- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Aminnn kimsenin kucağı boş kalmasın bu yoldayagmur1212 seni o kadar iyi anlıyorum ki...zaman zaman inanamıyorum bu benim mi, çok şükür hamdolsun diye.Ne büyük nimet. Nerde isteyen varsa Rabbim nasip etsin inşallah
Ooo hareketli bebisler çok erken dönüyo gecmis olsun ya artık daha da dikkatli olman lazımBenim sıpam bu gece reflü yatagindan yüzüstü düştü ☹ Uyanıp yüzüstü görünce aklım çıktı resmen. Dönüyor mu yoksa kenara gelip kayıyor mu anlamadim ☹ ne zaman döner bu minikler bilen var mı?
Yok canım, reflü yatağında benim yatırma sebebim mideden emdiği süt ya da mama çıkmasın direkt yiyip yatınca diye.. Kusarsa vs daha güvenli oluyor. Ama beşiğin yatağı inve ve yumuşak, geçen onda yatırdım gömüldü çocuk ya..Kizlar neden reflu yataginda yatiriyor herkes
Besiginin normal sungrri sert.ince diye mi
Ben 2 aydir sert yerde mi yatiriyormusum yani
Ya bi sey olduysa ya
Ince yani besiklerin sungeri yatagi yani
Ne yapmak lazi.
Aynen bende hepsini bıraktım sadece d vitamini veriyorum rahatladı cocuk kendiliğinden yapmaya başladı. Şu kayısıyı yemeye başliyim bende.Ay temizle temizle yine kirleniyorev işi çok nankör ya. Sağol kuzum benim inşallah sıkıntısız atlatırız bakalım.
Sağol canım benimbende ilkeyi uyuttum, kahvaltımı ettim oturuyorum. Yemek yapmam lazım ne yapsam diye düşünüyorum
Yok canım, sağlık ocağındaki ebe bugün çağırdı. Bugün gittik o yüzden. Bastı feryadı bizimki aşılar yapılırken
Sağol canımcım.Yazarım tabi. Kalça ultrasonuda var yarın bakalım. Nasıl geceçek
Bende bıraktım gaz damlasını. Sıkıştırıyormuş resmen çocuğu. Hatta ben probiyotiğide bıraktım. Sadece d vitamini kullanıyorum artık. Burda kimdi hatırlamıyorum ama bi arkadaş kayısı demişti bebeği kabızlık yaşayanlar için, artık her sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip üstüne su içiyorum. Her gün yapıyor kakayı. 2 gün yemedim yine ara verdi mesela yapmaya.
Aile sosyal politikalar bakanlığına basvuru yapılıyor sanırım. Eşine yatan sanırım maaşa yansıyan cocuk parası büyük ihtimalle. Cocuk olduktan sonra maaşa 150-200 lira gibi bi zam geliyor odur eşinin aldığı bence.Canm kendin basvurdugun yerden oluyormus eşim kendi adima yaptm ikimize de yatti diyor. Nüfusa gitsin eşin çocuk parasi diyerek sorsun kendi adına eşimin kini aldik ben kendiminkini alacagim desin yonlendirirler
Libidoluğum mu kaldı kız daha açılışı bile yapamadık hala reglyim.Aynen bende hepsini bıraktım sadece d vitamini veriyorum rahatladı cocuk kendiliğinden yapmaya başladı. Şu kayısıyı yemeye başliyim bende.
Yaa habersiz bırakma bizi bee yaz buraya sensizliğe alışkın değiliz libido reis
Aile sosyal politikalar bakanlığına basvuru yapılıyor sanırım. Eşine yatan sanırım maaşa yansıyan cocuk parası büyük ihtimalle. Cocuk olduktan sonra maaşa 150-200 lira gibi bi zam geliyor odur eşinin aldığı bence.
Aynen benimki de öyle oluyor sjsjsjs içine gömülüyor yavrumKızlar size yine yeniden bir soruyla geldim. Biliyorum çok şaşırdınız, hiç sormam bilirsinizAllahım nolacak bu sorular ardı arkası gelmiyor. Soranlar kulübü olduk iyi mi
Bebek arabasının puseti var ya hani, heh işte ona benim kızı yatırınca boynu bükük kalıyor öne doğru, hiç rahat durmuyor. Yukarı doğru çekiyorum çocuğu olmuyor, aşağı kaydırıyorum olmuyor. Altına 2 kat battaniye serdim en son ama öyle de terliyor. Neden böyle iki büklüm gibi oluyor bu bebe ya? Sizin pusetlerde de öyle mi?
