Sağolsunlar gerçekten çok iyilerdir normalde. Haklarını ödeyemem. Ev düzerkende bütün mobilyaları, beyaz eşyanın yarı parasını ödediler. Kendi anne babamın durumu yok, bir kere de lafını etmediler. Çok şükür mesleğim varda bende elimden geldiğince çalışıp mutfak eşyalarını vs aldım. Geri kalanlarıda eşimle beraber ödedik.3 yıl Yozgatta yaşadım, hep derim hayatımın 3 yılı çöp diye.. Oralı bir arkadaş demişri ki burada kızlar bavulunu alır çıkar baba evinden, hiçbir şey götürmez, hepsini erkek tarafı yapar. E sizin Yozgatlılar öyle yapmadılar mı?
Ben aldım ama kalın gerçekten kışın anca birde 6 aylık olacak ya bebekler 9-12 al bence kalıpları dar geldi bana biraz ben doğumdan sonra memlekete annemlere geldik soğuk diye almıştım. 3-6 ay anca oluyor daha 3 aylık olmadık birlkizlar sohbetin arasina girmiş gibi olacağım ama lcwaikiki de bebek uzun kollu çitcitli badiler iki tanesi 20 tl. %40 indirimli oluyor. bu sıcakta ne uzun kollusu diyeceksiniz amakış gelince pahali oluyorlar ihtiyaci olan varsa diye söyleyeyim dedim. Eki Görüntüle 2658098
şunlar gibi.
sagolasin canim. ben de kışlık diye aldim. bir de 12. 18 aldım. sen de deyince iyi ki dedim. şu anda 6 -9 giydiriyorum. kışa 12 18 ancak olur. bebek kıyafetlerini ben geniş seviyorum biraz. giydirmesi çıkarması kolay oluyor. tam olunca hem kuzu zorlanıyor hem ben .Ben aldım ama kalın gerçekten kışın anca birde 6 aylık olacak ya bebekler 9-12 al bence kalıpları dar geldi bana biraz ben doğumdan sonra memlekete annemlere geldik soğuk diye almıştım. 3-6 ay anca oluyor daha 3 aylık olmadık birl
Buyuk konuşmuşumBahar izninle şu mesajına gülebilir miyim? Lütfen güleyim
Ay çok duygulandım şu mesaja denk gelince.. Doğdu da adı İlke oldu bile
Ben 38+3 de dogurdum cnm. Insallah duzelsin ya..Ahhhkaç aylıkken böyle rahatlamıştı bebek canım? Birde kaç gün oldu tekrar ağlamaya başlayalı?
İnşallah rahatlarsın canım. Aklıma geliyorsun gün içerisinde bir anda. Dua ediyorum senin için. İnşallah rahatladığının mesajlarınıda okucaz burda. Çok az kaldı. 3 ay olmasın 4 ay olsun hepsi gelir geçer...Rahatlıcaksın inşallah bebeğinde sende.
Birde yattığı yerde kollarını sıkıştır canım mutlaka... Hava sıcak olsa bile ince bir müslinlede olsa. Benimkide yumruğunu emicem diye umuyor. Kollarının altına sıkıca sıkıştırıveriyorum müslini. Hareket ettiremiyor. Biraz mızırdanıp uyuyor. Açık kalırsa uyumuyor çok uzun süre.
İyice dalınca istersen rahatlatırsın örtüyü terlemesi diye canım.
İnşallah yavaş yavaş ağlamalar da biter yerini tümden gülmeler alır.
Benimki 39+3 haftada doğdu. Belki bu 3. ay teorisi asıl doğması gereken tarihle beraber işliyordur. Biz neredeyse paraleliz.
Sen kaç haftalık doğum yapmıştın canım?
