2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kocada iş bitiyor . Kız öyle deme ben de beğenmem yozgatlıları ama ben de yozgatlıyım her ne kadar doğma büyüme Kayserili olsam da her yerin iyisi var kötüsü var işte . Eşim tarafı da Ordulu . Bilmem Ordulularda durum hep böyle midir ???

Zamanında ödemem demişti ama mecbur kalıyor ödemeye . Hayırsız bir babası var yemiş bir yerlerde zamanında parayı . Bu da annesini zorda koymak istemiyor aklınca .
Kv nede üzüldüm ya... Kadına da yazık mahçup olmak istemiyor belli ki. Kp ödeyemiyor mu maaşı falan yok mu?

Son düzenleme:
Selamm Ben geldim neden beni merak etmiyosunuz abowww ne çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi en sevdiğim konular gelmiş ve geçmiş inat ettim okudum bi saattir kitap gibi burayı okuyorum
Ben kapağı attım annemin evine kayınvalidem şok onlarda kalmıyorum çünkü kp tahammülüm yok onunda aklıyla arası hiç yok hiçte olmamış hatta dün bebemle denize gittim ama o sadece izledi ben denize girdim valla maraşın cehennem sıcagından kendimi Karadenizin serin sularına attım şuanlık tatil iyi gidiyor inşallah bi hafta sonra bende buraya gelip ağlamam şöyle böyle diye genelde yaparım da bunu ne zaman iyi bişi desem hemen tersi oluyor bir ışık hızı iki ben yani
Haberler böyle yarında yaylaya gidicem pikniğe çam agaçlarının altında yatıp yuvarlanıcam

Kv nede üzüldüm ya... Kadına da yazık mahçup olmamak istemyor belli ki. Kp ödeyemiyor mu maaşı falan yok mu?
Üzülecek durumda değiller aslında . Kendilerini sıkmak istemiyorlar . Yoksa kendine gelince kv giyinir kuşanır hiç geri kalmaz alıp satmaktan .ama işte benim saflığım ne deyim

Kayandan en çok çekenlerden biri benimdir bnde ki ben ömrümde birine bağırmış çağırmış bir insan değilim kadın o kadar kötü bir kadın ki o kadar kıskanç bir kadın ki nefret ediyorum hamileyken bana saldırmaya kalktın ben düşük yapayım diye uğraştı ağzı bozul kavgacı biri küfür etti Hamileliğimin 5. Haftasından bu yana konulmuyoruz 8 aylıktım geldiler yine aynı tas aynı hamamdı tartıştık yine eşim onlar yüzünden sinir kırizi geçirdi doğum yaptım aramadılar ooooo o kadar çok kötülükleri var ki birde yalancılar sağa sola neler neler anlatmışlar yalan dolan birde bende 41 -42 yaşında ben hamile kaldım diye hamile kalan bir görümce var
Hiç biriyle görüşmüyorum bir görümcemle tek ara ara kp amcam diye doğumda aradı bende bayramda o kadar konuştum
Off kızlar açtınız şu konuları tutamadım kendimi
Ömrümde böyle seviyesiz kötü kalpli insanları görmedim
Benim yaşam tarzım o kadar farklı ki onlara göre kaç kere boşanmayı düşündüm ama eşim çok iyi bir insna birde. Farklı şehirlerde olunca vazgeçtim
Ama nefretim o kadar çok ki sizlere yaptıklarını anlatsam şok olursunuz ben utanıyorum anlatmaya onlar yapmaya konulmaya utanmıyor
Birde annem kv ve görümce iş birliği ile eşimle sevgilim sürecine girdik
Annem şimdi kafasını taşlara vuruyor nasıl böyle hata ettim diye

hmm sen de orduya mi geldin? Cherrygum da Giresuna geldi. biz zaten Giresundayiz. Nisan bebeleri karadenizde❤

bu arada sana katılıyorum her yerin iyisi var kötüsü var. ben ilk tanıştığım ortamlarda Amasyaliyim dedigimde aa amasyalilar iyi olur derler ama içinde yaşayınca görüyorsun. cimrisi, muhanneti de var. cömerti yardimseveri de.

