2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
K Kuf ben de acaba az mı girsem etkileniyor muyum burdan diyorum malum garip git gelli bir ruh hali içindeyim mesela bu agacsizkoalaa nın bıcırık kızı Maşşallah öyle uslu olunca benim pisikolocim bozuluyo benimkini bebek arabasıyla çıkarıp kucağımızda getiriyoruz sanki diken var arabada uyuyamıyor. Şükrediyoruz gerçi kucakta sustuğuna. Dün akşam üzeri çay içmeye çıkalım dedik açık havada uyuyacaktı paşa. Arabada uyuyamadı. Kucağımda uyuyamadı en son babası kucağında gezdire gezdire uyuttu bebek arabasına koydu 10 dk da uyandı ben aldım pış pışladım uyudu kucağımda geldik eve. Gece de düzgün uyumadı zaten kaç kere kalktı hiç hatırlamıyorum. Geceleri iyiydi aslında son 2 gecedir onlar da bozuldu bir de düzgün ağlasa bari 2 dk içinde katılarak ağlıyor millet bakıyor dönüp dönüp. Ne hayaklerim vardı 3 aylık bebe uyur bebek arabasında ben de gezerim tatile bile giderim falan diyordum. Kucağımda bile susmayan bebem oldu. Sinirlenince zaten mememi ve emziği de almıyor. Bari emerek sakinleşse o da yok

Aah ah senin çaki olsaydı legolardan ev bile yapardı
Hahahshhsahshsh bluppp artik çaki ve haydoyu kiyaslamiyorum psikolojim bozuluyo biri tembel biri hiperaktif haydo kafayı tutarken 7.4 şiddetinde sallaniyo hala anladık götün ağır kaldiramiyon da kafa niye

Canim benim orijinal hindistan cevizi yagi alıp denesen mi bi günde iki defa bi cay kaşığı yiyorum ben ve sadece anne sutu aliyo oglum onu yemeyince farkediyorum yumuşak oluyo yersem fiyuuu taş oluyo bak bi dene inşallah iyi gelir sana da genelde ikiz anneleri kullanır iki bebeğe de süt olsun yetsin diye düşün öyle etkili

M mini
Günaydınlar

Doğumgünün kutlu olsun K Kuf kaç oldun bakiim?

Kızlar sizin bebişler oyuncak falan tutuyor mu, benimki daha tutamıyor.
Henüz erken tutmaları için canım. Oyıncaklara eliyle vurmaya başladı benimki. Ellerini gözlerine yaklaştırıp çevire çevire bakıyor. 4.aydan sonraydı sanırım tutmaya başlamaları

Hahahshhsahshsh bluppp artik çaki ve haydoyu kiyaslamiyorum psikolojim bozuluyo biri tembel biri hiperaktif haydo kafayı tutarken 7.4 şiddetinde sallaniyo hala anladık götün ağır kaldiramiyon da kafa niye
Kız bazen sen ben misin diye sorguluyorum şizofren ettin beni

Napsin çoocuk çaki seni yordu diye sakın davranıyo az kıymet bil

Hindistan cevizi yağını hiç duymamıştım canım. Karnıma sürüyordum hamileyken onu yesem olur mu ki orjinali nerden bulacaz aktardan almıştım ben

İlk iki ay da biz seni kiskaniyoduk ama naaabeer

Ya valla bir gunleri bir günlerini tutmuyor ki canım. Benimkinin de arabasında iğne falan var sanırım, küçücük totosu değdi mi feryat figan. Eşimle ben birimiz bebeyi birimiz de mal gibi boş arabayı sürüyoruz çıkınca

Burası artık bana iyi geliyor canım, çünkü bu grup apayrı ya. Eğleniyorum seviyorum resmen hepinizi tek tek

Canimm bende ayni durundayim suan hic emmiyor ve 30 40 cc gelen sutumde artik 10cc zor çıkıyor napacagimi sasirdim. Annem artik pesine dusme diyor mama ile buyuyor cocuklar hicte birsey olmuyor diyor ama ben yinede kafama takiyorum. Kiz dogdugundan beri hep stres yaptim niye kusuyor reflu mu sarilik mi ay niye uyumuyor niye agliyor vs
.. kendimede bakamadim istahim kesildi sutumde azaldi Napim sagligi yerinde olsun ins mama yesin ama kendimi de suclu hissediyorum bir yandan..

