Bana kadın doğumcu yazmıştı. Yazabiliyor.Bir de bu tansiyon ilacını kadın doğumcu yazabiliyor mu yoksa kardiyoloji mi yazıyor
Komşum musmutlu yaşların olsun. Nasıl oldunuz Sevgilerimlegunlerdirr giremiyorum aklım burda olsa da imkan geçmedi elime. azıcık anmışsınız ama yokluğum belli olmamış hayalet gibi takılmaktan. valla kızlar itirafa geldim ben. bebem değil de büyük oğlan beni yoruyor geceleri uyanması ağlaması bitmiyor. sabir diyorum ama işte bazen olmuyor sonra bir gülüşe tav oluyorum bana kalan canim migren agrım oluyor
yok canim o zamanlar 200 oluyordu senin dediğin N neverland85 bence..Benimki yapıyor canım.. Aynı zamanda yıkarken küvete ve banyodan sonra havluya koyunca da yapıyor
Kız 800-900 yazan sendin sanki ya değil miydin? Ben çok şaşırmıştım ama kimdi tam bilemedim
İyi ki doğmuşsun canım, yeni yaşın mutluluk getirsin inşallah
teşekkürler canimAa bir yengeç dahateşekkür ederim canım
Sağ ol canımm
sağol komsum. zor geçiyor ya. sabrım kalmıyor bazen. bi de sikayetlenmek istemiyorum ama ya ayağı kırık sadece yani oturduğu yerden de çocuklara bakabilir oyun oynayabilir o kendini diziye ve sigaraya verdi. çok sıkıldım bir hafta sonra atacam kendimi babamlarin yaylasinaKomşum musmutlu yaşların olsun. Nasıl oldunuz Sevgilerimle
Ahanda buldum oniiibenim de buraya yazana kadar 900-1000 olan sütüm 750 ye falan düştü günlük eşim başladı hemen nazar vs demeye bütün hiç emzirmeyin tamamen sağarak net durum analizi yapıcam..
süt alerjisi olan arkadaşlar irmik helvasını su ile yaparak sütünüzü arttırabilirsiniz
Nice mutlu yaşlara canimmutlu yıllar canim.
bugün.bende 33 oldum
Bizede kızıma bir bilezik taktı o kadar 2 gün parasını birleştirip yapmış yapıp yapmaması umrumda degil yok zaten adamcagızda hiçte gocunmuyorum ama öbürlerine para istiyor yanlış anlama art niyetli demiyorum biraz birikim yap kızın için harcadım de benim eşim asla kardesime vs karışmaz cok iyi niyetli onlar ögrenci neye ihtiyacı varsa alalım der kendi yiğenleri söylüyor pahalı geliyor bana kendi çocugumada almam o kadar pahalı azı çogu bilsin şimdi alıştı eşimde geleni saklıyorum bizim gibi mi olsun diyorum bunun için mi ben calışıp evladımdan ayrı kalıcam falan zeynepe hiç kıyamıyor.hedefimiz çocuga para biriktirip üniversitede ona ev almak.hoş kendimize yeni alıyoruz olsun birikmişi olur.bende üzüyodum kendimi biz didiniyoz herkes hayatını yasıyor diye düzeldi şükür anlamıyorlar normal anlatınca gecicek ama el koy duruma canım.mamasıydı beziydi bile ne kadar tutuyor görmüyor mu eşinYok bunlarla konuşulmuyor . Bebek var diye şimdi sesimi de çıkaramıyorum . Yavrum ilk torunları bir çeyrek bir de künye taktılar dı . Geri veririz çeyreklerini napalım .ellerinde yok diyeceğim ama kv her gelmemde üst baş almış olup onu gösteriyor . Benim annem olsa eline geçen para ile torunumun nasibi , gelinimin nasibi diye hep bizlere bir şeyler alır .
Bunlar evlenirken de beş kuruş para harcamadılar . İki yorgan verdi onu bile yırtık bir hurc ile göndermiş . Hakaret gibi resmen . Bizimkiler tam altın , küpe taktı , eksiği olan bir çok şeyi aldı beşiğine kadar . Eşim yapacaklar tabi kızımın hakkı diyor , kendi ailesine gelince sesini çıkarmıyor . Kardeşime ne takacağıma kadar da karışıyor ama . Ne deyim Allah çıkarsın . Nasıl bir yere düşmüşüm bilmiyorum ki .
Evet aynen öyle ve elinle memeye masaj yap sagini solunu sıkıştir öyle dümdüz tek saginca cikmaz fazla☺Yapıyorum canım da 5 - 10dk en fazla zamanım da olmuyor ki onu öyle tutmaya. Bir de boş boş da olsa bekleyim mi öyle hiçbişey gelmese bile
Ay bana da yazsa keşke ben ilacı aldım bileBana kadın doğumcu yazmıştı. Yazabiliyor.
