2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kızlar birde benim bebiş her altını açtığımda hemen hemen çişini yapıyor. Sizlerinde böylemi benimkine has mı bu yaptığı?
Bana da çok oldu cecen ya ağzıma girmisligi var ama artik anlıyorum pipi hafif kalkiksa kesin yapacak diyorum hemen bezi üstüne kapatıyorum alıştım artık

Çok teşekkür ederim. Fiyat çok yüksek yani degermi diye düşünüyorum, ama bir yandan da deger diye düşünüyorum. Yani yaptıracagım gibi duruyor :)

öncesinde bir kan testi falan gerekiyormuş, detay verebilir misiniz? Kaçıncı haftada yapılması lazım ?

birde bu alınanlar, çocuk 40 kiloya gelinceye kadar işe yarıyormuş. Sonrasında vücüt agırlığına oranı çok düştüğü için etkisini yitiriyormuş diye duydum. Bilginiz varmı ?

misskokulumm stres yapma canım benim de aynı seninki gibi . Çocuk emdi emecek diye sağım da yapamıyorum düzenli . Gece sağayım dedim, hooop bizimki uyandı . Sütü sağmış bulundum . Biberonu da almıyor bizimki artık , sütüm hep ziyan oldu içecek diye . Ellerini kullanıyor bir de artık biberonu ittiriyor. Sen ne bilirsin acaba benim de zaman zaman artıyor sütüm ama ne artırdı anlayamıyorum çoğu zaman . Bir de sizde de öyle oluyor mu bilmiyorum ama ben iki saate bir sağım yaptığımda süt az oluyor . Çocuk iki saate bir emmiş olsa o zaman nasıl doyacak . Yani göğüsler ancak 6-7 saat emmezse doluyor doyacak kadar .

Kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali
Yandim gelin dedikce altina odun atmali
Kizlar gecmisi yad ederken gunde bir litre sagan buzluga bol bol depo eden kimdi
Eki Görüntüle 2658081
bu bendim ama litre litre degil di kızlar o başkasıydı. hep sağıyordu ben emzirip sağıyorum. haaa şimdi durum ne derseniz günde 120 felan buzluğa gidiyor daha fazla yok. onu da büyük oğlana iciriyorum.

C cecenn bu gece tam bezi açtım bir işedi bir işedi . Loş ışıkta göremedim de üstü başı tüm ıslanmış. Üstünü değiştir, altını al , çocuğu sil uykusu açıldı . Sabah da banyo öncesi bezi açar açmaz yine yaptı bezin açılmasını bekliyor sanki minnoşlar

gunlerdirr giremiyorum aklım burda olsa da imkan geçmedi elime. azıcık anmışsınız ama yokluğum belli olmamış hayalet gibi takılmaktan. valla kızlar itirafa geldim ben. bebem değil de büyük oğlan beni yoruyor geceleri uyanması ağlaması bitmiyor. sabir diyorum ama işte bazen olmuyor sonra bir gülüşe tav oluyorum bana kalan canim migren agrım oluyor

canim yumru gibi birşey var mı omurga hattı mi öyle. foto atabilir misin?

K Kuf grubun neşesi enerjinin hayatına da yansıdığı nice mutlu yılların olsun iyi ki doğmuşsun da nisan annesi olmuşsun
Ya çok teşekkür ederim ne güzel yaziyorsunuz hepiniz
K Kuf doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
Çok teşekkür ederim canım
Memede uyuyor bazen. Bazen emer pozisyonda emzikle, bazen ayakta sallayarak. Ben biraz omurgasizim arkadaşlar bilir, bebe nasıl isterse öyle uyutuyorum
K Kuf iyi ki doğmuşsun canım harika bir yaş olsun
Amiin canım çok teşekkür ederim
Ya kızlar birde benim bebiş her altını açtığımda hemen hemen çişini yapıyor. Sizlerinde böylemi benimkine has mı bu yaptığı?
Aramızda bir ay var dimi? Bir ay önce her açtığımda yapardı, alt değiştirme örtüsü yetişmiyordu direnişçi beye şimdi daha azaldı ama bu sabah yine çorabına isedi sağ olsun eşimi uyandırdım isedi çorap getirir misin diye, isesin ogluuum diyo

bu bendim ama litre litre degil di kızlar o başkasıydı. hep sağıyordu ben emzirip sağıyorum. haaa şimdi durum ne derseniz günde 120 felan buzluğa gidiyor daha fazla yok. onu da büyük oğlana iciriyorum.
O sanırım N neverland85 idi

Ay vallahi ben de annemlerin yazlığa attim kapağı 2 cocukla kp laf çarpıp duruyor büyük oğlana onlarda kalmak istemediğimi söyledim çünkü benim kp de akliyla arası çok herseyi o bilir diğer insanlar zaten salak 7 yıl katlandim da 2 çocukla kaldıramıyorum artık

Benimki yapıyor canım.. Aynı zamanda yıkarken küvete ve banyodan sonra havluya koyunca da yapıyor
Kız 800-900 yazan sendin sanki ya değil miydin? Ben çok şaşırmıştım ama kimdi tam bilemedim
mutlu yıllar canim.
bugün.bende 33 oldum
İyi ki doğmuşsun canım, yeni yaşın mutluluk getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…