- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ah keske benimki de gelip gitseler ya bi de üstüne görümcek geldi. Valla bazilarni goruyorm kaynanalari o kdar iyi ve sen bilirsn vs oyle knusuyolar flan nasi buluyolar sa valla anlams degilim oyleleri bize niye hic denk gelmez kiminikbebegim9640 kayınvalidem yanımda olunca hep sen aklıma geldin ya. Ben ev işlerimi yaparken o ilgilendi baya oğlumu özledim resmen aynı evin içinde hatta 2 gün üst üste o çok ilgilendi akşamına annemmm diye sevmeye başladı kadın ağlayınca sesimi tanıyor bak susuyor benim oğlum falan diyor. Ben bal oğlum diye seviyordum balla değişilir mi benim oğlum diyor ayy bebemden soğutacak beni Allah sana gani gani sabır versin canım. Ev işini falan umursama biraz oğlunla ilgilen insanın morali bozuluyor. Benimki yarın gidiyor. Bayramdan sonra da bizi Eskişehire bekliyorlar ama sanmam zor benim oğlanla 8 saat yolculuk.
Ayy amin insalllahhhhhhhNe güzel. Maaşallah. Ben de anacağızımı kaybettim, kayınvalidem de yok . Zalim olanlara Rabbim merhamet versin.minikbebegim9640 ı da tez zamanda kurtarsın kv den Umudum- sana da sabırlar diliyorum tez günde evine dön inşallah
Benimki 2.5 aylıkken sırtüstünden yüzüstüne döndü 3 ayımıza girdik kontrolde doktor dönme cabası basladı mı diye sordu 4-6arası dönmesi normal dedi her cocugun farklılasıyomuşKızlar bebekler tam olarak ne zaman dönmeye başlar?
Dışarıda hiç kullanmadim canım. Evde genelde sebepsiz ağlar ya da uykuya dalamazsa kullanıyorum. Benimki canı sağ olsun kafayı göğsüme gömüp nefes alamadigi için dışarıda cesaret edemedim. Emzik verip kafasını yan çevirmeye ikna edersem çok mutlu oluyor içinde. Genelde de uyuyor hemen. Ama işte ikna etmek lazım
Aaa çok az almissiniz özel değilse neyiniz vardı başka acabaYemeklere tuz atmadım salçanın tuzuyla yaptım. Peynir zeytin iyice yıkayıp tuzunu kaybettirip öyle yedim zaten çok da yiyemiyordum . Toplamda 3 kilo alarak Doğuma girdim.
Benimkide ceyrek almış 10 tane esime dedim bu nasıl bişey istese verirdim benim olan bişeyden nasıl alır ah ettim tarla parası vardı birinde dolandırdı alamıyolarda şimdi kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.şimdi 10tl çocuga para gelse veriyor ve aldıysa ödesin sadece kendi tarafıma takıyorum zaten dediği altınla sınırlı olsa söylenirdi.para mevzusu hariç iyidir kaynanam bende artık dinlemiyorum kimseyi üzmede kendini vermek zorunda degilsin eşinle taviz vermeden konuş kavga ediliyor küs kalınıyor ama düzeliyor.şimdi küçücük bebiş var onun rızkını dagıtamam deAllah’ım sana geliyorum . Sizi de sıkıyorum biliyorum ama yazmazsam şişeceğim. Bizim düğün olalı olmuş 6 yıl hala düğün borcu öderiz . Düğünde bize takılan paraları bunlar aldılar . Hiç ses etmedim . Ama üstüne sizin borcunuz diye düğünden sonra eşime kağıt yazıp vermişler . Bize takılan altın , para dahil hepsini biz geri ödeyecekmişiz .şok olmuştum . Benim ailem çoluk çocuğumuza yatırım diye düşünür giderler düğünlere . Evlatlarından geri ödeme beklemezler . Bunlar hiç bir yatırım yapmadığı gibi bir de üstüne düğünden kazanç elde ediyorlar . Her yaz aynı tantana . Bir kere bizim kimseye borcumuz yok deyip çıktığımda evden kovmakta beter etti kv . Gecenin 12 sinde yola düşüp evimize gelmiştik . Şimdi yine başladılar şu düğüne 100 dolar şu düğüne çeyrek borcunuz var demeye . Bu normal bir durum mu ? Enayi gibi hissediyorum kendimi
Bende emzirip besigine koyuyorum sonra piş pış aciyirum telefondan emziginide veriyorum öyle uyuyo bazen besigi salliyorum bazen gerek kalmiyo memede uyumuş olursa ama artik daha zor uyuyo buyuyolar algilar açılıyoKızlar günaydinbebisleriniz ağlayınca yada uykusu gelince nasıl uyutuyorsunuz ? Ben normalde emzirerek sakinlestiirp sonrada memede uyutuyordum ama büyüdükçe memede sakinlesmemeye başladı uykusu gelince daha çılgın oluyor iyice memeyi almıyor almayınca nasıl uyutucagimizi şaşırıyoruz sakinlesmeden agliyor
Son iki gündür daha çok ağlıyor sanırım sıcak çarpıyor çocuğu
