- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Emziriyor musun canım.?Bende 5 gün geciktim oluyor galiba doğum sonrası
. emziriyorumEmziriyor musun canım.?
Ay canım ya çok zor inşallah düzelir bi rahata kavuşursun sende
Karanfil de mi yapiyormus ne ilginc bu bebeler benimde diyette 5.günüm .
minikbebegim9640 yan yastigi bende de var cocuk onun arasinda dönemiyor kullanışlı oluyor canm
Canım geçmiş olsum bence de reflüden değil bu sıkıntı üşütmüştür rüzgar aldıysa. Reflü olsa doğuştan olmaz mıydı sonradan olması garip geldi bana. Sen karnını ince bir tülbentle bir sar bugün mamasını da biraz daha ılık yap bakalım düzelir inşallah.
Maşşallah canım çok tatlıbenim oğlan da 45 cm doğmuştu. 62 di geçen hafta çok hızlı uzuyor biz de farkediyoruz. Çok uzun boylu bi delikanlı olacak diyor doktorumuz ☺ 190 bekliyoruz bakalım ben de eşim de uzunuz çünkü. Ayakları bile uzun uzun sıpanın. Şimdiden belli oluyor gelecekteki vucut yapıları.
Canım benim üzülme diyecem ama zormamayı boşver madem sütüne odaklan sen olduğu kadar alsın dediğin gibi az kaldı ek gıdalara geçersin inşallah düzelir o zamana kadar da
Yok canım direkt kendi bakti bingildaga ben de küçüldü sanki dedim evet küçülmüş ultrason çektirsen iyi olur dedi.
Canım yataginin baş tarafının altına havlu vs koy istersen. Üstüne değil altına, yani eğim ver yatağa.
Kıyamam. Karanfilli çayi ben de her gün içiyorum, alerjik miymis yaama çok baharlı bir bitki, olabilir evet. Dikkat et kuzum.
Canım benim çok teşekkür ederim
Valla ben de yeni şeyler denemeye korkuyorum. Annem kurabiye yaptı geçen gün. Aslında sürekli yediğim bir kurabiye. İçine sıvı yağ, şeker, su ve un giriyor sadece. Geçen yaptığına annem damla çikolata koymuş bitter. Hemen kabardı çocukböyle böyle büyüyecekler işte
meyveyle yaz erikle çilekleBKGK SonsuzUmut öneriler verin banada ay resimleri için neler yapabilirim. İlk ay arılı kıyafet giydirdim limonlarla 1 yazdım 2.ci ay kucuk arabalarla 2 yazdm 3.cü ay napsam bilemedm
İşte hep duyduğum emzirince olmama ihtimali var da ben kndimi cozemedim. emziriyorum
Ona gre biseyler giydirmem lazm uyumlu olmasını istiyorum ya öyle çok daha güzel görünüyor. Yada uygulamalar oluyor onlar nasıl olur bilmiyorum yapmacık mi durur kimeyveyle yaz erikle çilekle
Hiç mi emzirmşyorsunAynen süt korur derler ama ben emzirmiyorum. İlk olup sonra olmadm bakalm daha kaç gün geçecek
arkadaş çorap. Yapmış benim hoşuma gitti hediyelik magnetler ,yapay yada canlı çiçek ben yeşilliğe koyup papatyalarla yapmak istiyorum ama üşeniyorum benim bebiş kız oje yada TOka da deniyenilrim ,Lego ,meyveler vs olabilirBKGK SonsuzUmut öneriler verin banada ay resimleri için neler yapabilirim. İlk ay arılı kıyafet giydirdim limonlarla 1 yazdım 2.ci ay kucuk arabalarla 2 yazdm 3.cü ay napsam bilemedm
Canim kimyon tuketiyor musun? Kimyonda cok alerjikmis bana doktor diyet yaptirdi ne diye sutburunlerini kestim devam etti sonra doktor kimyon tuketme dedi o yapiyordur diye onu kestim duzeldi. Simdi az bisey ocinde kimyon olan bisey desem yemyesil bol mukuslu yapiyor ve popo hemen pisik oluyorinsAllah dua edin yavruma arkadaslar nolur ya..alerji olur da..bu ne biçim alerji kaynagini bulamiyorum
N Nehir8077
da bahsetmisti karanfil alerjik diye.
ben de degisik birsey yemedigim icin ondan suphe ettim.
kendime vitamin aldirdim bakalim..kendimi toplarsam ona daha cok fayda ederim..tabi bu vitamin de dokunmazsa
ya bahar yazmıştı alerji yapmis ogluna..ama yine de dayanamadim ictim..emin degilim sadece suphe ettim..artik supge etmedigim bisi yok zaten
yahu yumurtasiz margarinsiz kurabiye tarifin var da ne vermiyon giiiizzz
tarifi yazar misin rica etsem
Malesef emmedi sağarak da sütüm bitti canm. Bende yapay güller var onla düşünüyorum da erkek ya olmaz gbi geliyo geri deHiç mi emzirmşyorsun
arkadaş çorap. Yapmış benim hoşuma gitti hediyelik magnetler ,yapay yada canlı çiçek ben yeşilliğe koyup papatyalarla yapmak istiyorum ama üşeniyorum benim bebiş kız oje yada TOka da deniyenilrim ,Lego ,meyveler vs olabilir
Adi gibi kendi de güzel masallah yaaaBu da bnm Cihangir paşam tam 3 aylık
Selam canim bebeler uykusuz birakmaya zaten bayılır fırsatı da bulmus senin kuzucuk hic uyurmuSelam güzel annisler :) Eşimin bir isi vardi gece ona yardim ettim 3 u geciyordu uyudum. Kizda bugun uyumuyor aksi agliyor hep şimdi yikadim belki uyur diye
Aksamda dişçiye gidecez uyusunda bizi rezil etmesin disarilarda
Gezmelere doyamadınız gidin gidin denize de gidinKızlar bende dun geldim eve izmir çok sicak ya off bebe de bende perişan olduk☺ 2 hafta bir sürü kişi gördük gezdik falan iyi geldi ama bebeyle gezmesi zor valla göçebe hayatdenize gitmek istiyorum giden kızlar zor oldu mu bebek durdu mu ya cesaret edemiyorum durmazsa diye ama gidelim de istiyorum esimin bi kaç gün izni daha var
Bende bir yere gitmeye korkar oldum cnm :) anneme dedim cok agliyor sizi rahatsiz etmeyelim ne rahatsizligi gel birlikte bakariz burada dedi hemen biletimi aldim:)Gezmelere doyamadınız gidin gidin denize de gidinben anneme kahvtiya bile gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?