ya kızlar sanki benim kizin bel kisminda omurilik disa dogru gibi.sirt kismo normalde.bel kismo normalde hafif ice bi kıvrım olur ya onun duz.hatta sanki bombeli disa dogru.daha once mor olduğunu yazmıştım..
cok tedirginim..bu her bebekte boyle mi.bacaklarini kimildatiyir.hatta bastirinca kendinni ziplatmaya calisiyor dokununca aglamiyor.ama cok korktum normal mi?çocuk doktoru anlar mi

Helinnnnn
sanki fizyoterapistim demistin.yardimci olabilir misin?

Haklısın canım şehir değil önemli olan da ne bileyim. Allaha şükür çok da iyilerdir kv kp. Ama bende düğün ertesi öyle bir şey onlardan beklemediğim için inanılmaz şok olmuştum.

Senin bebede dogdugundan berirdir stresledi seni az kaldi oda miadi dolunca aglamayi birakacaktir hamileyken kuafore gitmeme izin vermedi annem kestirmedi ah bu batillar, bende aldim makasi bir saga bir sola attim makasi rahatladım ☺ sana da sihhatler olsun canim

Amin canımmm cümlemizinkine . Hamileyken günde dört kere alfamet alıyordum sıfır tuz zaten pek çok rahatsızlık vardı yemek de yiyemiyordum. Öyle 12-8,9 /13-8,9/14-10 gidiyordu. Doğururken aşırı düştü, Doğumdan bikaç gün sonra yine çok yükseldş kardiyoloji ye gittim holter takıldı felan normale yakın çıktı. Ama şimdi şükür normal 12-8, 11-7 öyle. Darısı size ölçü n ve yazın düzenli günde 4 kere aynı saatte sonra doktorunuzla paylaşın

Bana Yozgat demeyin
Damlata damlata çıkarıyorum keske benim olsa nerdeee kiz biri paylasmisti ama kimdi bunu paylaşan bir litrede sagiyordu cengaver arkadaşımız inegimiz
Evet ya ben de şaşırmıştım maşallah nazar değmesin, acaba hala devam ediyor mu?
Oh valla çerim hayat sana güzel, inşallah dönünce ağlanmazsın
3 yıl Yozgatta yaşadım, hep derim hayatımın 3 yılı çöp diye.. Oralı bir arkadaş demişri ki burada kızlar bavulunu alır çıkar baba evinden, hiçbir şey götürmez, hepsini erkek tarafı yapar. E sizin Yozgatlılar öyle yapmadılar mı?

Yok Ankara’da kv . Ordu’da olsaydık iki deniz havası alıp sakinleşirdim en azından

Senin mesaja sadece vuuuhuuuuuuuu yapayim oyleyse

Kesin ağlarımmmm ama Eylüle kadar kalma gibi hain planlarım var
Senin mesaja sadece vuuuhuuuuuuuu yapayim oyleyse
Gel kız senin bebeyi bi suya sokup cıkaralım bakalım ağlıyormu napıyo

Kesin ağlarımmmm ama Eylüle kadar kalma gibi hain planlarım var

Gel kız senin bebeyi bi suya sokup cıkaralım bakalım ağlıyormu napıyo
Kizzz korkar o korkunca bir iki saniye duruyor sonra etini kesmis gibi bagiriyor katilarak gecen birden bagirarak soyledim ninniyi sussun diye bir korktu agladi , güldüm halimize
Ayy sohbet sahane ama yarinki aglamalara sallamalara guc toplamam lazim hadi ben yatar kızlar

Evet ya ablamın oğlu büyük mesela o ayagın soktu korktu ağladı yavrum aslında sabit bir ses tonuyla shhhhh yapınca daha da sakinliyor ben öyle yapıyorum yat dinlen kuzum enerji lazım bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…