Günde 2 kez veriyorum mamayı canım yatmadan önce 120-135 cc kadar, bir de akşamüstü sütüm azalıyor o zaman da 90-120 arası veriyorum açlık durumuna göre..Tikkabilla canım sen hem mama hem meme veriyordun değil mi kaç kez kaç cc veriyorsun
Cecen cim ben gündüz 3-4 saatte bir değiştiriyorum pişmesin diye. Gece de yatarken değiştiriyorum 12 gibi sonra sabah 4-5 gibi değiştiriyorum.Kızlar bebişlerin altını kaç saatte bir değiştiriyorsunuz? Eğer kaka yapmadıysa
Canım hangi marka hindistan cevizi yağını kullanıyorsun bi de nereden alıyorsun yazarsan çok sevinirimCanim benim orijinal hindistan cevizi yagi alıp denesen mi bi günde iki defa bi cay kaşığı yiyorum ben ve sadece anne sutu aliyo oglum onu yemeyince farkediyorum yumuşak oluyo yersem fiyuuu taş oluyo bak bi dene inşallah iyi gelir sana da genelde ikiz anneleri kullanır iki bebeğe de süt olsun yetsin diye düşün öyle etkili
Tansiyon, 7 ay boyunca kanama, hamilelik reflüsü, bulantı. Gibi rahatsızlıklar. Şükür geçti gitti yavrumu kucaklayınca hepsi geçti. Rabbim yavrularımızı korusun.Aaa çok az almissiniz özel değilse neyiniz vardı başka acaba
Kızlar günaydin ☺ bebisleriniz ağlayınca yada uykusu gelince nasıl uyutuyorsunuz ? Ben normalde emzirerek sakinlestiirp sonrada memede uyutuyordum ama büyüdükçe memede sakinlesmemeye başladı uykusu gelince daha çılgın oluyor iyice memeyi almıyor almayınca nasıl uyutucagimizi şaşırıyoruz sakinlesmeden agliyor
Son iki gündür daha çok ağlıyor sanırım sıcak çarpıyor çocuğu
Günde 5-6 kere değişririyorum ama akşam 8.30dan sabah 7-8e kadar tek bezKızlar bebişlerin altını kaç saatte bir değiştiriyorsunuz? Eğer kaka yapmadıysa
Biraz benziyoruz sanırım bende de reflü var keşke ben de atlatmış olsam keşke beni bayiltsalar ve doğum yapinca ayiltsalar ya o kadar endişeliyim ki ben tansiyon olcmekten de korkuyorum fobim var panik atakliyim zaten ölçerken hep heyecanlanıyorum ve yükseliyor bu durumda anlayamıyorum gerçekten tansiyon var mı yok mu holter de taktiramam çünkü o varken hep gergin olacağım yine doğru sonuç vermezTansiyon, 7 ay boyunca kanama, hamilelik reflüsü, bulantı. Gibi rahatsızlıklar. Şükür geçti gitti yavrumu kucaklayınca hepsi geçti. Rabbim yavrularımızı korusun.
Yok bunlarla konuşulmuyor . Bebek var diye şimdi sesimi de çıkaramıyorum . Yavrum ilk torunları bir çeyrek bir de künye taktılar dı . Geri veririz çeyreklerini napalım .ellerinde yok diyeceğim ama kv her gelmemde üst baş almış olup onu gösteriyor . Benim annem olsa eline geçen para ile torunumun nasibi , gelinimin nasibi diye hep bizlere bir şeyler alır . Bunlar evlenirken de beş kuruş para harcamadılar . İki yorgan verdi onu bile yırtık bir hurc ile göndermiş . Hakaret gibi resmen . Bizimkiler tam altın , küpe taktı , eksiği olan bir çok şeyi aldı beşiğine kadar . Eşim yapacaklar tabi kızımın hakkı diyor , kendi ailesine gelince sesini çıkarmıyor . Kardeşime ne takacağıma kadar da karışıyor ama . Ne deyim Allah çıkarsın . Nasıl bir yere düşmüşüm bilmiyorum ki .Benimkide ceyrek almış 10 tane esime dedim bu nasıl bişey istese verirdim benim olan bişeyden nasıl alır ah ettim tarla parası vardı birinde dolandırdı alamıyolarda şimdi kimsenin hakkı kimsede kalmıyor.şimdi 10tl çocuga para gelse veriyor ve aldıysa ödesin sadece kendi tarafıma takıyorum zaten dediği altınla sınırlı olsa söylenirdi.para mevzusu hariç iyidir kaynanam bende artık dinlemiyorum kimseyi üzmede kendini vermek zorunda degilsin eşinle taviz vermeden konuş kavga ediliyor küs kalınıyor ama düzeliyor.şimdi küçücük bebiş var onun rızkını dagıtamam de
Canım bana komşum verdi instagramdan almıştı üstünde de yaziyo markası pelin çiçekçi diye de geciyoCanım hangi marka hindistan cevizi yağını kullanıyorsun bi de nereden alıyorsun yazarsan çok sevinirim
Bir de bu tansiyon ilacını kadın doğumcu yazabiliyor mu yoksa kardiyoloji mi yazıyorTansiyon, 7 ay boyunca kanama, hamilelik reflüsü, bulantı. Gibi rahatsızlıklar. Şükür geçti gitti yavrumu kucaklayınca hepsi geçti. Rabbim yavrularımızı korusun.
Yapıyor tabi geneldeYa kızlar birde benim bebiş her altını açtığımda hemen hemen çişini yapıyor. Sizlerinde böylemi benimkine has mı bu yaptığı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?