2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Olsun ya emmesi var ya o güzel birşey benimki cok inat ama umut Allahtan hala bekliyorum bir umut ama mucadele etmeye korkuyorum oglum düzeni hepten kayar beslenmez diye
Kesinlikle güzel bir şey az da olsa emmesi . Bilirim o inatlığı . Çocuk göğsüme geldiğinde çığlık çığlığa ağlayıp itiyordu beni . Tutmuyordu bile. Çok şükür bin şükür bu haline . Ama yetersiz kalıyor yine az emdiği için . Akşam habersiz karşı komşu geldi çocuk sevmeye , çocuk aç emzir dedi , beş dakika emdi . Mama vereceğim yanlarından bir türlü kalkamadım . En son yumrukları ağzına gitti yine . Mamayı verdim allahtan reddetmedi biberonu . Deli gibi içti . Hemen başladılar sütün yetmiyor demek ki demeye . Elim ayağıma dolandı çocuk aç karnını doyuram nasıl doyuram diye terin suyun içinde kaldım . İlk misafirdi , çok zorlandım

Kızlar verem aşısından sonra çok huysuzluğu ateşi falan oluyor mu ve kaç gün sürüyor? Yarın aşıya gideceğiz şimdiden endişeliyim

agacsizkoalaa Cherrygum
Benimde reglm cok fena geciyor gecen yataga gecmis kizda gecen yataga kustu isedi yatak haline agladi valla :)
Analı kızlı yatagın içine ettik desene
Ay bu iyiymiş ya.. Bu arada benim kızın kafası da aynı böyle saçlar, onu görür gibi oldum
Ay evet senle konuşmuştuk dimi tepesinde saç yok diye şimdi çıkmaya basladı ama ne zaman büyür Allah bilir çim adam gibi
Senin libidodan belliydi böle olacagı onu bende düşünüyorum ama kayıyormuş yerinden bulunamıyormuş falan diye okudum of bu korunma işi çok sıkıntılı

Deri altı implantı mı? Hiç duymadım kız kayan. Spiral kayıyor ama

Benimki de yapıyor arada canım. Gazı olduğunda ve sıcak geldiğinde yapıyor daha çok. Büyüme atağı da olabilir.

Maalesef bizimde öyle. Kullanışsızmış. Battaniye seriyoruz bizde. Sıcaklarda geldi nasıl koyacağız bende bilmiyorum

He anladim. Onu biliorum zaten de almadik biz ama esim ilk baslarda besigin bas tarafina kitaplari koyup komple reflu besigi yapiordu

Icine gomukduyse olmaz sanirim
Sert olmaliymis dimi
Ama bi sunger de acaba cok mu sert.
Oyle yatiroyiruz iki aydir.bilemedim simdi

Ah darısı tez zamanda başımıza insallah emer
Sütün yetmediğini demezlerse hatri kalır bosver doysunlar büyüsünler güzel güzel gezip eğlenelim kuzucuklarimizla

Kizlar benim kizida yan yatirdigimda memesi duserse onu almak icin yuzustu donuyor allahtan yanindayim. Nasil yapacaz bu donmelerde nasil onlem alacaz onune arkasina birsey mi koymak lazim

Evet aynen
Kormuyo da degilim ama

Belli bir aya kadar dönence önermiyorlar cnn bi araştıralım iyice diyorum

Bakma sen onlara canım yaa ben 3 aylık olduktan sonra aldım hepsinde kullandım.
Takip eymeleri açısından çok iyi oluyor. Ben normal istemiyorum Asya albino olduğu için ışıklı ve müzikli olması lazim

Benimki yüzüstü hic yatmiyor agliyor ne aglak birsey cikti bu

Surekli olan bi zam mi canm? 200 lira cekti ptt ye gittik de ben cocuk parasi dedim 300 esim de ayni dedi o da ptt den 200 aldi ama maasa yansimiş olsa ptt den mi olur bilemedim smdi

Çok geçmiş olsun canım. Çok hareketliler insan korkuyor, artık yatakta kanepede tek bırakılmazlar.

Reactions: Kuf
Çok geçmiş olsun canım. Darısı damatlığına derler bizde . Benimki prematüre olduğu için kilo alımına bağlı sünnet planlaması yapılacaktı. Şükür 4 kiloyu geçmişiz. Temmuz gibi olacak benim miniğim. Beziyle iyileşir gider inşallah.

Geç kalmış olur muyum şimdi gitsem e devletten mi başvuruyoruz direk mi çok sagol cevabın icin

Ortalık düzelsin bizde yaptıracağız. İdrar yolu enfeksiyonu var. Doktor çok uzatmayın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…