2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yine bi soru ve yine ben...
Ya ben 40ım çıktı 10 gun daha gecti adet oldum, eski duzenim gbi tam 1 hafta sürdü ama gel gor ki bu ay 3 gun gecikti daha olmadim hic. Kendimden de eminim aslinda ama niye olmadm anlamadm basina byle bisy gelen var mi ya doktora gorunmeli miyim daha da olmazsam eger

Ben bıraktım ama sebebim var tabii. Acaba yazın güneşten alınan yetmiyor mudur diye sorguluyordum bırakmadan önce de açıkçası.
Bende yazdıklarını Göz ucuyla okudum o yüzden kafam karıştı canım bir dahaki doktor randevusunda bende soracağım

Ben daha hiç olmadım ama doktor bana emzirme sürecinde olamayabileceğim gibi olursam da düzensizlikler olabilir demişti kendimden eminsen bence sıkıntı yoktur bu pandemi dönemi hiç hastaneye gitme

Sen nelerden yaptın fikir olsun bana da çok güzel hatıra kalacak
İlk ay ultrason resimlerinden yaptım ikinci ay ay evde şekilli taşlar vardı ondan yaptım bu ay da hediyelik aldığım magnetleri düşünüyorum

Eklentiler

• C1710834-8514-4B68-8E61-3FB7B616FB8B.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 40478D2B-618A-4C73-8883-324374F7F9A2.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 68
Bende 5 gün geciktim oluyor galiba doğum sonrası

Ben daha hiç olmadım ama doktor bana emzirme sürecinde olamayabileceğim gibi olursam da düzensizlikler olabilir demişti kendimden eminsen bence sıkıntı yoktur bu pandemi dönemi hiç hastaneye gitme
Aynen süt korur derler ama ben emzirmiyorum. İlk olup sonra olmadm bakalm daha kaç gün geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…