2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Alemsin güldürdün valla aynı manyamayı ben de yapıyorum. Hapşırıp öksürüyor bazen. Allahım diyorum küçük insan bu ya

Canım hırkasız duramıyorsan tabiki onu kısa kolluyla tutma. Onda da uzun kollu olabilir ama kat kat olmasın. Sen ne giyiyorsan o da o kadar giysin. Sen kısa kolluyla oturuyorsan o da kısa kolluyla oturabilir.

İşte benim minik mucizem
Ooy masallah omru guzel olsun
Bakayim.yarin deniyecem gece nasil giydiriyorsunuz? Gece bizim oda 26 derece
Issizlikten canı sıkılmıs anlasilan :)

Ooy masallah omru guzel olsun

Bakayim.yarin deniyecem gece nasil giydiriyorsunuz? Gece bizim oda 26 derece

Issizlikten canı sıkılmıs anlasilan :)
Ben ince penye bi tulum giydiriyorum aslında giydirmesemde olur üstüne de ince pike seriyorum. Aslında bana kalsa kısa kollu zıbının altına ince bi pijama giydirip bırakıcam da annem sürekli kolları üşür diyor o yüzden bende ince bi tulumla yatırıyorum ama biraz daha sıcaklarda direk zıbınla yatar bundan sonra.

Yok canım bizim 5 haziranda gitmemiz lazımdı sünnet oldu diye 19 haziran a erteledik verem aşısını hemşire bana dedi ki doğum tarihine göre aşının yapılabilecek son tarihini gorebiliyorlarmis onun için rahat ol

Ay benim annemde kısa kollu giymez bu yaz diye diye hiçbir şey aldırmadı (izmir in sıcağında) geçen haftalarda 40 dereceyi buldu soy çocuğu diyor

Kızlar bende kizceme ışıklı ve müzikli dönence alacağım takip etmesine yardımcı olması açısından tavsiye ediyorlar.

Sizin bebek ne kadarlık biz memleketteyiz açıkçası aile hekimliğimize hiç gitmedik burada misafir kaydı açtık ama haftaya gitçez artık bizde bende ilaç kullanırken aşı olsun istemiyordum artık perşembe doktor randevumuz cuma aşımız olur haftaya içim rahatladı ama ertelenen sizleri duyunca

1 nisan doğumlu oğlum 2.5 aylık hemen hemen rahatla tabi canım böyle bir imkan olmasa şu tarihte gel demezler

Sen en iyisini bilirsin ama vana çok geldi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…