Kaç gr aldı canım en son tarttığınızda. 600 üstüyse anne sütüyle doğum kilosu da 3 ün üstüyse gerek yok bence mamaya. Bebeğin emme performansı çok önemli gerçekten süt sağımında.Bende çok üzülüyorum ilk kızımda çoktu sütüm hem emer hem sağardım çokda sağlıklı maşallah kolay kolay hasta olmaz 25 ay emdi zor bıraktırdım ama bu küçük hanım çok nazik güçlü ememiyor mu ne oluyor anlamadım kilo alımıza az sol göğsün iyi ama sağda az süt var eşim ve kv sürekli başımda süt yetmiyor bu çocuk aç doymuyor yaramıyor kilo almıyor bu çocuk diye diye azaldı galiba sütüm habire mama alalım diyorlar bende doktor demeyince başlamak istemiyorum ne yapsam ki mamaya başlarsam emmeyi bırakır süt üretimi daha da azalır diye korkuyorum
Menenjit ağır geliyormuş bebeklerde ateş yapıyormuş. Biz 3.ayda başlamadık 5.ayda başlayın dedi doktor. Ya zaten her aşıdan sonra huy değiştiriyor bunlar her ay aşı var bir deBu rota ve menenjit aşıları benim oğluşuma ağır geldisürekli ateşi çıkıyor ateşi çıkınca da halsiz halsiz duruyor keşke ateşi çıkmasa da arsız arsız ağlasa, kucak istese gezdirsek diyoruz eşimle hep şikayet ettiğimiz şeyi ister olduk böyle masum durmasına alışkın değiliz calpol veriyorum düşüyo sonra yine çıkıyo Ne zamana kadar çıkcak acaba ya
Ben de mi alsam diyorum da aman evde eşim de var o da baksın diyorum kendime bağlasam bana zimmetlenir bebeDışarıda hiç kullanmadim canım. Evde genelde sebepsiz ağlar ya da uykuya dalamazsa kullanıyorum. Benimki canı sağ olsun kafayı göğsüme gömüp nefes alamadigi için dışarıda cesaret edemedim. Emzik verip kafasını yan çevirmeye ikna edersem çok mutlu oluyor içinde. Genelde de uyuyor hemen. Ama işte ikna etmek lazım
Bezsiz bebek diye bir grup vardı baya takip etmiştim canım. Bebekler aslında bezlerine yapmak istemezmiş iç güdüsel olarak altları açıldığında yaparmış biz zorla alıştırırmışız beze yapmaya falan. Doğuştan itibaren çiş iletişimi yapıyordu anneler hatta. Emzirdikten sonra altını açıp çişini wc ye yaptırıyorlardı falan zamanla bebekler sadece altı açıkken çiş yapmaya koşullanıyorlar. Benimki de altı açılınca yapardı eskiden şimdi o kadar yapmıyor. Sünnet olunca terbiye oldu oğluşumYa kızlar birde benim bebiş her altını açtığımda hemen hemen çişini yapıyor. Sizlerinde böylemi benimkine has mı bu yaptığı?
Bebek ne kadar sık emerse o kadar çok süt salgılanıyor canım. Miktarı doğru orantılı olarak artıyor. Sağım yapmayla kesinlikle aynı değil emzirmek. Hem biz mutlu oluyoruz emzirirken hem de bebek daha derinden çekiyor farklı çene ve dil hareketleri yaparak arkadaki sütü de çekiyor.misskokulumm stres yapma canım benim de aynı seninki gibi . Çocuk emdi emecek diye sağım da yapamıyorum düzenli . Gece sağayım dedim, hooop bizimki uyandı . Sütü sağmış bulundum . Biberonu da almıyor bizimki artık , sütüm hep ziyan oldu içecek diye . Ellerini kullanıyor bir de artık biberonu ittiriyor. Sen ne bilirsin acaba benim de zaman zaman artıyor sütüm ama ne artırdı anlayamıyorum çoğu zaman . Bir de sizde de öyle oluyor mu bilmiyorum ama ben iki saate bir sağım yaptığımda süt az oluyor . Çocuk iki saate bir emmiş olsa o zaman nasıl doyacak . Yani göğüsler ancak 6-7 saat emmezse doluyor doyacak kadar .
