- 11 Şubat 2008
- 7.246
- 17.400
- 773
- 41
Hahahshhsahshsh blupppAah ah senin çaki olsaydı legolardan ev bile yapardı
Canim benim orijinal hindistan cevizi yagi alıp denesen mi bi günde iki defa bi cay kaşığı yiyorum ben ve sadece anne sutu aliyo oglum onu yemeyince farkediyorum yumuşak oluyo yersem fiyuuu taş oluyo bak bi dene inşallah iyi gelir sana da genelde ikiz anneleri kullanır iki bebeğe de süt olsun yetsin diye düşün öyle etkiliBilemiyorum canım benim oğlanın erken doğması falan beni etkiledi bayavermeyim de aç kalsın diyemedim hiç. Emzirdim ilk 2 ay arkasından takviye verdim biberonla. Ağlamasa bile. Bi ara yeter 3 kg oldu vermeyelim dedim eşim kabul etmedi verelim büyüsün midesi genişlesin diye diye bu sefer sütüm azaldı emme sıklığı azalınca.şimdi de memeyi biberonu biliyor meme değince dudağına ağlamaya başlıyor.dün 2 kez randımanlı emdi mesela göğsüm çok dolu gibi değildi ama çekince baya yuttu. Sonra bırakınca yüzüne fışkırdı. Demek ki o kadar da az değil ama pompayla 2sinden 30 cc falan geliyor 3,5 aylık oldu. 5 ayı bir doldursun sebze püreleriyle geçiş yapacam inşallah mamayı azaltıp emerse sütümle devam ederiz umarım.
Henüz erken tutmaları için canım. Oyıncaklara eliyle vurmaya başladı benimki. Ellerini gözlerine yaklaştırıp çevire çevire bakıyor. 4.aydan sonraydı sanırım tutmaya başlamaları
Kız bazen sen ben misin diye sorguluyorum şizofren ettin beniHahahshhsahshsh blupppartik çaki ve haydoyu kiyaslamiyorum psikolojim bozuluyo biri tembel biri hiperaktif haydo kafayı tutarken 7.4 şiddetinde sallaniyo hala anladık götün ağır kaldiramiyon da kafa niye
Hindistan cevizi yağını hiç duymamıştım canım. Karnıma sürüyordum hamileyken onu yesem olur mu kiCanim benim orijinal hindistan cevizi yagi alıp denesen mi bi günde iki defa bi cay kaşığı yiyorum ben ve sadece anne sutu aliyo oglum onu yemeyince farkediyorum yumuşak oluyo yersem fiyuuu taş oluyo bak bi dene inşallah iyi gelir sana da genelde ikiz anneleri kullanır iki bebeğe de süt olsun yetsin diye düşün öyle etkili
İlk iki ay da biz seni kiskaniyoduk ama naaabeerK Kuf ben de acaba az mı girsem etkileniyor muyum burdan diyorum malum garip git gelli bir ruh hali içindeyimmesela bu agacsizkoalaa nın bıcırık kızı Maşşallah öyle uslu olunca benim pisikolocim bozuluyo benimkini bebek arabasıyla çıkarıp kucağımızda getiriyoruz sanki diken var arabada uyuyamıyor. Şükrediyoruz gerçi kucakta sustuğuna. Dün akşam üzeri çay içmeye çıkalım dedik açık havada uyuyacaktı paşa. Arabada uyuyamadı. Kucağımda uyuyamadı en son babası kucağında gezdire gezdire uyuttu bebek arabasına koydu 10 dk da uyandı ben aldım pış pışladım uyudu kucağımda geldik eve. Gece de düzgün uyumadı zaten kaç kere kalktı hiç hatırlamıyorum. Geceleri iyiydi aslında son 2 gecedir onlar da bozuldu bir de düzgün ağlasa bari 2 dk içinde katılarak ağlıyor millet bakıyor dönüp dönüp. Ne hayaklerim vardı 3 aylık bebe uyur bebek arabasında ben de gezerim tatile bile giderim falan diyordum. Kucağımda bile susmayan bebem oldu. Sinirlenince zaten mememi ve emziği de almıyor. Bari emerek sakinleşse o da yok
Kızlar ya gelin sütü az olanlar, kesilenler destek olalım birbirimizebenim sütüm hiç bu kadar az olmamıştı. Oğlumun nasibi sanırım. Emmiyor zaten çoğu zaman reddediyor memeyi. Keyfi yerindeyse alıyor yoksa mümkün değil. Sağım yapıyorum az çıkıyor neden böyle oldu diyip diyip üzülüyorum. Gece uyuduğumda bile dolmuyor artık emerse arkasından mama da veriyoruz. Biberonu bıraktırsam diyorum mümkün gözükmüyor çıldırıyor zaten biraz geç gelse maması.
