2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Basta gayet iyiydi simdilerde böyle yapar oldu böyle yaptıgından beslenemiyor cok üzülüyorum bildiğin ac geziyor kafayı yicem

Nerisona C geçiriyor canım

Eklentiler

• image.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 29
Kuzum şu markayı çok ovuyorlar bi bak istersen.
tommee tippee Tommee Tippee Closer to Nature Cam Biberon, 250 ml x 1 - Şeffaf | Trendyol

Benim sıpam bu gece reflü yatagindan yüzüstü düştü Uyanıp yüzüstü görünce aklım çıktı resmen. Dönüyor mu yoksa kenara gelip kayıyor mu anlamadim ne zaman döner bu minikler bilen var mı?

Bir şey soracağım doğum parasini herkes aliyor mu mesela ben bagkurluyum alabiliyor muyum? E devletten bakınca yatmış mı görünüyordu sizde

Doğum parasını her doğum yapan kadın alıyor canım ama başvuru yapman lazım. İlk doğum 300 2.400 3.dopumda 600 lira alıyorsun. Doğum belgen le aile ve sosyal güvenlik müdürlüğüne başvuruyorsun 1 ay sonra ptt den kimliğinle çekiyorsun. Ben 600 aldım.

Canım geçmiş olsun dönmemiş kaymıştır muhtemelen dönmesi için düz zemin lazım eğik zeminde dönemez şuan. Benimki de beşiğinde kendini kaydirip iyice dibe giriyor. 3 aydan sonra dönebilirler bebeğin hareketliliğine bağlı aslında benim kızlar 4,5 aylıkken falan dönmüştü. Oğlana sabahları dönme egzersizi yaptırıyorum kolunu altına alıp destekliyorum popoyu pıt dönüp şaşırıyor bir de şapşik

Reactions: Kuf
Lepistesb benim kız da aynı bu ara . Bir meme yi istemiyor bir biberonu . Gece ağzını açmıyor mama veremiyorum . Alıp ağzında bekletiyor . Uyanık olduğu zamanlarda da bazen çok az içiyor hep döküyor , hatta püskürtüyor . Bizimkinin de kilo alımı az . Bir de üstüne kusuyor . Bugün de aşımız var inşallah ateşlenmez . Uyurken ateşlendiğinde uyanıyor mu rahatsızlanıp yoksa sürekli başında beklemek mi gerek ?

Peki dönünce başını kaldirabiliyor mu canım?

Peki dönünce başını kaldirabiliyor mu canım?
Kaldırıyor benim oplan doğduğundan beri başını tutuyor canım hergün yüz üstü bir süre yatırıyorum kafayı kaldırıyor. Yastığa yatırırsam üst vucuduyla birlikte kalkıyor. Bi süre sonra yorulup kafa sallanmaya başlıyor yalnız

Benimki yatakta kaldırmıyor. Kendi üstüme yatirinca kaldırıyor. Ben çözemedim bu bebeyi

Aynen ağzında tutuyorum daha icsin diye habire ağzının yanindan akıtıyor damla damla sagdigim sütü döküp duruyor üzülüyorum. Meme emmesinden gectik bari biberonla beslenseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…