canim yumru gibi birşey var mı omurga hattı mi öyle. foto atabilir misin?
Kız face de vardır halen belki bak bezsiz bebek grubun adı. Neler neler duyuyor insan bebe büyüttükçeKız ilk kez duyuyorum bezsizlik akımınıBizim grup daha uykusuzluğa çare bulamadı bezsizlik akımına uymaya kalkmasın bak kimse Sonra amanın onunki bez takmıyormuş benim neyim eksik der hepimiz başımıza yeni bir dert ekleriz
Ne tuhaf insanlar var cidden. Para konusundan nefret ederim. Bence fazla kalmayin hemen evine dön.Yok bunlarla konuşulmuyor . Bebek var diye şimdi sesimi de çıkaramıyorum . Yavrum ilk torunları bir çeyrek bir de künye taktılar dı . Geri veririz çeyreklerini napalım .ellerinde yok diyeceğim ama kv her gelmemde üst baş almış olup onu gösteriyor . Benim annem olsa eline geçen para ile torunumun nasibi , gelinimin nasibi diye hep bizlere bir şeyler alır . Bunlar evlenirken de beş kuruş para harcamadılar . İki yorgan verdi onu bile yırtık bir hurc ile göndermiş . Hakaret gibi resmen . Bizimkiler tam altın , küpe taktı , eksiği olan bir çok şeyi aldı beşiğine kadar . Eşim yapacaklar tabi kızımın hakkı diyor , kendi ailesine gelince sesini çıkarmıyor . Kardeşime ne takacağıma kadar da karışıyor ama . Ne deyim Allah çıkarsın . Nasıl bir yere düşmüşüm bilmiyorum ki .
Bakalım canım inşallah bir arkadaş 3.5 aylıkken ac bıraktım ağladı etti sonra aldı alış o alış bineronu hiç tanımamış gibi iteledi diyor Aglamaları bitse güç alıp denicem ama daha küçük biberonu da red ederse kafayı yerim o zaman diye bekliyorumCanım hep böyle sürmeyecek ağlamalar bak 3 aya doğru yola çıktık inşallah umutluyum ben azalacak geçecek belki o zaman alır iştahıda artar umudunu kaybetme hiç.
Yaa ben bu mesaji ozaman okuduğumda 75cc 100 cc dir yanlis yazmistir saniyordum
Çok sağ ol canım
Amin kuzumm nicki gibi şeker dillim
Ooo gece neler neler konuşulmuş destek team iş başındaymış süpersiniz kızlar surda edilen iki kelam insani nasıl rahatlatiyo hepsini de okudum.. Kv den şikayetçi olmayan uc bes kisi anca vardir aceba bizler nasil kaynana olcazgerçi ben kvden çok memnunum maşallah bana gerçek anne olmak için çok cabaliyo yalan yok asla anne yerine koyamam onu ama annem gibi seviyorum annesini kaybetmis biri olarak bi de kaynanadan vurmadı Rabbim al sana gercek anne gibi kv dedi hamdolsun ❤ ilk dogum yaptığım zaman göğüs ucu yaram kanamıştı da oturup benimle ağlamıştı.. Annemin yokluğunu hissettiğim her an elimi tutan olmuştur Allah razı olsun seviyorum be kaynanasını seven nadir insanlardan biriyim
Kızlar ya gelin sütü az olanlar, kesilenler destek olalım birbirimizebenim sütüm hiç bu kadar az olmamıştı. Oğlumun nasibi sanırım. Emmiyor zaten çoğu zaman reddediyor memeyi. Keyfi yerindeyse alıyor yoksa mümkün değil. Sağım yapıyorum az çıkıyor neden böyle oldu diyip diyip üzülüyorum. Gece uyuduğumda bile dolmuyor artık emerse arkasından mama da veriyoruz. Biberonu bıraktırsam diyorum mümkün gözükmüyor çıldırıyor zaten biraz geç gelse maması.
Napıyım bir benimki mi mama alan diyorum kendime telkinde bulunuyorum ama bilmiyorum etkileniyorum baya üzülüyorum istemeden.
Kiz tadını çıkar, sinirin bozulacak gibi olunca hemen dön kırıp dökmeden. Bak bugün doğum günüm ama içim buruk ☹ aklıyla arası olmayanla muhatap olma
Aaa ilk defa emziremedim diyen kaynana gördüm valla
Söyle canım içinde kalıp sinir olacağına söyle onda kalsın.
