Benim oğlan da öyle. Burnu çok tıkalı ondan sağlıklı uyuyamıyor. Tuz lambası sipariş ettim bakalım burun tıkanıklığına nefes açmaya iyi geliyormuş umarım faydasını görürüm. Burnuna bak kızçenin belki tıkslıdır.Kızlar ya benim kız 2 3 gecedir yatamıyor hiç. Beşiğine koyunca sürekli hareket halinde. Reflü yatağından kayıyor diye onu çıkardım, daralıyor belli diye üzerini çok örtmedim ama yine aynı. Sürekli sesler çıkıyor başını ileri geri atarak uyanmaya çalışıyor. Biraz sallayarak oyalıyorum alıp besliyorum yerine koyuyorum 5 dk sonra yine aynı. Böyle böyle sabah ettik. Acaba bir derdi mi var yoksa normal mi sizce huzursuzluk mu geçici midir?
Benim oğlan da öyle. Burnu çok tıkalı ondan sağlıklı uyuyamıyor. Tuz lambası sipariş ettim bakalım burun tıkanıklığına nefes açmaya iyi geliyormuş umarım faydasını görürüm. Burnuna bak kızçenin belki tıkslıdır.
hayirli ugurlu olsun..insAllah cok kolay gecerOldu da bitti Maşşallah nazar da değmez inşallahkızlar sünnetimizi olduk çok şükür çok güzel geçti doktordan da çok memnun kaldık. Kayseride varsa sünnet düşünen tavsiyede bulunabilirim uyuşturucu krem sürdü önce sonra iğne vurdu. İğne sırasında biraz ağladı sustu sonra emzir uyusun 15 dk sonra başlayalım dedi doktor. Dedim bu emerek uyumaz huylu bu Allah Allah nasıl bebekmiş bu diyor. Eşimin kucağına verdim geze geze uyuttu hemşire diyor annemiz çok akıllı dedim yok bende uyumuyor bu bir cins bebe yok yok valla iyi yapıyorsun diyor kadın.
Neyse işte doktor beyaz gürültü açtı telefonundan baş ucuna koydu bebeğin, bir de pekmez hazırladılar emzik almaz da ağlarsa batıralım azcık dedi doktor gerek kalmadı gerçi. 15 dk da benim oğlan mışıl mışıl uyurken yapıldı bitti sünneti. En son bantladı kenarları. Sargı bezini ve kremini nasıl uygulayacağımı gösterdi. 4-5 gün banyo yaptırma bantları kendi düşsün antibiyotikli kremi bolca. Dök pipinin üstüne dedi. Kanama olmadı sonrasında da geldiğimizden beri emip uyuyo biraz calpol de verdik uyuşukluk geçince acımasın diye. 2 gğn ağrı kesici verebilirsiniz günde 6 kere yarım ölçek dedi. Ayy çok şükür bunu da atlattık sağsağlim. 500 lira verdik fiyatı da oldukça makul.
Ben doğumdan önce sevi bebenin puset içi destek minderini almıştım canım çok memnun kaldım rahat ediyor gömülmüyor. Altında cırt cırtlı bir aparatı var onu söküp derinleştirebiliyorsun bşr kere denedim oğlan gömüldü içine, mümkün değil bu mindersiz yatıramazdım. Kızlarda da ihtiyaç duymuştum böyle bişeye o yüzden doğmadan aldım görünceKızlar size yine yeniden bir soruyla geldim. Biliyorum çok şaşırdınız, hiç sormam bilirsinizAllahım nolacak bu sorular ardı arkası gelmiyor. Soranlar kulübü olduk iyi mi
Bebek arabasının puseti var ya hani, heh işte ona benim kızı yatırınca boynu bükük kalıyor öne doğru, hiç rahat durmuyor. Yukarı doğru çekiyorum çocuğu olmuyor, aşağı kaydırıyorum olmuyor. Altına 2 kat battaniye serdim en son ama öyle de terliyor. Neden böyle iki büklüm gibi oluyor bu bebe ya? Sizin pusetlerde de öyle mi?
