2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim gayet emdigi ugruna beni terk ettiği biberondu şimdi noldu bilmiyorum annem diyor bu kezde sana mi dönecek ne diyor ama sanmam yüzüne bakmiyor memitolarimin
Kuzum duşta emzirmeyi denedin mi hiç? Belki sana sinyal veriyor minik dönüşüm muhteşem olacak diye

Ay geçmiş olsun canım nasıl düştü artık dönmeye başlıyorlar heralde ya etrafına destek falan mı koymalı acaba

Kizlar eşim ve kb tasit kredisi düşmüş diyerek esim araba alacakti tabi ucuz degil alacagi oyle diyor. Bu arabanin borcu 5 yilda bitecekmis snra arabayi satip ustune belli miktar koyup ev alacakmisiz yani 5 yil beraber yasayacagz diyo. Bugun de hatta ben sürekli diyodum da bulamiyodum 150 ve alti esim ev varsa alirim diyodu eski bina olmayacak sekilde. Dun eniştesi 150 bin e ev buldu yeni bina bugun eşim adamla konusacak galiba yarin eve bakmaya gideceğiz. Ay nolur dua edin bana da ev olsun kendi evime cikayim artik bende

Oy kiyamam insallah bisey olmamistir miniğe. Yanlarina biseyler koy canm yavas yavas hareketleniyorlar senin bebegin galiba benimkinden büyük biraz 59 gun oldu benim oglana dönmeye calisiyor artik kanepeye yatirmiyorum korkumdan

Canım benim inşallah gönlüne göre olur Allah hayırlısıyla kendi evine çıkmayı nasip etsin

Ay geçmiş olsun canım nasıl düştü artık dönmeye başlıyorlar heralde ya etrafına destek falan mı koymalı acaba
Büyük yatakta birlikte yatıyoruz canım. O reflü yatağında ben de yanına sokuluyorum sariliyorum yoksa uyaniyo. Gece boyu kaydi düzelttim sonuncuyu hissetmemisim yatakla benim arama düşmüş yüzüstü. Aklım çıktı nefessiz kaldı diye ama alnı destek olmuş burnu açıktı şükür. Çok sağ ol canım. Her günümüz ayrı entrika annemlerde

Günaydın kızlarsize bi tavsiyeoğlunu sünnet ettirmeyenler hemeeenn düşünün ettirin derimilk gün zor oluyo biraz o da normal tabi. Sonrası çok güzel çok şükür yaaaman nazar değmesin oğlumun huysuzluğnda baya azalma oldu uykusu arttı meğer derdi buymuş çocumunhemmen hemmen fazla büyümeden kestirin gtsin bence valla büyük rahatlık. Hem kurtulmş olursunuz daha çabuk iyileşiyolar.

13:30da randevumuz bizim de ay sağsağlim bir atlatsaydık inşallah biz de canım. Maşşallah oğluna

Ay canım dikkat et aman. Bebekle beraber yatmak tehlikeli diyorlar ama kendi yatağında yatır bence

İnşallah gönlüne göre olur her şey canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…