Bir şey soracağım doğum parasini herkes aliyor mu mesela ben bagkurluyum alabiliyor muyum? E devletten bakınca yatmış mı görünüyordu sizdeCanım doğum parasını bende aldım 300 TL ama eşime de ayrı mı yatıyor o nasıl oluyor?
geçmis olsun. manevra tedavisi yapan biri yoktu yaşadığım yerde. ben ilaçla atlattimMerhaba
Merhaba ben de vertigo oldum dünsizin nasil gecti acaba ? Ilaçla mı yoksa manevrayla mı ? Çok kotu yaa egilemiyorum yatamiyorum
Haklısın canım tşkrler1 nisan doğumlu oğlum 2.5 aylık hemen hemen rahatla tabi canım böyle bir imkan olmasa şu tarihte gel demezler
Çok çok geçmiş olsun Rabbim koruyor minikleri gerçekten.Bizimde çok sıkıntımız var bugün ufaklığı uyutup ilaç içmeye 2 dk mutfağa gitmiştim hangi arada gitti odaya almış kucağına kardeşini getiriyor başımdan kaynar sular boşaldı ya bişey olsaydı ya düşseydi diye aklım çıktı onu telaşlandırmadan sakince aldım kucağından ama ömrümden ömür gitti sonra oturdum anlattım konuştum ama Allah yardımcımız olsun bizde bir normalleşme sürecine geçebilsekBugün o kadar zor bi gün geçirdim ki
Kardeş kıskançlığı konuşuluyor ya kac gündür benim oğlumda 5 yaşında mısır sokmuş burnuna üstünü degistirirken farkettim dilerdim sinir krizi geçirdik resmen birsey olmadı affet beni falan diyor bi de bütün gün göz yaşlarım aktı
Rabbim şifa versin miniğe, inşallah hemen düşer ateşi..Bugün 5 de aşı olduk şimdi ateşlendi 38.5 oldu calpol verdim dua edin kızlar
İnşallah kuzum benim inşallahRabbim şifa versin miniğe, inşallah hemen düşer ateşi..
Oy oy oy Allah korusun Allah yardımcımız olsunÇok çok geçmiş olsun Rabbim koruyor minikleri gerçekten.Bizimde çok sıkıntımız var bugün ufaklığı uyutup ilaç içmeye 2 dk mutfağa gitmiştim hangi arada gitti odaya almış kucağına kardeşini getiriyor başımdan kaynar sular boşaldı ya bişey olsaydı ya düşseydi diye aklım çıktı onu telaşlandırmadan sakince aldım kucağından ama ömrümden ömür gitti sonra oturdum anlattım konuştum ama Allah yardımcımız olsun bizde bir normalleşme sürecine geçebilsek
Ah kuzum düştü ayağımda şimdi calpolu etkisi geçince daha çalmaz umarımSuRMeLi
Cnm nereden aldim donence yi banada atar misin bende bakayim
ebru_can_ebru
Canim.dustu mu atesi cok gecmis olsun
Teşekkür ederim şu an 37 tam takipteyim uyuyor ayağımdaebru_can_ebru çok geçmiş olsun. Düştü mü atesi?
Canım noldu neden ateşi çıktı yavrununTeşekkür ederim şu an 37 tam takipteyim uyuyor ayağımda
2. Ay aşıları kuzum ya ateşlendirdiCanım noldu neden ateşi çıktı yavrunun
Ben 2 ay bunun savaşını verdim almila sürekli boğulıyordu buradan da yazdım hatta 5-6 biberon aldım 500 TL harcadım kim ne dese aldım çözümü mamajıo nın biberonunda buldum en yavaş akışkan onda tamamen dik pozisyonda içirdim hep.Kızlar bizim bir sorunumuz var
Oğlum biberonu içmeyi beceremez oldu çekiyor çekiyor sonra yutkunamıyor boğuluyor gibi olup 1 dk sürmüyor beslenmesi bırakıyor sonra yine aynı sonra bırakıyor . 30 u bitirmek bile hayal oldu oyy ben ne edicem
Lansinoh kullanıyoruz basta orta akıştan gayet içerdi . Şimdi aynı uçtanda aynı şeyi yapıyor . Bide güya yavaş akış aldım ortadan bile hızlı akıtıyor onda da aynı boğuluyor
Başka biberon denesem alır mı ki ucları farklı oluyor mesela wee var onu alamıyor
Aman kontrolü bırakma canım calpol mecbur ver düzelir insallah minik kuzu2. Ay aşıları kuzum ya ateşlendirdiEmzirirken baktım sıcak bekledim bazen emerken sıcaklıyor diye hala sıcak ölçtüm ki fırlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?