- 11 Şubat 2008
- 7.246
- 17.400
- 773
- 41
Canım benimmisskokulumm neredesin merak ettim seni
Yaa ne güzelmiş buAra ara geçmişten önünüze eski mesajlarınızı sunmaya karar verdim, nostalji yapalım
Seni seçtim pikaçuEe kız naptı, tahmin ettiğin gibi kabullendi mi?
Kiz tadını çıkar, sinirin bozulacak gibi olunca hemen dön kırıp dökmeden. Bak bugün doğum günüm ama içim burukSelammBen geldim neden beni merak etmiyosunuz abowww ne çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi en sevdiğim konular gelmiş ve geçmiş inat ettim okudum bi saattir kitap gibi burayı okuyorum
Ben kapağı attım annemin evine kayınvalidem şokonlarda kalmıyorum çünkü kp tahammülüm yok onunda aklıyla arası hiç yok hiçte olmamış hatta dün bebemle denize gittim ama o sadece izledi ben denize girdim valla maraşın cehennem sıcagından kendimi Karadenizin serin sularına attım şuanlık tatil iyi gidiyor inşallah bi hafta sonra bende buraya gelip ağlamam şöyle böyle diye genelde yaparım da bunu ne zaman iyi bişi desem hemen tersi oluyor bir ışık hızı iki ben yani
Haberler böyle yarında yaylaya gidicem pikniğe çam agaçlarının altında yatıp yuvarlanıcam
Aaa ilk defa emziremedim diyen kaynana gördüm vallaKız benimki tam tersiüç ay emzirebilmis gelmemiş sütü. Hatta kaynanasi gorumcesi falan memeleri sarkmasin diye emzirmiyo diye dedikodu çıkarmışlar. Yazık ya kadına. Bak belki de o yüzden bana kaynanalik yapmaz pek şükür.
Söyle canım içinde kalıp sinir olacağına söyle onda kalsın.Benimki de aşkım diye seviyor devamlı, ben de aşkım denmesini sevmem. Annem de yapıyor gerçi.. Söyleyeceğim bir gün..
Benimki yavaş yavaş yan dönmelere başladı ama sırtüsünden yüz üstüne geçemiyor dahaKızlar bebekler tam olarak ne zaman dönmeye başlar?
Ya normalde ben severim onları, iyi insanlar ama bebek olduktan sonra çok karışmaya,çok düşmeye başladılar üstümüze. Birde hormonlar... O yüzden şöyle 1 ay en azından hiç görüşmesek, sohbet etmesek keşkeBi ara benm kv de dedi de bi daha diyemedi tepki vererek baktim bi oyle. Kb oglum dedem ikisini de syler. Bu kv olsn kb olsn geneli ayni galiba ya valla cok sinir bozucu yaptiklari hersey konustuklari hersey
Bahar izninle şu mesajına gülebilir miyim? Lütfen güleyim
Ay çok duygulandım şu mesaja denk gelince.. Doğdu da adı İlke oldu bile
Canım yüzyüze ayda 1 falan ama telefonda her gün görüntülü konuşuluyor. Orda söylüyor zaten hoşlanmıyorum.Sık görüşmüyorsanız sorun olmaz bence takılmayın o kadar yada özel olarak söylrmryşn babaanne diye alttan alta belirt gitsin
Hiç demiyorsun koala gel beraber çıkalım derelere, tepelere.SelammBen geldim neden beni merak etmiyosunuz abowww ne çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi en sevdiğim konular gelmiş ve geçmiş inat ettim okudum bi saattir kitap gibi burayı okuyorum
Ben kapağı attım annemin evine kayınvalidem şokonlarda kalmıyorum çünkü kp tahammülüm yok onunda aklıyla arası hiç yok hiçte olmamış hatta dün bebemle denize gittim ama o sadece izledi ben denize girdim valla maraşın cehennem sıcagından kendimi Karadenizin serin sularına attım şuanlık tatil iyi gidiyor inşallah bi hafta sonra bende buraya gelip ağlamam şöyle böyle diye genelde yaparım da bunu ne zaman iyi bişi desem hemen tersi oluyor bir ışık hızı iki ben yani
Haberler böyle yarında yaylaya gidicem pikniğe çam agaçlarının altında yatıp yuvarlanıcam
Seni mi kırcam kızKızlar konuşturdunuz beni
Sinirlerim bozuldu yine ama çok şükür şanslıyım görüşmüyorum onlarla hakkımı helal etmiyorum iki bekar görümcem var inş onların anneleri gibi kv olur görümceğin de annesi gibi dünürü olsun kendileri gibi de gelinleri olsun bir kızı var ona da bana yapılanlar yapılsın inş amin diyin kızlar
En azından sağlıklı birşey yemişsin şekercimyahu millet iyi ki bi yoksunuz.cocuk buyuturken kismina bir girdim.cikamadim.aman o hastalik var mi bu hastalik var mi iyicene pimpirik oldum.Allah butun yavrulara şifa versin...
