2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm neredesin merak ettim seni
Canım benim kayınvalide burda ya ev temizliğine giriştim ben yine 2-3 gündür cam perde koltuk giriştim. O da bebeğe baktı. Yarın gidiyor. Baya rahatlamıştık aslında ama gitmesi lazım artık.
Ara ara geçmişten önünüze eski mesajlarınızı sunmaya karar verdim, nostalji yapalım

Seni seçtim pikaçu Ee kız naptı, tahmin ettiğin gibi kabullendi mi?
Yaa ne güzelmiş bu şuan kızım kucağından indirmiyor tahmin ettiğim gibi anne ne zaman uyanacak oynamak istiyorum faln diye etrafında geziyor. Ben de diyorum bak ağlamıştın ama şimdi bırakamıyorsun diye

Benim kız dün öğlen 4 te uyudu , kaç gündür uykusuzdu . Akşam uyandırsam kendi uyanmadığı için huysuzlanacak dedim . Bıraktım uyusun diye . Yavrum bir uyudu ki gece 3 e kadar . 3 ten sonrası yok bir de gaz sancısı var . Normalde olmazdı ama nedense iki gündür ağlayarak uyanıyor . Ağlamasın duymasınlar diye kırk takla atıyorum . Yoruldum belim ağrıdı babasına verdim uyku düzeni filan kalmadı

Kızlar ya gelin sütü az olanlar, kesilenler destek olalım birbirimize benim sütüm hiç bu kadar az olmamıştı. Oğlumun nasibi sanırım. Emmiyor zaten çoğu zaman reddediyor memeyi. Keyfi yerindeyse alıyor yoksa mümkün değil. Sağım yapıyorum az çıkıyor neden böyle oldu diyip diyip üzülüyorum. Gece uyuduğumda bile dolmuyor artık emerse arkasından mama da veriyoruz. Biberonu bıraktırsam diyorum mümkün gözükmüyor çıldırıyor zaten biraz geç gelse maması.
Napıyım bir benimki mi mama alan diyorum kendime telkinde bulunuyorum ama bilmiyorum etkileniyorum baya üzülüyorum istemeden.

Kiz tadını çıkar, sinirin bozulacak gibi olunca hemen dön kırıp dökmeden. Bak bugün doğum günüm ama içim buruk aklıyla arası olmayanla muhatap olma

Aaa ilk defa emziremedim diyen kaynana gördüm valla
Benimki de aşkım diye seviyor devamlı, ben de aşkım denmesini sevmem. Annem de yapıyor gerçi.. Söyleyeceğim bir gün..
Söyle canım içinde kalıp sinir olacağına söyle onda kalsın.
Kızlar bebekler tam olarak ne zaman dönmeye başlar?
Benimki yavaş yavaş yan dönmelere başladı ama sırtüsünden yüz üstüne geçemiyor daha
Bi ara benm kv de dedi de bi daha diyemedi tepki vererek baktim bi oyle. Kb oglum dedem ikisini de syler. Bu kv olsn kb olsn geneli ayni galiba ya valla cok sinir bozucu yaptiklari hersey konustuklari hersey
Ya normalde ben severim onları, iyi insanlar ama bebek olduktan sonra çok karışmaya,çok düşmeye başladılar üstümüze. Birde hormonlar... O yüzden şöyle 1 ay en azından hiç görüşmesek, sohbet etmesek keşke
Bahar izninle şu mesajına gülebilir miyim? Lütfen güleyim

Ay çok duygulandım şu mesaja denk gelince.. Doğdu da adı İlke oldu bile
Bende çok duygulandım. Şu an gözümün içine bakıp gülüyor. Ay çok şükür hepimiz sağlıkla aldık kucağımıza
Sık görüşmüyorsanız sorun olmaz bence takılmayın o kadar yada özel olarak söylrmryşn babaanne diye alttan alta belirt gitsin
Canım yüzyüze ayda 1 falan ama telefonda her gün görüntülü konuşuluyor. Orda söylüyor zaten hoşlanmıyorum.
Hiç demiyorsun koala gel beraber çıkalım derelere, tepelere. Bende önümüzdeki ay tatile gitcem sana demicem hıh keyfini çıkar kuzum bebeyi ver ananlara bol bol kendine vakit ayır
Seni mi kırcam kız amin
En azından sağlıklı birşey yemişsin şekercim mesela ben senin nicki her gördüğünde canım şekerpare istiyor

Yaa teyzesi verene kurban olur senin bebeler hep böyle dilbaz mi kız annesi napsin gazı bitmiyo cooocugun yoksa o çok lokum bir minik aslında
ya uykusu acilmasin diye agularina tepki vermiyim diyorum..dayanamiyorum.siz nasil zabrediyonuz dayanamiyom
Ben de dayanamiyore
Eşimden gizli giriyorum geçen sene bebekten önceki kış depresyondaydim üzerine afiyet buraya çok takılırdım. Orası seni iyice kötü yaptı diye söylenip tartısınca bırakmıştım. Tahmin ediyor bence ama ben yine de anlatmıyorum

Kuzum annemlerde kaldım bi ay, rutin ne ola ki durumundaydim şükür evime geldim şimdi her akşam önce yıkıyoruz, sonra emziriyorum, sonra uyutuyorum. Dirense de uyutuyorum valla maşallah diyeyim de bari bu sasmasin

Hepsi direnişçi oldu bunların.

