2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah keske benimki de gelip gitseler ya bi de üstüne görümcek geldi. Valla bazilarni goruyorm kaynanalari o kdar iyi ve sen bilirsn vs oyle knusuyolar flan nasi buluyolar sa valla anlams degilim oyleleri bize niye hic denk gelmez ki

Kızlar bebişlerin altını kaç saatte bir değiştiriyorsunuz? Eğer kaka yapmadıysa

K Kuf sen sling almıştın ya canım kullanmıyor musun? Dışarı çıkarken sling mi sarsam acaba diyorum ben de
Dışarıda hiç kullanmadim canım. Evde genelde sebepsiz ağlar ya da uykuya dalamazsa kullanıyorum. Benimki canı sağ olsun kafayı göğsüme gömüp nefes alamadigi için dışarıda cesaret edemedim. Emzik verip kafasını yan çevirmeye ikna edersem çok mutlu oluyor içinde. Genelde de uyuyor hemen. Ama işte ikna etmek lazım

Yemeklere tuz atmadım salçanın tuzuyla yaptım. Peynir zeytin iyice yıkayıp tuzunu kaybettirip öyle yedim zaten çok da yiyemiyordum . Toplamda 3 kilo alarak Doğuma girdim.
Aaa çok az almissiniz özel değilse neyiniz vardı başka acaba

Benimkide ceyrek almış 10 tane esime dedim bu nasıl bişey istese verirdim benim olan bişeyden nasıl alır ah ettim tarla parası vardı birinde dolandırdı alamıyolarda şimdi kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.şimdi 10tl çocuga para gelse veriyor ve aldıysa ödesin sadece kendi tarafıma takıyorum zaten dediği altınla sınırlı olsa söylenirdi.para mevzusu hariç iyidir kaynanam bende artık dinlemiyorum kimseyi üzmede kendini vermek zorunda degilsin eşinle taviz vermeden konuş kavga ediliyor küs kalınıyor ama düzeliyor.şimdi küçücük bebiş var onun rızkını dagıtamam de

Bende emzirip besigine koyuyorum sonra piş pış aciyirum telefondan emziginide veriyorum öyle uyuyo bazen besigi salliyorum bazen gerek kalmiyo memede uyumuş olursa ama artik daha zor uyuyo buyuyolar algilar açılıyo

Cecen cim ben gündüz 3-4 saatte bir değiştiriyorum pişmesin diye. Gece de yatarken değiştiriyorum 12 gibi sonra sabah 4-5 gibi değiştiriyorum.

Canım hangi marka hindistan cevizi yağını kullanıyorsun bi de nereden alıyorsun yazarsan çok sevinirim

Günde 5-6 kere değişririyorum ama akşam 8.30dan sabah 7-8e kadar tek bez Yani gün içinde 2-3 saatte bir falan..

Tansiyon, 7 ay boyunca kanama, hamilelik reflüsü, bulantı. Gibi rahatsızlıklar. Şükür geçti gitti yavrumu kucaklayınca hepsi geçti. Rabbim yavrularımızı korusun.
Biraz benziyoruz sanırım bende de reflü var keşke ben de atlatmış olsam keşke beni bayiltsalar ve doğum yapinca ayiltsalar ya o kadar endişeliyim ki ben tansiyon olcmekten de korkuyorum fobim var panik atakliyim zaten ölçerken hep heyecanlanıyorum ve yükseliyor bu durumda anlayamıyorum gerçekten tansiyon var mı yok mu holter de taktiramam çünkü o varken hep gergin olacağım yine doğru sonuç vermez

Yok bunlarla konuşulmuyor . Bebek var diye şimdi sesimi de çıkaramıyorum . Yavrum ilk torunları bir çeyrek bir de künye taktılar dı . Geri veririz çeyreklerini napalım .ellerinde yok diyeceğim ama kv her gelmemde üst baş almış olup onu gösteriyor . Benim annem olsa eline geçen para ile torunumun nasibi , gelinimin nasibi diye hep bizlere bir şeyler alır . Bunlar evlenirken de beş kuruş para harcamadılar . İki yorgan verdi onu bile yırtık bir hurc ile göndermiş . Hakaret gibi resmen . Bizimkiler tam altın , küpe taktı , eksiği olan bir çok şeyi aldı beşiğine kadar . Eşim yapacaklar tabi kızımın hakkı diyor , kendi ailesine gelince sesini çıkarmıyor . Kardeşime ne takacağıma kadar da karışıyor ama . Ne deyim Allah çıkarsın . Nasıl bir yere düşmüşüm bilmiyorum ki .

Canım hangi marka hindistan cevizi yağını kullanıyorsun bi de nereden alıyorsun yazarsan çok sevinirim
Canım bana komşum verdi instagramdan almıştı üstünde de yaziyo markası pelin çiçekçi diye de geciyo

Eklentiler

• 20200705_093230.webp
    15 KB · Görüntüleme: 34
Tansiyon, 7 ay boyunca kanama, hamilelik reflüsü, bulantı. Gibi rahatsızlıklar. Şükür geçti gitti yavrumu kucaklayınca hepsi geçti. Rabbim yavrularımızı korusun.
Bir de bu tansiyon ilacını kadın doğumcu yazabiliyor mu yoksa kardiyoloji mi yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…