- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Bexero ve rotateq canım. Geçti şükür korkmaAh canim ya.
Agir bir asiymis, ates yapiormus yaziyordu.
Dogruymus demek ki.
Gecmis olsun canim.
Isimleri neydi asilarin peki
Kıyamam kız.
Deme şeker ☹
Rica ederim canım benim ne demekcansın beybiii ❤❤❤❤❤❤
bana böyle guzel seylerle gel ❤
süt de yapar bu...baska tarifler olursa ulastir.alerji icermeyen...sagol vallla
Canim kimyon tuketiyor musun? Kimyonda cok alerjikmis bana doktor diyet yaptirdi ne diye sutburunlerini kestim devam etti sonra doktor kimyon tuketme dedi o yapiyordur diye onu kestim duzeldi. Simdi az bisey ocinde kimyon olan bisey desem yemyesil bol mukuslu yapiyor ve popo hemen pisik oluyor
Teşekkür ederim canımmImm bir düşüneyim galiba beni en çok zorlayan şey uyku konusu. Sabah yarım saati geçmiyor artık, akşamları da bölünüyor sürekli. Birde sabah çok erken kalkışımız. Kısacası uyku hariç bir derdimiz yok şükür.
En sevdiğim özelliği gülüşleri, dudağını öne doğru büzüp konuşur gibi yapması..
Gözümün önüne geldikçe eriyip bitiriyor beni.
Nice yılların olsun canım iyiki doğmuşsun.Senin kız nası alıştı mı oralara
Teşekkür ederimmNice mutlu yıllara
Teşekkür ederim baharrMaşallah bebeginesenin de doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu mutlu yılların olsun ailenle nice senelere
Ouuyy cherryciiiiimm iyi ki doğmuşsun iyi ki bu güzel bebeciği doğurmuşsun
Hep gülümseyin birbirinize inşallah
Teşekkür ederim eggiyiki hepimiz bu güzellikleri doğurmuşuz
Teşekkür ederim canım, amin hepimiz inşallahCherrygum doğum günün kutlu olsun canım.bebeginle tüm sevdiklerinle mutlu yillar.
Canım teşekkür ederimNice saglikli senelere hemserimCherrygum
Bebisle,ailenle,sevdiklerinle insallah
Tatil nasil gidiyoo
Nereleri gezdiniz.
Pide yesene benim yerime deee.
Yaglidan,kapali kiymalidan.
Yayladaa mangallardan.
Annen senin kuru burma da yaparsimdi oyyy
Benim de 29 hazirandi.
Oglumun da cumaa.
Ne burcuyuz yani biz yengec mi hepimiz
Teşekkür ederim tikkacım
Sen nelerden yaptın fikir olsun bana da çok güzel hatıra kalacak
Of çok uykum var
Merhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bugun benim doğum günüm 30 yaşına girdimen güzel hediyem karşımda bana gülümsüyor, Allahın bize verdiği nimetlere şükürler olsun
E iyiki dogdun o zmn canm Rabbim evlatlarinla birlikte nice guzel omurler nasip etsin..Merhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bugun benim doğum günüm 30 yaşına girdimen güzel hediyem karşımda bana gülümsüyor, Allahın bize verdiği nimetlere şükürler olsun
Keltoş bi kız varms benm oğlum gbiibeni yoran özelliği alerjisialerjiden kaynakli uykusuzluk huzursuzluk ve gazı.. gece olunca uyanip gunduz uyumasi
en sevdigim tarafi da uyaninca beni gördüğünde yataktan bana sırıtması..
kızçem hadi resmini atalım teyzoşlara dedim..utanırım anne dedi
hic sorma kizim ne zaman toka takicam sana diyorum siritiyor cok beklersun der gibiKeltoş bi kız varms benm oğlum gbiievlat koktu valla buralar hepsi birbirinden guzel Rabbim hepimizin evlatlarini korusun hayirli evlat olsunlar insallahh
Hahaha o kdar saydın ki bi an dedim hic mi guzel huyu yok derkkkeennn bitanecik yazı vermişsin. Olsun bunlar da mama bebesi olsun milletin lafı sözü bitmez zaten. Aman anne sütü almz vs derlerse desinler hic de artk kafama takmiyorm ben sende o kısma takilma derim aç degiller ve en guzeli de mutlular onemli olan da oSıkıntı ve şikayetler öhö öhöö
Beni emmemesi
Biberonu az icmesi, iştahsız
Uykuya zor daliyor agliyor elini yüzüne sürüyor öfkeleniyor
Uyuyunca çabuk uyaniyor (5 dk)
Sürekli sallanmak istiyor
Gazı
Daha ses çıkarmıyor
Birtek carsafta bizim sallamamizla uyumasi (esimle kas yapmış kollarımız )
En sevmediğim ağlamasi ozellikle aksam kolik ağlaması
En bi sevdiğim de bana hepsine katlandiran gülümsemesi
Ahaha zor çıkacak ve bak gör cok gür cikacak bence. Tek gec gelsin saç da erkenden dökülmesinhic sorma kizim ne zaman toka takicam sana diyorum siritiyor cok beklersun der gibi
beni yoran özelliği alerjisialerjiden kaynakli uykusuzluk huzursuzluk ve gazı.. gece olunca uyanip gunduz uyumasi
en sevdigim tarafi da uyaninca beni gördüğünde yataktan bana sırıtması..
kızçem hadi resmini atalım teyzoşlara dedim..utanırım anne dedi
MasallahhhhMerhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bilmem ki canım sen benden tecrübelisin bu konuda, öyle midir acaba?valla ben demek istemiyorum.herseyi alerjiye baglamak istemiyorum caniminn icisi ama gozlemlemekte fayda var..aglamasi gazi huzursuzluugu birden artıyorsa ve ayni zaman dilimi icinde alerji diyetini bozduysan aklima bisey gelmiyor.blup bi de sen cok erken diyete basladin.bagirsaklar hic incinmeden ondan kan olmuyor olabilir mi?
Hadii al işte.. ya benimki niye ultrason istedi ☹ kan aldı mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?