- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
En sevdiğim özelliği gece uykusuKizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ Bebeğinizin ne sıkıntısı var şikayetlerimizi yazalim ( ben birazdan listelicem)
☆ En sevdiğiniz özelliği
☆ En sevmediğiniz özelliği
Nice mutlu yıllaraMerhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bugun benim doğum günüm 30 yaşına girdimen güzel hediyem karşımda bana gülümsüyor, Allahın bize verdiği nimetlere şükürler olsun
Maske domestos ve kolonya mıBen de yaptıklarımı yazayım, ilk ay maskeyle domestosla kolonyayla vs 1 yazdım korona bebesi olduğu için, komik oldu baya. 2 ay bayramdı kendi çikolatalarıyla 2 yazdım. 3. Ay kirazla 3 yaptım. 4 ay için planım sahilde kuma suyla 4 yazmak inşallah
Sıkıntısı şu ara bazen mememi reddetmesi,Kizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ Bebeğinizin ne sıkıntısı var şikayetlerimizi yazalim ( ben birazdan listelicem)
☆ En sevdiğiniz özelliği
Biz 3.ay sadece rota yaptıracağız canım.. Doktorumuz menenjite 5 aydan sonra başlamayı önerdi. Bu ara aşı takvimi yoğun diye..Kizlar merhaba.
Pek giremiyorum.
Nasilsiniz. Umarim iyisinizdir..
3 aylik icin yarn gidicez.
Rotavirus ve
Menenjiti de yapacakmis doktor bey.
Erken mi menenjit icin tabi doktor daha iyi bilior da ben sadece rotavirus saniordum.
Ben de mi oyle teklif etsem.Sıkıntısı şu ara bazen mememi reddetmesi,
En sevdiğim özelliği gülümsemesi,
En sevmediğim özelliği gereksiz ağlaması
Biz 3.ay sadece rota yaptıracağız canım.. Doktorumuz menenjite 5 aydan sonra başlamayı önerdi. Bu ara aşı takvimi yoğun diye..
Menenjit özel aşı canım ama devlette parasıyla yapılıyor mu bilmiyorum. Yaptır yaptırma diyemem ama geçen de yazmıştım biri sormuştu. Çok hızlı seyreden ve belirtiler çıktıktan 24 saat içinde ölümcül olabilen bir hastalık.. Sonradan keşke dememek için yaptıracağım ben..Ben de mi oyle teklif etsem.
Kucuk bebek daha ya bunlar of..
Memenjiti devlet dr yapmior mi.
Hic yaptirmasam.mi acaba.bilmiorum bu asi konulari ya..
Tabi dogru soyluorsun da.Menenjit özel aşı canım ama devlette parasıyla yapılıyor mu bilmiyorum. Yaptır yaptırma diyemem ama geçen de yazmıştım biri sormuştu. Çok hızlı seyreden ve belirtiler çıktıktan 24 saat içinde ölümcül olabilen bir hastalık.. Sonradan keşke dememek için yaptıracağım ben..
Menenjit ve rota maliyetlerden ötürü devletin aşı takviminde değilmiş canım..Tabi dogru soyluorsun da.
Iste icerigini bile bilmedigmiz bir seyi cocouga vermek. Devlette olsa daha guveniyorum sanirim..Kucuk daha bi de of.
Ne dusunecegimi sasirdim ben
Rotavirus ogluma yapmistik.
Memenjiti de 9 aydan sonra diye hatirliorum. Ama simdi 3.ayda menennjit diyor doktor tereddutteyim..
Ben sadece 3. Ayda rota saniyordum.bebeklerinize menenjit ve rota aşısı yaptıracak mısınız?
Oyle diyorlar evet..Menenjit ve rota maliyetlerden ötürü devletin aşı takviminde değilmiş canım..
Canım devlette olmama sebebi devlete maddi yük bindirmesi, devlet bu yüzden en en yaygın hastalıkları seçmek durumunda ama bu demek değil ki menenjit yaygın değil. Son zamanlarda arttığını okumuştum.Tabi dogru soyluorsun da.
Iste icerigini bile bilmedigmiz bir seyi cocouga vermek. Devlette olsa daha guveniyorum sanirim..Kucuk daha bi de of.
Ne dusunecegimi sasirdim ben
Rotavirus ogluma yapmistik.
Memenjiti de 9 aydan sonra diye hatirliorum. Ama simdi 3.ayda menennjit diyor doktor tereddutteyim..
Maşallah bebegineMerhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bugun benim doğum günüm 30 yaşına girdimen güzel hediyem karşımda bana gülümsüyor, Allahın bize verdiği nimetlere şükürler olsun
1 çay bardağı sıvı yağ, yarım çay bardağı su, 1 çay bardağından biraz az toz şeker. Bunları şeker eriyene kadar karıştır güzelce. Sonra un ekle aldığı kadar. Kabartma tozu ve vanilya ekle. 180 derecede üzeri hafif pembe olana kadar pişir. Çabuk pişiyor zaten. İçine kakao da koyabilirsin. Ceviz parçacıkları koyabilirsin. Çok güzel oluyorinsAllah dua edin yavruma arkadaslar nolur ya..alerji olur da..bu ne biçim alerji kaynagini bulamiyorum
N Nehir8077
da bahsetmisti karanfil alerjik diye.
ben de degisik birsey yemedigim icin ondan suphe ettim.
kendime vitamin aldirdim bakalim..kendimi toplarsam ona daha cok fayda ederim..tabi bu vitamin de dokunmazsa
ya bahar yazmıştı alerji yapmis ogluna..ama yine de dayanamadim ictim..emin degilim sadece suphe ettim..artik supge etmedigim bisi yok zaten
yahu yumurtasiz margarinsiz kurabiye tarifin var da ne vermiyon giiiizzz
tarifi yazar misin rica etsem
Maske domestos ve kolonya mıay merak ettim atarsan bi bakiyim
Yaptırdım canım 3. Ayda ikisini de.. pek sevimli geçmediOyle diyorlar evet..
Ne kotu bir durum ya.
Parasi olmayanin hoc bor seye hakki yok bu dunyada..
Siz yaptirdiniz mi ikisini de.
Tikka memennjit5. Ayda yaptiracakmis mesela.
Kizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ En sevdiğiniz özelliği
Ouuyy cherryciiiiimm iyi ki doğmuşsun iyi ki bu güzel bebeciği doğurmuşsunMerhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Aynen canım bir de benim doktorum ölüm oranı %50 dedi. Ben de yaptıracağım.Menenjit özel aşı canım ama devlette parasıyla yapılıyor mu bilmiyorum. Yaptır yaptırma diyemem ama geçen de yazmıştım biri sormuştu. Çok hızlı seyreden ve belirtiler çıktıktan 24 saat içinde ölümcül olabilen bir hastalık.. Sonradan keşke dememek için yaptıracağım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?