2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay canım ya çok zor inşallah düzelir bi rahata kavuşursun sende

insAllah dua edin yavruma arkadaslar nolur ya..alerji olur da..bu ne biçim alerji kaynagini bulamiyorum

Karanfil de mi yapiyormus ne ilginc bu bebeler benimde diyette 5.günüm .
minikbebegim9640 yan yastigi bende de var cocuk onun arasinda dönemiyor kullanışlı oluyor canm

N Nehir8077
da bahsetmisti karanfil alerjik diye.
ben de degisik birsey yemedigim icin ondan suphe ettim.

kendime vitamin aldirdim bakalim..kendimi toplarsam ona daha cok fayda ederim..tabi bu vitamin de dokunmazsa

ya bahar yazmıştı alerji yapmis ogluna..ama yine de dayanamadim ictim..emin degilim sadece suphe ettim..artik supge etmedigim bisi yok zaten

yahu yumurtasiz margarinsiz kurabiye tarifin var da ne vermiyon giiiizzz
tarifi yazar misin rica etsem

Aynen süt korur derler ama ben emzirmiyorum. İlk olup sonra olmadm bakalm daha kaç gün geçecek
Hiç mi emzirmşyorsun
BKGK SonsuzUmut öneriler verin banada ay resimleri için neler yapabilirim. İlk ay arılı kıyafet giydirdim limonlarla 1 yazdım 2.ci ay kucuk arabalarla 2 yazdm 3.cü ay napsam bilemedm
arkadaş çorap. Yapmış benim hoşuma gitti hediyelik magnetler ,yapay yada canlı çiçek ben yeşilliğe koyup papatyalarla yapmak istiyorum ama üşeniyorum benim bebiş kız oje yada TOka da deniyenilrim ,Lego ,meyveler vs olabilir

Canim kimyon tuketiyor musun? Kimyonda cok alerjikmis bana doktor diyet yaptirdi ne diye sutburunlerini kestim devam etti sonra doktor kimyon tuketme dedi o yapiyordur diye onu kestim duzeldi. Simdi az bisey ocinde kimyon olan bisey desem yemyesil bol mukuslu yapiyor ve popo hemen pisik oluyor

Malesef emmedi sağarak da sütüm bitti canm. Bende yapay güller var onla düşünüyorum da erkek ya olmaz gbi geliyo geri de

Kızlar bende dun geldim eve izmir çok sicak ya off bebe de bende perişan olduk☺ 2 hafta bir sürü kişi gördük gezdik falan iyi geldi ama bebeyle gezmesi zor valla göçebe hayat denize gitmek istiyorum giden kızlar zor oldu mu bebek durdu mu ya cesaret edemiyorum durmazsa diye ama gidelim de istiyorum esimin bi kaç gün izni daha var

Selam güzel annisler :) Eşimin bir isi vardi gece ona yardim ettim 3 u geciyordu uyudum. Kizda bugun uyumuyor aksi agliyor hep şimdi yikadim belki uyur diye
Aksamda dişçiye gidecez uyusunda bizi rezil etmesin disarilarda
Selam canim bebeler uykusuz birakmaya zaten bayılır fırsatı da bulmus senin kuzucuk hic uyurmu
Disciye neden gideceksin gecmis olsun

Gezmelere doyamadınız gidin gidin denize de gidin ben anneme kahvtiya bile gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…