2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Komşum musmutlu yaşların olsun. Nasıl oldunuz Sevgilerimle

yok canim o zamanlar 200 oluyordu senin dediğin N neverland85 bence..
doğumgünü için de teşekkür ederim canim.

Aa bir yengeç daha teşekkür ederim canım

Sağ ol canımm
teşekkürler canim

Komşum musmutlu yaşların olsun. Nasıl oldunuz Sevgilerimle
sağol komsum. zor geçiyor ya. sabrım kalmıyor bazen. bi de sikayetlenmek istemiyorum ama ya ayağı kırık sadece yani oturduğu yerden de çocuklara bakabilir oyun oynayabilir o kendini diziye ve sigaraya verdi. çok sıkıldım bir hafta sonra atacam kendimi babamlarin yaylasina

Ahanda buldum oniii Maşallah diyelim de nazar değmesin

Lepistesb Helinnnnn

Bizede kızıma bir bilezik taktı o kadar 2 gün parasını birleştirip yapmış yapıp yapmaması umrumda degil yok zaten adamcagızda hiçte gocunmuyorum ama öbürlerine para istiyor yanlış anlama art niyetli demiyorum biraz birikim yap kızın için harcadım de benim eşim asla kardesime vs karışmaz cok iyi niyetli onlar ögrenci neye ihtiyacı varsa alalım der kendi yiğenleri söylüyor pahalı geliyor bana kendi çocugumada almam o kadar pahalı azı çogu bilsin şimdi alıştı eşimde geleni saklıyorum bizim gibi mi olsun diyorum bunun için mi ben calışıp evladımdan ayrı kalıcam falan zeynepe hiç kıyamıyor.hedefimiz çocuga para biriktirip üniversitede ona ev almak.hoş kendimize yeni alıyoruz olsun birikmişi olur.bende üzüyodum kendimi biz didiniyoz herkes hayatını yasıyor diye düzeldi şükür anlamıyorlar normal anlatınca gecicek ama el koy duruma canım.mamasıydı beziydi bile ne kadar tutuyor görmüyor mu eşin

Kaç gr aldı canım en son tarttığınızda. 600 üstüyse anne sütüyle doğum kilosu da 3 ün üstüyse gerek yok bence mamaya. Bebeğin emme performansı çok önemli gerçekten süt sağımında.
Menenjit ağır geliyormuş bebeklerde ateş yapıyormuş. Biz 3.ayda başlamadık 5.ayda başlayın dedi doktor. Ya zaten her aşıdan sonra huy değiştiriyor bunlar her ay aşı var bir de
Ben de mi alsam diyorum da aman evde eşim de var o da baksın diyorum kendime bağlasam bana zimmetlenir bebe
Ya kızlar birde benim bebiş her altını açtığımda hemen hemen çişini yapıyor. Sizlerinde böylemi benimkine has mı bu yaptığı?
Bezsiz bebek diye bir grup vardı baya takip etmiştim canım. Bebekler aslında bezlerine yapmak istemezmiş iç güdüsel olarak altları açıldığında yaparmış biz zorla alıştırırmışız beze yapmaya falan. Doğuştan itibaren çiş iletişimi yapıyordu anneler hatta. Emzirdikten sonra altını açıp çişini wc ye yaptırıyorlardı falan zamanla bebekler sadece altı açıkken çiş yapmaya koşullanıyorlar. Benimki de altı açılınca yapardı eskiden şimdi o kadar yapmıyor. Sünnet olunca terbiye oldu oğluşum
Bebek ne kadar sık emerse o kadar çok süt salgılanıyor canım. Miktarı doğru orantılı olarak artıyor. Sağım yapmayla kesinlikle aynı değil emzirmek. Hem biz mutlu oluyoruz emzirirken hem de bebek daha derinden çekiyor farklı çene ve dil hareketleri yaparak arkadaki sütü de çekiyor.
mutlu yıllar canim.
bugün.bende 33 oldum
Yeni yaşın kutlu canım senin de sevdiklerinle inşallah güzel yılların olsun[/QUOTE]

Son düzenleme:
Kizlar hazir süt konusulmusken toplasin hele bana fikir verin büyüdükçe belki döner dedim ama daha memenin yüzüne de bakmıyor benim sipacan döner mi sizce gerci bende alistim emmemesine artik Zaten istahida yok biberonu icip bitirse keske onu da yapmiyor .

Öğlen bebeği kayıncalideye bırakıp kızlarımı da alıp kuaföre saçlarımı kestirmeye gittim. Ordan da hediye tulum gelmişti onu değiştirdik bebişe bayramlık takım aldım. Sonra avm ye girdik bebeğe yine bikaç takım ve çorap aldım. Koca ayaklım çoraplar küçük oluyordu hep geldik uyandı emzirdim emdi şükür biraz oynaştık uyudu bakalım yatıracam şimdi çok tırsıyorum
Özlemişiz rahat rahat gezip tozmayı kızlarla yarın da yine bırakıp okuluma uğrayacam evrak isleri var bikaç.

Dene canım belli mi olur emen bırakıyor, bırakan emiyor. Sık sık dene belki tutar

Nice mutlu yaşlara canim
Arsivcimiz nasilda buldu bütün sütlere masallah küçük kuzular büyüyor onlarla
Helinnnnn nice yillara canım ☺
K Kuf hey 15 li tatlı dillim nesemizz iyi dogdun iyi ki seni tanıdım
[/QUOTE]

çok teşekkürler kızlar

bence sen bir gün buraya memeye döndüüüüu diye yazacaksın vazgeçme arada nabız yokla

Kız ilk kez duyuyorum bezsizlik akımını Bizim grup daha uykusuzluğa çare bulamadı bezsizlik akımına uymaya kalkmasın bak kimse Sonra amanın onunki bez takmıyormuş benim neyim eksik der hepimiz başımıza yeni bir dert ekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…