyotik verdi bende çok tedirginim bilmiyorum nolcak
Bende tam tersi 3 4 aylık en fazla diyorum bakalm eve brini bulursak güvenilir araştıracaklarYani tabi orası da öyle ama ben 3-4 yaşı daha uygun buluyorum
Ya aynısı bende de var. Bu gece tam uyutuyorum yatıyorum, hiç uyumamış gibi açıyor gözleri.. 3 saat uğraştıkElim kolum koptu bugun ya indir kaldır salla. Ayy napcaz ya niye böyle yapıyorlar herşeyi tamam altı temiz karnı tok ama uykuya geçişte bi sıkıntı yaşıyorlar. Tam böyle dalıyo 10dkka sonra ıhh ıhhhh yapıp duruyor bakıyorum gözler açılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?