2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

benim de sabahlari parmaklar iptal

doktoruma sorayim bi bakayim

kiz ben ne elektrik supurge ne camasir makina çalistiramiyorumhemen uyaniyor

lQUOTTE="cecenn, post: 64074797, member: 278485"]
Kızlar üzgünüm inşallah rahatsız olan olmaz ama bu nedir bilen var mı ishal mi? 2 normal kaka sonrası bunu yaptı.
[/QUOTE]
mukus ama hemen alerji demek degil olabilir normal arada...

Kizlaar selam firsat olmuyor cocuklarla
Nasilsinizz
Bebisin gobek deliginde kararma fark ettim.
Korktum
Biliyor musunuz nedir

siz siz olun uyuyan bebege dokunmayin.bi dokundum bin ahh isittim..uyumuyorr uyumuyor basim catliycak yorgunluktan
aslaaaa dokunmuyorum. o dediğin cooook eskidendi. gaz sancisiyla ağlaması o kadar yoruyor ve üzüyor ki uyurken dinleniyor diyorum. bi de yürek mi yedim canim elliyeyim

Bu gece uykularından çığlık ata ata uyandı normalde yapmazdı böyle. Mızıldanırdı acıkınca alırdım. Bir sıkıntımız vardı ama neydi anlamadım.

Biberon reddi mi yaşıyorum acaba bir de uykuda emmiyor zaten, biberon da almıyor . Bir buçuk saattir uğraşıyorum çocuk aç aç uyuyor .ağzına gelen mamayı da dışarı akıtıyor hep . Sizin bebekler acıkınca uyanıyor mu özellikle mama alan lar

Akşam 6 dan beri uyumayan ağlayan bir bebek 40 bizede çok uğurlu geldi. Neden böyle oluyor anlamıyorum ya. Tam düzeliyor derken başa sarıyoruz.
Saat 4 de basladik 6 da alevlendi dün diger günlerden cok daha kötüydü kundakta sallamayla bile durmadı bugün catlicak galiba dedim korktum annemi cagirdim .1bucuk gibj sakinlesti ama gece boyunca huzursuz mizmizdi elimiz besikte sallayarak kaldik hep. bir gaz bu kadar aglatir mi ya

aslaaaa dokunmuyorum. o dediğin cooook eskidendi. gaz sancisiyla ağlaması o kadar yoruyor ve üzüyor ki uyurken dinleniyor diyorum. bi de yürek mi yedim canim elliyeyim
Cok uyuyo o zaman da mi 5 6 saat.
Kaka yapmis oluo ya da.
Kizi emziriyim diye kalktim oglAn da uyandi 5 ten beri bayilcam 2de yatmistim oyoy
Bnm cocuklarim hic uyumuor babalarina cekmemisler

Benim ki uyumuyor ki hiç buradakiler gibi 1 saat geçmiyor. Mama ne kullanıyorsun

Bizde aynı durumdayız kaç kez doktora gittik anlatamam bıgün kalça testi var başka doktora daha götüreceğim

Bende aynı durumdayım o gün sen 3 kez veriyorum yazınca fark ettim bizde öyleydik şu an 6 yı buluyor neden ötle oldu anlamadım

İşitme testinde geçemeyen çok oluyor o normal, kilosu farklı tartılar ise normal ama aynı tartı ise bence 10 günde almalıydı sen takip et yine bir hafta Ya da 15. Gün gideceksin Ya tekrar bak kilosuna eğer almazsa mama başlarsın

Aynen insan düşünmeden edemiyor başka bir sorun mu var diye.

Tartı aynıydı fakat doktor normal dedi. Aslında her defasında çıplak tartılmalıymış. Ama hijyen açısından mümkün değil dedi. Kakası çişi de iyi ağırlaştı hissediyorum aldı bence. 2. Ay kontrolüne kadar bekleyeceğim. En sonunda eve tartı alacağım da o zaman da psikopat gibi sürekli çocuğu tartarım gerek yok.

Günaydın kızlar bir an önce şu 3 ay bitse, barsakların kıvrımlaşması tamamlansada şu gaz olayları bitse bu nedir ya? Çocuk uyuyacak gözlerini kapıyor tam dalacak, bir gaz sıkıştırıyor kıyamet kopuyor ondan sonra. Yeminle grupta herkes bu gazdan çekiyor.

Ne gazmis bence bu bebeler bize kök sokturmeye gazi bahane edinmisler esime sakasina kizdirmak icin diyorum birde kızımız olsun vallahi evden kacar giderim diyor

Günaydın canım. 3 aydan sonra bitiyor dimi kesin bilgi mi 40ı çıksıncılar gibi olmasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…