Kocada iş bitiyor . Kız öyle deme ben de beğenmem yozgatlıları ama ben de yozgatlıyım her ne kadar doğma büyüme Kayserili olsam daÇok kötülermiş ya... Eşin desin bişeyler anca yetişiyoruz çocuk oldu desin. Ne kadar saçma açıklamaya bile gerek yok ya aslında. Nereli kv ler? Bizimkiler yozgatlı onlarda hepsini alacakları ki bizim altınların engel olduk. Bizim orda gelin le damada kalır bütün takılanlar benim bildiğim.
Düğün ertesi el öpmeye gittiğimizde kv kp görümce oturmuşlar altınları sayıyorlardı bizim. İnanılmaz şok olmuştum görünce. Hiç beklemiyordum onlardan. 1 yıl oldu daha atamadım üstümden iyice dellendim bende şimdi hatırlayınca.
Canım ezdirtmeyin kendinizi ya söyleyin ödeyemeyiz diye. Masrafımız çok deyin.
Damlata damlata çıkarıyorum keske benim olsa nerdeeeKız bunlar senin mi?
Kv nede üzüldüm ya... Kadına da yazık mahçup olmak istemiyor belli ki. Kp ödeyemiyor mu maaşı falan yok mu?Zamanında ödemem demişti ama mecbur kalıyor ödemeye . Hayırsız bir babası var yemiş bir yerlerde zamanında parayı . Bu da annesini zorda koymak istemiyor aklınca .
Üzülecek durumda değiller aslında . Kendilerini sıkmak istemiyorlar . Yoksa kendine gelince kv giyinir kuşanır hiç geri kalmaz alıp satmaktan .ama işte benim saflığım ne deyimKv nede üzüldüm ya... Kadına da yazık mahçup olmamak istemyor belli ki. Kp ödeyemiyor mu maaşı falan yok mu?
hmm sen de orduya mi geldin?Kocada iş bitiyor . Kız öyle deme ben de beğenmem yozgatlıları ama ben de yozgatlıyım her ne kadar doğma büyüme Kayserili olsam daher yerin iyisi var kötüsü var işte . Eşim tarafı da Ordulu . Bilmem Ordulularda durum hep böyle midir ???
Haklısın canım şehir değil önemli olan da ne bileyim. Allaha şükür çok da iyilerdir kv kp. Ama bende düğün ertesi öyle bir şey onlardan beklemediğim için inanılmaz şok olmuştum.Kocada iş bitiyor . Kız öyle deme ben de beğenmem yozgatlıları ama ben de yozgatlıyım her ne kadar doğma büyüme Kayserili olsam daher yerin iyisi var kötüsü var işte . Eşim tarafı da Ordulu . Bilmem Ordulularda durum hep böyle midir ???
Senin bebede dogdugundan berirdir stresledi seni az kaldi oda miadi dolunca aglamayi birakacaktirKizlar selamlar nasilsiniz ben bugun anneme dogru geldim kendisi memlekette ama ablamlarla bulustuk bebek durmuyor 3 kisi basedemedik hele ablamib bir tanesi cok panik su ver bu cocuga bu cocuk ac sen guzel tutamiyorsun aaay valla cok yoruldum evde tek basima bu kadar stres olmuyordum :) neyseki kuaforume gidip belime gelen saclarimi kestirme firsati buldum :) bu arada bizde 3. Ayimizdayiz ama aglamalar dahada artti son 2 haftadir. Gulmelerde daha fazla artti bu arada ama aglamasin yaa artik birde katiliyor valla ne yapacagimi sasiriyorum
Amin canımmm cümlemizinkine . Hamileyken günde dört kere alfamet alıyordum sıfır tuz zaten pek çok rahatsızlık vardı yemek de yiyemiyordum. Öyle 12-8,9 /13-8,9/14-10 gidiyordu. Doğururken aşırı düştü, Doğumdan bikaç gün sonra yine çok yükseldş kardiyoloji ye gittim holter takıldı felan normale yakın çıktı. Ama şimdi şükür normal 12-8, 11-7 öyle. Darısı size ölçü n ve yazın düzenli günde 4 kere aynı saatte sonra doktorunuzla paylaşınMasallah canim Allah uzun ömürler versin sorun oldu mu tansiyon ben dün çok kötüydü stres yaptım biraz ve basım çok ağrıdı çıktığını hissettim ama korkuyorum.olcmeye senin ilaçla düştü mu
Bana Yozgat demeyinKocada iş bitiyor . Kız öyle deme ben de beğenmem yozgatlıları ama ben de yozgatlıyım her ne kadar doğma büyüme Kayserili olsam daher yerin iyisi var kötüsü var işte . Eşim tarafı da Ordulu . Bilmem Ordulularda durum hep böyle midir ???
