2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım doğum parasını bende aldım 300 TL ama eşime de ayrı mı yatıyor o nasıl oluyor?
Bir şey soracağım doğum parasini herkes aliyor mu mesela ben bagkurluyum alabiliyor muyum? E devletten bakınca yatmış mı görünüyordu sizde

Bugün o kadar zor bi gün geçirdim ki
Kardeş kıskançlığı konuşuluyor ya kac gündür benim oğlumda 5 yaşında mısır sokmuş burnuna üstünü degistirirken farkettim dilerdim sinir krizi geçirdik resmen birsey olmadı affet beni falan diyor bi de bütün gün göz yaşlarım aktı

Bizim kız yine direniyor uykulara akşam 8 den beri. Siz yazıyorsunuz ya şu saatte uyuyor şu kadar uyuyor yok valla bizde düzen müzenn. Bir gün çok iyi oluyor ertesi gün tam tersi. Bu aralar gece uykularımız da kötüledi. Sürekli kıpır kıpır beşiğinde cadı.

Çok çok geçmiş olsun Rabbim koruyor minikleri gerçekten.Bizimde çok sıkıntımız var bugün ufaklığı uyutup ilaç içmeye 2 dk mutfağa gitmiştim hangi arada gitti odaya almış kucağına kardeşini getiriyor başımdan kaynar sular boşaldı ya bişey olsaydı ya düşseydi diye aklım çıktı onu telaşlandırmadan sakince aldım kucağından ama ömrümden ömür gitti sonra oturdum anlattım konuştum ama Allah yardımcımız olsun bizde bir normalleşme sürecine geçebilsek

Oy oy oy Allah korusun Allah yardımcımız olsun
Bizimki kardeşine birsey yapmıyor da kendisi dikkat çekmeye çalışıyor bacagim ağrıyor doktora götür ya da çok konuşuyor surekli hiçbir şey yapmadan onu dinlemen lazım

Kızlar bizim bir sorunumuz var
Oğlum biberonu içmeyi beceremez oldu çekiyor çekiyor sonra yutkunamıyor boğuluyor gibi olup 1 dk sürmüyor beslenmesi bırakıyor sonra yine aynı sonra bırakıyor . 30 u bitirmek bile hayal oldu oyy ben ne edicem
Lansinoh kullanıyoruz basta orta akıştan gayet içerdi . Şimdi aynı uçtanda aynı şeyi yapıyor . Bide güya yavaş akış aldım ortadan bile hızlı akıtıyor onda da aynı boğuluyor
Başka biberon denesem alır mı ki ucları farklı oluyor mesela wee var onu alamıyor

Ben 2 ay bunun savaşını verdim almila sürekli boğulıyordu buradan da yazdım hatta 5-6 biberon aldım 500 TL harcadım kim ne dese aldım çözümü mamajıo nın biberonunda buldum en yavaş akışkan onda tamamen dik pozisyonda içirdim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…