Napıyım bir benimki mi mama alan diyorum kendime telkinde bulunuyorum ama bilmiyorum etkileniyorum baya üzülüyorum istemeden.
Canimm bende ayni durundayim suan hic emmiyor ve 30 40 cc gelen sutumde artik 10cc zor çıkıyor napacagimi sasirdim. Annem artik pesine dusme diyor mama ile buyuyor cocuklar hicte birsey olmuyor diyor ama ben yinede kafama takiyorum. Kiz dogdugundan beri hep stres yaptim niye kusuyor reflu mu sarilik mi ay niye uyumuyor niye agliyor vsBilemiyorum canım benim oğlanın erken doğması falan beni etkiledi bayavermeyim de aç kalsın diyemedim hiç. Emzirdim ilk 2 ay arkasından takviye verdim biberonla. Ağlamasa bile. Bi ara yeter 3 kg oldu vermeyelim dedim eşim kabul etmedi verelim büyüsün midesi genişlesin diye diye bu sefer sütüm azaldı emme sıklığı azalınca.şimdi de memeyi biberonu biliyor meme değince dudağına ağlamaya başlıyor.dün 2 kez randımanlı emdi mesela göğsüm çok dolu gibi değildi ama çekince baya yuttu. Sonra bırakınca yüzüne fışkırdı. Demek ki o kadar da az değil ama pompayla 2sinden 30 cc falan geliyor 3,5 aylık oldu. 5 ayı bir doldursun sebze püreleriyle geçiş yapacam inşallah mamayı azaltıp emerse sütümle devam ederiz umarım.
Bak canım bu benim kullandığım komşum almıştı instagramdan zayıflatma etkisi var diye kendine almiati ama kullanmiyo diye ben aldım çünkü süt yapiyoooHindistan cevizi yağını hiç duymamıştım canım. Karnıma sürüyordum hamileyken onu yesem olur mu kiorjinali nerden bulacaz aktardan almıştım ben
İlk iki ay da biz seni kiskaniyoduk ama naaabeer
Ya valla bir gunleri bir günlerini tutmuyor ki canım. Benimkinin de arabasında iğne falan var sanırım, küçücük totosu değdi mi feryat figan. Eşimle ben birimiz bebeyi birimiz de mal gibi boş arabayı sürüyoruz çıkınca
Burası artık bana iyi geliyor canım, çünkü bu grup apayrı ya. Eğleniyorum seviyorum resmen hepinizi tek tek
Dur evdekini bir kaşıklayım canımBak canım bu benim kullandığım komşum almıştı instagramdan zayıflatma etkisi var diye kendine almiati ama kullanmiyo diye ben aldım çünkü süt yapiyooo
Kızlar burada kim yazmıştı hatırlamıyorum ama maden suyu ve sütlaç demişlerdi süt için. İkisini de denedim artırıyor cidden.
Aynen öyle canım benim kız kardeşim de 3 ay emzirebildi ikizlerini. Ve gerçekten arttırması için herşeyi yaptım hoşaflar, çorbalar, humana çaylar, yine de hiç akmadı mesela göğsünden süt. Azdı yani baya uğraştık artık kabullendi o da mamayla devam etti. Benim kızlarda akardı sütlerim bulgur yeyim gece taş gibi olurdu. İşe başladım aktı hep. Bunda 6 saat emmediği oluyor sağım yapmıyorum bekliyorum ki emerse diye hiç akmıyor mesela. Tamamen bebeğin emme sıklığı ve gücüyle alakalı sanırım bu süt meselesi. Üzmeyelim kendimizi napalım her bebek nasibi kadar emecek bahar ne eksik ne fazla.Canimm bende ayni durundayim suan hic emmiyor ve 30 40 cc gelen sutumde artik 10cc zor çıkıyor napacagimi sasirdim. Annem artik pesine dusme diyor mama ile buyuyor cocuklar hicte birsey olmuyor diyor ama ben yinede kafama takiyorum. Kiz dogdugundan beri hep stres yaptim niye kusuyor reflu mu sarilik mi ay niye uyumuyor niye agliyor vs
.. kendimede bakamadim istahim kesildi sutumde azaldiNapim sagligi yerinde olsun ins mama yesin ama kendimi de suclu hissediyorum bir yandan..