Evet ya ben de şaşırmıştım maşallah nazar değmesin, acaba hala devam ediyor mu?Damlata damlata çıkarıyorum keske benim olsa nerdeeekiz biri paylasmisti ama kimdi bunu paylaşan bir litrede sagiyordu cengaver arkadaşımız inegimiz ☺
Oh valla çerim hayat sana güzel, inşallah dönünce ağlanmazsınSelammBen geldim neden beni merak etmiyosunuz abowww ne çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi en sevdiğim konular gelmiş ve geçmiş inat ettim okudum bi saattir kitap gibi burayı okuyorum
Ben kapağı attım annemin evine kayınvalidem şokonlarda kalmıyorum çünkü kp tahammülüm yok onunda aklıyla arası hiç yok hiçte olmamış hatta dün bebemle denize gittim ama o sadece izledi ben denize girdim valla maraşın cehennem sıcagından kendimi Karadenizin serin sularına attım şuanlık tatil iyi gidiyor inşallah bi hafta sonra bende buraya gelip ağlamam şöyle böyle diye genelde yaparım da bunu ne zaman iyi bişi desem hemen tersi oluyor bir ışık hızı iki ben yani
Haberler böyle yarında yaylaya gidicem pikniğe çam agaçlarının altında yatıp yuvarlanıcam
3 yıl Yozgatta yaşadım, hep derim hayatımın 3 yılı çöp diye.. Oralı bir arkadaş demişri ki burada kızlar bavulunu alır çıkar baba evinden, hiçbir şey götürmez, hepsini erkek tarafı yapar. E sizin Yozgatlılar öyle yapmadılar mı?Çok kötülermiş ya... Eşin desin bişeyler anca yetişiyoruz çocuk oldu desin. Ne kadar saçma açıklamaya bile gerek yok ya aslında. Nereli kv ler? Bizimkiler yozgatlı onlarda hepsini alacakları ki bizim altınların engel olduk. Bizim orda gelin le damada kalır bütün takılanlar benim bildiğim.
Düğün ertesi el öpmeye gittiğimizde kv kp görümce oturmuşlar altınları sayıyorlardı bizim. İnanılmaz şok olmuştum görünce. Hiç beklemiyordum onlardan. 1 yıl oldu daha atamadım üstümden iyice dellendim bende şimdi hatırlayınca.
Canım ezdirtmeyin kendinizi ya söyleyin ödeyemeyiz diye. Masrafımız çok deyin.
Yok Ankara’da kv . Ordu’da olsaydık iki deniz havası alıp sakinleşirdim en azındanhmm sen de orduya mi geldin?Cherrygum da Giresuna geldi. biz zaten Giresundayiz. Nisan bebeleri karadenizde❤
bu arada sana katılıyorum her yerin iyisi var kötüsü var. ben ilk tanıştığım ortamlarda Amasyaliyim dedigimde aa amasyalilar iyi olur derler ama içinde yaşayınca görüyorsun. cimrisi, muhanneti de var. cömerti yardimseveri de.
Senin mesaja sadece vuuuhuuuuuuuu yapayim oyleyseSelammBen geldim neden beni merak etmiyosunuz abowww ne çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi en sevdiğim konular gelmiş ve geçmiş inat ettim okudum bi saattir kitap gibi burayı okuyorum
Ben kapağı attım annemin evine kayınvalidem şokonlarda kalmıyorum çünkü kp tahammülüm yok onunda aklıyla arası hiç yok hiçte olmamış hatta dün bebemle denize gittim ama o sadece izledi ben denize girdim valla maraşın cehennem sıcagından kendimi Karadenizin serin sularına attım şuanlık tatil iyi gidiyor inşallah bi hafta sonra bende buraya gelip ağlamam şöyle böyle diye genelde yaparım da bunu ne zaman iyi bişi desem hemen tersi oluyor bir ışık hızı iki ben yani
Haberler böyle yarında yaylaya gidicem pikniğe çam agaçlarının altında yatıp yuvarlanıcam
Kesin ağlarımmmmBana Yozgat demeyin
Evet ya ben de şaşırmıştım maşallah nazar değmesin, acaba hala devam ediyor mu?
Oh valla çerim hayat sana güzel, inşallah dönünce ağlanmazsın
3 yıl Yozgatta yaşadım, hep derim hayatımın 3 yılı çöp diye.. Oralı bir arkadaş demişri ki burada kızlar bavulunu alır çıkar baba evinden, hiçbir şey götürmez, hepsini erkek tarafı yapar. E sizin Yozgatlılar öyle yapmadılar mı?
Gel kız senin bebeyi bi suya sokup cıkaralım bakalım ağlıyormu napıyoSenin mesaja sadece vuuuhuuuuuuuu yapayim oyleyse
Kizzz korkar o korkunca bir iki saniye duruyor sonra etini kesmis gibi bagiriyor katilarakKesin ağlarımmmmama Eylüle kadar kalma gibi hain planlarım var
Gel kız senin bebeyi bi suya sokup cıkaralım bakalım ağlıyormu napıyo
Evet ya ablamın oğlu büyük mesela o ayagın soktu korktu ağladı yavrumKizzz korkar o korkunca bir iki saniye duruyor sonra etini kesmis gibi bagiriyor katilargecen birden bagirarak soyledim ninniyi sussun diye bir korktu agladi , güldüm halimize
Ayy sohbet sahane ama yarinki aglamalara sallamalara guc toplamam lazim hadi ben yatar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?