2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ooo hareketli bebisler çok erken dönüyo gecmis olsun ya artık daha da dikkatli olman lazım

Kizlar neden reflu yataginda yatiriyor herkes
Besiginin normal sungrri sert.ince diye mi
Ben 2 aydir sert yerde mi yatiriyormusum yani
Ya bi sey olduysa ya
Ince yani besiklerin sungeri yatagi yani
Ne yapmak lazi.
Yok canım, reflü yatağında benim yatırma sebebim mideden emdiği süt ya da mama çıkmasın direkt yiyip yatınca diye.. Kusarsa vs daha güvenli oluyor. Ama beşiğin yatağı inve ve yumuşak, geçen onda yatırdım gömüldü çocuk ya..

Aynen bende hepsini bıraktım sadece d vitamini veriyorum rahatladı cocuk kendiliğinden yapmaya başladı. Şu kayısıyı yemeye başliyim bende.
Yaa habersiz bırakma bizi bee yaz buraya sensizliğe alışkın değiliz libido reis
Canm kendin basvurdugun yerden oluyormus eşim kendi adima yaptm ikimize de yatti diyor. Nüfusa gitsin eşin çocuk parasi diyerek sorsun kendi adına eşimin kini aldik ben kendiminkini alacagim desin yonlendirirler
Aile sosyal politikalar bakanlığına basvuru yapılıyor sanırım. Eşine yatan sanırım maaşa yansıyan cocuk parası büyük ihtimalle. Cocuk olduktan sonra maaşa 150-200 lira gibi bi zam geliyor odur eşinin aldığı bence.

Kızlar size yine yeniden bir soruyla geldim. Biliyorum çok şaşırdınız, hiç sormam bilirsiniz Allahım nolacak bu sorular ardı arkası gelmiyor. Soranlar kulübü olduk iyi mi
Bebek arabasının puseti var ya hani, heh işte ona benim kızı yatırınca boynu bükük kalıyor öne doğru, hiç rahat durmuyor. Yukarı doğru çekiyorum çocuğu olmuyor, aşağı kaydırıyorum olmuyor. Altına 2 kat battaniye serdim en son ama öyle de terliyor. Neden böyle iki büklüm gibi oluyor bu bebe ya? Sizin pusetlerde de öyle mi?

Libidoluğum mu kaldı kız daha açılışı bile yapamadık hala reglyim. Eşim diyor moralim bozuldu artık ne zaman bitecek bu ya

Aynen benimki de öyle oluyor sjsjsjs içine gömülüyor yavrum bir de içi pedli destekli ama yinede aşağı kayıyor yukarı koysam da aynısı oluyor içine hamak almıştım onun minderini koydum ince ve terletmiyor biraz daha iyi oldu. Battaniye cok sıcak oluyor ya

Eklentiler

• IMG_20200605_155548.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 60
Bu kaç günlük reglidir yahu bitmedi adamcağız yıldı yaaa bizde regli yokta noluyo libido yerlerde
Kız valla öyle ya, doğumdan sonra ilk olduğu için mi nedir hem yoğun oldu baya hem uzun sürdü. Ben bile yıldım hormonlardan kaynaklı bacım ya. Hep böyle olsa çocuğu nasıl yapacaktık

Kız valla öyle ya, doğumdan sonra ilk olduğu için mi nedir hem yoğun oldu baya hem uzun sürdü. Ben bile yıldım hormonlardan kaynaklı bacım ya. Hep böyle olsa çocuğu nasıl yapacaktık
Dere oldu akıyor desene acaba ben ne zaman olcam ya baya erken oldun sanki sen çat diye hamile kalırsın bak aman diyim

Ay bu iyiymiş ya.. Bu arada benim kızın kafası da aynı böyle saçlar, onu görür gibi oldum

Kizlar benim kizida yan yatirdigimda memesi duserse onu almak icin yuzustu donuyor allahtan yanindayim. Nasil yapacaz bu donmelerde nasil onlem alacaz onune arkasina birsey mi koymak lazim

Dere oldu akıyor desene acaba ben ne zaman olcam ya baya erken oldun sanki sen çat diye hamile kalırsın bak aman diyim
Evet bende bu kadar erken beklemiyordum ama doktor 40.günümde yumurtlarımı gösterip bak hamile kalabilirsin dediğinde regl olmam aylar sürmez diye düşünmüştüm gerçi. 2.aydan da beklemiyordum ama. Kız sus allah korusun. Onun için geçenlerde sordum ya deri altı implantı taktırcam sanırım.

Kizlar benim kizida yan yatirdigimda memesi duserse onu almak icin yuzustu donuyor allahtan yanindayim. Nasil yapacaz bu donmelerde nasil onlem alacaz onune arkasina birsey mi koymak lazim
Canım dönmeye başladıktan sonra zaten kendini kurtarabilir oluyorlar. Bu arada benimki yüz üstü yatmayı çok seviyor, yatırıyorum ben hep. Kafasını çok güzel kaldırıp diğer tarafa çevirebiliyor. Aralıklı kontrol ediyorum yüz üstü yatırdığımda sadece.

Benimki de çok ağladı aşı yapılırken . Bizim Kıza da gaz damlası iki kere verdim çocuk sancıdan uyuyamadı . Kendi çıkarıyor genelde en başından beri . Ama kendi yapsa da sabahları enteresan seslerle uyanıyor Yavrum .

Bu gece bizimkide çıkaramadı gazı, dediğin gibi sürekli homurdandı. En sonunda aldım yanıma yüz üstü yatırdım sırtına gaz çıkarır gibi vurdum. Zart zurt çıkardı, rahatladı uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…