Aglayan bebekler kulübü acalim bizK Kuf
blup teyze öncelikle selam eder ellerinden öperim...
anneme banyo ederdem rahat uyuyacagimi soylemissin.inanmis zavallimrutin.mutin bilmem ben blup teyzecim.benim rutinimde geceleri evde gezmek var
bence benLepistesb lepi teyzenin ogluyla iyi anlasitim..tam benim kafadaa..zavalli annem ne umdu ne buldu.diktim gene ayaga..karnım sis davul gibi..pirtlatqmiyorum tezeeeee...yoksa bende uyurdum valla bak su pirti bi atiyim uslu bi kiz olcam söz
Sagol canim amin insallahAgusuna agu canım . O bir gülüp tepki verdimi bende hoşafın yağları kesiliyor. Oynuyoruz kuzuyla. Uykusuzluk vız geliyor. Şimdi çok uyanmadan besledim emdi mamasını yedi yaygara koparmasın misafirlikteyiz uyanmasın insanlar diye. Burnunu suladık nefesini açtık uykulu uykulu gülüyor. Ya çok tatlılar. Allah ım esirgesin hepsini güzel rahat uykular versin.Lepistesb bacıma da sana da kolaylıklar diliyorum Allah ım ağlatmasın hep güldürsün inşallah.
Ve miskokulum kizlar sagim yapin emzirmenin arkasindan damla damla gelenleri toplamak icin bir saat sagim yapin Böylece talep cok mesajini verirsiniz .Canimm bende ayni durundayim suan hic emmiyor ve 30 40 cc gelen sutumde artik 10cc zor çıkıyor napacagimi sasirdim. Annem artik pesine dusme diyor mama ile buyuyor cocuklar hicte birsey olmuyor diyor ama ben yinede kafama takiyorum. Kiz dogdugundan beri hep stres yaptim niye kusuyor reflu mu sarilik mi ay niye uyumuyor niye agliyor vs
.. kendimede bakamadim istahim kesildi sutumde azaldiNapim sagligi yerinde olsun ins mama yesin ama kendimi de suclu hissediyorum bir yandan..
Her zaman öyle değil ki benim kızda beK Kuf ben de acaba az mı girsem etkileniyor muyum burdan diyorum malum garip git gelli bir ruh hali içindeyimmesela bu agacsizkoalaa nın bıcırık kızı Maşşallah öyle uslu olunca benim pisikolocim bozuluyo benimkini bebek arabasıyla çıkarıp kucağımızda getiriyoruz sanki diken var arabada uyuyamıyor. Şükrediyoruz gerçi kucakta sustuğuna. Dün akşam üzeri çay içmeye çıkalım dedik açık havada uyuyacaktı paşa. Arabada uyuyamadı. Kucağımda uyuyamadı en son babası kucağında gezdire gezdire uyuttu bebek arabasına koydu 10 dk da uyandı ben aldım pış pışladım uyudu kucağımda geldik eve. Gece de düzgün uyumadı zaten kaç kere kalktı hiç hatırlamıyorum. Geceleri iyiydi aslında son 2 gecedir onlar da bozuldu bir de düzgün ağlasa bari 2 dk içinde katılarak ağlıyor millet bakıyor dönüp dönüp. Ne hayaklerim vardı 3 aylık bebe uyur bebek arabasında ben de gezerim tatile bile giderim falan diyordum. Kucağımda bile susmayan bebem oldu. Sinirlenince zaten mememi ve emziği de almıyor. Bari emerek sakinleşse o da yok
Yapıyorum canım da 5 - 10dk en fazla zamanım da olmuyor ki onu öyle tutmaya. Bir de boş boş da olsa bekleyim mi öyle hiçbişey gelmese bileVe miskokulum kizlar sagim yapin emzirmenin arkasindan damla damla gelenleri toplamak icin bir saat sagim yapin Böylece talep cok mesajini verirsiniz .
Yaaa anlat işte ağladığı zamanları da bize de moral olsunduHer zaman öyle değil ki benim kızda bekeşke olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?