Benimki yavaş yavaş yan dönmelere başladı ama sırtüsünden yüz üstüne geçemiyor daha
Ya normalde ben severim onları, iyi insanlar ama bebek olduktan sonra çok karışmaya,çok düşmeye başladılar üstümüze. Birde hormonlar... O yüzden şöyle 1 ay en azından hiç görüşmesek, sohbet etmesek keşke
Bende çok duygulandım. Şu an gözümün içine bakıp gülüyor. Ay çok şükür hepimiz sağlıkla aldık kucağımıza
Canım yüzyüze ayda 1 falan ama telefonda her gün görüntülü konuşuluyor. Orda söylüyor zaten hoşlanmıyorum.
Hiç demiyorsun koala gel beraber çıkalım derelere, tepelere.Bende önümüzdeki ay tatile gitcem sana demicem hıh keyfini çıkar kuzum bebeyi ver ananlara bol bol kendine vakit ayır
Seni mi kırcam kızamin
En azından sağlıklı birşey yemişsin şekercimmesela ben senin nicki her gördüğünde canım şekerpare istiyor
Yaa teyzesi verene kurban olursenin bebeler hep böyle dilbaz mi kız annesi napsin gazı bitmiyo cooocugun yoksa o çok lokum bir minik aslında
Ben de dayanamiyore
Eşimden gizli giriyorumgeçen sene bebekten önceki kış depresyondaydim üzerine afiyet buraya çok takılırdım. Orası seni iyice kötü yaptı diye söylenip tartısınca bırakmıştım. Tahmin ediyor bence ama ben yine de anlatmıyorum
Canimm bende ayni durundayim suan hic emmiyor ve 30 40 cc gelen sutumde artik 10cc zor çıkıyor napacagimi sasirdim. Annem artik pesine dusme diyor mama ile buyuyor cocuklar hicte birsey olmuyor diyor ama ben yinede kafama takiyorum. Kiz dogdugundan beri hep stres yaptim niye kusuyor reflu mu sarilik mi ay niye uyumuyor niye agliyor vs
.. kendimede bakamadim istahim kesildi sutumde azaldiNapim sagligi yerinde olsun ins mama yesin ama kendimi de suclu hissediyorum bir yandan..
Aglayan bebekler kulübü acalim bizbanyo benimkini de cildirtiyor hele o giydirirken maratona katilmis gibiyiz esimle dort bir koldan hızlıca giydiriyoruz
Karni sis gazi varsa aci verir kuzucuga ben karnina 10 kere ellerimle yukardan asagiya masaj yapip 5 kere ayaklarini karnina hafiften yitiyorum . Bunu defalarca yapiyorum sabahlari oyle pirtlatiyor .
Kız ilk kez duyuyorum bezsizlik akımınıBizim grup daha uykusuzluğa çare bulamadı bezsizlik akımına uymaya kalkmasın bak kimse Sonra amanın onunki bez takmıyormuş benim neyim eksik der hepimiz başımıza yeni bir dert ekleriz
Senin kaynana mı başlattı bu akımı kızAllah hiç bozmasin canim
ısirgan otu cayi dene canim.ciddi fark oluyor...
neden icin buruk blupum?
ya ben bircok nick denedim.sistem kabul etmedi.masada sekerpare vardı.yazdim kabul etti
evet istah acici bir nick
benim esim de pek istemiyor ama sosyal medya kullanmadigim icin neyse diyor katlanıyor
evet dilli cocuklar benimboyle ana varken
canim az da olsa birakma..o gerekli antibiyotigi alir senden.isirgan otu cayi dene.sutu epey arttiriyor..
valla grubun en zirlak bebeleri bizdeama sunu deyim boyle zirlak bebeler konustugu zaman hiç susmuyorlar cok dilli oluyor ya oglumdan biliyorum.
anam kaynanam hakliymis
40 i çıkınca hep legene tuttum.hic bez yikamadim diyordu.efsane deyip guluyordum
Benim oğluşumun yükseleni de yengeçAa bir yengeç dahateşekkür ederim canım
Sağ ol canımm
Bu rota veNasıl kullanıyosun canımCanım bana komşum verdi instagramdan almıştı üstünde de yaziyo markası pelin çiçekçi diye de geciyo
Menenjit 2 gün ates yaptı bizde 37i biraz gecince verdik ilk gün yorgun düştü ödüm patladı sürekli hareket eder normalde 2.gün düzeldi.rota ishal yapabilir dedi 2 gün bizde olmadıBu rota ve menenjit aşıları benim oğluşuma ağır geldisürekli ateşi çıkıyor ateşi çıkınca da halsiz halsiz duruyor keşke ateşi çıkmasa da arsız arsız ağlasa, kucak istese gezdirsek diyoruz eşimle hep şikayet ettiğimiz şeyi ister olduk böyle masum durmasına alışkın değiliz calpol veriyorum düşüyo sonra yine çıkıyo Ne zamana kadar çıkcak acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?