Aynen cnm cok fena bu bebeler :)Offf ağlamayı öğrendiklerini düşünüyorum bizimde morartıyor sesi gidiyor öyle ağlıyor sonra bir anda susuyor bayıldı mı diyorum bir gün bizden kalpten gidersem şaşırmayın diyorum
Oyy kuzuya masallahSelammBen geldim neden beni merak etmiyosunuz abowww ne çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi en sevdiğim konular gelmiş ve geçmiş inat ettim okudum bi saattir kitap gibi burayı okuyorum
Ben kapağı attım annemin evine kayınvalidem şokonlarda kalmıyorum çünkü kp tahammülüm yok onunda aklıyla arası hiç yok hiçte olmamış hatta dün bebemle denize gittim ama o sadece izledi ben denize girdim valla maraşın cehennem sıcagından kendimi Karadenizin serin sularına attım şuanlık tatil iyi gidiyor inşallah bi hafta sonra bende buraya gelip ağlamam şöyle böyle diye genelde yaparım da bunu ne zaman iyi bişi desem hemen tersi oluyor bir ışık hızı iki ben yani
Haberler böyle yarında yaylaya gidicem pikniğe çam agaçlarının altında yatıp yuvarlanıcam
Oh iyi yapmışsın insan rahatlıyor. Bizimkilerde hamileyken ve 40 i cikana kadar kesilmez diyorlar.Senin bebede dogdugundan berirdir stresledi seni az kaldi oda miadi dolunca aglamayi birakacaktirhamileyken kuafore gitmeme izin vermedi annem kestirmedi ah bu batillar, bende aldim makasi bir saga bir sola attim makasi rahatladım ☺ sana da sihhatler olsun canim
Ins rahat uyur.. iyi geceeler.Kızlar slm. İlk gezmemize geldik yaylaya dayımlara yayla da sıcak ve bugün miniğimin burnu tıkanıklıkta pik yapmış durumda uyuttum şimdi ben de uyuyacağım hepinize Allah rahatlık versin.
Hay Allah ım ya ne demeli bilmem Allah sana bolca sabır versin canım eşin de biseyler söylese ses çıkaramazlar ama anlaşılan eşin sadece sana bi şeyler söyleyebiliyorKökten hallolmuyor maalesef canım . Ben annesiyle babasıyla konuşmayınca , buraya gelmeyince kötü ben oluyorum . Ertesi yaz hatta sömestr da hiç bir şey yok gibi yine getiriyor beni buraya .ve yine şu düğüne şu borç bu düğüne bu borç ödüyoruz kaldığımız yerden . Ödüyoruz madem tamam . Durumları yok diyorum vermeden de içim rahat etmiyor . Ama gel gelelim bu yaz kardeşimin düğünü var . Bilezik takmak istedim bir sürü laf etti eşim . Yok kardeşim iyilik bilmezmiş bilmem ne . Bir sürü tartışmasını yaptık bir de bunun
Canım bizde karadenizliyiz hatta lazız çok zaman önce doğu karadenizden batı karadenize göç etmiş dedelerimiz ama bizim bulunduğumuz yerde ordulu mu uzak duracaksın derler her yerin iyisi kötüsü vardır mutlaka ama bizim buraya hep kötüleri denk gelmiş hayatımda ki en büyük kazığı da yine bir ordulu dostum sandığım kişiden yedim...Kocada iş bitiyor . Kız öyle deme ben de beğenmem yozgatlıları ama ben de yozgatlıyım her ne kadar doğma büyüme Kayserili olsam daher yerin iyisi var kötüsü var işte . Eşim tarafı da Ordulu . Bilmem Ordulularda durum hep böyle midir ???
Ayyy ne güzel içim açıldı vallahi inş.bizde salı günü eşımin memleketine gidip deniz sezonunu açıcaz en çokta büyük kızım için seviniyorum deli oluyor denize enerjisini atar inş.da kardeşine bize sarmazSelammBen geldim neden beni merak etmiyosunuz abowww ne çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi en sevdiğim konular gelmiş ve geçmiş inat ettim okudum bi saattir kitap gibi burayı okuyorum
Ben kapağı attım annemin evine kayınvalidem şokonlarda kalmıyorum çünkü kp tahammülüm yok onunda aklıyla arası hiç yok hiçte olmamış hatta dün bebemle denize gittim ama o sadece izledi ben denize girdim valla maraşın cehennem sıcagından kendimi Karadenizin serin sularına attım şuanlık tatil iyi gidiyor inşallah bi hafta sonra bende buraya gelip ağlamam şöyle böyle diye genelde yaparım da bunu ne zaman iyi bişi desem hemen tersi oluyor bir ışık hızı iki ben yani
Haberler böyle yarında yaylaya gidicem pikniğe çam agaçlarının altında yatıp yuvarlanıcam
Aynn bende öyle zaten giydirmek eziyet geliyor bana kafadan geçiremiyorumsagolasin canim. ben de kışlık diye aldim. bir de 12. 18 aldım. sen de deyince iyi ki dedim. şu anda 6 -9 giydiriyorum. kışa 12 18 ancak olur. bebek kıyafetlerini ben geniş seviyorum biraz. giydirmesi çıkarması kolay oluyor. tam olunca hem kuzu zorlanıyor hem ben .