Yeni yaşın kutlu canım senin de sevdiklerinle inşallah güzel yılların olsunmutlu yıllar canim.
bugün.bende 33 oldum
Dene canım belli mi olur emen bırakıyor, bırakan emiyor. Sık sık dene belki tutarKizlar hazir süt konusulmusken toplasin hele bana fikir verin büyüdükçe belki döner dedim ama daha memenin yüzüne de bakmıyor benim sipacan döner mi sizce gerci bende alistim emmemesine artikZaten istahida yok biberonu icip bitirse keske onu da yapmiyor .
guya ac birakir memeye mecbur kalir döner dedim ama istah yok aglamalari var nasil mücadele edecem kiDene canım belli mi olur emen bırakıyor, bırakan emiyor. Sık sık dene belki tutar
guya ac birakir memeye mecbur kalir döner dedim ama istah yok aglamalari var nasil mücadele edecem ki
Nice mutlu yaşlara canim
[/QUOTE]Kaç gr aldı canım en son tarttığınızda. 600 üstüyse anne sütüyle doğum kilosu da 3 ün üstüyse gerek yok bence mamaya. Bebeğin emme performansı çok önemli gerçekten süt sağımında.
Menenjit ağır geliyormuş bebeklerde ateş yapıyormuş. Biz 3.ayda başlamadık 5.ayda başlayın dedi doktor. Ya zaten her aşıdan sonra huy değiştiriyor bunlar her ay aşı var bir de
Ben de mi alsam diyorum da aman evde eşim de var o da baksın diyorum kendime bağlasam bana zimmetlenir bebe
Bezsiz bebek diye bir grup vardı baya takip etmiştim canım. Bebekler aslında bezlerine yapmak istemezmiş iç güdüsel olarak altları açıldığında yaparmış biz zorla alıştırırmışız beze yapmaya falan. Doğuştan itibaren çiş iletişimi yapıyordu anneler hatta. Emzirdikten sonra altını açıp çişini wc ye yaptırıyorlardı falan zamanla bebekler sadece altı açıkken çiş yapmaya koşullanıyorlar. Benimki de altı açılınca yapardı eskiden şimdi o kadar yapmıyor. Sünnet olunca terbiye oldu oğluşum
Bebek ne kadar sık emerse o kadar çok süt salgılanıyor canım. Miktarı doğru orantılı olarak artıyor. Sağım yapmayla kesinlikle aynı değil emzirmek. Hem biz mutlu oluyoruz emzirirken hem de bebek daha derinden çekiyor farklı çene ve dil hareketleri yaparak arkadaki sütü de çekiyor.
Yeni yaşın kutlu canım senin de sevdiklerinle inşallah güzel yılların olsun
bence sen bir gün buraya memeye döndüüüüu diye yazacaksın vazgeçme arada nabız yoklaKizlar hazir süt konusulmusken toplasin hele bana fikir verin büyüdükçe belki döner dedim ama daha memenin yüzüne de bakmıyor benim sipacan döner mi sizce gerci bende alistim emmemesine artikZaten istahida yok biberonu icip bitirse keske onu da yapmiyor .
Kaç gr aldı canım en son tarttığınızda. 600 üstüyse anne sütüyle doğum kilosu da 3 ün üstüyse gerek yok bence mamaya. Bebeğin emme performansı çok önemli gerçekten süt sağımında.
Menenjit ağır geliyormuş bebeklerde ateş yapıyormuş. Biz 3.ayda başlamadık 5.ayda başlayın dedi doktor. Ya zaten her aşıdan sonra huy değiştiriyor bunlar her ay aşı var bir de
Ben de mi alsam diyorum da aman evde eşim de var o da baksın diyorum kendime bağlasam bana zimmetlenir bebe
Bezsiz bebek diye bir grup vardı baya takip etmiştim canım. Bebekler aslında bezlerine yapmak istemezmiş iç güdüsel olarak altları açıldığında yaparmış biz zorla alıştırırmışız beze yapmaya falan. Doğuştan itibaren çiş iletişimi yapıyordu anneler hatta. Emzirdikten sonra altını açıp çişini wc ye yaptırıyorlardı falan zamanla bebekler sadece altı açıkken çiş yapmaya koşullanıyorlar. Benimki de altı açılınca yapardı eskiden şimdi o kadar yapmıyor. Sünnet olunca terbiye oldu oğluşum
Bebek ne kadar sık emerse o kadar çok süt salgılanıyor canım. Miktarı doğru orantılı olarak artıyor. Sağım yapmayla kesinlikle aynı değil emzirmek. Hem biz mutlu oluyoruz emzirirken hem de bebek daha derinden çekiyor farklı çene ve dil hareketleri yaparak arkadaki sütü de çekiyor.
Yeni yaşın kutlu canım senin de sevdiklerinle inşallah güzel yılların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?