2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim yumru gibi birşey var mı omurga hattı mi öyle. foto atabilir misin?

yo yumru gibi birsey yok.bel kisminda omurilik daha belirgin sadece.acaba zayıflığından mi diyorum..fotografa yansimaz sanirim.elimle sadece omurilik hatti belirgin onu hissediyorum.ama sanki disa gibi.esim de cocuk dik duramiyor ondan diyor.yarin cocuk doktoruna gostericem ama anlar mi acaba? ayni hastanede fizyo yok acaba ortapedist anlar mi?

Kız face de vardır halen belki bak bezsiz bebek grubun adı. Neler neler duyuyor insan bebe büyüttükçe

Ne tuhaf insanlar var cidden. Para konusundan nefret ederim. Bence fazla kalmayin hemen evine dön.

Canım hep böyle sürmeyecek ağlamalar bak 3 aya doğru yola çıktık inşallah umutluyum ben azalacak geçecek belki o zaman alır iştahıda artar umudunu kaybetme hiç.
Bakalım canım inşallah bir arkadaş 3.5 aylıkken ac bıraktım ağladı etti sonra aldı alış o alış bineronu hiç tanımamış gibi iteledi diyor Aglamaları bitse güç alıp denicem ama daha küçük biberonu da red ederse kafayı yerim o zaman diye bekliyorum

K Kuf tam bir cimcime olusun sebebi belli oldu yengeç burcuymussun seni kizkardesime benzetmekle hakliymisim o da yengec

iyi ki tanisim seni canim blupum benim..çok tatli ve degerli bir insansin..Allah hayirli bir ömür nasip etsin.Esin ve çocuklarinla !

çok teşekkürler kızlar

bence sen bir gün buraya memeye döndüüüüu diye yazacaksın vazgeçme arada nabız yokla
[/QUOTE]
Ya bende geçen memeye dönmüş size buraya müjdem var diye yazmış gibi hayal ettim hayalde bile baya sevindim bende inanıyorum büyüdükçe döner diye ama iste su aglamalar bitsin önce inşallah

Amin kuzumm nicki gibi şeker dillim Allah sana da bu gruptaki herkese de hatta her anneye de eşiyle çocuklarıyla hayırlı ömür nasip etsin amin

Allah hiç bozmasin canim

ısirgan otu cayi dene canim.ciddi fark oluyor...

Kiz tadını çıkar, sinirin bozulacak gibi olunca hemen dön kırıp dökmeden. Bak bugün doğum günüm ama içim buruk ☹ aklıyla arası olmayanla muhatap olma

neden icin buruk blupum?

ya ben bircok nick denedim.sistem kabul etmedi.masada sekerpare vardı.yazdim kabul etti
evet istah acici bir nick

benim esim de pek istemiyor ama sosyal medya kullanmadigim icin neyse diyor katlanıyor
evet dilli cocuklar benim boyle ana varken

canim az da olsa birakma..o gerekli antibiyotigi alir senden.isirgan otu cayi dene.sutu epey arttiriyor..

valla grubun en zirlak bebeleri bizde ama sunu deyim boyle zirlak bebeler konustugu zaman hiç susmuyorlar cok dilli oluyor ya oglumdan biliyorum.

anam kaynanam hakliymis
40 i çıkınca hep legene tuttum.hic bez yikamadim diyordu.efsane deyip guluyordum

Senin kaynana mı başlattı bu akımı kız
O grubun admini bir bakıyormuşsun senin kaynana

Menenjit 2 gün ates yaptı bizde 37i biraz gecince verdik ilk gün yorgun düştü ödüm patladı sürekli hareket eder normalde 2.gün düzeldi.rota ishal yapabilir dedi 2 gün bizde olmadı

Kızlar bir sorum var ya. Şimdi bende 2 numara bebek bezi mevcut. 4-8 kilo arası. Ben yeni stok yapıcam ama 3 numara almayı düşünmüyorum. 4 numarada 7-14 kilo arası sonuçta. Tecrübeli olanlara sorum külot bez mi daha kullanışlı normal bez mi? Ona göre alıcam.

Canım bi cay kasigi sabah bi cay kasigi aksam yiyorum oyle bos bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…