Tek çoçuk düşünüyorsan yap bence Yada ailede öule bir hastalık varsa bana pahalı geldi baya o yüzden çok incelemedim ama bütçem olsaydı yapardım kesinlikleKızlar merhaba, hepiniz artık anne olmuşsunuzdur , öncelikle tebrikler :) ben de son 1.5 ayım kaldı. Agustos anneleri geubundayım. Bir konuda tecrübeniz var ise fikir almak istedim. Acıbadem hastanesinde dogum yapacagım, hastane ile konuştugumda kordon kanı ve göbek bagı saklamak teknolojisinden bahsetti. Bayagı bi avantajını saydı, ama tabiki pahalı birşey. Aranızda bunu yaptıran varmı ? Prosedürünü ve nasıl birşey oldugunu bilen ? Veya olumlu olumsuz fikri olan ?
E herkes de emzirecek diye bi kural yok tabi herkes ister ama nasip isteooo benimki karşı duvari delip geçiyor diyeceksin öylelerine. geçen yoğurt mayaladim çok gelince. tövbe estağfirullah çok olunca ne oluyormuş sanki
Agusuna agu canım . O bir gülüp tepki verdimi bende hoşafın yağları kesiliyor. Oynuyoruz kuzuyla. Uykusuzluk vız geliyor. Şimdi çok uyanmadan besledim emdi mamasını yedi yaygara koparmasın misafirlikteyiz uyanmasın insanlar diye. Burnunu suladık nefesini açtık uykulu uykulu gülüyor. Ya çok tatlılar. Allah ım esirgesin hepsini güzel rahat uykular versin.ya uykusu acilmasin diye agularina tepki vermiyim diyorum..dayanamiyorum.siz nasil zabrediyonuz dayanamiyom
Agusuna agu canım . O bir gülüp tepki verdimi bende hoşafın yağları kesiliyor. Oynuyoruz kuzuyla. Uykusuzluk vız geliyor. Şimdi çok uyanmadan besledim emdi mamasını yedi yaygara koparmasın misafirlikteyiz uyanmasın insanlar diye. Burnunu suladık nefesini açtık uykulu uykulu gülüyor. Ya çok tatlılar. Allah ım esirgesin hepsini güzel rahat uykular versin.Lepistesb bacıma da sana da kolaylıklar diliyorum Allah ım ağlatmasın hep güldürsün inşallah.
Maşallah ne kadar güzelOoo gece neler neler konuşulmuş destek team iş başındaymış süpersiniz kızlar surda edilen iki kelam insani nasıl rahatlatiyo hepsini de okudum.. Kv den şikayetçi olmayan uc bes kisi anca vardir aceba bizler nasil kaynana olcazgerçi ben kvden çok memnunum maşallah bana gerçek anne olmak için çok cabaliyo yalan yok asla anne yerine koyamam onu ama annem gibi seviyorum annesini kaybetmis biri olarak bi de kaynanadan vurmadı Rabbim al sana gercek anne gibi kv dedi hamdolsun ❤ ilk dogum yaptığım zaman göğüs ucu yaram kanamıştı da oturup benimle ağlamıştı.. Annemin yokluğunu hissettiğim her an elimi tutan olmuştur Allah razı olsun seviyorum be kaynanasını seven nadir insanlardan biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?