- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Sağol teyzesi inşallah takipteyim hiç uyumadım dün de 3 saat uyumuştum perişanımAman kontrolü bırakma canım calpol mecbur ver düzelir insallah minik kuzu
Basta gayet iyiydi simdilerde böyle yapar oldu böyle yaptıgından beslenemiyor cok üzülüyorum bildiğin ac geziyor kafayı yicemBen 2 ay bunun savaşını verdim almila sürekli boğulıyordu buradan da yazdım hatta 5-6 biberon aldım 500 TL harcadım kim ne dese aldım çözümü mamajıo nın biberonunda buldum en yavaş akışkan onda tamamen dik pozisyonda içirdim hep.
Birsey olmaz canım onun canı rahat etsin yeter ki biz uykusuz kalırız napalımSağol teyzesi inşallah takipteyim hiç uyumadım dün de 3 saat uyumuştum perişanım
O biberon 30 TL filan bir dene sen olur canım her gün huy değiştiriyorlar mamasını da beğenmiyor olabilir bir de onu değiştir annesiBasta gayet iyiydi simdilerde böyle yapar oldu böyle yaptıgından beslenemiyor cok üzülüyorum bildiğin ac geziyor kafayı yicem
Aynen aynen canımBirsey olmaz canım onun canı rahat etsin yeter ki biz uykusuz kalırız napalım
Gecen hafta 10 gün içinde tartıldı Aynı çıkmıştı gram bile almamıştı şimdi onun üzerinden de bir hafta geçti zayıflamazsa iyi bu gidişle
Anne sütü de veriyorum canım .alayım onu inşallah işimize yararO biberon 30 TL filan bir dene sen olur canım her gün huy değiştiriyorlar mamasını da beğenmiyor olabilir bir de onu değiştir annesi
İnşallah zayıflamaz ya dur öyle düşünme beslendikten sonra yarım saat bir saat bekle yine 30 ver bakalımGecen hafta 10 gün içinde tartıldı Aynı çıkmıştı gram bile almamıştı şimdi onun üzerinden de bir hafta geçti zayıflamazsa iyi bu gidişle
Streslisin ya oda etkiliyor olabilir içti içecek diye elinde değil biliyorum amaAnne sütü de veriyorum canım .alayım onu inşallah işimize yarar
Nerisona C geçiriyor canımKızlar doktordan geliyorum. Bizim kızarıklıklar isilik çıkmadı. Yoğun alerjik egzama çıktıKortizonlu krem başlamak zorundayız. Yediklerime çok dikkat etmeme rağmen alerji tekrarladı. Artık ne yesem ne yemesem bilmiyorum. Doktor emzirdikten 2 saat sonra kızarıklık artarsa o öğünde yediklerini gözden geçir dedi. Canım sıkıldı yine
Kuzum şu markayı çok ovuyorlar bi bak istersen.Kızlar bizim bir sorunumuz var
Oğlum biberonu içmeyi beceremez oldu çekiyor çekiyor sonra yutkunamıyor boğuluyor gibi olup 1 dk sürmüyor beslenmesi bırakıyor sonra yine aynı sonra bırakıyor . 30 u bitirmek bile hayal oldu oyy ben ne edicem
Lansinoh kullanıyoruz basta orta akıştan gayet içerdi . Şimdi aynı uçtanda aynı şeyi yapıyor . Bide güya yavaş akış aldım ortadan bile hızlı akıtıyor onda da aynı boğuluyor
Başka biberon denesem alır mı ki ucları farklı oluyor mesela wee var onu alamıyor
Bir şey soracağım doğum parasini herkes aliyor mu mesela ben bagkurluyum alabiliyor muyum? E devletten bakınca yatmış mı görünüyordu sizde
Canım geçmiş olsun dönmemiş kaymıştır muhtemelen dönmesi için düz zemin lazım eğik zeminde dönemez şuan. Benimki de beşiğinde kendini kaydirip iyice dibe giriyor. 3 aydan sonra dönebilirler bebeğin hareketliliğine bağlı aslında benim kızlar 4,5 aylıkken falan dönmüştü. Oğlana sabahları dönme egzersizi yaptırıyorum kolunu altına alıp destekliyorum popoyu pıt dönüp şaşırıyor bir de şapşikBenim sıpam bu gece reflü yatagindan yüzüstü düştü ☹ Uyanıp yüzüstü görünce aklım çıktı resmen. Dönüyor mu yoksa kenara gelip kayıyor mu anlamadim ☹ ne zaman döner bu minikler bilen var mı?
Peki dönünce başını kaldirabiliyor mu canım?Canım geçmiş olsun dönmemiş kaymıştır muhtemelen dönmesi için düz zemin lazım eğik zeminde dönemez şuan. Benimki de beşiğinde kendini kaydirip iyice dibe giriyor. 3 aydan sonra dönebilirler bebeğin hareketliliğine bağlı aslında benim kızlar 4,5 aylıkken falan dönmüştü. Oğlana sabahları dönme egzersizi yaptırıyorum kolunu altına alıp destekliyorum popoyu pıt dönüp şaşırıyor bir de şapşik
Kaldırıyor benim oplan doğduğundan beri başını tutuyor canım hergün yüz üstü bir süre yatırıyorum kafayı kaldırıyor. Yastığa yatırırsam üst vucuduyla birlikte kalkıyor. Bi süre sonra yorulup kafa sallanmaya başlıyor yalnızPeki dönünce başını kaldirabiliyor mu canım?
Benimki yatakta kaldırmıyor. Kendi üstüme yatirinca kaldırıyor. Ben çözemedim bu bebeyiKaldırıyor benim oplan doğduğundan beri başını tutuyor canım hergün yüz üstü bir süre yatırıyorum kafayı kaldırıyor. Yastığa yatırırsam üst vucuduyla birlikte kalkıyor. Bi süre sonra yorulup kafa sallanmaya başlıyor yalnız
İnşallah zayıflamaz ya dur öyle düşünme beslendikten sonra yarım saat bir saat bekle yine 30 ver bakalım
Gülüm 30u bile bitirmiyor 5 dk uyuyor uyaniyor bur iki cekip uyuyor sonra yine ayni döngü bu cocuk beslenmeye karsi galibaStreslisin ya oda etkiliyor olabilir içti içecek diye elinde değil biliyorum ama
Aynen ağzında tutuyorum daha icsin diye habire ağzının yanindan akıtıyor damla damla sagdigim sütü döküp duruyor üzülüyorum. Meme emmesinden gectik bari biberonla beslenselerLepistesb benim kız da aynı bu ara . Bir meme yi istemiyor bir biberonu . Gece ağzını açmıyor mama veremiyorum . Alıp ağzında bekletiyor . Uyanık olduğu zamanlarda da bazen çok az içiyor hep döküyor , hatta püskürtüyor . Bizimkinin de kilo alımı az . Bir de üstüne kusuyor . Bugün de aşımız var inşallah ateşlenmez . Uyurken ateşlendiğinde uyanıyor mu rahatsızlanıp yoksa sürekli başında beklemek mi gerek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?