Canim gayet emdigi ugruna beni terk ettiği biberondu şimdi noldu bilmiyorumKuzum şu markayı çok ovuyorlar bi bak istersen.
tommee tippee Tommee Tippee Closer to Nature Cam Biberon, 250 ml x 1 - Şeffaf | Trendyol
Kuzum duşta emzirmeyi denedin mi hiç? Belki sana sinyal veriyor minik dönüşüm muhteşem olacak diyeCanim gayet emdigi ugruna beni terk ettiği biberondu şimdi noldu bilmiyorumannem diyor bu kezde sana mi dönecek ne diyor ama sanmam yüzüne bakmiyor memitolarimin
Öksürürken bir de kaşları çatıyor çıldırıyorumAy evet hapşırma öksürme detayı da var tamamıyla insan yaa her detay düşünülmüş hiç eksiği yok
Aminnnn kuzum hepimizin evladınınOoy masallah omru guzel olsun
Bakayim.yarin deniyecem gece nasil giydiriyorsunuz? Gece bizim oda 26 derece
Issizlikten canı sıkılmıs anlasilan :)
Doktor Eumovate diye bir krem verdi canım. Biraz söndürdü bakalım.Nerisona C geçiriyor canım
Ay geçmiş olsun canım nasıl düştüBenim sıpam bu gece reflü yatagindan yüzüstü düştü ☹ Uyanıp yüzüstü görünce aklım çıktı resmen. Dönüyor mu yoksa kenara gelip kayıyor mu anlamadim ☹ ne zaman döner bu minikler bilen var mı?
Oy kiyamam insallah bisey olmamistir miniğe. Yanlarina biseyler koy canm yavas yavas hareketleniyorlar senin bebegin galiba benimkinden büyük biraz 59 gun oldu benim oglana dönmeye calisiyor artik kanepeye yatirmiyorum korkumdanBenim sıpam bu gece reflü yatagindan yüzüstü düştü ☹ Uyanıp yüzüstü görünce aklım çıktı resmen. Dönüyor mu yoksa kenara gelip kayıyor mu anlamadim ☹ ne zaman döner bu minikler bilen var mı?
Teşekkür ederim cevabınız içingeçmis olsun. manevra tedavisi yapan biri yoktu yaşadığım yerde. ben ilaçla atlattim
Canım benim inşallah gönlüne göre olur Allah hayırlısıyla kendi evine çıkmayı nasip etsinKizlar eşim ve kb tasit kredisi düşmüş diyerek esim araba alacakti tabi ucuz degil alacagi oyle diyor. Bu arabanin borcu 5 yilda bitecekmis snra arabayi satip ustune belli miktar koyup ev alacakmisiz yani 5 yil beraber yasayacagz diyo. Bugun de hatta ben sürekli diyodum da bulamiyodum 150 ve alti esim ev varsa alirim diyodu eski bina olmayacak sekilde. Dun eniştesi 150 bin e ev buldu yeni bina bugun eşim adamla konusacak galiba yarin eve bakmaya gideceğiz. Ay nolur dua edin bana da ev olsun kendi evime cikayim artik bende
Benimki tamamen geçti bizdede egzama çıktı şimdi cildi tertemizDoktor Eumovate diye bir krem verdi canım. Biraz söndürdü bakalım.
İnşallah olur gönlüne göre versinCanım benim inşallah gönlüne göre olur Allah hayırlısıyla kendi evine çıkmayı nasip etsin
İnsallah canm amiiiinnn. Cok bıktım 1 bucuk yil olacak ayni evde yaşayalı. Esim araba alsa 5 yil dio kafayi yerim galibaCanım benim inşallah gönlüne göre olur Allah hayırlısıyla kendi evine çıkmayı nasip etsin
Büyük yatakta birlikte yatıyoruz canım. O reflü yatağında ben de yanına sokuluyorum sariliyorum yoksa uyaniyo. Gece boyu kaydi düzelttim sonuncuyu hissetmemisim yatakla benim arama düşmüş yüzüstü. Aklım çıktı nefessiz kaldı diye ama alnı destek olmuş burnu açıktı şükür. Çok sağ ol canım. Her günümüz ayrı entrika annemlerdeAy geçmiş olsun canım nasıl düştüartık dönmeye başlıyorlar heralde ya etrafına destek falan mı koymalı acaba
13:30da randevumuz bizim de ay sağsağlim bir atlatsaydık inşallah biz de canım. Maşşallah oğlunaGünaydın kızlarsize bi tavsiye oğlunu sünnet ettirmeyenler hemeeenn düşünün ettirin derim ilk gün zor oluyo biraz o da normal tabi. Sonrası çok güzel çok şükür yaa aman nazar değmesin oğlumun huysuzluğnda baya azalma oldu uykusu arttı meğer derdi buymuş çocumun hemmen hemmen fazla büyümeden kestirin gtsin bence valla büyük rahatlık. Hem kurtulmş olursunuz daha çabuk iyileşiyolar.
Atlatrsınız inşallah canım. İlk gün ağrılı geçiyo biraz ertesi güne rahatlıyolar.13:30da randevumuz bizim de ay sağsağlim bir atlatsaydık inşallah biz de canım. Maşşallah oğluna
Ay canım dikkat et aman. Bebekle beraber yatmak tehlikeli diyorlar ama kendi yatağında yatır benceBüyük yatakta birlikte yatıyoruz canım. O reflü yatağında ben de yanına sokuluyorum sariliyorum yoksa uyaniyo. Gece boyu kaydi düzelttim sonuncuyu hissetmemisim yatakla benim arama düşmüş yüzüstü. Aklım çıktı nefessiz kaldı diye ama alnı destek olmuş burnu açıktı şükür. Çok sağ ol canım. Her günümüz ayrı entrika annemlerde
Kizlar eşim ve kb tasit kredisi düşmüş diyerek esim araba alacakti tabi ucuz degil alacagi oyle diyor. Bu arabanin borcu 5 yilda bitecekmis snra arabayi satip ustune belli miktar koyup ev alacakmisiz yani 5 yil beraber yasayacagz diyo. Bugun de hatta ben sürekli diyodum da bulamiyodum 150 ve alti esim ev varsa alirim diyodu eski bina olmayacak sekilde. Dun eniştesi 150 bin e ev buldu yeni bina bugun eşim adamla konusacak galiba yarin eve bakmaya gideceğiz. Ay nolur dua edin bana da ev olsun kendi evime cikayim artik bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?