psikolojimi duzeltmek adina bilin bakalim ne yiyorum
bilemediniz tabiki nutella degil...dereotu
cumleten gunaydin..Rabbim bu guzel gunu saglikla ve ailenizle aksama vardırsin...ben yatar
Yaa teyzesi verene kurban olurK Kuf
blup teyze öncelikle selam eder ellerinden öperim...
anneme banyo ederdem rahat uyuyacagimi soylemissin.inanmis zavallimrutin.mutin bilmem ben blup teyzecim.benim rutinimde geceleri evde gezmek var
bence ben @Lepistesb lepi teyzenin ogluyla iyi anlasitim..tam benim kafadaa..zavalli annem ne umdu ne buldu.diktim gene ayaga..karnım sis davul gibi..pirtlatqmiyorum tezeeeee...yoksa bende uyurdum valla bak su pirti bi atiyim uslu bi kiz olcam söz
Ben de dayanamiyoreya uykusu acilmasin diye agularina tepki vermiyim diyorum..dayanamiyorum.siz nasil zabrediyonuz dayanamiyom
Eşimden gizli giriyorumya bi de sizde de oluyor mu.? esime burda olanlari bazen anlatiyorum.soyle gulduk boyle dedik diye tabi nicknamelerle..adam boş boş bakıyoranlaşılmıyor hic diyor.kendimi hayal arkadaslar bulmuş gibi hissediyorum
iyi ki varsiniz yoksa kiminle bu kadar çene calcam
bu grup aynen burdam devam etsin.bakalim ne kadar surecek.bir de birsey merak ediyorum hala aktif olan en eski anne grubu kac senelik acaba?
Canimmm çok teşekkür ederim sen de iyi ki varsın
Kuzum annemlerde kaldım bi ay, rutin ne ola ki durumundaydimşükür evime geldim şimdi her akşam önce yıkıyoruz, sonra emziriyorum, sonra uyutuyorum. Dirense de uyutuyorum valla maşallah diyeyim de bari bu sasmasin
SelammBen geldim neden beni merak etmiyosunuz abowww ne çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi en sevdiğim konular gelmiş ve geçmiş inat ettim okudum bi saattir kitap gibi burayı okuyorum
Kızlar ya gelin sütü az olanlar, kesilenler destek olalım birbirimizebenim sütüm hiç bu kadar az olmamıştı. Oğlumun nasibi sanırım. Emmiyor zaten çoğu zaman reddediyor memeyi. Keyfi yerindeyse alıyor yoksa mümkün değil. Sağım yapıyorum az çıkıyor neden böyle oldu diyip diyip üzülüyorum. Gece uyuduğumda bile dolmuyor artık emerse arkasından mama da veriyoruz. Biberonu bıraktırsam diyorum mümkün gözükmüyor çıldırıyor zaten biraz geç gelse maması.
Napıyım bir benimki mi mama alan diyorum kendime telkinde bulunuyorum ama bilmiyorum etkileniyorum baya üzülüyorum istemeden.
Kiz tadını çıkar, sinirin bozulacak gibi olunca hemen dön kırıp dökmeden. Bak bugün doğum günüm ama içim burukaklıyla arası olmayanla muhatap olma
Canım üzülme dönemsel olabilir benim geçen ay çok azdı meme reddi de vardı çok üzüldüm en son mamayı hiç vermedim bebeğim ne mama ne meme ikisinide reddetmeye başladı aç aç duruyordu o an ne olursa olsun meme tutmuyor bari mana yesin sen kendini üzdün diye oldu şeklinde kendimi suçladım Mama vermeye çalıştım iki gün ama memeyi de uykuluyken soktum ağzına ve ertesi gün göğsüm dolup taşıyordu normalde hiç öyle olmazdı sanırım stres yapıp kafamdan atınca göğüslerim doldu şimdi hep uykuda emziriyorum uyanıkken de yeni yeni almaya başladı tekrar sütüm de eskisi gibi olmaya var ama öyle dolup taşmıyor o birkaç gün gibi çünkü bebek emmeye başlayınca tekrar bırakır korkusu oluştuKızlar ya gelin sütü az olanlar, kesilenler destek olalım birbirimizebenim sütüm hiç bu kadar az olmamıştı. Oğlumun nasibi sanırım. Emmiyor zaten çoğu zaman reddediyor memeyi. Keyfi yerindeyse alıyor yoksa mümkün değil. Sağım yapıyorum az çıkıyor neden böyle oldu diyip diyip üzülüyorum. Gece uyuduğumda bile dolmuyor artık emerse arkasından mama da veriyoruz. Biberonu bıraktırsam diyorum mümkün gözükmüyor çıldırıyor zaten biraz geç gelse maması.