Ayy ben de regl oldum ya kızlarda 7. Ve 8.ayda olmuştum bunda 3.ay dolmadan oldu çok yoğun geliyor bir de depend kalmıştı doğumdan onu giydim dün gece@agacsizkoalaa @Cherrygum
Benimde reglm cok fena geciyor gecen yataga gecmiskizda gecen yataga kustu isedi yatak haline agladi valla :)
Yok canım geç kalmazsın e devletten olmuyor başvuru eşim gitti yaptı başvuruyu kaymakamlıktan gitti sordu onlar yönlendirdiler siz de bir soruşturun bakalım nerden yapılıyor başvuru bulunduğunuz yerde.Geç kalmış olur muyum şimdi gitsem e devletten mi başvuruyoruz direk mi çok sagol cevabın icin
Geçmiş olsun canım iğneler fayda gösterir de geçer şu bakteri inşallah. Bizim de sarılığın sebebi idrar yolu enfeksiyonuydu onu tedavi edince sarılık da kendiliğinden geçti.7 tane iğnemiz varnasıl olacak bilmiyorum kültürümüzde bakteri üredi sarlığımız hala geçmedi. Böyle dertlere şükür tabi rabbim dağa büyüklerinden sakınsın
Canım burnunu hergün serum fizyolojikle temizle ister aşağı eğip burnuna şırıngayla sık ister otribebeyle çek. Başlarda benimkinde de vardı hırıltı sonra sonra geçti o dönem otri bebeyle çekince baya bişey çıkıyorduBenim oğlan da öyle. Burnu çok tıkalı ondan sağlıklı uyuyamıyor. Tuz lambası sipariş ettim bakalım burun tıkanıklığına nefes açmaya iyi geliyormuş umarım faydasını görürüm. Burnuna bak kızçenin belki tıkslıdır.
Düğün hep yapılır ya şimdilik öyle bir düşüncemiz yok ama kendi büyüyüp aklı erer de heves ederse yaparız. Önemli olan ameliyatın nasıl olacağıydı çok şükür atlattık ilk çişini de yaptı ağlamadı bakalımhayirli ugurlu olsun..insAllah cok kolay geceray boyle okuyunca niye yaptirmadik ki zamaninda diyorum.hep kv dugun hevesinden
ay bnimkide oyke cnm ya napacagimi sasirdim gazi var galiba yanından ayrilamiyorumnm pis pislmktn dilim yamulacak.benim kız cok huzursuz yarim saat uyuyor gene uyaniyor..derdini anlamadim.mizmizmizmiz
Ohh hadi gecmis olsun cok sevindimDüğün hep yapılır ya şimdilik öyle bir düşüncemiz yok ama kendi büyüyüp aklı erer de heves ederse yaparız. Önemli olan ameliyatın nasıl olacağıydı çok şükür atlattık ilk çişini de yaptı ağlamadı bakalım
Bizim pusetlerde öyle. Kumaşı kaygan. Ben içine alt açma minderlerinden koyuyorum nispeten kaymayı önlüyor. Ya da Müslin örtü. Ama benimki kendini kaydırıyor zaten.Kızlar size yine yeniden bir soruyla geldim. Biliyorum çok şaşırdınız, hiç sormam bilirsinizAllahım nolacak bu sorular ardı arkası gelmiyor. Soranlar kulübü olduk iyi mi
Bebek arabasının puseti var ya hani, heh işte ona benim kızı yatırınca boynu bükük kalıyor öne doğru, hiç rahat durmuyor. Yukarı doğru çekiyorum çocuğu olmuyor, aşağı kaydırıyorum olmuyor. Altına 2 kat battaniye serdim en son ama öyle de terliyor. Neden böyle iki büklüm gibi oluyor bu bebe ya? Sizin pusetlerde de öyle mi?
Benimki hep gündüz uykularında öyle hele sabah uykusuna bugün 4 kez ben 2 kez babası uyuttu koydu geri uyandı. Uyandıkça gaz çıkarıyor pıtır pıtır derdi gaz benimkinin ondan uyumuyor az kaldı inşallah zamanla düzelecek diye umut ediyoruzbenim kız cok huzursuz yarim saat uyuyor gene uyaniyor..derdini anlamadim.mizmizmizmiz
Evet sert olmalı, seninki iyidir bence..He anladim. Onu biliorum zaten de almadik biz ama esim ilk baslarda besigin bas tarafina kitaplari koyup komple reflu besigi yapiordu
Icine gomukduyse olmaz sanirim
Sert olmaliymis dimi
Ama bi sunger de acaba cok mu sert.
