2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kizlar sohbetin arasina girmiş gibi olacağım ama lcwaikiki de bebek uzun kollu çitcitli badiler iki tanesi 20 tl. %40 indirimli oluyor. bu sıcakta ne uzun kollusu diyeceksiniz ama kış gelince pahali oluyorlar ihtiyaci olan varsa diye söyleyeyim dedim.

şunlar gibi.

Kızlar konuşturdunuz beni
Sinirlerim bozuldu yine ama çok şükür şanslıyım görüşmüyorum onlarla hakkımı helal etmiyorum iki bekar görümcem var inş onların anneleri gibi kv olur görümceğin de annesi gibi dünürü olsun kendileri gibi de gelinleri olsun bir kızı var ona da bana yapılanlar yapılsın inş amin diyin kızlar

Sağolsunlar gerçekten çok iyilerdir normalde. Haklarını ödeyemem. Ev düzerkende bütün mobilyaları, beyaz eşyanın yarı parasını ödediler. Kendi anne babamın durumu yok, bir kere de lafını etmediler. Çok şükür mesleğim varda bende elimden geldiğince çalışıp mutfak eşyalarını vs aldım. Geri kalanlarıda eşimle beraber ödedik.

Ben aldım ama kalın gerçekten kışın anca birde 6 aylık olacak ya bebekler 9-12 al bence kalıpları dar geldi bana biraz ben doğumdan sonra memlekete annemlere geldik soğuk diye almıştım. 3-6 ay anca oluyor daha 3 aylık olmadık birl

sagolasin canim. ben de kışlık diye aldim. bir de 12. 18 aldım. sen de deyince iyi ki dedim. şu anda 6 -9 giydiriyorum. kışa 12 18 ancak olur. bebek kıyafetlerini ben geniş seviyorum biraz. giydirmesi çıkarması kolay oluyor. tam olunca hem kuzu zorlanıyor hem ben .

Bahar izninle şu mesajına gülebilir miyim? Lütfen güleyim

Ay çok duygulandım şu mesaja denk gelince.. Doğdu da adı İlke oldu bile
Buyuk konuşmuşum
Ben 38+3 de dogurdum cnm. Insallah duzelsin ya..
Offf ağlamayı öğrendiklerini düşünüyorum bizimde morartıyor sesi gidiyor öyle ağlıyor sonra bir anda susuyor bayıldı mı diyorum bir gün bizden kalpten gidersem şaşırmayın diyorum
Aynen cnm cok fena bu bebeler :)
Oyy kuzuya masallah
Ooh masallah nazar değmesin.
Oh iyi yapmışsın insan rahatlıyor. Bizimkilerde hamileyken ve 40 i cikana kadar kesilmez diyorlar.
Kızlar slm. İlk gezmemize geldik yaylaya dayımlara yayla da sıcak ve bugün miniğimin burnu tıkanıklıkta pik yapmış durumda uyuttum şimdi ben de uyuyacağım hepinize Allah rahatlık versin.
Ins rahat uyur.. iyi geceeler.

Hay Allah ım ya ne demeli bilmem Allah sana bolca sabır versin canım eşin de biseyler söylese ses çıkaramazlar ama anlaşılan eşin sadece sana bi şeyler söyleyebiliyor
Canım bizde karadenizliyiz hatta lazız çok zaman önce doğu karadenizden batı karadenize göç etmiş dedelerimiz ama bizim bulunduğumuz yerde ordulu mu uzak duracaksın derler her yerin iyisi kötüsü vardır mutlaka ama bizim buraya hep kötüleri denk gelmiş hayatımda ki en büyük kazığı da yine bir ordulu dostum sandığım kişiden yedim...

Ayyy ne güzel içim açıldı vallahi inş.bizde salı günü eşımin memleketine gidip deniz sezonunu açıcaz en çokta büyük kızım için seviniyorum deli oluyor denize enerjisini atar inş.da kardeşine bize sarmaz

Kızlar merhaba, hepiniz artık anne olmuşsunuzdur , öncelikle tebrikler :) ben de son 1.5 ayım kaldı. Agustos anneleri geubundayım. Bir konuda tecrübeniz var ise fikir almak istedim. Acıbadem hastanesinde dogum yapacagım, hastane ile konuştugumda kordon kanı ve göbek bagı saklamak teknolojisinden bahsetti. Bayagı bi avantajını saydı, ama tabiki pahalı birşey. Aranızda bunu yaptıran varmı ? Prosedürünü ve nasıl birşey oldugunu bilen ? Veya olumlu olumsuz fikri olan ?