Napıyım bir benimki mi mama alan diyorum kendime telkinde bulunuyorum ama bilmiyorum etkileniyorum baya üzülüyorum istemeden.
Eee çocuğa direnişçi adı koydum ben, kendim kasindimHepsi direnişçi oldu bunların.
Oh oh maşallah kıskanmadım desem yalan olur. Bizim yerimize de yüz, eğlen canım.
Canım bir ara bende çok takıyorum bu konuyu ama en ufak bir stres daha fazla etkiliyor. Artık hiç takmıyorum daha iyi gibi. Bazı günler ya da saatler azalıyor ama farkediyorum. Yani napalım elimizden geldiği kadar verelim sütümüzü ama yetmediği yerde yapacak bir şey yok inan hiç canını sıkma kendini de üzme.
İyiki doğdun bluppppp iyiki doğdun bluppppp iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaa.
Bilemiyorum canım benim oğlanın erken doğması falan beni etkiledi bayaCanım üzülme dönemsel olabilir benim geçen ay çok azdı meme reddi de vardı çok üzüldüm en son mamayı hiç vermedim bebeğim ne mama ne meme ikisinide reddetmeye başladı aç aç duruyordu o an ne olursa olsun meme tutmuyor bari mana yesin sen kendini üzdün diye oldu şeklinde kendimi suçladım Mama vermeye çalıştım iki gün ama memeyi de uykuluyken soktum ağzına ve ertesi gün göğsüm dolup taşıyordu normalde hiç öyle olmazdı sanırım stres yapıp kafamdan atınca göğüslerim doldu şimdi hep uykuda emziriyorum uyanıkken de yeni yeni almaya başladı tekrar sütüm de eskisi gibi olmaya var ama öyle dolup taşmıyor o birkaç gün gibi çünkü bebek emmeye başlayınca tekrar bırakır korkusu oluştu
Aah ah senin çaki olsaydı legolardan ev bile yapardıBenimki de tutamiyo daha yani bilinçli tutamiyo ağzındaki emzik kazara parmaklarının arasında kaliyo sonra ağzına götürmeye çalışıyo olmuyo tabi çıldırıyo
Allah’ım sana geliyorum . Sizi de sıkıyorum biliyorum ama yazmazsam şişeceğim. Bizim düğün olalı olmuş 6 yıl hala düğün borcu öderiz . Düğünde bize takılan paraları bunlar aldılar . Hiç ses etmedim . Ama üstüne sizin borcunuz diye düğünden sonra eşime kağıt yazıp vermişler .Ben yaptırdım kordon bagı kanı ve ondan türetilen bişey daha vardı.dogumdan cok önce ben arastırıp para biriktirmiştim ama şirket 5 taksit yapıyor toplam 4000tl civarı tutuyor yıllık 100euro saklama bedeli onuda her ay 10 euro alarak daha rahat toplanıyor bence.kök hücre tedavisi çok pahalı normalde ve uygun kök hücresini bulmak çok büyük bir şans 80e yakın hastalıga care olundugu söyleniyor.rabbim tüm bebekleri çocukları korusun durumunuz el veriyorsa bence sigorta gibi bişey.benim sülalemdeKızlar merhaba, hepiniz artık anne olmuşsunuzdur , öncelikle tebrikler :) ben de son 1.5 ayım kaldı. Agustos anneleri geubundayım. Bir konuda tecrübeniz var ise fikir almak istedim. Acıbadem hastanesinde dogum yapacagım, hastane ile konuştugumda kordon kanı ve göbek bagı saklamak teknolojisinden bahsetti. Bayagı bi avantajını saydı, ama tabiki pahalı birşey. Aranızda bunu yaptıran varmı ? Prosedürünü ve nasıl birşey oldugunu bilen ? Veya olumlu olumsuz fikri olan ?
kanser vakaları var tedbir amaclı yaptırmak istedim.35.haftadan sonra kit veriyolar kordon bankasından olurda erken dogum vs olur diye dogum yapacagın zaman için konuşuyosunuz gelip alıyolar bizim hastane biraz gec aldı adamı keske kiti biz verseymişiz korona magduruyuz neyse kan miktarı azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?