Bana da çok oldu cecen ya ağzıma girmisligi varYa kızlar birde benim bebiş her altını açtığımda hemen hemen çişini yapıyor. Sizlerinde böylemi benimkine has mı bu yaptığı?
Çok teşekkür ederim canım
Açıkçası bezin doluluguna göre canım. Yani çiş çizgisi maviyse ve dolmussa bez degistiriyorum.Kızlar bebişlerin altını kaç saatte bir değiştiriyorsunuz? Eğer kaka yapmadıysa
Canimm teşekkür ederim
bu bendim ama litre litre degil di kızlar o başkasıydı. hep sağıyordu ben emzirip sağıyorum. haaa şimdi durum ne derseniz günde 120 felan buzluğa gidiyor daha fazla yok. onu da büyük oğlana iciriyorum.Kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali
Yandim gelin dedikce altina odun atmali
Kizlar gecmisi yad ederken gunde bir litre sagan buzluga bol bol depo eden kimdi
Eki Görüntüle 2658081
ay bakarken dalga geçerdim inek gibi emzirmem ben diye sonuçDamlata damlata çıkarıyorum keske benim olsa nerdeeekiz biri paylasmisti ama kimdi bunu paylaşan bir litrede sagiyordu cengaver arkadaşımız inegimiz ☺
mutlu yıllar canim.Çok teşekkür ederim canım
canim yumru gibi birşey var mı omurga hattı mi öyle. foto atabilir misin?ya kızlar sanki benim kizin bel kisminda omurilik disa dogru gibi.sirt kismo normalde.bel kismo normalde hafif ice bi kıvrım olur ya onun duz.hatta sanki bombeli disa dogru.daha once mor olduğunu yazmıştım..
cok tedirginim..bu her bebekte boyle mi.bacaklarini kimildatiyir.hatta bastirinca kendinni ziplatmaya calisiyor dokununca aglamiyor.ama cok korktum normal mi?çocuk doktoru anlar mi
Helinnnnn
sanki fizyoterapistim demistin.yardimci olabilir misin?
Ya çok teşekkür ederim ne güzel yaziyorsunuz hepiniz
Çok teşekkür ederim canım
Memede uyuyor bazen. Bazen emer pozisyonda emzikle, bazen ayakta sallayarak. Ben biraz omurgasizim arkadaşlar bilir, bebe nasıl isterse öyle uyutuyorumKızlar günaydin ☺ bebisleriniz ağlayınca yada uykusu gelince nasıl uyutuyorsunuz ? Ben normalde emzirerek sakinlestiirp sonrada memede uyutuyordum ama büyüdükçe memede sakinlesmemeye başladı uykusu gelince daha çılgın oluyor iyice memeyi almıyor almayınca nasıl uyutucagimizi şaşırıyoruz sakinlesmeden agliyor
Son iki gündür daha çok ağlıyor sanırım sıcak çarpıyor çocuğu
Amiin canım çok teşekkür ederim
Aramızda bir ay var dimi? Bir ay önce her açtığımda yapardı, alt değiştirme örtüsü yetişmiyordu direnişçi beyeYa kızlar birde benim bebiş her altını açtığımda hemen hemen çişini yapıyor. Sizlerinde böylemi benimkine has mı bu yaptığı?
Aa bir yengeç dahamutlu yıllar canim.
bugün.bende 33 oldum
Sağ ol canımm
O sanırım N neverland85 idibu bendim ama litre litre degil di kızlar o başkasıydı. hep sağıyordu ben emzirip sağıyorum. haaa şimdi durum ne derseniz günde 120 felan buzluğa gidiyor daha fazla yok. onu da büyük oğlana iciriyorum.
Ay vallahi ben de annemlerin yazlığa attim kapağı 2 cocukla kp laf çarpıp duruyor büyük oğlana onlarda kalmak istemediğimi söyledim çünküSelammBen geldim neden beni merak etmiyosunuz abowww ne çok konuşmuşsunuz çenesi düşükler sizi en sevdiğim konular gelmiş ve geçmiş inat ettim okudum bi saattir kitap gibi burayı okuyorum
Ben kapağı attım annemin evine kayınvalidem şokonlarda kalmıyorum çünkü kp tahammülüm yok onunda aklıyla arası hiç yok hiçte olmamış hatta dün bebemle denize gittim ama o sadece izledi ben denize girdim valla maraşın cehennem sıcagından kendimi Karadenizin serin sularına attım şuanlık tatil iyi gidiyor inşallah bi hafta sonra bende buraya gelip ağlamam şöyle böyle diye genelde yaparım da bunu ne zaman iyi bişi desem hemen tersi oluyor bir ışık hızı iki ben yani
Haberler böyle yarında yaylaya gidicem pikniğe çam agaçlarının altında yatıp yuvarlanıcam
Benimki yapıyor canım.. Aynı zamanda yıkarken küvete ve banyodan sonra havluya koyunca da yapıyorYa kızlar birde benim bebiş her altını açtığımda hemen hemen çişini yapıyor. Sizlerinde böylemi benimkine has mı bu yaptığı?
Kız 800-900 yazan sendin sanki ya değil miydin? Ben çok şaşırmıştım ama kimdi tam bilemedimbu bendim ama litre litre degil di kızlar o başkasıydı. hep sağıyordu ben emzirip sağıyorum. haaa şimdi durum ne derseniz günde 120 felan buzluğa gidiyor daha fazla yok. onu da büyük oğlana iciriyorum.
İyi ki doğmuşsun canım, yeni yaşın mutluluk getirsin inşallahmutlu yıllar canim.
bugün.bende 33 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?