Aynn bende öyle zaten giydirmek eziyet geliyor bana kafadan geçiremiyorum

Tek çoçuk düşünüyorsan yap bence Yada ailede öule bir hastalık varsa bana pahalı geldi baya o yüzden çok incelemedim ama bütçem olsaydı yapardım kesinlikle

K Kuf
blup teyze öncelikle selam eder ellerinden öperim...
anneme banyo ederdem rahat uyuyacagimi soylemissin.inanmis zavallim rutin.mutin bilmem ben blup teyzecim.benim rutinimde geceleri evde gezmek var
bence ben Lepistesb lepi teyzenin ogluyla iyi anlasitim..tam benim kafadaa..zavalli annem ne umdu ne buldu.diktim gene ayaga..karnım sis davul gibi..pirtlatqmiyorum tezeeeee...yoksa bende uyurdum valla bak su pirti bi atiyim uslu bi kiz olcam söz

ya uykusu acilmasin diye agularina tepki vermiyim diyorum..dayanamiyorum.siz nasil zabrediyonuz dayanamiyom
Agusuna agu canım . O bir gülüp tepki verdimi bende hoşafın yağları kesiliyor. Oynuyoruz kuzuyla. Uykusuzluk vız geliyor. Şimdi çok uyanmadan besledim emdi mamasını yedi yaygara koparmasın misafirlikteyiz uyanmasın insanlar diye. Burnunu suladık nefesini açtık uykulu uykulu gülüyor. Ya çok tatlılar. Allah ım esirgesin hepsini güzel rahat uykular versin. Lepistesb bacıma da sana da kolaylıklar diliyorum Allah ım ağlatmasın hep güldürsün inşallah.

amin insAllah canım.ne güzel dua

yahu millet iyi ki bi yoksunuz.cocuk buyuturken kismina bir girdim.cikamadim.aman o hastalik var mi bu hastalik var mi iyicene pimpirik oldum.Allah butun yavrulara şifa versin...

psikolojimi duzeltmek adina bilin bakalim ne yiyorum
bilemediniz tabiki nutella degil...dereotu

cumleten gunaydin..Rabbim bu guzel gunu saglikla ve ailenizle aksama vardırsin...ben yatar

ya bi de sizde de oluyor mu.? esime burda olanlari bazen anlatiyorum.soyle gulduk boyle dedik diye tabi nicknamelerle..adam boş boş bakıyor anlaşılmıyor hic diyor.kendimi hayal arkadaslar bulmuş gibi hissediyorum
iyi ki varsiniz yoksa kiminle bu kadar çene calcam
bu grup aynen burdam devam etsin.bakalim ne kadar surecek.bir de birsey merak ediyorum hala aktif olan en eski anne grubu kac senelik acaba?

Ooo gece neler neler konuşulmuş destek team iş başındaymış süpersiniz kızlar surda edilen iki kelam insani nasıl rahatlatiyo hepsini de okudum.. Kv den şikayetçi olmayan uc bes kisi anca vardir aceba bizler nasil kaynana olcaz gerçi ben kvden çok memnunum maşallah bana gerçek anne olmak için çok cabaliyo yalan yok asla anne yerine koyamam onu ama annem gibi seviyorum annesini kaybetmis biri olarak bi de kaynanadan vurmadı Rabbim al sana gercek anne gibi kv dedi hamdolsun ❤ ilk dogum yaptığım zaman göğüs ucu yaram kanamıştı da oturup benimle ağlamıştı.. Annemin yokluğunu hissettiğim her an elimi tutan olmuştur Allah razı olsun seviyorum be kaynanasını seven nadir insanlardan biriyim

Maşallah ne kadar güzel çok isterdim ben de böyle olmasını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…