Oh oh maşallah kıskanmadım desem yalan olur. Bizim yerimize de yüz, eğlen canım.

Canım bir ara bende çok takıyorum bu konuyu ama en ufak bir stres daha fazla etkiliyor. Artık hiç takmıyorum daha iyi gibi. Bazı günler ya da saatler azalıyor ama farkediyorum. Yani napalım elimizden geldiği kadar verelim sütümüzü ama yetmediği yerde yapacak bir şey yok inan hiç canını sıkma kendini de üzme.

Kiz tadını çıkar, sinirin bozulacak gibi olunca hemen dön kırıp dökmeden. Bak bugün doğum günüm ama içim buruk aklıyla arası olmayanla muhatap olma

İyiki doğdun bluppppp iyiki doğdun bluppppp iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaa.

Canım üzülme dönemsel olabilir benim geçen ay çok azdı meme reddi de vardı çok üzüldüm en son mamayı hiç vermedim bebeğim ne mama ne meme ikisinide reddetmeye başladı aç aç duruyordu o an ne olursa olsun meme tutmuyor bari mana yesin sen kendini üzdün diye oldu şeklinde kendimi suçladım Mama vermeye çalıştım iki gün ama memeyi de uykuluyken soktum ağzına ve ertesi gün göğsüm dolup taşıyordu normalde hiç öyle olmazdı sanırım stres yapıp kafamdan atınca göğüslerim doldu şimdi hep uykuda emziriyorum uyanıkken de yeni yeni almaya başladı tekrar sütüm de eskisi gibi olmaya var ama öyle dolup taşmıyor o birkaç gün gibi çünkü bebek emmeye başlayınca tekrar bırakır korkusu oluştu

Eee çocuğa direnişçi adı koydum ben, kendim kasindim

Çok teşekkür ederim canimmm

Günaydınlar

Doğumgünün kutlu olsun K Kuf kaç oldun bakiim?

Kızlar sizin bebişler oyuncak falan tutuyor mu, benimki daha tutamıyor.
Benimki de tutamiyo daha yani bilinçli tutamiyo ağzındaki emzik kazara parmaklarının arasında kaliyo sonra ağzına götürmeye çalışıyo olmuyo tabi çıldırıyo

Günaydınlar

Doğumgünün kutlu olsun K Kuf kaç oldun bakiim?

Kızlar sizin bebişler oyuncak falan tutuyor mu, benimki daha tutamıyor.
30 oldum ama ruhum 15 şşş
Dünden beri tutturmaya çalışıyorum. Zorla parmaklarını açıp içine koyuyorum oyuncağı ben de az manyak değilim he
K Kuf mutlu yillar blup nice yaslaraaaa

K Kuf nice güzel yaşlara canım doğum günün kutlu olsun
Sağ olun kızlar

Bilemiyorum canım benim oğlanın erken doğması falan beni etkiledi baya vermeyim de aç kalsın diyemedim hiç. Emzirdim ilk 2 ay arkasından takviye verdim biberonla. Ağlamasa bile. Bi ara yeter 3 kg oldu vermeyelim dedim eşim kabul etmedi verelim büyüsün midesi genişlesin diye diye bu sefer sütüm azaldı emme sıklığı azalınca.şimdi de memeyi biberonu biliyor meme değince dudağına ağlamaya başlıyor.dün 2 kez randımanlı emdi mesela göğsüm çok dolu gibi değildi ama çekince baya yuttu. Sonra bırakınca yüzüne fışkırdı. Demek ki o kadar da az değil ama pompayla 2sinden 30 cc falan geliyor 3,5 aylık oldu. 5 ayı bir doldursun sebze püreleriyle geçiş yapacam inşallah mamayı azaltıp emerse sütümle devam ederiz umarım.

Benimki de tutamiyo daha yani bilinçli tutamiyo ağzındaki emzik kazara parmaklarının arasında kaliyo sonra ağzına götürmeye çalışıyo olmuyo tabi çıldırıyo
Aah ah senin çaki olsaydı legolardan ev bile yapardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…