Bu kaç günlük reglidir yahu bitmedi adamcağız yıldı yaaaLibidoluğum mu kaldı kız daha açılışı bile yapamadık hala reglyim.Eşim diyor moralim bozuldu artık ne zaman bitecek bu ya
Kız valla öyle ya, doğumdan sonra ilk olduğu için mi nedir hem yoğun oldu baya hem uzun sürdü. Ben bile yıldımBu kaç günlük reglidir yahu bitmedi adamcağız yıldı yaaabizde regli yokta noluyo libido yerlerde
Dere oldu akıyor deseneKız valla öyle ya, doğumdan sonra ilk olduğu için mi nedir hem yoğun oldu baya hem uzun sürdü. Ben bile yıldımhormonlardan kaynaklı bacım ya. Hep böyle olsa çocuğu nasıl yapacaktık
Ay bu iyiymiş ya.. Bu arada benim kızın kafası da aynı böyle saçlar, onu görür gibi oldumAynen benimki de öyle oluyor sjsjsjs içine gömülüyor yavrumbir de içi pedli destekli ama yinede aşağı kayıyor yukarı koysam da aynısı oluyor içine hamak almıştım onun minderini koydum ince ve terletmiyor biraz daha iyi oldu. Battaniye cok sıcak oluyor ya
Keşke emse uyurken de . Maalesef emmiyor uyurken . Gece hele çok derin uyuyor biberon da almıyor nerdeyse .Uyurken emmiyor mu? Benimki bazen uyurken veriyorum gece, az da olsa emiyor.
Evet bende bu kadar erken beklemiyordum ama doktor 40.günümde yumurtlarımı gösterip bak hamile kalabilirsin dediğinde regl olmam aylar sürmez diye düşünmüştüm gerçi. 2.aydan da beklemiyordum ama.Dere oldu akıyor deseneacaba ben ne zaman olcam ya baya erken oldun sanki sen çat diye hamile kalırsın bak aman diyim
Canım dönmeye başladıktan sonra zaten kendini kurtarabilir oluyorlar. Bu arada benimki yüz üstü yatmayı çok seviyor, yatırıyorum ben hep. Kafasını çok güzel kaldırıp diğer tarafa çevirebiliyor. Aralıklı kontrol ediyorum yüz üstü yatırdığımda sadece.Kizlar benim kizida yan yatirdigimda memesi duserse onu almak icin yuzustu donuyor allahtan yanindayim. Nasil yapacaz bu donmelerde nasil onlem alacaz onune arkasina birsey mi koymak lazim
Benimde öyle geçmedik pijama, nevresim kalmadı. Baya yoğun. Kim bilir ne zaman bitecek. Ufukta vuslatı göremiyorumagacsizkoalaa Cherrygum
Benimde reglm cok fena geciyor gecen yataga gecmiskizda gecen yataga kustu isedi yatak haline agladi valla :)
Benimki de çok ağladı aşı yapılırken . Bizim Kıza da gaz damlası iki kere verdim çocuk sancıdan uyuyamadı . Kendi çıkarıyor genelde en başından beri . Ama kendi yapsa da sabahları enteresan seslerle uyanıyor Yavrum .Ay temizle temizle yine kirleniyorev işi çok nankör ya. Sağol kuzum benim inşallah sıkıntısız atlatırız bakalım.
Sağol canım benimbende ilkeyi uyuttum, kahvaltımı ettim oturuyorum. Yemek yapmam lazım ne yapsam diye düşünüyorum
Yok canım, sağlık ocağındaki ebe bugün çağırdı. Bugün gittik o yüzden. Bastı feryadı bizimki aşılar yapılırken
Sağol canımcım.Yazarım tabi. Kalça ultrasonuda var yarın bakalım. Nasıl geceçek
Bende bıraktım gaz damlasını. Sıkıştırıyormuş resmen çocuğu. Hatta ben probiyotiğide bıraktım. Sadece d vitamini kullanıyorum artık. Burda kimdi hatırlamıyorum ama bi arkadaş kayısı demişti bebeği kabızlık yaşayanlar için, artık her sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip üstüne su içiyorum. Her gün yapıyor kakayı. 2 gün yemedim yine ara verdi mesela yapmaya.
Bu gece bizimkide çıkaramadı gazı, dediğin gibi sürekli homurdandı. En sonunda aldım yanıma yüz üstü yatırdım sırtına gaz çıkarır gibi vurdum. Zart zurt çıkardı, rahatladı uyudu.Benimki de çok ağladı aşı yapılırken . Bizim Kıza da gaz damlası iki kere verdim çocuk sancıdan uyuyamadı . Kendi çıkarıyor genelde en başından beri . Ama kendi yapsa da sabahları enteresan seslerle uyanıyor Yavrum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?