Oyle yatiroyiruz iki aydir.bilemedim simdi
Kızlar şu body uzatma aparatlarından aldım, çok işe yarar bence.. Boydan olmayan bodyleri daha aylarca kullanabiliriz3 farklı boy çıtçıt varmış üzerinde, farklı markalar için..
Eki Görüntüle 2646861
İnşallah link verdim diye banlanmamselam canım
Bu ne kadar mantıklıymış ya ben hiç bilmiyordum
Şu anda üstten tam olup alttan zorla kapanan bir sürü body var üzülüyordum; hemen alıyım bende
Nereden bulabiliriz canım?
çook teşekkürler bu arada iyi ki yazdın benim gibi süper bilgisizler için şahane bilgilendirme
Çok sagol canım hemen soyleyim eşime araştırsınBen doğumdan önce sevi bebenin puset içi destek minderini almıştım canım çok memnun kaldım rahat ediyor gömülmüyor. Altında cırt cırtlı bir aparatı var onu söküp derinleştirebiliyorsun bşr kere denedim oğlan gömüldü içine, mümkün değil bu mindersiz yatıramazdım. Kızlarda da ihtiyaç duymuştum böyle bişeye o yüzden doğmadan aldım görünce
Ayy ben de regl oldum ya kızlarda 7. Ve 8.ayda olmuştum bunda 3.ay dolmadan oldu çok yoğun geliyor bir de depend kalmıştı doğumdan onu giydim dün geceçok rahat ettim. Tampon kulanıyorum ben o da rahat oluyor yoğun günlerde aklınızda bulunsun.
Yok canım geç kalmazsın e devletten olmuyor başvuru eşim gitti yaptı başvuruyu kaymakamlıktan gitti sordu onlar yönlendirdiler siz de bir soruşturun bakalım nerden yapılıyor başvuru bulunduğunuz yerde.
Geçmiş olsun canım iğneler fayda gösterir de geçer şu bakteri inşallah. Bizim de sarılığın sebebi idrar yolu enfeksiyonuydu onu tedavi edince sarılık da kendiliğinden geçti.
Canım burnunu hergün serum fizyolojikle temizle ister aşağı eğip burnuna şırıngayla sık ister otribebeyle çek. Başlarda benimkinde de vardı hırıltı sonra sonra geçti o dönem otri bebeyle çekince baya bişey çıkıyordu
Kızlar size yine yeniden bir soruyla geldim. Biliyorum çok şaşırdınız, hiç sormam bilirsinizAllahım nolacak bu sorular ardı arkası gelmiyor. Soranlar kulübü olduk iyi mi
BiZimde az kaldı pek korkuyorum bu 2.doz aşıdan.Kızlar bizde 2. Ay aşımızı olduk bugün ay ne ağladı ağlayıp duruyor ya uyuyor baygın givi ya ağlıyor ateşi yok şükür ama çok huysuzonun dışında 5.500 olmuş kilosu boyu 57 cm ama başı önde biraz ultrasonda da hep öyle çıkardı bu gece uzun olacak sanırım yaptıran anneler ne yaptınız ilk.gun
Ben de aynı sayfadan aldım tüm müslinlerini, pikesini ve ağız mendilleriniBen İnstagram’dan aşağıdaki sayfaya yaptırdım memnunum. Dış kumaşı müslin, iç malzemesi de dolu dolu bebeğin boynunu destekliyor . Yaz ayları için de özellikle çok iyi terletmiyor.
Ben de aynı sayfadan aldım tüm müslinlerini, pikesini ve ağız mendilleriniHiç bundan da almak gelmedi aklımao zaman, fiyatı neymiş canım?
Harikasınİnşallah link verdim diye banlanmam
Organik Pamuk Body Uzatma Aparatı 2'li (3 boy çit çıt) En Uygun Fiyatlarla | Ekolojik/Saf Yün/Pamuk Ürünler
Organik Pamuk Body Uzatma Aparatı 2'li (3 boy çit çıt) en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Organik Pamuk Body Uzatma Aparatı 2'li (3 boy çit çıt) yorum ve fiyatını inceleyin.www.ecowoco.com
Bundan aldım ben pek çok markaya uyumlu olsun diye.. 3 farklı boyutta çıtçıt var bunda. Atıyorum lcw bodylerinde küçük çıtçıt kullanıyor ama hm orta boy mesela, bu hepsine uyumlu oluyor. Sitede istersen farklı aparatlar da var incelersin. Bu mantıklı geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?