2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gaz çıkmazsa tat çıkmaz.

Bir anne atasözü..

Benimki son bi haftadır artık gece gündüz kendisi yapıyor baya da cıkarıyor gün içinde. Demek ki yavrum ne sıkıntıdaymış bu kadar gaz cıkarıyorsa diye düşünüyorum. Bence damla kullanma gaz damlası bizi daha kötü yaptı. Ben masaj ve hareket ettiriyorum o zaman pırtlatıyır bi de sıcak duş çok iyi geliyor sancısı olunca sıcak mendil ütüle koy karnına rahatlıyor.

Gunaydin kizlar benim kiz aksam bir aglama krizine girdi durduramadim yarim saat mama yaptim tok karna 120 cc icti hala devam etti aglamaya korktum baya gunduz hic uyumamisti dogru durust sonra salladim yine agliyor allahim en son yanima aldim basini oksadim yzunu oksadim uyudu gitti oyle bende uyumusum.. artik neden agladi bilmiyorum. Henuz kahvalti dahi yapamadim uyusunda benim minik. 2. Ay asimizi 16 sinda olacagiz cok korkuyorum insallah sorunsuz gecer su asilar

Ay temizle temizle yine kirleniyor ev işi çok nankör ya. Sağol kuzum benim inşallah sıkıntısız atlatırız bakalım.
Hadi geçmiş olsun canım, inşallah ateşsiz, huzursuz olmadan atlatırsınız. Ben de kahvaltı yaptım, sütümü sağdım, boş boş telefona bakınıyorum
Sağol canım benim bende ilkeyi uyuttum, kahvaltımı ettim oturuyorum. Yemek yapmam lazım ne yapsam diye düşünüyorum
Ben seni aşıyı dün yaptırdı herhalde çocuk huysuzlandı diye aklımdan geçirdim . Biz de geldik aşıdan bizimki bayılıp gitti aç aç .
Yok canım, sağlık ocağındaki ebe bugün çağırdı. Bugün gittik o yüzden. Bastı feryadı bizimki aşılar yapılırken
Sağol canımcım. Yazarım tabi. Kalça ultrasonuda var yarın bakalım. Nasıl geceçek
Bende bıraktım gaz damlasını. Sıkıştırıyormuş resmen çocuğu. Hatta ben probiyotiğide bıraktım. Sadece d vitamini kullanıyorum artık. Burda kimdi hatırlamıyorum ama bi arkadaş kayısı demişti bebeği kabızlık yaşayanlar için, artık her sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip üstüne su içiyorum. Her gün yapıyor kakayı. 2 gün yemedim yine ara verdi mesela yapmaya.

Benim kız iyice şoklar yaşıyor zaten kafası karıştı . Kaşık tı kaşık biberondu derken Allak bullak oldu . Az da olsa memeyi tutuyor zar zor . Şimdi biberon a dil atar oldu
Olsun ya emmesi var ya o güzel birşey benimki cok inat ama umut Allahtan hala bekliyorum bir umut ama mucadele etmeye korkuyorum oglum düzeni hepten kayar beslenmez diye

Kizlar neden reflu yataginda yatiriyor herkes
Besiginin normal sungrri sert.ince diye mi
Ben 2 aydir sert yerde mi yatiriyormusum yani
Ya bi sey olduysa ya
Ince yani besiklerin sungeri yatagi yani
Ne yapmak lazi.

Lepistesb bizim bir akraba da geç tutmuş memeyi ama sonra da 4 yaşına kadar bırakmamış vazgeçme ara ara dene canim. bu kadar emek veriyorsun elbet yüzün gulecektir
Valla kekse meme emmekten sikayet etsem uyuyamiyorum sirtim koptu desem ama Fazla emek edemiyorum canim inatci bir bebe hemde kolik agliyor ediyor tövbe denemem bir daha dedirtiyor bana simdide biberonu da guzel icmiyor biberona şükür et dedirtiyor büyüsün de artik neyle olursa olsun modum ☺ bana cok güzel ayar cekip yola getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…