- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ben de biraktim canım ayın 25 ini bi geçelim sonra tekrar baslarim dedim doktora onu da soracağımBen bıraktım ama sebebim var tabii. Acaba yazın güneşten alınan yetmiyor mudur diye sorguluyordum bırakmadan önce de açıkçası.
Ne zaman gideceksin canım doktora bıngıldak içinBen bıraktım ama sebebim var tabii. Acaba yazın güneşten alınan yetmiyor mudur diye sorguluyordum bırakmadan önce de açıkçası.
Pazartesi canım.Ne zaman gideceksin canım doktora bıngıldak için
Canım senin oğlanın bingildagi kapanıyor muydu? Ben sadece baş şeklini sorun etti doktor sanıyordum.Ben de biraktim canım ayın 25 ini bi geçelim sonra tekrar baslarim dedim doktora onu da soracağım
Inşallah güzel haberler alacaksın içini ferah tutPazartesi canım.
İnşallah canım çok sağ ol.Inşallah güzel haberler alacaksın içini ferah tut
Oo yapıştırmış yine hareketiKufurbaz Haydo iş basında kızlar
Bende yazdıklarını Göz ucuyla okudum o yüzden kafam karıştı canım bir dahaki doktor randevusunda bende soracağımBen bıraktım ama sebebim var tabii. Acaba yazın güneşten alınan yetmiyor mudur diye sorguluyordum bırakmadan önce de açıkçası.
Ben daha hiç olmadım ama doktor bana emzirme sürecinde olamayabileceğim gibi olursam da düzensizlikler olabilir demişti kendimden eminsen bence sıkıntı yoktur bu pandemi dönemi hiç hastaneye gitmeYine bi soru ve yine ben...
Ya ben 40ım çıktı 10 gun daha gecti adet oldum, eski duzenim gbi tam 1 hafta sürdü ama gel gor ki bu ay 3 gun gecikti daha olmadim hic. Kendimden de eminim aslinda ama niye olmadm anlamadm basina byle bisy gelen var mi ya doktora gorunmeli miyim daha da olmazsam eger
Ayy çoraplar çok tatlı olmuş bu ay ay resim olayını bende yapıyorum çorapla yapabilirimişimUzay dan Günaydınlar
Bingildagi ile ilgili bir şey demedi ama ben tedbir amaçlı veriyim dedimCanım senin oğlanın bingildagi kapanıyor muydu? Ben sadece baş şeklini sorun etti doktor sanıyordum.
Sen nelerden yaptın fikir olsun bana da çok güzel hatıra kalacakAyy çoraplar çok tatlı olmuş bu ay ay resim olayını bende yapıyorum çorapla yapabilirimişim
İlk ay ultrason resimlerinden yaptım ikinci ay ay evde şekilli taşlar vardı ondan yaptım bu ay da hediyelik aldığım magnetleri düşünüyorumSen nelerden yaptın fikir olsun bana da çok güzel hatıra kalacak
Bu da bnm Cihangir paşam tam 3 aylık
Uzay dan Günaydınlar
Aayy Masallah hepsine !!!Kufurbaz Haydo iş basında kızlar
İlk ay ultrason resimlerinden yaptım ikinci ay ay evde şekilli taşlar vardı ondan yaptım bu ay da hediyelik aldığım magnetleri düşünüyorum
Benim de durmuyor sorma bi hevesle başladım işte yapmayaben hic denemedim benim cadaloz durmuyorki wc ye gidemiyorum valla. :)
Bende 5 gün geciktim oluyor galiba doğum sonrasıYine bi soru ve yine ben...
Ya ben 40ım çıktı 10 gun daha gecti adet oldum, eski duzenim gbi tam 1 hafta sürdü ama gel gor ki bu ay 3 gun gecikti daha olmadim hic. Kendimden de eminim aslinda ama niye olmadm anlamadm basina byle bisy gelen var mi ya doktora gorunmeli miyim daha da olmazsam eger
Aynen süt korur derler ama ben emzirmiyorum. İlk olup sonra olmadm bakalm daha kaç gün geçecekBen daha hiç olmadım ama doktor bana emzirme sürecinde olamayabileceğim gibi olursam da düzensizlikler olabilir demişti kendimden eminsen bence sıkıntı yoktur bu pandemi dönemi hiç hastaneye gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?