- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Çok mantıklıAy ben heryerini öpüyorum valla bal pamuk kızım benimuyuyo simdi mesela arada gidip sevip geri geliyorum bakma bahanesiyle
Alemsin güldürdün vallaDemin oğlumun kulağını temizledim kulak çubuğu ile. Doğduğundan beri ilk defa temizlik yaptım. Temizlerken de duygulandım. Benim bi çocuğum var ve kulağındaki pisliği temizliyorum diye. Baya insan bu yainsan evladı insandan çocuğum var benim manyadım mı sizce
Canım hırkasız duramıyorsan tabiki onu kısa kolluyla tutma. Onda da uzun kollu olabilir ama kat kat olmasın. Sen ne giyiyorsan o da o kadar giysin. Sen kısa kolluyla oturuyorsan o da kısa kolluyla oturabilir.Canım ama annemde diyorki 23 derece gibi değil serin ev diyor. Bende hırkasız duramıyorum mesela. Gece çok kıpır kıpır yatağında bugün kalın battaniyesini örtmeden bir deneyeyim uykusu nasıl olacak.
Bence bir anda olmuyor bu duygular. Zamanla bağımız gelişip artıyor gibi geliyor bana. Yerim ben o insan yavrularını ya çok tatlılar çokk
Evet canm esim de kendi kimligi ile aldi ama niye eşime de verdiler bilmiyormCanım doğum parasını bende aldım 300 TL ama eşime de ayrı mı yatıyor o nasıl oluyor?
Ay evet hapşırma öksürme detayı da var tamamıyla insan yaa her detay düşünülmüş hiç eksiği yokAlemsin güldürdün vallaaynı manyamayı ben de yapıyorum. Hapşırıp öksürüyor bazen. Allahım diyorum küçük insan bu ya
Ooy masallah omru guzel olsunİşte benim minik mucizem
Bakayim.yarin deniyecem gece nasil giydiriyorsunuz? Gece bizim oda 26 dereceKızz bence cok kalın ondan uyumuyor. Gece uyurken ince uyku tulumları varya penye onunla yatır. Gündüz kısa kollu zıbın ayagına da corap yeter baska giydirme sıcaktan uyumazdır canım o üstüne de ince penye bi örtü at pike gibi ya da müslin bez bak nasıl uyuyo gündüz.
Issizlikten canı sıkılmıs anlasilan :)29 nisandı canım. Geçen müdür yardımcısı aramış beni neymiş müdür hesaplamış da oturup benim iznimi 11 haziranda mı ne bitiyormuş 4 gün mazeret izni dilekçesi verecekmişim deli ya bunlar. Müdür niye hesaplıyor ki ben beşge veddimyzaten orda hesaplandı 22 haziran ssk kağıdına göre dedim. Müdürü aradım siz erken doğurdunuz ya 3 haftayı aktaramıyorsunuz diyor 5 hafta akrarılabiliyor falan dedim hocam o değişeli baya oldu 1 gün bile erken doğsa hepsi aktarılıyor artık. Haa öyle mi bir bakayım diyor yönetmeliğe. Ne işgüzarlar ya. Hayır diyelim ki 11 haziran olsun zaten kimse gitmiyor okula bana bir de mazeret izni yazacak başlat işte göreve manyak mı ne.
insAllah canim cabucak gecer gider...Canın ama geliştirmen sennle ilgili birsey değil ki? Hem ne kadar cabuk yaparsanız okadar cabuk kurtuluyor deniliyor canım
Ben ince penye bi tulum giydiriyorum aslında giydirmesemde olur üstüne de ince pike seriyorum. Aslında bana kalsa kısa kollu zıbının altına ince bi pijama giydirip bırakıcam da annem sürekli kolları üşür diyor o yüzden bende ince bi tulumla yatırıyorum ama biraz daha sıcaklarda direk zıbınla yatar bundan sonra.Ooy masallah omru guzel olsun
Bakayim.yarin deniyecem gece nasil giydiriyorsunuz? Gece bizim oda 26 derece
Issizlikten canı sıkılmıs anlasilan :)
Yok canım bizim 5 haziranda gitmemiz lazımdı sünnet oldu diye 19 haziran a erteledik verem aşısını hemşire bana dedi ki doğum tarihine göre aşının yapılabilecek son tarihini gorebiliyorlarmis onun için rahat olKızlar ya biz idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ilaç kullanıyoruz sağlık ocağını aradım 2. Ay aşıları cuma günüydü o zaman haftaya cuma Gelin dedi sıkıntı olmaz değil mi aşılar için dedim hayır dedi sizde de benzer bir şey yaşayan var mı ya merak ediyorum sıkıntı olmaz değil mi
Sünnet oldu ya pipiş rahatladi tabiCanım valla fizik kuralları dahilinde güzel bi eğik atış yaptı üzerini hiç kirletmeden direk suratına geldi bi güzel şap şup yalandı hatta
Doğru diyorsun engel kalmadı önündeSünnet oldu ya pipiş rahatladi tabi
Ay benim annemde kısa kollu giymez bu yaz diye diye hiçbir şey aldırmadı (izmir in sıcağında) geçen haftalarda 40 dereceyi buldu soy çocuğu diyorBen ince penye bi tulum giydiriyorum aslında giydirmesemde olur üstüne de ince pike seriyorum. Aslında bana kalsa kısa kollu zıbının altına ince bi pijama giydirip bırakıcam da annem sürekli kolları üşür diyor o yüzden bende ince bi tulumla yatırıyorum ama biraz daha sıcaklarda direk zıbınla yatar bundan sonra.
Sizin bebek ne kadarlık biz memleketteyiz açıkçası aile hekimliğimize hiç gitmedik burada misafir kaydı açtık ama haftaya gitçez artık bizde bende ilaç kullanırken aşı olsun istemiyordum artık perşembe doktor randevumuz cuma aşımız olur haftaya içim rahatladı ama ertelenen sizleri duyuncaYok canım bizim 5 haziranda gitmemiz lazımdı sünnet oldu diye 19 haziran a erteledik verem aşısını hemşire bana dedi ki doğum tarihine göre aşının yapılabilecek son tarihini gorebiliyorlarmis onun için rahat ol
Benimki de çok zorladı bugün sıcaktan mi ne ben sadece zıbın giydiriyorum başka bi şey yokBenim kiz hic uyumuyor ya 10 dk uyuyup uyanıyor sicaktan mi anlayamadım siz nasil giydiriyorsunuz ben atlet uzerine ince uzun kol
1 nisan doğumlu oğlum 2.5 aylık hemen hemen rahatla tabi canım böyle bir imkan olmasa şu tarihte gel demezlerSizin bebek ne kadarlık biz memleketteyiz açıkçası aile hekimliğimize hiç gitmedik burada misafir kaydı açtık ama haftaya gitçez artık bizde bende ilaç kullanırken aşı olsun istemiyordum artık perşembe doktor randevumuz cuma aşımız olur haftaya içim rahatladı ama ertelenen sizleri duyunca
Sen en iyisini bilirsin ama vana çok geldi birazYa kızlar biz mi tuafız acaba? 23 derece şuan uzun kollu bodysi altı var. Birde kundak la sarıyorum. Yatırınca üzerini de örtüyorum. Çok mu fazla acaba? Ama benim kız bazen 2 3 saat uyur bazen hemen uyanır buna bağlı olsa hiç uyumaması gerekmez mi? Çok kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?