Uykusuz bir sabahtan merhaba.. Her yerim dökülüyor. Sabahları parmaklarım uyuşuk kalkıyorum. Boyun ve omuz arasında çok ağrım oluyor sanırım fıtık gibi bir şey.. Gece beşiği sallamak ve emziği tutmaķtan kollarım tutulmuş. Bir kolumun ağrısı mememe de saplanıyor hareket ettirince.. Bakalım bu gün bize neler getirecek..
Kızlar benim sütüm çok azaldı. Önceden günde 3 kere mama veriyorum yazmıltım ya dün 4-5 defa vermek durumunda kaldım, doymuyor. Vermeden direniyorum. Tekrar tekrar bir sağ meme bir sol memeyi emziriyorum. Ama süt gelmediği için kızıyor. Böyle giderse süt tamamen gider heralde..
Bu saçma değil mi? Bence bildir bu durumu şikayet hattı falan bulup. Günü geçmesi sıkıntı olabilir.
Kız libidon nasıl yerlerde, hamilelik boyu yapamamanin acısını cikarasin gelmiyor mu
Canım mama vermek sütü azaltıyor. Süt azaldıkça mama veriyorsun. Kısır döngüye giriyor. Bence mama verdiğin öğünlerde sütünü sağ. Bu şekilde artırınca sadece memeye donebilirsin. Çünkü meme tamamen arz talep üzerine çalışıyor.
Dün benimki de yer değiştirdiği için sanırım acayip huysuzdu. Hep memedeydi. Mama da yasak veremiyorum. Memeler boşaldı bu hala emme derdinde. Zorlaya zorlaya getirdi artık. Doymadı ağladı biliyorum ama elimden bir şey gelmedi. ☹
kiz ben ne elektrik supurge ne camasir makina çalistiramiyorumhemen uyaniyorBizimki elektrik süpürgesini açınca uyku moduna geçiyor kapatınca uyanıyor ya.. Eşim tüm evi 5 kere tavaf ettiAma telden açtıklarımızı tınlamıyor. Ben de yerleri sileyim diye su hazırlamıştım ama öylece kaldı, uyumuyor zilli.. Saçımı bile yeni toplayabildim.
aslaaaa dokunmuyorum. o dediğin cooook eskidendi. gaz sancisiyla ağlaması o kadar yoruyor ve üzüyor ki uyurken dinleniyor diyorum. bi de yürek mi yedim canim elliyeyimsiz siz olun uyuyan bebege dokunmayin.bi dokundum bin ahh isittim..uyumuyorr uyumuyor basim catliycak yorgunluktan
Saat 4 de basladik 6 da alevlendi dün diger günlerden cok daha kötüydü kundakta sallamayla bile durmadı bugün catlicak galiba dedim korktum annemi cagirdim .1bucuk gibj sakinlesti ama gece boyunca huzursuz mizmizdi elimiz besikte sallayarak kaldik hep. bir gaz bu kadar aglatir mi yaAkşam 6 dan beri uyumayan ağlayan bir bebek 40 bizede çok uğurlu geldi. Neden böyle oluyor anlamıyorum ya. Tam düzeliyor derken başa sarıyoruz.
