Başarılı bir dis olur inşallah . Benim de iki ameliyatlik yirmilik disim var çekilecek belki bayramdan sonra yaptırırım . Annene gitcek olman ne guzel olmus degisiklik iyi geliyor. Hamilelik dogum ve sonrası zaten zorluk stres pandemide üstüne tuz biber oldu bizler icin .Lepistesb Kanal tedavim vardi cnm hamile oldugumu ogrenince yapmadi kadin simdi devam etti dolgusunu yapacak bugun ins. Cumarteside yolcuyuz kizimla memlekete gidecegiz :)
Kizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ Bebeğinizin ne sıkıntısı var şikayetlerimizi yazalim ( ben birazdan listelicem)
☆ En sevdiğiniz özelliği
☆ En sevmediğiniz özelliği
Bingildakta hiçbir sey cikmicak insallah . Öpücükleri de olmasa cekilirler mi ☺ yerimede opŞu bıngıldak olayı korkutuyor beni sıkıntımız bu ama inşallah sıkıntı değil benim kuruntumdur
En sevdiğim özelliği opturmeyi seviyo, sabah akşam yaliyorum bebeyi resmen
Sevmediğim özelliği kucak arsizi. Hoş o da benim suçum ama napalim, seviyore
Olsun canım bende mama ve meme veriyorum . Yok ya bebek sonuçta güller kız erkek farketmez benceMalesef emmedi sağarak da sütüm bitti canm. Bende yapay güller var onla düşünüyorum da erkek ya olmaz gbi geliyo geri de
Uykudan uyandığı ilk an ki gülümseme ve banyo vakti tavırları en sevdiğim özellikleriKizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ Bebeğinizin ne sıkıntısı var şikayetlerimizi yazalim ( ben birazdan listelicem)
☆ En sevdiğiniz özelliği
Evet bak guzel fikir
Reflü var ve bulaniyor maleseffKizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ En sevdiğiniz özelliği
Oy çerim iyi ki doğmuşMerhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bugun benim doğum günüm 30 yaşına girdimen güzel hediyem karşımda bana gülümsüyor, Allahın bize verdiği nimetlere şükürler olsun
Sıkıntı ve şikayetler öhö öhööKizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ En sevdiğiniz özelliği
Çoook da bitanecik istedin sandımBingildakta hiçbir sey cikmicak insallah . Öpücükleri de olmasa cekilirler mi ☺ yerimede op
Kucak guzel birsey sevgi guven baginiz artar tabi is guc kalir onu da kanguruyla halledersinbaska yok mu bu kadarcık mi
Masallah o güzel gediyeyeMerhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bugun benim doğum günüm 30 yaşına girdimen güzel hediyem karşımda bana gülümsüyor, Allahın bize verdiği nimetlere şükürler olsun
Teşekkür ederim blupcuuummmOy çerim iyi ki doğmuş
Teşekkür ederim canımmmMasallah o güzel gediyeyenice yillara canimmm
Kizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ En sevdiğiniz özelliği
Merhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Ben de yaptıklarımı yazayım, ilk ay maskeyle domestosla kolonyayla vs 1 yazdım korona bebesi olduğu için, komik oldu baya. 2 ay bayramdı kendi çikolatalarıyla 2 yazdım. 3. Ay kirazla 3 yaptım. 4 ay için planım sahilde kuma suyla 4 yazmak inşallah@bharkkSonsuzUmut öneriler verin banada ay resimleri için neler yapabilirim. İlk ay arılı kıyafet giydirdim limonlarla 1 yazdım 2.ci ay kucuk arabalarla 2 yazdm 3.cü ay napsam bilemedm
Ben gidiyorum denize. Bebek arabasını götürüyorum çok esiyor deniz kenarı arkasını çeviriyorum. Kumda teker dönmüyo tabi uyumuyo alıyorum kucağıma uyutuyorum uyuyunca denize giriyorum sonra kıyıdan bi el görüyorum beni çağırıyo apar topar çıkıp soğuk suyun altına girip emzirme önlüğü ile emziriyorum çocuğun üstü ıslanmasın diye her tarafıma havlu seriyorum yine de tuzum bulaşıyoKızlar bende dun geldim eve izmir çok sicak ya off bebe de bende perişan olduk☺ 2 hafta bir sürü kişi gördük gezdik falan iyi geldi ama bebeyle gezmesi zor valla göçebe hayatdenize gitmek istiyorum giden kızlar zor oldu mu bebek durdu mu ya cesaret edemiyorum durmazsa diye ama gidelim de istiyorum esimin bi kaç gün izni daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?