- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Gaz çıkmazsa tat çıkmaz.Valla ben seni aktif yazan herkesi merak ediyorum sürekli. Buraya girip mesajları okumak çok hoşuma gidiyor nedense. ☺
Geçmiş olsun inşallah ateşsiz sorunsuz geçer. Yarın kontrolden sonra da yaz bakalım kızımız ne alemde.
Ah ya nefret ettim şu gazdan bir an önce geçip gitse..
Bizim gaz serüvenimiz o kadar farklı ki. İlk haftalar hiçbir sorun yaşamadık. Gaz damlası bile kullanmadım ben hiç. Şimdi şimdi gazla ilgili dertler başladı bizde. Gün içinde çok fazla çıkarttığını duymuyorum. Ya akşam ya sabaha karşı çıkarıyor oda yetmiyor galiba. Zaten beslendikten sonra gazını çıkaramıyorum ben oda sorun oluyor sanırım.
Aynen sabaha karşı acayip bir gaz çıkardı Benimkide ama sonra 1 saatcik uyudu. Bir taraftan hemen zaman geçsin istiyorum bir taraftan tadını çıkarmak ama gaz varken tad çıkmıyor.
Benimki son bi haftadır artık gece gündüz kendisi yapıyor baya da cıkarıyor gün içinde. Demek ki yavrum ne sıkıntıdaymış bu kadar gaz cıkarıyorsa diye düşünüyorum. Bence damla kullanma gaz damlası bizi daha kötü yaptı. Ben masaj ve hareket ettiriyorum o zaman pırtlatıyır bi de sıcak duş çok iyi geliyor sancısı olunca sıcak mendil ütüle koy karnına rahatlıyor.Valla ben seni aktif yazan herkesi merak ediyorum sürekli. Buraya girip mesajları okumak çok hoşuma gidiyor nedense.
Geçmiş olsun inşallah ateşsiz sorunsuz geçer. Yarın kontrolden sonra da yaz bakalım kızımız ne alemde.
Bizim gaz serüvenimiz o kadar farklı ki. İlk haftalar hiçbir sorun yaşamadık. Gaz damlası bile kullanmadım ben hiç. Şimdi şimdi gazla ilgili dertler başladı bizde. Gün içinde çok fazla çıkarttığını duymuyorum. Ya akşam ya sabaha karşı çıkarıyor oda yetmiyor galiba. Zaten beslendikten sonra gazını çıkaramıyorum ben oda sorun oluyor sanırım.
Aynen sabaha karşı acayip bir gaz çıkardı Benimkide ama sonra 1 saatcik uyudu. Bir taraftan hemen zaman geçsin istiyorum bir taraftan tadını çıkarmak ama gaz varken tad çıkmıyor.
Başvuruda mi bulunmak gerekiyormuşEvet canm esim de kendi kimligi ile aldi ama niye eşime de verdiler bilmiyorm
Belli bir aya kadar dönence önermiyorlar cnn bi araştıralım iyice diyorumKızlar bende kizceme ışıklı ve müzikli dönence alacağım takip etmesine yardımcı olması açısından tavsiye ediyorlar.
Dün gece uykusunda verdim bende emdi baya normalde emmezdi aç olunca emiyor sanırımUyurken emmiyor mu? Benimki bazen uyurken veriyorum gece, az da olsa emiyor.
Bende merak ettim başvuruda mi bulunmak lazımmışBir şey soracağım doğum parasini herkes aliyor mu mesela ben bagkurluyum alabiliyor muyum? E devletten bakınca yatmış mı görünüyordu sizde
Ertesi günde ateş olabiliyor calpol devam 2 gün merak etmeyin düzeliyor birde kalın giydirmeyin gerçi biliyorsunuzdurda siz yinede söyleyeyim dedimAh kuzum düştü ayağımda şimdi calpolu etkisi geçince daha çalmaz umarım
Mamoja benimde favorimBasta gayet iyiydi simdilerde böyle yapar oldu böyle yaptıgından beslenemiyor cok üzülüyorum bildiğin ac geziyor kafayı yicem
Gecmis olsun insallah hemen canimBugün 5 de aşı olduk şimdi ateşlendi 38.5 oldu calpol verdim dua edin kızlar
Arkadaşım da 3 ay sonra emmeye başaldı bebeği umutsuzluk yokCanim gayet emdigi ugruna beni terk ettiği biberondu şimdi noldu bilmiyorumannem diyor bu kezde sana mi dönecek ne diyor ama sanmam yüzüne bakmiyor memitolarimin
Canım sonuç ne oldu benimde öyleNormal adet kanamasının başlangıcı gibiydi. Ama miktarı çok az.
