2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kıyamam kız.

Deme şeker ☹

valla ben demek istemiyorum.herseyi alerjiye baglamak istemiyorum caniminn icisi ama gozlemlemekte fayda var..aglamasi gazi huzursuzluugu birden artıyorsa ve ayni zaman dilimi icinde alerji diyetini bozduysan aklima bisey gelmiyor.blup bi de sen cok erken diyete basladin.bagirsaklar hic incinmeden ondan kan olmuyor olabilir mi?

Reactions: Kuf

tek tukettigim baharat kimyondu tamam onu da kesiyim..zaten sevmiyorum ama gazini aliyordu basta.simdi ise sanki daha kotu oluyor .esime kizdim nasil kimyon aldin iyi gelecegine kotu geliyir diye.belki de alerji

Teşekkür ederim canımm evet alıştı burada annem kardeşim babam herkesle konusuyo gülücükler saçıyo çok keyifli
Nice mutlu yıllara
Teşekkür ederimm
Maşallah bebegine senin de doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu yılların olsun ailenle nice senelere
Teşekkür ederim baharr
Ouuyy cherryciiiiimm iyi ki doğmuşsun iyi ki bu güzel bebeciği doğurmuşsun
Hep gülümseyin birbirinize inşallah

Teşekkür ederim egg iyiki hepimiz bu güzellikleri doğurmuşuz
Cherrygum doğum günün kutlu olsun canım.bebeginle tüm sevdiklerinle mutlu yillar.
Teşekkür ederim canım, amin hepimiz inşallah
Canım teşekkür ederim
Valla deniz Yayla geziyorum pidelerden başladım kız nasıl özlemişim yaa annem bugun su böreği yaptı bana önümüz bayram fındıklı burma da yapacak
Evet yengeç burcuyuz
Cherrygum Nice mutlu yaşların olsun çeri çeri leydi
Teşekkür ederim tikkacım

Sen nelerden yaptın fikir olsun bana da çok güzel hatıra kalacak

Bunlar da benim kızım için yaptıklarım Konseptimiz hep çiçek olacak inşallah

Eklentiler

• B3519224-818B-4AEA-B23E-4CD0B859DA78.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 47C594F7-3276-4350-9136-5F3A3EF161E4.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 69
K Kuf

Götürdüğüm 2 doktora da bıngıldakla ilgili D vitaminini keselim mi diye sordum ikisi de hayır devam edin dedi Ultrason falan da istemediler sadece büyümesini takip edin dediler. Bilemedim şimdi bizde kessek mi D vitaminini?

beni yoran özelliği alerjisi alerjiden kaynakli uykusuzluk huzursuzluk ve gazı.. gece olunca uyanip gunduz uyumasi

en sevdigim tarafi da uyaninca beni gördüğünde yataktan bana sırıtması..

kızçem hadi resmini atalım teyzoşlara dedim..utanırım anne dedi

Eklentiler

• 20200706_121851.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
E iyiki dogdun o zmn canm Rabbim evlatlarinla birlikte nice guzel omurler nasip etsin.. masallahh bu arada cok tatli Rabbim ömrünü güzel eylesin inşallah

Keltoş bi kız varms benm oğlum gbii evlat koktu valla buralar hepsi birbirinden guzel Rabbim hepimizin evlatlarini korusun hayirli evlat olsunlar insallahh

Hahaha o kdar saydın ki bi an dedim hic mi guzel huyu yok derkkkeennn bitanecik yazı vermişsin. Olsun bunlar da mama bebesi olsun milletin lafı sözü bitmez zaten. Aman anne sütü almz vs derlerse desinler hic de artk kafama takmiyorm ben sende o kısma takilma derim aç degiller ve en guzeli de mutlular onemli olan da o

Oyy ne tatlı bunlar ya. Aynı benim kızımın kafası gibi. O elleri tam yemelik.

Masallahhhh doğum günün kutlu olsun canım

Bilmem ki canım sen benden tecrübelisin bu konuda, öyle midir acaba?
Hadii al işte.. ya benimki niye ultrason istedi ☹ kan aldı mı peki?

D vitamini hizlandiriyomus

Kizlar kizlar gelem mi
size soru sorem mii

Arkadaslar yarin asi gunu.
cuma oglumun dogum gunu.
okuldaki arkadaslarindan ikisini iatiyor.
anneleriyle konustum korona degillermis
baska hastalik ya da korona gecer mi ozellikle bebise cagirmssam mi.
annem ben kardesimin cocuklari kutkuycaz ya da.
gerci kuzenleri de el ayak agiz gecirdiler. Gecti sayilir, iyilestiler de pek el ayak gbi de degildi,agizlari fenaydi.
neyse uzattim yani cagirsam mi iki arkadasini, benbebekle uzakta dururum da grip falqnlarsa gecer mi acaba diye.
ama bi yandan da yarin gastane ortamina giricez mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…