Cok uyuyo o zaman da mi 5 6 saat.aslaaaa dokunmuyorum. o dediğin cooook eskidendi. gaz sancisiyla ağlaması o kadar yoruyor ve üzüyor ki uyurken dinleniyor diyorum. bi de yürek mi yedim canim elliyeyim
Çok saol cnm ilk kez böyle bişey duydum kafama takıldı internette de araştırdım hiç böyle bi bilgi yokEtkileşim olmaz kullanabilirsin bence
Sağlık ocağındaki doktora sordum aynı anda içmesin saat koysun yeter dediÇok saol cnm ilk kez böyle bişey duydum kafama takıldı internette de araştırdım hiç böyle bi bilgi yok
Benim ki uyumuyor ki hiç buradakiler gibi 1 saat geçmiyor. Mama ne kullanıyorsunBiberon reddi mi yaşıyorum acaba bir deuykuda emmiyor zaten, biberon da almıyor . Bir buçuk saattir uğraşıyorum çocuk aç aç uyuyor .ağzına gelen mamayı da dışarı akıtıyor hep . Sizin bebekler acıkınca uyanıyor mu özellikle mama alan lar
Bizde aynı durumdayız kaç kez doktora gittik anlatamam bıgün kalça testi var başka doktora daha götüreceğimSaat 4 de basladik 6 da alevlendi dün diger günlerden cok daha kötüydü kundakta sallamayla bile durmadı bugün catlicak galiba dedim korktum annemi cagirdim .1bucuk gibj sakinlesti ama gece boyunca huzursuz mizmizdi elimiz besikte sallayarak kaldik hep. bir gaz bu kadar aglatir mi ya
Bende aynı durumdayım o gün sen 3 kez veriyorum yazınca fark ettim bizde öyleydik şu an 6 yı buluyor neden ötle oldu anlamadımSelam kızlar bir süredir giremiyordum kızla uğraşmaktan. Ben 50.günde adet oldum başka adet gören var mı merak ettim.
Bir de meme reddi ardından 10 gündür hiç biberon kullanmadık ama kayınvalidem çocuğun kilo alamadığını hatta zayıfladığını iddia ediyor kafama takılıyor benim de acaba biberon vermediğim için doymuyor mu diyehalbuki biberonla verdiğim de kendi sütümdü. 55 günlüğüz bugün 5 kilo olmuş. 15 mayısta 4300 tartılmıştı. Normal mi değil mi benim bebeğin boyu biraz uzun ondan toplu görünmüyor acaba ondan mı bilemiyorum aslında bana normal geliyor kilosu ama o öyle deyince acaba mı diyorum.
İşitme testinde geçemeyen çok oluyor o normal, kilosu farklı tartılar ise normal ama aynı tartı ise bence 10 günde almalıydı sen takip et yine bir hafta Ya da 15. Gün gideceksin Ya tekrar bak kilosuna eğer almazsa mama başlarsınKızlar biraz morale ihtiyacım var. Bebişim bugün işitme testini geçemedi normal dediler ama ikisinden de kaldı. 15 gün sonra çağırdılar. Birde 10 gün önce kilosu ile aynı. Doktor kilo aylık ölçümde belli olur normal dedi onada. Ama nasıl kafaya takmayayım ki şimdi benim gibi yaşayan oldu mu bu durumları?
Saat 4 de basladik 6 da alevlendi dün diger günlerden cok daha kötüydü kundakta sallamayla bile durmadı bugün catlicak galiba dedim korktum annemi cagirdim .1bucuk gibj sakinlesti ama gece boyunca huzursuz mizmizdi elimiz besikte sallayarak kaldik hep. bir gaz bu kadar aglatir mi ya
İşitme testinde geçemeyen çok oluyor o normal, kilosu farklı tartılar ise normal ama aynı tartı ise bence 10 günde almalıydı sen takip et yine bir hafta Ya da 15. Gün gideceksin Ya tekrar bak kilosuna eğer almazsa mama başlarsın
Benimki de şu an aynı şeyi yapıyor. Hava yutup duruyor. Gaz oluyor bu sefer.Benimki sürekli yapmaya başladı acaba sütümmü yetmiyor
Ne gazmis bence bu bebeler bize kök sokturmeye gazi bahane edinmislerGünaydın kızlarbir an önce şu 3 ay bitse, barsakların kıvrımlaşması tamamlansada şu gaz olayları bitse bu nedir ya? Çocuk uyuyacak gözlerini kapıyor tam dalacak, bir gaz sıkıştırıyor kıyamet kopuyor ondan sonra. Yeminle grupta herkes bu gazdan çekiyor.
Günaydın kızlarbir an önce şu 3 ay bitse, barsakların kıvrımlaşması tamamlansada şu gaz olayları bitse bu nedir ya? Çocuk uyuyacak gözlerini kapıyor tam dalacak, bir gaz sıkıştırıyor kıyamet kopuyor ondan sonra. Yeminle grupta herkes bu gazdan çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?