İyi ona şükür canm daha yurimeye basladiklarinda yeterince düşecekler zatenYok Kuzum şükür bişey olmadı. Buyuyolar masallah
Ay temizle temizle yine kirleniyorO genelde gaz sancısının huzursuzluğu canım onndan yapıyor. Bir ara benimki de cok yapıyordu uyur gibi ama sürekli ık mık yapıyo kıpır kıpırdı. Simdi kendisi gaz çıkartmaya başladı biraz daha azaldı bu durum. Senin ki kendiliğinden gaz cıkarıyor mu artık?
Kız valla bugun yazmasan yazacaktım nerde bu koala diyeben suan dediğin aktiviteyi yapıyorum bu arada gecmiş olsun ilke bebeğime inşallah ateşlenmez atlatır cabucak
Sağol canım benimHadi geçmiş olsun canım, inşallah ateşsiz, huzursuz olmadan atlatırsınız. Ben de kahvaltı yaptım, sütümü sağdım, boş boş telefona bakınıyorum
Yok canım, sağlık ocağındaki ebe bugün çağırdı. Bugün gittik o yüzden. Bastı feryadı bizimki aşılar yapılırkenBen seni aşıyı dün yaptırdı herhalde çocuk huysuzlandı diye aklımdan geçirdim . Biz de geldik aşıdan bizimki bayılıp gitti aç aç .
Sağol canımcım.Valla ben seni aktif yazan herkesi merak ediyorum sürekli. Buraya girip mesajları okumak çok hoşuma gidiyor nedense. ☺
Bende bıraktım gaz damlasını. Sıkıştırıyormuş resmen çocuğu. Hatta ben probiyotiğide bıraktım. Sadece d vitamini kullanıyorum artık. Burda kimdi hatırlamıyorum ama bi arkadaş kayısı demişti bebeği kabızlık yaşayanlar için, artık her sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip üstüne su içiyorum. Her gün yapıyor kakayı. 2 gün yemedim yine ara verdi mesela yapmaya.Benimki son bi haftadır artık gece gündüz kendisi yapıyor baya da cıkarıyor gün içinde. Demek ki yavrum ne sıkıntıdaymış bu kadar gaz cıkarıyorsa diye düşünüyorum. Bence damla kullanma gaz damlası bizi daha kötü yaptı. Ben masaj ve hareket ettiriyorum o zaman pırtlatıyır bi de sıcak duş çok iyi geliyor sancısı olunca sıcak mendil ütüle koy karnına rahatlıyor.
Canm kendin basvurdugun yerden oluyormus eşim kendi adima yaptm ikimize de yatti diyor. Nüfusa gitsin eşin çocuk parasi diyerek sorsun kendi adına eşimin kini aldik ben kendiminkini alacagim desin yonlendirirlerBaşvuruda mi bulunmak gerekiyormuş
Olsun ya emmesi var ya o güzel birşey benimki cok inat ama umut Allahtan hala bekliyorum bir umutBenim kız iyice şoklar yaşıyor zaten kafası karıştı . Kaşık tı kaşık biberondu derken Allak bullak oldu . Az da olsa memeyi tutuyor zar zor . Şimdi biberon a dil atar oldu
Hah iste o etrafi kesfedip bilincli davrandigi 3 ay benimde umudumArkadaşım da 3 ay sonra emmeye başaldı bebeği umutsuzluk yok
Kizlar neden reflu yataginda yatiriyor herkesAy benimkini anlatmışsın aynen.. Reflüden kayıyor diye kaldırdım o yatağında da alışamadı mı ne huzursuzlandı. Reflü yatağının ayak kısmı altına battaniye koydum yükselttim ama yine ayak ucuna toparlanıyor benim kız nasıl beceriyor bilmem. Ve dediğin gibi hep mıkır mıkırdı gece.. Gözleri kapalı ama mıkır mıkır, hiç uyuyamadım. Sonra sabah yine öyle yaparken cazırt cazırt bir güzel şıştı, bayılıp kaldıUyuyor hala.. Belki seninkinin de gazı, kakası vardır.
Valla kekse meme emmekten sikayet etsem uyuyamiyorum sirtim koptu desem ama Fazla emek edemiyorum canim inatci bir bebe hemde kolik agliyor ediyor tövbe denemem bir daha dedirtiyor bana simdide biberonu da guzel icmiyor biberona şükür et dedirtiyor büyüsün de artik neyle olursa olsun modum ☺ bana cok güzel ayar cekip yola getiriyorLepistesb bizim bir akraba da geç tutmuş memeyi ama sonra da 4 yaşına kadar bırakmamış vazgeçme ara ara dene canim. bu kadar emek veriyorsun elbet yüzün gulecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?