2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ Bebeğinizin ne sıkıntısı var şikayetlerimizi yazalim ( ben birazdan listelicem )
☆ En sevdiğiniz özelliği
☆ En sevmediğiniz özelliği

Lepistesb Kanal tedavim vardi cnm hamile oldugumu ogrenince yapmadi kadin simdi devam etti dolgusunu yapacak bugun ins. Cumarteside yolcuyuz kizimla memlekete gidecegiz :)
Başarılı bir dis olur inşallah . Benim de iki ameliyatlik yirmilik disim var çekilecek belki bayramdan sonra yaptırırım . Annene gitcek olman ne guzel olmus degisiklik iyi geliyor. Hamilelik dogum ve sonrası zaten zorluk stres pandemide üstüne tuz biber oldu bizler icin .

Şu bıngıldak olayı korkutuyor beni sıkıntımız bu ama inşallah sıkıntı değil benim kuruntumdur

En sevdiğim özelliği opturmeyi seviyo, sabah akşam yaliyorum bebeyi resmen

Sevmediğim özelliği kucak arsizi. Hoş o da benim suçum ama napalim, seviyore

Bingildakta hiçbir sey cikmicak insallah . Öpücükleri de olmasa cekilirler mi ☺ yerimede op
Kucak guzel birsey sevgi guven baginiz artar tabi is guc kalir onu da kanguruyla halledersin baska yok mu bu kadarcık mi

Uykudan uyandığı ilk an ki gülümseme ve banyo vakti tavırları en sevdiğim özellikleri

kusma olayı ve meme reddi aşırı sinirlerimi bozuyor bu özellikliği hiç hoşuma gitmiyor

Reflü var ve bulaniyor maleseff

En sevdiğim özellikte cok güleç iki oyna hemen yüz gülüyo özellikle sabaharı..

En sevmediğim özelliği de 2 tane aslında bi kucaktan indirince nasil agliyo ama arada yapiyo bunu.. Diğeri de acikinca aglamasi ve kucakta susmasi indirip de mama yapamiyorum yoksa baya agliyor.

yeşil kaka sıkıntısı var bu aralar. canımı sıkıyor.

en sevdiğim özelliği tosbik yanaklari. sevinince ellerini yumruk yapip yanaklarina götürüyor ve gülüyor. o haline de bayılıyorum.

belki bana güleceksiniz ama ablamlarin çocukları gibi ayakta sallanarak uyumasını isterdim. onlar 5 dk sallardi gözleri bayılırdı hemen. benim üçü de emerek uyuyor. yalniz kucakta da olmayacaklar. yatakta yatacaklar. buncagizim pandemi sürecinde dünyaya geldi evde rahat rahat yatiyoruz da kizlarda bir yere gidince çok zor oluyordu. bir de ayakta sallansa eşime de postalarim. şimdi uyutma mecbur ben de. çoğunlukla da uykum geliyor zaten sonra uyuyorum. aman çocuk uyudu akşam keyfi yapayim yok yani. Lepistesb

Merhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bugun benim doğum günüm 30 yaşına girdim en güzel hediyem karşımda bana gülümsüyor, Allahın bize verdiği nimetlere şükürler olsun

Eklentiler

• 1594214776950..webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 63
Oy çerim iyi ki doğmuş

Sıkıntı ve şikayetler öhö öhöö
Beni emmemesi
Biberonu az icmesi , iştahsız
Uykuya zor daliyor agliyor elini yüzüne sürüyor öfkeleniyor
Uyuyunca çabuk uyaniyor (5 dk)
Sürekli sallanmak istiyor
Gazı
Daha ses çıkarmıyor
Birtek carsafta bizim sallamamizla uyumasi ( esimle kas yapmış kollarımız )
En sevmediğim ağlamasi ozellikle aksam kolik ağlaması
En bi sevdiğim de bana hepsine katlandiran gülümsemesi

Bingildakta hiçbir sey cikmicak insallah . Öpücükleri de olmasa cekilirler mi ☺ yerimede op
Kucak guzel birsey sevgi guven baginiz artar tabi is guc kalir onu da kanguruyla halledersin baska yok mu bu kadarcık mi
Çoook da bitanecik istedin sandım

Kusması da canımı sıkıyor ama napalım, içinde kalıp dert olacağına çıkarıp ortalığı batirsin

Ay bak geçen gegirecek ama çok zorlandı, en son biseyler dedi sinirle gegirdi ben öperken kendinden geçmesine de bayılıyorum. Bi de bu ara eline kitap verince çok komik bakiyo

Tırnak kestirmemesine uyuzum ve o tırnaklara kendini yirtmasina. Arada beni de yoluyo

Masallah o güzel gediyeye nice yillara canimmm

Kizlar merhaba.
Pek giremiyorum.
Nasilsiniz. Umarim iyisinizdir..

3 aylik icin yarn gidicez.
Rotavirus ve
Menenjiti de yapacakmis doktor bey.

Erken mi menenjit icin tabi doktor daha iyi bilior da ben sadece rotavirus saniordum.

Imm bir düşüneyim galiba beni en çok zorlayan şey uyku konusu. Sabah yarım saati geçmiyor artık, akşamları da bölünüyor sürekli. Birde sabah çok erken kalkışımız. Kısacası uyku hariç bir derdimiz yok şükür.

En sevdiğim özelliği gülüşleri, dudağını öne doğru büzüp konuşur gibi yapması..
Gözümün önüne geldikçe eriyip bitiriyor beni.

Nice yılların olsun canım iyiki doğmuşsun. Senin kız nası alıştı mı oralara

@bharkk SonsuzUmut öneriler verin banada ay resimleri için neler yapabilirim. İlk ay arılı kıyafet giydirdim limonlarla 1 yazdım 2.ci ay kucuk arabalarla 2 yazdm 3.cü ay napsam bilemedm
Ben de yaptıklarımı yazayım, ilk ay maskeyle domestosla kolonyayla vs 1 yazdım korona bebesi olduğu için, komik oldu baya. 2 ay bayramdı kendi çikolatalarıyla 2 yazdım. 3. Ay kirazla 3 yaptım. 4 ay için planım sahilde kuma suyla 4 yazmak inşallah

Ben gidiyorum denize. Bebek arabasını götürüyorum çok esiyor deniz kenarı arkasını çeviriyorum. Kumda teker dönmüyo tabi uyumuyo alıyorum kucağıma uyutuyorum uyuyunca denize giriyorum sonra kıyıdan bi el görüyorum beni çağırıyo apar topar çıkıp soğuk suyun altına girip emzirme önlüğü ile emziriyorum çocuğun üstü ıslanmasın diye her tarafıma havlu seriyorum yine de tuzum bulaşıyo Uyursa dinleniyorum az oturuyorum uyumazsa ev velhasıl kelam 5 dk girmek keyifli oluyor o 5 dakika için 3 saatim gidiyor o yüzden bazen üşeniyorum evde durayım da diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…