Kesinlikle güzel bir şey az da olsa emmesi . Bilirim o inatlığı . Çocuk göğsüme geldiğinde çığlık çığlığa ağlayıp itiyordu beni . Tutmuyordu bile. Çok şükür bin şükür bu haline . Ama yetersiz kalıyor yine az emdiği için . Akşam habersiz karşı komşu geldi çocuk sevmeye , çocuk aç emzir dedi , beş dakika emdi . Mama vereceğim yanlarından bir türlü kalkamadım . En son yumrukları ağzına gitti yine . Mamayı verdim allahtan reddetmedi biberonu . Deli gibi içti . Hemen başladılar sütün yetmiyor demek ki demeye . Elim ayağıma dolandı çocuk aç karnını doyuram nasıl doyuram diye terin suyun içinde kaldım . İlk misafirdi , çok zorlandımOlsun ya emmesi var ya o güzel birşey benimki cok inat ama umut Allahtan hala bekliyorum bir umutama mucadele etmeye korkuyorum oglum düzeni hepten kayar beslenmez diye
Analı kızlı yatagın içine ettik deseneagacsizkoalaa Cherrygum
Benimde reglm cok fena geciyor gecen yataga gecmiskizda gecen yataga kustu isedi yatak haline agladi valla :)
Ay evet senle konuşmuştuk dimi tepesinde saç yok diyeAy bu iyiymiş ya.. Bu arada benim kızın kafası da aynı böyle saçlar, onu görür gibi oldum
Senin libidodan belliydi böle olacagıEvet bende bu kadar erken beklemiyordum ama doktor 40.günümde yumurtlarımı gösterip bak hamile kalabilirsin dediğinde regl olmam aylar sürmez diye düşünmüştüm gerçi. 2.aydan da beklemiyordum ama.Kız sus allah korusun. Onun için geçenlerde sordum ya deri altı implantı taktırcam sanırım.
Deri altı implantı mı? Hiç duymadım kız kayan. Spiral kayıyor amaAnalı kızlı yatagın içine ettik desene
Ay evet senle konuşmuştuk dimi tepesinde saç yok diyeşimdi çıkmaya basladı ama ne zaman büyür Allah bilir çim adam gibi
Senin libidodan belliydi böle olacagıonu bende düşünüyorum ama kayıyormuş yerinden bulunamıyormuş falan diye okudum of bu korunma işi çok sıkıntılı
Deri implantı evet bnde onu düşünüyorum aslında ya bi şekilde korunmak lazım bakalım napcazDeri altı implantı mı? Hiç duymadım kız kayan. Spiral kayıyor ama
Benimki de yapıyor arada canım. Gazı olduğunda ve sıcak geldiğinde yapıyor daha çok. Büyüme atağı da olabilir.Kızlar ya benim kız 2 3 gecedir yatamıyor hiç. Beşiğine koyunca sürekli hareket halinde. Reflü yatağından kayıyor diye onu çıkardım, daralıyor belli diye üzerini çok örtmedim ama yine aynı. Sürekli sesler çıkıyor başını ileri geri atarak uyanmaya çalışıyor. Biraz sallayarak oyalıyorum alıp besliyorum yerine koyuyorum 5 dk sonra yine aynı. Böyle böyle sabah ettik. Acaba bir derdi mi var yoksa normal mi sizce huzursuzluk mu geçici midir?
Maalesef bizimde öyle. Kullanışsızmış. Battaniye seriyoruz bizde. Sıcaklarda geldi nasıl koyacağız bende bilmiyorumKızlar size yine yeniden bir soruyla geldim. Biliyorum çok şaşırdınız, hiç sormam bilirsinizAllahım nolacak bu sorular ardı arkası gelmiyor. Soranlar kulübü olduk iyi mi
Bebek arabasının puseti var ya hani, heh işte ona benim kızı yatırınca boynu bükük kalıyor öne doğru, hiç rahat durmuyor. Yukarı doğru çekiyorum çocuğu olmuyor, aşağı kaydırıyorum olmuyor. Altına 2 kat battaniye serdim en son ama öyle de terliyor. Neden böyle iki büklüm gibi oluyor bu bebe ya? Sizin pusetlerde de öyle mi?
Bir de baş öyle öne doğru eğik olunca boğulma riski oluyormuş Allah korusun.Maalesef bizimde öyle. Kullanışsızmış. Battaniye seriyoruz bizde. Sıcaklarda geldi nasıl koyacağız bende bilmiyorum
He anladim. Onu biliorum zaten de almadik biz ama esim ilk baslarda besigin bas tarafina kitaplari koyup komple reflu besigi yapiorduYok canım, reflü yatağında benim yatırma sebebim mideden emdiği süt ya da mama çıkmasın direkt yiyip yatınca diye.. Kusarsa vs daha güvenli oluyor. Ama beşiğin yatağı inve ve yumuşak, geçen onda yatırdım gömüldü çocuk ya..