Hindistan cevizi yağını hiç duymamıştım canım. Karnıma sürüyordum hamileyken onu yesem olur mu ki orjinali nerden bulacaz aktardan almıştım ben
Bak canım bu benim kullandığım komşum almıştı instagramdan zayıflatma etkisi var diye kendine almiati ama kullanmiyo diye ben aldım çünkü süt yapiyooo

Eklentiler

• 20200705_093230.webp
    15 KB · Görüntüleme: 38
He ya ne güzeldi ilk zamanları bebemin

Reactions: Kuf
Günaydınlar

Doğumgünün kutlu olsun K Kuf kaç oldun bakiim?

Kızlar sizin bebişler oyuncak falan tutuyor mu, benimki daha tutamıyor.

Daha hiç denemedim ama emziğini tutup çıkarıyor onuda bilinçli yapmıyor sanırım elini emmek istediği için yapıyor.

Kızlar burada kim yazmıştı hatırlamıyorum ama maden suyu ve sütlaç demişlerdi süt için. İkisini de denedim artırıyor cidden.

Ben çok okudum ya maden suyu diyeni. Bende de bulgur acayip etkili. Akşam yemeğinde yersem özellikle sağ memenin ağrısından uyuyamıyorum o derece etkili ama her zaman yapıp yiyemiyorum işte. Keşke minik bulgur hapları çıksa alıp içsem.

Aynen öyle canım benim kız kardeşim de 3 ay emzirebildi ikizlerini. Ve gerçekten arttırması için herşeyi yaptım hoşaflar, çorbalar, humana çaylar, yine de hiç akmadı mesela göğsünden süt. Azdı yani baya uğraştık artık kabullendi o da mamayla devam etti. Benim kızlarda akardı sütlerim bulgur yeyim gece taş gibi olurdu. İşe başladım aktı hep. Bunda 6 saat emmediği oluyor sağım yapmıyorum bekliyorum ki emerse diye hiç akmıyor mesela. Tamamen bebeğin emme sıklığı ve gücüyle alakalı sanırım bu süt meselesi. Üzmeyelim kendimizi napalım her bebek nasibi kadar emecek bahar ne eksik ne fazla.

Aglayan bebekler kulübü acalim biz banyo benimkini de cildirtiyor hele o giydirirken maratona katilmis gibiyiz esimle dort bir koldan hızlıca giydiriyoruz
Karni sis gazi varsa aci verir kuzucuga ben karnina 10 kere ellerimle yukardan asagiya masaj yapip 5 kere ayaklarini karnina hafiften yitiyorum . Bunu defalarca yapiyorum sabahlari oyle pirtlatiyor .

Sagol canim amin insallah
Benim oglan agulamiyor ya kafama takik bayadir 2ay 8 günlük oldu

Ve miskokulum kizlar sagim yapin emzirmenin arkasindan damla damla gelenleri toplamak icin bir saat sagim yapin Böylece talep cok mesajini verirsiniz .

Her zaman öyle değil ki benim kızda be keşke olsa

Ve miskokulum kizlar sagim yapin emzirmenin arkasindan damla damla gelenleri toplamak icin bir saat sagim yapin Böylece talep cok mesajini verirsiniz .
Yapıyorum canım da 5 - 10dk en fazla zamanım da olmuyor ki onu öyle tutmaya. Bir de boş boş da olsa bekleyim mi öyle hiçbişey gelmese bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…