Onlarin icine birsey oluodu. Oto koltuk minderi.Maalesef bizimde öyle. Kullanışsızmış. Battaniye seriyoruz bizde. Sıcaklarda geldi nasıl koyacağız bende bilmiyorum
Ah darısı tez zamanda başımıza insallah emerKesinlikle güzel bir şey az da olsa emmesi . Bilirim o inatlığı . Çocuk göğsüme geldiğinde çığlık çığlığa ağlayıp itiyordu beni . Tutmuyordu bile. Çok şükür bin şükür bu haline . Ama yetersiz kalıyor yine az emdiği için . Akşam habersiz karşı komşu geldi çocuk sevmeye , çocuk aç emzir dedi , beş dakika emdi . Mama vereceğim yanlarından bir türlü kalkamadım . En son yumrukları ağzına gitti yine . Mamayı verdim allahtan reddetmedi biberonu . Deli gibi içti . Hemen başladılar sütün yetmiyor demek ki demeye . Elim ayağıma dolandı çocuk aç karnını doyuram nasıl doyuram diye terin suyun içinde kaldım . İlk misafirdi , çok zorlandım
Kizlar benim kizida yan yatirdigimda memesi duserse onu almak icin yuzustu donuyor allahtan yanindayim. Nasil yapacaz bu donmelerde nasil onlem alacaz onune arkasina birsey mi koymak lazim
Evet aynenCanım dönmeye başladıktan sonra zaten kendini kurtarabilir oluyorlar. Bu arada benimki yüz üstü yatmayı çok seviyor, yatırıyorum ben hep. Kafasını çok güzel kaldırıp diğer tarafa çevirebiliyor. Aralıklı kontrol ediyorum yüz üstü yatırdığımda sadece.
Belli bir aya kadar dönence önermiyorlar cnn bi araştıralım iyice diyorum
Benimki yüzüstü hic yatmiyor agliyor ne aglak birsey cikti buCanım dönmeye başladıktan sonra zaten kendini kurtarabilir oluyorlar. Bu arada benimki yüz üstü yatmayı çok seviyor, yatırıyorum ben hep. Kafasını çok güzel kaldırıp diğer tarafa çevirebiliyor. Aralıklı kontrol ediyorum yüz üstü yatırdığımda sadece.
Surekli olan bi zam mi canm? 200 lira cekti ptt ye gittik de ben cocuk parasi dedim 300 esim de ayni dedi o da ptt den 200 aldi ama maasa yansimiş olsa ptt den mi olur bilemedim smdiAynen bende hepsini bıraktım sadece d vitamini veriyorum rahatladı cocuk kendiliğinden yapmaya başladı. Şu kayısıyı yemeye başliyim bende.
Yaa habersiz bırakma bizi bee yaz buraya sensizliğe alışkın değiliz libido reis
Aile sosyal politikalar bakanlığına basvuru yapılıyor sanırım. Eşine yatan sanırım maaşa yansıyan cocuk parası büyük ihtimalle. Cocuk olduktan sonra maaşa 150-200 lira gibi bi zam geliyor odur eşinin aldığı bence.
Çok geçmiş olsun canım. Çok hareketliler insan korkuyor, artık yatakta kanepede tek bırakılmazlar.Büyük yatakta birlikte yatıyoruz canım. O reflü yatağında ben de yanına sokuluyorum sariliyorum yoksa uyaniyo. Gece boyu kaydi düzelttim sonuncuyu hissetmemisim yatakla benim arama düşmüş yüzüstü. Aklım çıktı nefessiz kaldı diye ama alnı destek olmuş burnu açıktı şükür. Çok sağ ol canım. Her günümüz ayrı entrika annemlerde
Çok geçmiş olsun canım. Darısı damatlığına derler bizdeGünaydın kızlarsize bi tavsiye oğlunu sünnet ettirmeyenler hemeeenn düşünün ettirin derim ilk gün zor oluyo biraz o da normal tabi. Sonrası çok güzel çok şükür yaa aman nazar değmesin oğlumun huysuzluğnda baya azalma oldu uykusu arttı meğer derdi buymuş çocumun hemmen hemmen fazla büyümeden kestirin gtsin bence valla büyük rahatlık. Hem kurtulmş olursunuz daha çabuk iyileşiyolar.
Geç kalmış olur muyum şimdi gitsem e devletten mi başvuruyoruz direk mi çok sagol cevabın icinDoğum parasını her doğum yapan kadın alıyor canım ama başvuru yapman lazım. İlk doğum 300 2.400 3.dopumda 600 lira alıyorsun. Doğum belgen le aile ve sosyal güvenlik müdürlüğüne başvuruyorsun 1 ay sonra ptt den kimliğinle çekiyorsun. Ben 600 aldım.
Ortalık düzelsin bizde yaptıracağız. İdrar yolu enfeksiyonu var. Doktor çok uzatmayın dediÇok geçmiş olsun canım. Darısı damatlığına derler bizde. Benimki prematüre olduğu için kilo alımına bağlı sünnet planlaması yapılacaktı. Şükür 4 kiloyu geçmişiz. Temmuz gibi olacak benim miniğim. Beziyle iyileşir gider inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?